مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان سلام
من یه سیستم دارم که سال پیش بستم.
پردازنده intel e2180 dual 2GHهست.خوبه برای بازی ها؟
الان فقط میخوام رم و گرافیک رو ارتقاء بدم.
تا 150 تومن میخوام براش خرج کنم.
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید

یا حق

آخرین ویرایش:
نمی دونم ddr1 یا ddr2 باید برم دفترچه ی مادر برد رو نگاه کنم فکر کنم ddr1 باشه اخه تا ان جا که یادم میاید فقط یک مارک از نوع رم 1 گیگ رو ساپورت میکرد. راستی یه مانیتور خوب و کاری می خوام قیمتش بین 90 تا 110 تومن باشه مارک خوبی سراق داری؟؟

سلام به شما دوست خوبم
در مورد مانيتور 2-3 تا پيشنهاد دارم براتون
اول از برند AOC:
مدل 1619 با اين مشخصات:

Monitor_1619Sw_BigImage.gif

• 15.6" Wide
  • 1360 x 768
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]DCB[/FONT]
  • [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مجهز به تکنولوژي DCB [/FONT]
  • [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مانيتور Wide با سايز مناسب[/FONT]
  • داراي قابليت Eco Mode

قيمت حدود 95 - 100

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=143

اين مدل كنتراستش بيشتره
Monitor_731Fw_BigImage.gif

مشخصات كامل:
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=141

مانيتور 1642 ال جي هم از مانيتور هاي خيلي خوبه. من 20 اينچ همين مانيتور رو داشتم خيلي راضي بودم

Monitor_W1642S_BigImage.gif

• 15.6" Wide
  • 1360 x 768
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]f-Engine[/FONT]
  • (5000:1) DFC
  • 8ms
  • Visual OSD
  • صفحه نمايش گسترده
  • كنتراست منحصر بفرد 5000:1
  • طراحي استثنايي و زيبا
  • داراي بدنه براق
  • مجهز به تکنولوژي DFC
  • زمان پاسخدهي بسيار سريع (8ms)
  • مجهز به موتور پردازش تصوير
  • مجهز به كليد 4:3
  • in Wide
اين هم لينك:
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=119

دوستان سلام
من یه سیستم دارم که سال پیش بستم.
پردازنده intel e2180 dual 2GHهست.خوبه برای بازی ها؟
الان فقط میخوام رم و گرافیک رو ارتقاء بدم.
تا 150 تومن میخوام براش خرج کنم.
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
بستگی داره چجور بازی کردنی رو بگیم خوبه ، در کل نه بدرد بازی نمیخوره. (نه بدرد الان میخوره نه آخرت :cheesygri)
شما مدل mainت رو بگو تا یه حالی بهش بدیم.

بستگی داره چجور بازی کردنی رو بگیم خوبه ، در کل نه بدرد بازی نمیخوره. (نه بدرد الان میخوره نه آخرت :cheesygri)
شما مدل mainت رو بگو تا یه حالی بهش بدیم.
مادر بردم: abit IL9 Pro
ولی فک کنم خوب باشه پردازندم چون بازی هایی مثmw2 , me 2 یا bc2 رو خوب اجرا میکرد.
بازم نظر , نظر بزرگان است! ;)
ممنون

یا حق

خوب پردازنده (و در کنارش رم) یه بخشی از روون بودن بازی رو تامین میکنن ، حرف اول و آخر رو کارت گرافیک میزنه حالا من مشخصات vga رو نمیدونم ولی دقت کنی گفتم بستگی داره چجور بازی کردنی رو بگیم خوبه در کل اون cpu خیلی وقته که از رده خارج به حساب میاد.
خوب با توجه به مدل مینت و محدودیتی که داره به نظر من ارتقاء رو این مدل اشتباهه همین بالا هم گفتم cpuت چندان قدرتمند نیست با 150 هم کار خاصی نمیتونی بکنی بخوای کل بودجه رو هم واسه vga بذاری باز از اونطرف cpu محدودیت ایجاد میکنه. (هر چند ممکنه از طرف پاور هم محدودیت باشه)
پیشنهاد من اینه که جمع کنی و بصورت کلی ارتقاء بدی اینجوری میشه از تو چاه در اومدن و تو چاله رفتن همین.:biggrin1:

مادر بردم: abit IL9 Pro
ولی فک کنم خوب باشه پردازندم چون بازی هایی مثmw2 , me 2 یا bc2 رو خوب اجرا میکرد.
بازم نظر , نظر بزرگان است! ;)
ممنون

یا حق
نه عزیز ،اون CPU بدرد بازی نمی خوره،تعارف که نداریم.
اول باید CPU و بعد RAM و بعد گرافیک رو ارتقا بدی.

یه نظر از دوستان میخواستم. من میخواستم بدون که مانیتور سامسونگ مدل LCD Samsung NW1633 رو بگریم خوب هست یا نه؟؟

یه قیمتی اگه میشه در باره ی رم 1 گیگ تو بازار بدید فقط درست باشه. یعنی قیمتی بدید که از اون اطمینان دارید یه رمی میخوام که با قیمت نزدیک 14-15 تومن و تقریبا اشغال نباشه که زور دچار مشکل بشم حداقل 2-3 سالی خوب کار کنه.

من قیمت فلش مموری 8 گیگ سیلیکون پاور مدل touch 850 می خوام لطفا دقیق باشه برای کسی میخوام ابروم رو حفظ کنید درست قیمت بدید.

Last edited by a moderator:
سلام
کیس mini itx با قیمت پایین چیزی تو بازار پیدا میشه؟
کلا کیس مینی ارزون پیدا مشه؟

بله،پیدا میشه ولی قیمتش از کیسای معمولی خیلی بیشتره،برندای مختلف هم داره

یه نظر از دوستان میخواستم. من میخواستم بدون که مانیتور سامسونگ مدل LCD Samsung NW1633 رو بگریم خوب هست یا نه؟؟

یه قیمتی اگه میشه در باره ی رم 1 گیگ تو بازار بدید فقط درست باشه. یعنی قیمتی بدید که از اون اطمینان دارید یه رمی میخوام که با قیمت نزدیک 14-15 تومن و تقریبا اشغال نباشه که زور دچار مشکل بشم حداقل 2-3 سالی خوب کار کنه.

من قیمت فلش مموری 8 گیگ سیلیکون پاور مدل touch 850 می خوام لطفا دقیق باشه برای کسی میخوام ابروم رو حفظ کنید درست قیمت بدید.

اون مدل مانیتور نسبت به قیمتش خوبه،اما رزولوشن پایینی داره،واسه بازی مناسب نیست

رم یک گیگ هم هر چی توی بازار هست از مدلای تقلبی و نا معتبر هست،مگر یکی دوتا برند خوب که قیمتشون ثابت نیست

فلش 8 گیگ هم از 17 تومن تا22 تومن هست،اون مدل رو نمی دونم.

من میخواستم بدون که مادربرد asus مدل p4v8x-x چه cpu هایی رو ساپورت میکنه و آیا cpu های دوالکر رو ساپورت میکنه یا نه و تا چند مگابایت کارت گرافیک ساپورت میکنه.و اما من یه فروشگاه در تهران میخوام که رم 1گیگ و کلا قطعات کامپیوتری رو با قیمت مناسب بفروشه و باپدر و مادر باشه و تو پاچه ی ادم نکه.:(
ابنم عکس مادربرد

p4v8x-x_l.jpg

من میخواستم بدون که مادربرد asus مدل p4v8x-x چه cpu هایی رو ساپورت میکنه و آیا cpu های دوالکر رو ساپورت میکنه یا نه و تا چند مگابایت کارت گرافیک ساپورت میکنه.و اما من یه فروشگاه در تهران میخوام که رم 1گیگ و کلا قطعات کامپیوتری رو با قیمت مناسب بفروشه و باپدر و مادر باشه و تو پاچه ی ادم نکه.:(
ابنم عکس مادربرد

p4v8x-x_l.jpg
مادربرد شما دیگه هیچ کدوم از CPU های جدید رو ساپورت نمی کنه عزیز،پس بزارش کنار با خیال راحت
برا گرافیک هم همینطور،کارتای جدید رو ساپورت نمی کنه

hi

سلام
دوستان لطف کنین یه کیس + ال سی دی معرفی کنین برا گیم
تا 900 t
اگه میشه هم amd معرفی کنید و هم intel
بگین کدوم بهتر عمل میکنه
با تشکر

بله،پیدا میشه ولی قیمتش از کیسای معمولی خیلی بیشتره،برندای مختلف هم داره

دمت گرم
فقط کجا باید برم دنبالش...ایران رضاو....

راستی دوستان اگر بخوام یه htpc جمع کنم که بتون mkv 1080p پخش کنه و قیمتش هم مناسب باشه چی پیشنهاد میدین؟
دم همتون گرم

درود ،دوستان من میخواستم با 500-600 تومن یه کیس بگیرم.(فقط کیس میخوام)-برای کسی میخوام .
میخواستم قطعاتی برام معرفی کنید که تا همین قیمت تموم بشه.
برای گیم نمیخوام،انواع و اقسام کنسول رو دمه دست هست-بیشتر برای HD دیدم و مدیا و در رده اخر یه بازی روی normal اجرا بشه روش مثل و یه فوتبال PES WOW و ....

میخوام مادر بردش هم چیزی باشه که بعدا بشه ارتقاعش داد و CPU و کارت گرافیک بهتر روش نصب کرد.
رم رو 2 گیگ برام در نظر بگیرید(اگه کمه و تو سرعت تاثیر داره -همون 4) حد اقل 500 تا هم هارد میخوام. CPU بهتره که اینتل باشه کارت گرافیک هم Nvidia باشه ، ATi نباشه!(کارت گرافیکش 150 تومنی باشه:دی(بقّالیه:دی))

ویندوز سون (7) رو میخوام راحت بکشه .

- ممنون میشم بگید ،میخوام قیمتا رو بالا پایین کنم،دوشنبه،سه شنبه بگیرم.;)

تا 650 هم شد موردی نداره!(الان خودم یه قیمت عادی رو بالا پایین زدم شد 670):دی

من کلا با AMD و ATi حال نمیکنم، ولی قیمتاش مثل اینکه خنک تر (ارزونتر) میزنه!
میارزه بی خیال Ati بشم؟ خودم که میگم نه،حد اقل بخاطر فیزیک تو یه بازی شاید بدرد خورد!

- راستی ،مانیتورش از این قدیمی های -سامسونگه- میشه با فیش تبدیل به این خروجیهای Dvi وصل کرد؟ یا یه LCD هم تو دستور خرید قرار بدیم؟ (کار خاصی نداره و اکثر اوقات میخواد به TV -LCD وصل کنه و فیلم HD ببینه.

آخرین ویرایش:
لام
دوستان لطف کنین یه کیس + ال سی دی معرفی کنین برا گیم
تا 900 t
اگه میشه هم amd معرفی کنید و هم intel
بگین کدوم بهتر عمل میکنه
با تشکر
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 750
RAM : tg or a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : giga ga-p55-ud3l tpm
VGA : zotac gtx260
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green magnum2
MONITOR : samsung 1633sn

حدودا 940 945 تومن در میاد.
درود ،دوستان من میخواستم با 500-600 تومن یه کیس بگیرم.(فقط کیس میخوام)-برای کسی میخوام .
میخواستم قطعاتی برام معرفی کنید که تا همین قیمت تموم بشه.
برای گیم نمیخوام،انواع و اقسام کنسول رو دمه دست هست-بیشتر برای HD دیدم و مدیا و در رده اخر یه بازی روی normal اجرا بشه روش مثل و یه فوتبال PES WOW و ....

میخوام مادر بردش هم چیزی باشه که بعدا بشه ارتقاعش داد و CPU و کارت گرافیک بهتر روش نصب کرد.
رم رو 2 گیگ برام در نظر بگیرید(اگه کمه و تو سرعت تاثیر داره -همون 4) حد اقل 500 تا هم هارد میخوام. CPU بهتره که اینتل باشه کارت گرافیک هم Nvidia باشه ، ATi نباشه!(کارت گرافیکش 150 تومنی باشه:دی(بقّالیه:دی))

ویندوز سون (7) رو میخوام راحت بکشه .

- ممنون میشم بگید ،میخوام قیمتا رو بالا پایین کنم،دوشنبه،سه شنبه بگیرم.;)

تا 650 هم شد موردی نداره!(الان خودم یه قیمت عادی رو بالا پایین زدم شد 670):دی

من کلا با AMD و ATi حال نمیکنم، ولی قیمتاش مثل اینکه خنک تر (ارزونتر) میزنه!
میارزه بی خیال Ati بشم؟ خودم که میگم نه،حد اقل بخاطر فیزیک تو یه بازی شاید بدرد خورد!

- راستی ،مانیتورش از این قدیمی های -سامسونگه- میشه با فیش تبدیل به این خروجیهای Dvi وصل کرد؟ یا یه LCD هم تو دستور خرید قرار بدیم؟ (کار خاصی نداره و اکثر اوقات میخواد به TV -LCD وصل کنه و فیلم HD ببینه.
لیست بلند و بالایی بود.:biggrin1:
خوب اینجور که مشخصه همه چی حله فقط برو لیستت رو بده و بگیر و ببند و... :biggrin1:
تکلیف چیه ما باید پیشنهاد بدیم یا شما ؟! :biggrin1:
در کل اونو ولش کن من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : giga ga-p55-ud3l tpm
VGA : sapphire or msi hd4670 512mb
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp535a
CASE : green magnum2

حدودا 680 685 تومن در میاد.
مانیتور هم نیازی به تعویض نداره.