Philosophient
کاربر سایت
بین این مدل های کولر می خواستم بدونم نظر شما رو کدومه ؟
Cooler Master V6 GT
Cooler Master V10
Corsair H70
Noctuna NH-D14
Cooler Master V6 GT
Cooler Master V10
Corsair H70
Noctuna NH-D14
به ترتیب راندمان اینطوری میشن:بین این مدل های کولر می خواستم بدونم نظر شما رو کدومه ؟
Cooler Master V6 GT
Cooler Master V10
Corsair H70
Noctuna NH-D14
واسه 7 32بیت 25gb فضا کافی هستش ، ........
از توضیح کامل ، مفید و سریعتون ممنونممن منظورت رو فهمیده بودم،اما خواستم توضیح کاملتری بدم
........
من خودم Seagate Portable FreeAgent Go 500 GB استفاده کردمسلام دوستان
میخواستم یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم از این مدلا که آداپتور جدا ندارن و برقشون رو از همون یو اس بی تامین میکنن. والا بین این سه برند (seagate,toshiba,A-data) موندم که کدوم رو بگیرم؟ فقط خواهشا از همه نظر(کیفیت جنس,سرعت,...) این سه تا رو باهم مقایسه کنین و بگین کدوم رو بگیرم بهتره قیمتش هم اصلا برام مهم نیست. فعلا یه جا آشنا دارم که هر سه مدل رو داره و با همون قیمتای هفته پیش بهم میده.
ممنون
شما حالا با 800-850 چی پیشنهاد میدی؟؟؟خوب الان وضعیت بازار بهم ریخته س یعنی عمرا به شما با این قیمتا جنس نمیدن ولی خوب من جهت اطلاع اینو پیشنهاد میدم (با قیمتای 1 هفته پیش) :
CPU : intel i5 760
RAM : a-data 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : zotac gts250 1gb
POWER : green gp535a
CASE : green magnum2
حدودا 760 تومن در میاد.
آقا فرشید و جناب supra نظرات شما هم خیلی برام مهمه لطفا نظر کارشناسیتون رو دریغ نفرماییدسلام دوستان
میخواستم یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم از این مدلا که آداپتور جدا ندارن و برقشون رو از همون یو اس بی تامین میکنن. والا بین این سه برند (seagate,toshiba,A-data) موندم که کدوم رو بگیرم؟ فقط خواهشا از همه نظر(کیفیت جنس,سرعت,...) این سه تا رو باهم مقایسه کنین و بگین کدوم رو بگیرم بهتره قیمتش هم اصلا برام مهم نیست. فعلا یه جا آشنا دارم که هر سه مدل رو داره و با همون قیمتای هفته پیش بهم میده.
ممنون
Samsung P22700دوستا یه مانیتور خوب با حدود 200 تا 300 تومن چی پیشنهاد میکنید؟( 22 اینچ برای بازی و فیلم)
ممنون
سلام دوست عزیزدوستا یه مانیتور خوب با حدود 200 تا 300 تومن چی پیشنهاد میکنید؟( 22 اینچ برای بازی و فیلم)
ممنون
مرسی بابت توضیحاتتون
چند پست پیش گفته شد که کولر برای کارت گرافیک پیدا نمی شه تو ایران، منظور اینه که چیز خوب پیدا نمی شه ؟
تو ایران وسایلش پیدا می شه که آدم خودش یه سیستم Liquid Cooling برای خودش ببنده ؟
سلام دوستان
ممنون
همشون کیفیت خوبی دارن ولی معتبرترین مدلش همون Seagate Free Agent Go هست که اینجا گارانتی معتبری هم دارهآقا فرشید و جناب supra نظرات شما هم خیلی برام مهمه لطفا نظر کارشناسیتون رو دریغ نفرمایید
من SAMSUNG 2250/2270 رو پیشنهاد میدم که حدود 270 تومنه.دوستا یه مانیتور خوب با حدود 200 تا 300 تومن چی پیشنهاد میکنید؟( 22 اینچ برای بازی و فیلم)
ممنون
خوب دلیلش اینه که coolerهایی که تو بازار ما هستش بصورت استاندارد فقط cpu رو پشتیبانی میکنن واسه قطعات دیگه شما یا باید water blockـه اون قطعه رو بگیری یا دنبال یه کولر مایع اختصاصی واسه اون vga باشی که خوب تو اینجا امکانش نیست ، واسه بهره بردن از کولر مایع تو یه کارت گرافیکی مثل 5850 شما نیاز به water block پیش ساخته این کارت خواهی داشت که خوب به تنهایی این قطعه در کمترین حالت 79 80 دلار مایشه (بدون لوله رابط و اتصالاتش) حالا باقی قضایا بماند...مرسی بابت توضیحاتتون
چند پست پیش گفته شد که کولر برای کارت گرافیک پیدا نمی شه تو ایران، منظور اینه که چیز خوب پیدا نمی شه ؟
تو ایران وسایلش پیدا می شه که آدم خودش یه سیستم Liquid Cooling برای خودش ببنده ؟
اون مدلایی که آداپتور جدا ندارن همون هاردای "2.5 یا نوت بوکی میشن (پاسپورتی هم میگن) این برندایی که گفتی همگی معتبرن من شخصا از سری toshiba ، simpletech زیاد به ملت پیشنهاد دادم گارانتی معتبری هم داره 500gbش تو مایه های 88 89 تومن در میاد.سلام دوستان
ممنون
با 850 میشه این :شما حالا با 800-850 چی پیشنهاد میدی؟؟؟
ممنون از کمک هاتون...
200 تا 300 عجب رنجی ! :dدوستا یه مانیتور خوب با حدود 200 تا 300 تومن چی پیشنهاد میکنید؟( 22 اینچ برای بازی و فیلم)
ممنون