فقط یه مدله اما رنگ بندی داره،البته مدلای تقلبی چینی هم داره که باید موقع خرید دقت کنی اصلش رو بخریمرسي عزيز..اين دسته XBOX 360 For PC مدل يا توليد جاي خاصي كه نداره..اگه داره كدومشون بهتره؟ و اگه ميشه يه عكس ازش بزاريد.
در ضمن توجه كنيد كه براي من بيشتر سازگاريش با شبيه سازهاي pcx2 و dolphin مهمه(جديدا دارم بازي هاي كنسول ها رو ميزنم كه تو بعضي هاش مثل god of war خدايي بدون دسته عذابه)
سلام به تمام دوستان عزیز
میخواستم ببینم در رم های ddr2 باس های 800 و 1066 فرق چندانی در عملکردشون داره؟قیمتشون چطور؟
من شنیده بودم که باس های بالای 800 فقط روی ویندوز ویستا و سون اون هم 64b جواب میده که میخواستم ببینم درسته؟
مشکلی که ایجاد نمیشه ولی خوب سیستم تهویه ش بهم میریزه بهتر بگم یجورایی از مدار خارج میشه .سلامی دوباره خدمت اساتید عزیز مخصوصا دو دوست گلم یعنی رامین جان و آقا فرشید عزیز.
دوستان یک سوال فنی داشتم ، من به علت اینکه رو تمیزی کیسم خیلی حساس هستم و زود به زود با سشوار میفتم به جونش و گردگیری میکنم برای همین همیشه درب کیسم بازه ، حالا این مسئله از نظر تحویه دما یا کلا واسه سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
بینهایت سپاسگذارم.
میتونی اینو در نظر بگیری :سلام
من یه کامپیوتر می خواستم دوستان بهم پیشنهاد بدن که قطعات اون باهم مچ باشه
ممنون می شم از کمک و راهنماییهاتون
از امکانش هست بدون اسپیکر کیبرد و موس تا 1000000تومان
من قصد کمی بازی و کار با برنامه هایی همچون photoshop cs5 , 3D Max را دارم
با تشکر>:d<
CPU : intel i5 760
RAM : a-data 4gb 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le
VGA : sapphire hd5770
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green magnum 2
MONITOR : samsung 1943sn
حدودا 1070 1075 در میاد.
مشکلی که ایجاد نمیشه ولی خوب سیستم تهویه ش بهم میریزه بهتر بگم یجورایی از مدار خارج میشه .
سلامی دوباره خدمت اساتید عزیز مخصوصا دو دوست گلم یعنی رامین جان و آقا فرشید عزیز.
دوستان یک سوال فنی داشتم ، من به علت اینکه رو تمیزی کیسم خیلی حساس هستم و زود به زود با سشوار میفتم به جونش و گردگیری میکنم برای همین همیشه درب کیسم بازه ، حالا این مسئله از نظر تحویه دما یا کلا واسه سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
بینهایت سپاسگذارم.
سلام
من یه کامپیوتر می خواستم دوستان بهم پیشنهاد بدن که قطعات اون باهم مچ باشه
ممنون می شم از کمک و راهنماییهاتون
از امکانش هست بدون اسپیکر کیبرد و موس تا 1000000تومان
من قصد کمی بازی و کار با برنامه هایی همچون photoshop cs5 , 3D Max را دارم
با تشکر>:d<
سیستمی که پیشنهاد دادی از سیستمی که من و رامین جان پیشنهاد دادیم خیلی جاها ضعیفتره(با اینکه 6 هسته ای هست ولی حریف Core i5 750 هم نمیشه،چه برسه به Core i7 860)supra جان ممنون از کمکت
نظرت رو دز مورذ این سیستم زیر می خواستم بدونم؟
MB : Asrock 890Fx Deluxe 3
Cpu : AMD Phenom II X6 1050T
Vga : Ati Sapphire 5770
Ram : 2X2 AData 1333Cl8
H.D.D: Western Digital Caviar Black 500
power: Green 685b
Case : Magnum II
با عرض معذرت این سیستمی که پیشنهاد دادی رو میشه روش حساب باز کرد؟یعنی تضمینیه؟
بهتره که در کیس بسته باشه تا مسیر تهویه ی کیس از بیرون مجزا بشه و گرد و غبار اضافه وارد سیستم نشه
زیاد تمیز کردن و باد گرفتن فن ها هم درست نیست،باعث بهم خورن تعادل اونها و خراب شدن موتورهاشون میشه.
CPU:INTEL CORE I7 870
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3 1333 XMS SERIES
M/B:ASUS P7P55D-LX
VGA:ATI 5750
HDD:SEAGATE 1TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN+
CASE:MAGNUM2
MONITOR:SAMSUNG 1933
اینا حدود 1090 تومن میشه و بهترین انتخاب واسه اون نرم افزارها هست
سیستمی که پیشنهاد دادی از سیستمی که من و رامین جان پیشنهاد دادیم خیلی جاها ضعیفتره(با اینکه 6 هسته ای هست ولی حریف Core i5 750 هم نمیشه،چه برسه به Core i7 860)
دوست عزیز،شما بودجت محدود بود وگرنه همه ی قطعاتت رو میشد بالاتر برداشتفرشید جان آیا در آینده نه چندان دور ساتا3 و یواس بی3 قابل اهمیت نمی شه؟
نظر ت رو در مورد سیستم زیر می خواستم بدونم؟
CPU : intel i5 750
MAIN : asus P7P55D-E
RAM : kingmax 4gb 2*2gb ddr3 1333
VGA : sapphire hd5770
HDD : seagate 1TB
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green magnum 2
آیا یکی از کیسهای زیر رو جایگذین کسی که شما پیشنهاد دادین کنم اشکال داره؟چون از این مدل کیس گرین اصلا خوشم نیومده
فرشيد جان ديروز از چندجا سئوال كردم ميگفتن xbox 360 فراسو رو دارند و ورژن ديگه اي در كار نيست!!قضيه چيه!؟فقط یه مدله اما رنگ بندی داره،البته مدلای تقلبی چینی هم داره که باید موقع خرید دقت کنی اصلش رو بخری
شما کجایی مگه؟فرشيد جان ديروز از چندجا سئوال كردم ميگفتن xbox 360 فراسو رو دارند و ورژن ديگه اي در كار نيست!!قضيه چيه!؟