مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

CPU:AMD Athlon II X2 250
RAM:2*2GB PATRIOT DDR3 1333
M/B:Gigabyte MA770T-UD3P
VGA:Geforce GTS 250 512DDR3
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 1933
اینا با موس و کیبورد حدود 840 تومن میشه و واسه بازی هم بد نیست.

فرشید جان دست شما از بابت پاسخ درد نکنه.ولی سیستمی که پیشنهاد دادی ای ام دی هست در هالی که این دوستمون به هیچ وجه غیر اینتل قبول نمی کنه تازه رم پتریوت اینجا کمیابه.اگه میشه قیمت قطعها رو بدین دیگه عالی میشه حداقل حدودا.

خب توی این محدوده قیمت خرید سیستم AMD بصرفه تر بود که پیشنهاد دادم،اما اگه می خوای اینتل باشه اینطوری میشه:

CPU:INTEL E6500
RAM:2*2GB KINGESTON DDR2 800
M/B:ASUS P5G41-D
VGA:Geforce GTS 250 512DDR3
MONITOR:SAMSUNG 1933

:d:)) راست میگی خودمم وقتی خوندم نفهمیدم چی نوشتم .من یه سیستم کامل میخوام این سیستمی که شما گفتی فقط کیسه بعد این سیستمو الان جمع کنم به صرفه تره یا 3 4 ماه دیگه؟
CPU:INTEL CORE I7 930
RAM:3*2GB CORSAIR DDR3 1333 PI SERIES
M/B:ASUS P6X58D-E
VGA:GEFORCE MSI 470 DDR5
HDD:SEAGATE 1TB
POWER:785W GREEN+
CASE:COOLERMASTER HAF932
اقا من یه سیستم قدیمیم دارم میخوام ارتقا بدم مشخصاتش اینه:
cpu :2.4 celeron
m/b:shuttle av49
vga : msi geforce 5200
ram:512 kingston
میخوام با حداقل هزینه ارتقا ش بدم
اقا فرشید لطفا یه جا رو هم معرفی کن برای بستن این سیستم تو تهران
ممنون

CPU:INTEL CORE I7 870
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3 1333 XMS SERIES
M/B:ASUS P7P55D-E
VGA:GEFORCE ZOTAC 460 DDR5
HDD:SEAGATE 1TB
POWER:585W GREEN+
CASE:COOLERMASTER HAF932/GREEN INFINITY
MONITOR:SAMSUNG 2250
این سیستم حدود 1520 تومن میشه،اون سیستم قدیمیت هم قابل ارتقا نیست.

سلام، اگه میشه یه سیستم معرفی کنید با800 هزار تومن
سیستمش همه چی داشته باشه به جز LCD ( کیبورد و کیس و ... )
فقط کارش گرافیکه، بازی اصلا نمیکنه طرف. ممنون میشم

سلام، اگه میشه یه سیستم معرفی کنید با800 هزار تومن
سیستمش همه چی داشته باشه به جز LCD ( کیبورد و کیس و ... )
فقط کارش گرافیکه، بازی اصلا نمیکنه طرف. ممنون میشم
CPU:INTEL Core i5 750
RAM:2*2GB DDR3 1333
M/B:GIGA H55M-D2H
VGA:9500GT 512 DDR3
با کیبورد و ماوس حدود 800 تومن میشه.

CPU:INTEL Core i5 750
RAM:2*2GB DDR3 1333
M/B:GIGA H55M-D2H
VGA:9500GT 512 DDR3
با کیبورد و ماوس حدود 800 تومن میشه.

اگه بخواد کمی پول بیشتر بذاره و core i7 بخره، باید motherboard با power رو تغییر بده؟
بعد این 9500 ضعیف نیست؟ سری 57 یا 55 radeon بهتر نیست؟؟
اگه ممکنه برند رم رو هم مشخص کنین، من نمیدونم کدومش نسبت به قیمت بهتره.

آخرین ویرایش:
اگه بخواد کمی پول بیشتر بذاره و core i7 بخره، باید motherboard با power رو تغییر بده؟
بعد این 9500 ضعیف نیست؟ سری 57 یا 55 radeon بهتر نیست؟؟
اگه ممکنه برند رم رو هم مشخص کنین، من نمیدونم کدومش نسبت به قیمت بهتره.
اگه بخواد Core i7 بخره میتونه مدل 860 رو انتخاب کنه که فقط احتیاج به تعویض CPU داره و 120 تومن گرونتر میشه
وقتی شما میگی اصلا بازی نمی کنه دیگه احتیاج به یه گرافیک گرون قیمت نیست،فقط کافیه یه مدل با حافظه ی سریع و بافر کافی باشه،مگر اینکه بخواد با نرم افزارهای خاصی کار کنه.بعدم مثل اینکه بودجه ی شما هم محدود بودا!
برند رم معتبر CORSAIR.OCZ و غیره هستن.

یه نظر بدید دوستان!! :دی
EVGA: X58 SLi LE
Cpu: Core i7 930
Ram: apacer Glant II 4GB DDR3
VGA: EVGA 480
Monitor: W2286L
Case & Power: Green

بچه ها نظرتون در مورد برند eVGA چیه؟؟؟ (گرافیک)

آخرین ویرایش:
حاجی والا هرکی به ما یه چی گفت!!!! یکی میگه گیگا! تو میگی زوتاک! یکی میگی ایسوز یکی میگه اوگا دیگه بریدم و حسابی گیجیدیم :دی!
توی برند ها ، من با زوتاک کار نکردم، EVGA عالی هستش ، مخصوصا واسه اور کلاکینگ ! گیگا برند خوبی نبود، من هم با GTS 250 کار کردم هم با 8600 زیاد جالب نیست، مخصوصا توی اور، اسوس هم فقط با سری ATI ـش کار کردم پس بین این 3 4 تا نظر من eVGA هستش !

حاجی والا هرکی به ما یه چی گفت!!!! یکی میگه گیگا! تو میگی زوتاک! یکی میگی ایسوز یکی میگه اوگا دیگه بریدم و حسابی گیجیدیم :دی!
اینایی که گفتی همه برندای معتبرن،از خودشون کارت اختراع نمی کنن که فرقشون زیاد باشه،اگه برند معتبری باشه از نظر کیفی موردی نداره،از نظر سرعت هم بستگی به مدل کارت داره که کدومشون بهتر باشه.
ZOTAC از اصلی ترین برندهای شریک NVIDIA هست و کیفیت بالایی هم داره،ASUS هم که دیگه جای شک نداره.

یه سوال داشتم. برای بازی شما کدوم یکی از این کارتها رو پیشنهاد میکنید؟ کدومشون برای بازی بهتر هستند؟ ممنون میشم راهنمائی کنید.

HD 5850 Or GTX 460

HD 5870 Or GTX 470

یه سوال دیگه هم داشتم. به نظر شما خیلی تفاوت بین 5850 با 5870 توی بازیها هست؟ ی چنتا بنچمارک دیدم زیاد تفاوتی نداشتند ظاهرا.

ممنون.>:d<

سلام
دوستان اگه ميشه يه دسته (joystick) براي بازي معرفي كنيد كه هم تو بازي هاي كامپيوتر كارايي داشته باشه و هم تو شبيه سازهاي pcx2 و dolphin بشه ازش استفاده كرد. زير 30 تومن چيزي گير مياد؟

یه سوال داشتم. برای بازی شما کدوم یکی از این کارتها رو پیشنهاد میکنید؟ کدومشون برای بازی بهتر هستند؟ ممنون میشم راهنمائی کنید.

HD 5850 Or GTX 460

HD 5870 Or GTX 470

یه سوال دیگه هم داشتم. به نظر شما خیلی تفاوت بین 5850 با 5870 توی بازیها هست؟ ی چنتا بنچمارک دیدم زیاد تفاوتی نداشتند ظاهرا.

ممنون.>:d<

مشخصه که کارت 5870 در بیشتر موارد سریعتره و کارت 470 هم در رده ی دوم هست
اما با لحاظ کردن نسبت قیمت به راندمان کارت GTX 460 مورد مناسبتری برای خرید هست

تفاوت کارت 5850 با 5870 هم حدود 18 تا 25 درصد هست،

سلام
دوستان اگه ميشه يه دسته (joystick) براي بازي معرفي كنيد كه هم تو بازي هاي كامپيوتر كارايي داشته باشه و هم تو شبيه سازهاي pcx2 و dolphin بشه ازش استفاده كرد. زير 30 تومن چيزي گير مياد؟

بهترین گزینه خرید دسته ی XOBOX 360 For PC هست،هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ سازگاری با بیشتر بازیها،قیمت سیم دارش حدود 40 تومن هست.

بهترین گزینه خرید دسته ی XOBOX 360 For PC هست،هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ سازگاری با بیشتر بازیها،قیمت سیم دارش حدود 40 تومن هست.
مرسي عزيز..اين دسته XBOX 360 For PC مدل يا توليد جاي خاصي كه نداره..اگه داره كدومشون بهتره؟ و اگه ميشه يه عكس ازش بزاريد.
در ضمن توجه كنيد كه براي من بيشتر سازگاريش با شبيه سازهاي pcx2 و dolphin مهمه(جديدا دارم بازي هاي كنسول ها رو ميزنم كه تو بعضي هاش مثل god of war خدايي بدون دسته عذابه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or