خب پس،هیچ مشکلی نداری،هم جلوی کیس فن داره هم پشتش
کیسم اینه Lian Li Dragon Lord PC-K62
فن هاش هم استاکه خودشه
سلام خدمت اساتید
می خواستم بدونم از کجا می تونم بفهمم مناسب ترین وات واسه پاور سیستمی که دارم جمع می کنم چیه؟ یعنی فرمول خاصی داره؟![]()
هر قطعه ای توی سیستم یه محدوده ی توان مصرفی داره که اگر اونا رو بدونی می تونی میزان مصرف کل سیستم رو برآورد کنی.
می تونی مودم Zyxel رو بخری که هم قیمتش مناسبه و هم با ISP شما هماهنگی داره.بچه ها ميخوام يه مودم adsl بخرم..مودم قبليم براي دوستم بودم symphony sy800c حالا شما چيو پيشنهاد ميديد ارزون باشه و در حد امكانات همون symphony.
اول از همه خود پاور اگه یه پاور استاندارد باشه تمام مدارات محافظ مورد نیاز رو داره و می تونه قطعات رو در برابر نوسانهای لحظه ای محافظت کنه،اما برای نوسانات زیاد-که توی برق شرح غیر معمول هست-میشه از استابلایزر یا UPS برای حفظ اطلاعات استفاده کرد.دوستان، برای جلوگیری از صدمه دیدن قطعات سیستم بخاطر نوسان برق آیا UPS راهکار خوبی هست یا نه ؟ و اگر آره تا سقف 200 برای یک سیستم گزینه ای دارم؟
سوال آخر اینکه وسط بازی بخاطر قطع لحظه ای برق سیستمم خاموش شد.برنامه ای هست که قطعات سیستم، مخصوصا هارد رو چک کنم تا مطمئن بشم آسیبی ندیدن؟
مثل همیشه از زحماتتون ممنونم
با همون Scan disk چک کنی مشکلی باشه مشخص میشه.
سلام یه سیستم میخوام جمع کنم تا 1500 سی پی یو اینتل باشه گرافیکم msi ممنون میشم نظرتون و بگید
CPU:INTEL CORE I7 930
RAM:3*2GB CORSAIR DDR3 1333 PI SERIES
M/B:ASUS P6X58D-E
VGA:GEFORCE MSI 470 DDR5
HDD:SEAGATE 1TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN+
CASE:COOLERMASTER HAF932