گفتم که اگه Ati رو 100 در نظر بگیرم،میتونم 30-40 تومن جور کنم. اگه واقعا کارت بهتری باشه- نه اینکه پول الکی بدیم از خاصیت Phisix استفاده بکنیمبالا هم گفتم کاری به اون سایت نداشته باش.
در مورد hd هم که توضیح دادم.
برند کارت ها رو هم که تو پست قبلی گفتم.
چجوری حساب میکنی ؟ 145 واسه vga ؟! پس بقیه ش چی؟ :confused:
خدایش راست میگی وقتی XBOX arcade میدن 450بااا ما با اون رایان صبا کاری نداریم هی از اون بنده خدا لینک نذار بخوای با قیمتای اون حساب کنی کم کم میره رو 750 تومن.:biggrin1:
قرار ما پیشنهاد بدیم یا شما ؟
MEC دیگه چه برندی هست؟من می خواستم بونم که قیمت پاور 400w mec الان تو بازار چنده؟ اصلا هست یا نه؟

اینا جمعا 60 70 تومن هم قیمت ندارهسلام
دوستان یکی از بچه ها می خواست کامپیوترشو بفروشه البته یک سری از قطعاتشو اگر لطف کنید یک قیمت بدید
ram: geil 1 gb ddr2
ram:kingston 1 gb ddr2
hard : maxtor 250
motherboard:asus m2n4 sli
(دقیق نمیدونم چیه ولی 3 اینا بود ) cpu : amd
power: umax 600w
ممنون میشم بگید کلن چه قدر میشه
در ضمن دست دوم
اگر اینم بگید ممنون میشم
vga :6200
ram : kingston 1gb ddr
میخوای 150 :biggrin1: هزینه کنی یه zotac gts250 بگیر خیال اون بابا رو راحت کن.(از hd اومدیم high end :biggrin1گفتم که اگه Ati رو 100 در نظر بگیرم،میتونم 30-40 تومن جور کنم. اگه واقعا کارت بهتری باشه- نه اینکه پول الکی بدیم از خاصیت Phisix استفاده بکنیمو....
---------
اون پست بالا خیلی به دردم خورد،برای کف قیمت گرفتن رضا و -بازار کامپیوتر ایران رو برم کافیه؟قیمت کف دستم میاد؟اگه خودت قیمت تقریبی داری بگو،ممنون -یه دنیا دعات میکنیم- انشا... بری بهشت با پرواز اوشیانیک 815![]()
ببین نشد ، قرار بود وارد مسائل نشیم.:biggrin1:خدایش راست میگی وقتی XBOX arcade میدن 450دیگه واویلا لیلی!
شما باید پیشنهاد بدی!ولی من نباید قبول کنم که- 5 تا قطعت قبول ولی 2تا قطعه رو هم بزار بالا پایین کنیمکلاس داره
![]()
بهتره یه HD Player از برند Western Digital یا Seagate بخری،دیگه احتیاجی به HTPC نیست:راستی دوستان اگر بخوام یه htpc جمع کنم که بتون mkv 1080p پخش کنه و قیمتش هم مناسب باشه چی پیشنهاد میدین؟
دم همتون گرم

اون گرافیک شما بدرد مانیتور 15 اینچ هم نمی خوره واسه بازی،چه برسه به یه مدل 22 اینچبا سلام
من مانیتور 2261VP گرفتم ،چون از کیفیتش خیلی شنیده بودم
اما الان برای بازی به مشکل خوردم ،مخصوصا تو بازی های سریع مثل فوتبال تصویر خیلی فریم داره
مشخصات سیستم رو می نویسم ،دوستان لطفا راهنمایی کنید که چه گرافیکی باید بگیرم که مشکلم حل بشه
main : Gigabyte EP35
cpu : E4600 core2duo
VGA : GeForce 9500GT
ram : 4gig
این مدل رو نت پیدا کردم که از نظر قیمت مناسبه، و به نظر بد نمیاد ممنون می شم بدونم آیا به نسبت مانیتورم این کارت مناسب هست یا نه
XFX - GeForce 9600 GSO - 1.5GB
دوست عزیز تنکس بخاطر راهنمایی هاتون اتفاقا یکی از دوستهای عزیزم wd داره و دیگری sg
اون گرافیک شما بدرد مانیتور 15 اینچ هم نمی خوره واسه بازی،چه برسه به یه مدل 22 اینچ
من کمتر ATI 4770 یا GTS 250 رو بهت پیشنهاد نمی دم.که بین 130 تا 170 تومن هستن
اما بهترین انتخاب واسه شما GTX 260 هست که حدود 200 تومن قیمت داره،5770 هم انتخاب دومه اگه اولی نبود.