مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با 1500 بنظرتون بهترین سیستم ای که میشه خرید چی هست؟ فقط کیس
نظر خودم این هست.

cpu: Phenom II X6 1090T
M.B: Gigabyte 890FXA-UD7
VGA: Zotac 470
Ram: Corrsair 2x2gb 1600 CL7
Case: Coolermaster HAF932
Power: Thermaltake 850 watt
ODD: Plextor

هارد هم دارم.
به نظرم
این مین گیگا Rev.2 فقط تو بازار پیدا می شد اگه 2.1 اشو گیر آوردی این هم عالیه ولی اگه نه مین بورد Asus Crosshair IV Formula مناسب تره
رم هم 1600 GSkill PiBlack 2x2gb یادم نیست لیتنسیش 6 بود یا 7
پاور Thermaltake گرونه می تونی Green با قیمت کمتر هم گیر بیاری
به فکر یه کولر هم برای سی پی یو باش

آخرین ویرایش:
مرسی بابت کمک ها
حالا شما چه راهی پیشنهاد می کنید که من دمای کارت گرافیکم رو پایین بیارم ؟
کارت گرافیکت جیه گه می خوای دماش رو پایین بیاری؟؟
یکی از کارها معمولا تقویت تهویه ی عقب کیس هست که روی دمای کارت هم تاثیر مثبت داره

با 1500 بنظرتون بهترین سیستم ای که میشه خرید چی هست؟ فقط کیس
نظر خودم این هست.

cpu: Phenom II X6 1090T
M.B: Gigabyte 890FXA-UD7
VGA: Zotac 470
Ram: Corrsair 2x2gb 1600 CL7
Case: Coolermaster HAF932
Power: Thermaltake 850 watt
ODD: Plextor

هارد هم دارم.

نظر خودتون بهترین سیستم نیست،سیستمی که پدازندش یه 6 هسته ای AMD باشه یه سیستم خوب محسوب میشه اما قویترین نیست،مگر اینکه محدودیت بودجه داشته باشید یا فقط بخواید کار رندر گرافیکی یا محاسباتی انجام بدید و نه بازی.

CPU:INTEL CORE I7 930
RAM:3*2GB CORSAIR DDR3 1333 PI SERIES
M/B:ASUS P6X58D-E
VGA:GEFORCE Zotac 470 DDR5
HDD:SEAGATE 1TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN+
CASE:COOLERMASTER HAF932

XFX 5850
Over Clock نشده ولی تو حالت لود دماش 85 و حتی بیشتر هم میشه
دماش طبیعیه و اگر فنش هم مدل مرجع باشه دیگه حرارتش هم به بیرون منتقل میشه و ربطی به داخل کیس نداره
اما بازم توصیه می کنم تهویه ی کیس رو بهتر کنی،با فن 12 پشت کیس و جلوی کیس اگر نداره یا ضعیفه.

• Like
Reactions: BLACK.HAWK
دماش طبیعیه و اگر فنش هم مدل مرجع باشه دیگه حرارتش هم به بیرون منتقل میشه و ربطی به داخل کیس نداره
اما بازم توصیه می کنم تهویه ی کیس رو بهتر کنی،با فن 12 پشت کیس و جلوی کیس اگر نداره یا ضعیفه.
هم جلوی کیس فن داره هم پشتش
کیسم اینه Lian Li Dragon Lord PC-K62
فن هاش هم استاکه خودشه

آخرین ویرایش:
سلام خدمت اساتید
می خواستم بدونم از کجا می تونم بفهمم مناسب ترین وات واسه پاور سیستمی که دارم جمع می کنم چیه؟ یعنی فرمول خاصی داره؟:-/

مناسبترین پاور با توجه به قطعاتت مشخص میشه (این همون فرمولشه) حالا شما مشخصات دقیق پاورت رو بگو ببینیم چی بدردش میخوره.

می خواستم بدونم از کجا می تونم بفهمم مناسب ترین وات واسه پاور سیستمی که دارم جمع می کنم چیه؟ یعنی فرمول خاصی داره؟:-/
شرکت Green نرم افزاری داره که با مراجعه به قسمت "دانلود" سایت این شرکت میتونید دریافتش کنید.
لیست قطعات سیستمتون رو وارد میکنید ،حداقل پاور مورد نیاز و پاور پیشنهادی رو برای سیستم شما بهتون معرفی میکنه.
-
دوستان، برای جلوگیری از صدمه دیدن قطعات سیستم بخاطر نوسان برق آیا UPS راهکار خوبی هست یا نه ؟ و اگر آره تا سقف 200 برای یک سیستم گزینه ای دارم؟
سوال آخر اینکه وسط بازی بخاطر قطع لحظه ای برق سیستمم خاموش شد.برنامه ای هست که قطعات سیستم، مخصوصا هارد رو چک کنم تا مطمئن بشم آسیبی ندیدن؟
مثل همیشه از زحماتتون ممنونم

آخرین ویرایش:
واسه جلوگیری از نوسان برق از تثبیت کننده ولتاژ یا همون استابلایزر استفاده میکنن به اینصورت که مثلا ولتاژای پایین 180 190 رو میرسونه به 220 و 250 260 رو میرسونه به 220v فراتر از این رنجایی که گفتم کلا ولتاژ رو قطع میکنه (یه چیزی مثل محافظ) ، ups هم یه همچین کاری میکنه ولی خوب کار اصلیش همون برق اضطراری یا برقراری ولتاژ تو زمان مشخصی هستش (که این زمان بر اساس باطریش کم یا زیاد میشه) که خوب هزینه ی بالاتری هم داره در کل بستگی به خودت داره که کدومش رو بخوای در نظر بگیری.
بچه ها ميخوام يه مودم adsl بخرم..مودم قبليم براي دوستم بودم symphony sy800c حالا شما چيو پيشنهاد ميديد ارزون باشه و در حد امكانات همون symphony.
خوب از چه شرکتی سرویس گرفتی ؟ چقدر میخوای هزینه کنی ؟ بگو تا بشه نظر داد.
دوستان قیمت GEFORCE GTX 460 768MB و 1GBش چقدرن؟
و ایا HD 5770 بهتره یا کارت گرافیک های بالا؟به پای 5850 می رسن؟
768mbش از 270 275 تومن داره تا 300 تومن و 1gbش هم از 295 تومن تا 350 .
460 سریعتر از 5770 هستش مدل 1gbش در حد 5850 میشه که بعضی جاها 5850 سریعتر عمل کرده و یه جای دیگه gtx460.

آخرین ویرایش:
آقا الان قیمت یه هارد یه ترابایت چنده؟؟؟
اکسترنال و اینترنال و نوع مارک لطفا؟؟
اگه میشه قیمت دسته دوم یه هارد اینترنال رو هم بدبد
ممنون

شرکت Green نرم افزاری داره که با مراجعه به قسمت "دانلود" سایت این شرکت میتونید دریافتش کنید.
لیست قطعات سیستمتون رو وارد میکنید ،حداقل پاور مورد نیاز و پاور پیشنهادی رو برای سیستم شما بهتون معرفی میکنه.
-
دوستان، برای جلوگیری از صدمه دیدن قطعات سیستم بخاطر نوسان برق آیا UPS راهکار خوبی هست یا نه ؟ و اگر آره تا سقف 200 برای یک سیستم گزینه ای دارم؟
سوال آخر اینکه وسط بازی بخاطر قطع لحظه ای برق سیستمم خاموش شد.برنامه ای هست که قطعات سیستم، مخصوصا هارد رو چک کنم تا مطمئن بشم آسیبی ندیدن؟
مثل همیشه از زحماتتون ممنونم
پاور های ups خیلی ویژگی ها دارن که یکیشون اینه البته مقدار تحمل نرسانات به برندش داره و اینکه چقدر نرسانات قوی و زیاد باشه ولی در کل برای نرسانات معمولی شهری خوبه البته استاندارد atx دیگه خیلی کم تو بازار پیدا می شه و پاور های بالای 500 همه ups هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or