مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان این قطعات رو برای گیم میخوام :

MainBoard - CPU - VGA - RAM - Hard - Monitor - Power

سیستمی که خودم در نظر دارم :
MainBoard Asus Rampage II Extreme
CPU intel 930 2.8GHz 8MB L3 Cache
VGA XFX Nvidia GeForce GTX480
RAM 8GB DDR3 1600 Corsair
Hard Western Digital SATA2 2TB 64MB Buffer

نظرتون بگید ، فقط خواهشا پردازنده حتما اینتل باشه و گرافیک سری ۴۰۰ انویدیا.
پاور و مانیتور هم که اصلا اطلاعات ندارم هرچی خوبه بگید.

قیمت هم حدود ۲.۵ ملیون حالا تا حدودی بالاتر هم مشکلی نداره.

سلام شرمنده ولی بازم بودجه ام عوض شد با 2میلیون تومن چی میتونم بگیرم؟(فقطPOWER,CPU,VGA,MIN,RAM)
به همراه یه جعبه کیس مناسب برای اینا.
و اینکه من شنیدم میشه دو کارت گرافیک رو باهم انداخت یکی یه NVIDIAی ضعیف (که وظیفه ی physxرو به عهده بگیره)و یه کارت ATIقوی(که رندر اصلی رو بکنه)بنظرتون چطوره؟(من یه NVIDIA 8400 GSدارم میشه اون کارphysxرو بکنه و یه کارت ATIبندازم بغلش؟و آیا این کارت از عهده ی physxهمه ی بازیها رو بالاترین تنظیمات گرافیکی بر میاد؟)
اگه آره بودجه ام میرسه یه کارت ATI5970بگیرم؟(آخه شنیدم بهترین در حال حاضره!!!)
اگه بازم آره لطفا یه MINبرام بنویسید که بتونه دو تا کارت ساپورت کنه(یعنی کاری که گفتم رو انجام بده)
ممنون.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان گلم.
یک سیستم کامل (اسپیکر و پرینتر هم لحاظ کنید) تا سقف نهایتا 750 هزار تومان می خواستم. لطفا نظر و قیمت پیشنهادیتون رو بگید. دو تا خواهش هم داشتم: 1. قیمت مانیتور و کیس رو جدا بگید 2.پرینتر هم لیزری و هم جوهر افشان قیمت بدین
لطفا از نظر ظاهری هم زیبا باشه و وسایل بیرونی با هم ست باشند و برای بازی هم خوب بده!
واقعا ممنونم. چون این اولین دفعه ای نیست که ازتون سوال می کنم.
لطفا نظراتتون رو بگید.
میتونی اینو در نظر بگیری (هر چند با 750 کار خاصی نمیشه کرد) :

CPU : intel e7500 or e7400
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800 black
MAIN : asus p5p41d or p5kpl-epu
VGA : sapphire or his hd4670 512mb
HDD : seagate 500gb 32mb
ODD : samsung 22x sata (dvd-rw)
POWER : green gp485a
CASE : green magnum 2
MONITOR : samsung 1633sn
MOUSE & KEYBOARD : a4tech g7 wireless se
SPEAKER : genius sp-s110
PRINTER : hp d5363

حدودا 760 تومن در میاد.

من این سیستم رو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i7 930
RAM : corsair dominator-gt 6gb 3*2gb 2000 ddr3
MAIN : giga ga-x58a-ud7 or asus p6x58d-premium
VGA : evga gtx480 or msi hd5870
HDD : WD 1tb 32mb
POWER : coolermaster 700w
MONITOR : samsung xl2370

حدودا 2.435 در میاد فقط یه خنک کننده خوب واسه cpu میخواد مثل coolermaster v10 که بزنی تنگش و باهاش بری فضا و....:biggrin1:
تا این رنج فک نمیکنم بتونی بهتر از این انتخاب کنی.

آخرین ویرایش:

خب سیستم پیشنهادی خودت با توجه به بودجه بهترین انتخابه(اگه دوباره یه فن دو آتیشه ی ATI نیاد تاپیک رو بهم بریزه!)
البته هنوز تفاوت قیمت 480 با 5870 زیاده و من این کارت رو برا بودجه ی پایینتر پیشنهاد نمی دم،اما قیمت 470 باز قابل تحملتر هست،هر چند که اونم با این قیمت هنوز رقابتی نیست.

سلام شرمنده ولی بازم بودجه ام عوض شد با 2میلیون تومن چی میتونم بگیرم؟(فقطPOWER,CPU,VGA,MIN,RAM)
به همراه یه جعبه کیس مناسب برای اینا.
و اینکه من شنیدم میشه دو کارت گرافیک رو باهم انداخت یکی یه NVIDIAی ضعیف (که وظیفه ی physxرو به عهده بگیره)و یه کارت ATIقوی(که رندر اصلی رو بکنه)بنظرتون چطوره؟(من یه NVIDIA 8400 GSدارم میشه اون کارphysxرو بکنه و یه کارت ATIبندازم بغلش؟و آیا این کارت از عهده ی physxهمه ی بازیها رو بالاترین تنظیمات گرافیکی بر میاد؟)
اگه آره بودجه ام میرسه یه کارت ATI5970بگیرم؟(آخه شنیدم بهترین در حال حاضره!!!)
اگه بازم آره لطفا یه MINبرام بنویسید که بتونه دو تا کارت ساپورت کنه(یعنی کاری که گفتم رو انجام بده)
ممنون.
چون شما هر سوال رو چندین بار می پرسی و به جوابها هم توجه نمی کنی من دیگه پیشنهادی ندارم.

خب سیستم پیشنهادی خودت با توجه به بودجه بهترین انتخابه(اگه دوباره یه فن دو آتیشه ی ATI نیاد تاپیک رو بهم بریزه!)
البته هنوز تفاوت قیمت 480 با 5870 زیاده و من این کارت رو برا بودجه ی پایینتر پیشنهاد نمی دم،اما قیمت 470 باز قابل تحملتر هست،هر چند که اونم با این قیمت هنوز رقابتی نیست.

چون شما هر سوال رو چندین بار می پرسی و به جوابها هم توجه نمی کنی من دیگه پیشنهادی ندارم.
خوب آقا ببخشید لطفا بزرگی رو در حق ما به حد کمال برسونید.

بهترین انتخاب 9600GT DDR3 1GB هست که 115
PhysX اصلا شبیه سازی نداره واسه ATI، یعنی مثلا افکتای PhysX روی یه کارت ATI اجرا نمیشه و شما هیچ کدوم از افکتایی که مربوط به اون هست رو توی بازی نمی بینی(مثل افکت تکون خوردن پرچم، بخار موجود در هوا،برگهای غلطان روی زمین،... توی بازی Batman)
توی بازیهایی مثل Metro2033 این تفاوت کاملا محسوس و آشکار هست،توی عکس نمی شه دید اما توی ویدیو مشخصه.
جالبه
من واقعا نمی دونستم
خوب به هر حال این هم حسنه که ati نداره
راستی 480 گارانتی خیلی گرونه
GIGABYTE GTX 480 AVAJANG 800,000
GIGABYTE GTX 470 AVAJANG 500,000
ولی وضعیت بدون گارانتی ها خیلی فرق داره
480 حدود 550 و 470 زیر 470 تومنه;)
عجب بازاری

من یه راهنمایی خوب می خواهم من یه کامیوتر قدیمی دارم که میخوام درستش کنم. و میخواهم روش یه رم 512 بندازم هر مارکی که باشه فقط کاری و دسته اول باشه و از همه مهمتر این که ارزون باشه و میخوام یک پاور برای اون بخرم قبلا پاورش 220 ولت بود میخواستم یک پاور بهم معرفی کنید که قیمتش ازرون باشه یک دی وی دی رایتر عالی هم میخوام که کاری و خوب باشه و از همه مهم تر از طریق کابل ساتا به مادر برد وصل شه و قمتش هم مناسب باشه الطفا مارک و قیمتش رو برام بنویسید.:confused:
یه سوال دیگه هم داشتم که از کجا میشه این قطعات رو با قیمت خوب تو تهران گیر اورد که تو پاچه ی مردم نکن و قطعه ی خوب دسته مردم بدن.:confused:

من یه راهنمایی خوب می خواهم من یه کامیوتر قدیمی دارم که میخوام درستش کنم. و میخواهم روش یه رم 512 بندازم هر مارکی که باشه فقط کاری و دسته اول باشه و از همه مهمتر این که ارزون باشه و میخوام یک پاور برای اون بخرم قبلا پاورش 220 ولت بود میخواستم یک پاور بهم معرفی کنید که قیمتش ازرون باشه یک دی وی دی رایتر عالی هم میخوام که کاری و خوب باشه و از همه مهم تر از طریق کابل ساتا به مادر برد وصل شه و قمتش هم مناسب باشه الطفا مارک و قیمتش رو برام بنویسید.:confused:
یه سوال دیگه هم داشتم که از کجا میشه این قطعات رو با قیمت خوب تو تهران گیر اورد که تو پاچه ی مردم نکن و قطعه ی خوب دسته مردم بدن.:confused:
سلام
اول مشخصات سیستمتو بده و بگو میخوای باهاش چیکار کنی ، سیتمی که شما میخواهید روش رم 512 مطمنا از نوع DDR سوار کنید فک نمیکنم اصلا پورت ساتا داشته باشه ! پاور هم با وات و بازدهی اون میسنجن.
در کل اگه سیستمت واسه اینه که 4 تا فیلم دی وی دی ببینی یک DVD-RW LIGHT ON بخر 22X یا 24X البت از نوع IDE که گرونتره و چیزی بین 35-40 باید باشه و در مورد رم هم فک میکنم فقط بتونی کینگ استون گیر بیاری اونم با قیمت بالا چیزی حدود 30 تومان مگه اینکه بتونی دست دوم چیز خوبی گیر بیاری ...

نه این طور که شما میگید نیست 2 تا پورت ساتا داره و یه دی وی دی رایتر 24x اگه قیمت بدید خوبه تازه فقط رم 512 ساپورت نمیکه که میفرمایید 3 تا جای رم داره که هر کدوم میشه 1 گیگ رم گذاشت چون برای کسی میخوام اون گفته که رم 512 روش بزارم. اخه فقط برای اینترنت رفتن و با نرم افزار های ساده کار کردن و افیس میخواد البته روش دوتا رم 512 و 256 هست اما میخواد یه رم 512 هم براش اضافه کنم.:cheesygri

ماينتور براي گيم:
اگر كنسول هم داريد 2261 چون hdmi ميخوره و كنتراست فوق العاده اي داره
اگر كنسول نداريد و نيازي به hdmi ندارهي 2262 بهترين گزينس. چون زاويه ديدش عاليههههههه و كنتراست 70.000

نه این طور که شما میگید نیست 2 تا پورت ساتا داره و یه دی وی دی رایتر 24x اگه قیمت بدید خوبه تازه فقط رم 512 ساپورت نمیکه که میفرمایید 3 تا جای رم داره که هر کدوم میشه 1 گیگ رم گذاشت چون برای کسی میخوام اون گفته که رم 512 روش بزارم. اخه فقط برای اینترنت رفتن و با نرم افزار های ساده کار کردن و افیس میخواد البته روش دوتا رم 512 و 256 هست اما میخواد یه رم 512 هم براش اضافه کنم.:cheesygri
خوب یک DVD-RW 24X LIGHT ON بگیر قیمتشم فک کنم چیزی بین 30-35 باشه ،
در مورد رم هم باید ببینی چطوری هست ؟! همش DDR2 میخوره ؟!
اگه DDR2 میخوره که 1گیگ حدود 14 تومان از برند PATRIOT بخر (قلابی زیاد داره با گارانتی بخر فک کنم آسمان رایانه گارانتی میکنه)
512 هم میشه حدود 8 تومان اگه موجود باشه ...

خوب یک DVD-RW 24X LIGHT ON بگیر قیمتشم فک کنم چیزی بین 30-35 باشه ،
در مورد رم هم باید ببینی چطوری هست ؟! همش DDR2 میخوره ؟!
اگه DDR2 میخوره که 1گیگ حدود 14 تومان از برند PATRIOT بخر (قلابی زیاد داره با گارانتی بخر فک کنم آسمان رایانه گارانتی میکنه)
512 هم میشه حدود 8 تومان اگه موجود باشه ...
شما رم یک گیگ رو 14 می خرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی 4 گیگ رم 56 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما آخرین بار کی رم خریدین

شما رم یک گیگ رو 14 می خرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی 4 گیگ رم 56 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما آخرین بار کی رم خریدین
هول نزن باو یک ؟ هم جوابگو هست .
آره اشتب زدم :دی
آخرین بار من خودم 2 تا ماژول 1 گیگ از G.SKill خریدم 56 ت با باس 1066 و تایوان و 2 ماه پیش .
فک نکنم رم پاتریوت الان 1 گیگش بیشتر از 19-23 تومان باشه ، خوب شما که بیشتر میدونی اطلاعات درست بده .

با تشکر از همه دوستانی که کمک کردن.
مثل اینکه حدودا سیستمی که خودم مد نظر داشتم نمره قبولی گرفت.
فقط یک مسئله هست که تا حدی من رو نگران میکنه : همیشه میگن مهمترین قطعه پردازشگر هست ، و من با این سیستمی که دارم و تو امضام هم درج کردم همیشه این احساس رو دارم که پردازشگرم کمی واسه این سیستم ضعیف هست !
حالا میخوام بدونم برای این سیستم که قصد خرید دارم intel i7 930 کمی ضعیف نیست ؟!؟!

نمی دونم ddr1 یا ddr2 باید برم دفترچه ی مادر برد رو نگاه کنم فکر کنم ddr1 باشه اخه تا ان جا که یادم میاید فقط یک مارک از نوع رم 1 گیگ رو ساپورت میکرد. راستی یه مانیتور خوب و کاری می خوام قیمتش بین 90 تا 110 تومن باشه مارک خوبی سراق داری؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or