مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سیستم بین 300تا350

سلام من یک سیتم می خواهم بین 300 تا350 برای کارهای خانگی لطفا راهنمایی کنید
ویک شرکت که اقساط خوب دهد معرفی کنید
باتشکر

جواب من رو هم بدين لطفا
بهتره تا شنبه صبر کنی تا قیمت روزش رو برات بذارم.
سلام من یک سیتم می خواهم بین 300 تا350 برای کارهای خانگی لطفا راهنمایی کنید
ویک شرکت که اقساط خوب دهد معرفی کنید
باتشکر
تا 350 من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e5400 or e5300
RAM : patriot or kingmax 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5kpl-epu
VGA : msi 9400gt
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp485b
CASE : green magnum2

حدودا 400 تومن در میاد.

با سلام
این سیستم قدیمیه منه میخوام بفروشم به یکی از دوستام,میخواستم ببینم چند تومن بفروشمش ؟؟!!!
MB:MSI K9n Neo V2
Cpu:AMD Athlon 64x2 dual core 4600 + 2.4 GHz
VGA:MSI Geforce 7300 LE
RAM: 2gig king 800 + 1gig king 600
ببخشید اگه جای درستی سوالمو مطرح نکردم...جای دیگه ای پیدا نکردم.
با تشکر
بین 200 تا 250 تومن قیمت مناسبی هست،البته اگر یه کیس کامل باشه.

فقط و فقط برای اجرای فیفا که نه.من کلا" سیستمم داغون شده چون خیلی قطعاتش فرسوده شده و 8 ساله که هیچ کدوم از قطعاتش را تعویض نکردم بنابراین هم می خوام کامل قطعاتش را عوض کنم و هم طوری باشه که این قطعات تا 4 سال دیگه نیاز به تعویض مجدد برای فیفا نداشته باشه.یعنی رایتر-هارد-رم-سی پی یو-گرافیک و ... همش داغونه طوری که یه سی دی معمولی مثل آفیس 2003 یا pcsuit گوشی موبایل هم روش نصب نمیشه.

از طرفی هم چون از بین میلیون ها بازی کامپیوتری فقط و فقط و فقط عاشق بازی فیفا هستم و به خاطر کشش نداشتن سیستم فعلیم تا FIFA08 را بیشتر بازی نکردم می خوام سیستمی ببندم که حداقل تا 4 سال دیگه یعنی FIFA14 هیچ نیازی به ارتقا مجدد نداشته باشه.

حالا می خوام بدونم این مشخصات قطعاتی که نوشتم تا 4 سال دیگه برای فیفا بازی کردن مناسب هست یا نه؟
لطفا" جواب بدید این سیستم مناسب هست:

MOTHERBOARD:P55USB3:198TOMAN

RAM:6GIG(3TA 2GIG):190TOMAN

CPU:CORI3-5304MB:145TOMAN

VGA:INNO3D 9500 1GIG DDR3:85TOMAN

POWER:GREEN:38TOMAN

DVD-WRITER:SUZUKI:32500TOMAN

HARD DISK:500GIG:50TOMAN

لطفا" جواب بدید این سیستم مناسب هست:

MOTHERBOARD:P55USB3:198TOMAN

RAM:6GIG(3TA 2GIG):190TOMAN

CPU:CORI3-5304MB:145TOMAN

VGA:INNO3D 9500 1GIG DDR3:85TOMAN

POWER:GREEN:38TOMAN

DVD-WRITER:SUZUKI:32500TOMAN

HARD DISK:500GIG:50TOMAN
بی ربط ترین قطعاتی رو که میشد کنار هم گذاشت شما انتخاب کردی.

نه اون CPU برای بازی مناسب هست و نه اون گرافیک(که این یکی همین الان هم راندمانش افتضاح هست،جه برسه به 4 سال دیگه!)
رمهای 6 گیگ هم واسه X58 هستن،نه P55

خلاصه این که مشخصه اطلاعات چندانی از قطعات نداری،بنابراین بهتره فقط هزینه ی مورد نظرت رو بگی و پیشنهاد سیستم رو بزاری به عهده ی ما.

مانیتور 3d که نیومد به جاش میخوام مانیتور 120hz بخرم یه راهنمایی میکنید؟قیمت مهم نیست بهترین تو بازار کدومه؟
=
یه سوال دیگه اینکه از کجا میتونم nvidia 3d vision kit رو گیر بیارم؟

بی ربط ترین قطعاتی رو که میشد کنار هم گذاشت شما انتخاب کردی.

نه اون CPU برای بازی مناسب هست و نه اون گرافیک(که این یکی همین الان هم راندمانش افتضاح هست،جه برسه به 4 سال دیگه!)
رمهای 6 گیگ هم واسه X58 هستن،نه P55

خلاصه این که مشخصه اطلاعات چندانی از قطعات نداری،بنابراین بهتره فقط هزینه ی مورد نظرت رو بگی و پیشنهاد سیستم رو بزاری به عهده ی ما.
ممنون از پاسخگویی.این قطعاتی را که شما می گی نسبت به هم بی ربط هستند را من انتخاب نکردم.من رفتم بازار به یکی از این کامپیوتر فروشی ها گفتم یه سیستمی می خوام که قطعاتش به هم بخوره و تا 4-5 سال برای فیفا نیاز به تعویض مجدد نداشته باشه که اون طرف این سیستم و قطعات را پیشنهاد داد.
منم چون خودم زیاد با قطعات آشنایی ندارم گفتم اینجا مطرح کنم تا دوستان اهل فن راهنماییم کنند.

من چون کامپیوترم دیگه خیلی سیستمش قدیمی و قطعاتش فرسوده شده قصد ارتقا دارم یعنی در واقع قصد تعویض کل قطعات بجز کیس و مودم را دارم.ولی الان نه.چون الان فصل امتحانات هست و باید درس خوند.حدودا" یک ماه دیگه قصد تعویض سیستم را دارم که اون موقع در نهایت میام همینجا مبلغ مورد نظرم را اعلام می کنم تا دوستان راهنمایی کنند.

فقط من الان مشخصات سیستم فعلی خودم را می دم شما بگید که حدودا" چقدر می خرن و آیا برای سیستم جدید کیس و مودم هم باید تعویض بشه یا خیر چون می خوام اگه نیاز به تعویض نداره این دوتا قطعه را عوض نکنم.
سیستم فعلی من:

MOTHERBOARD:8S648X-RZ-AGP8X

CPU:1.7GB INTEL CELERON

HARD DISK:40GB MAXTOR

RAM:256MB

VGA:128MB GEFORCE FX 5200

CD-ROM:ASUS 40XMAX

CD-WRITER:SONY 52X

FLOPPY DISK:TEACH 1.44

MONITOR:LG 17 INCH MODEL:775E

POWER:350AX

FAX MODEM:GEMIUSE 56KB

CASE:ACCES 400 WATT

آخرین ویرایش:
تو رو خدا یکی من رو تو خرید این سری کیس ها راهنمایی کنه که از کجا می شه تهیه کرد
dh-101-digital-home.gif

یا zalman

hd160xtpb-large.jpg

یا چیزی مشابه این ها
کلا hdpc با remote برای کاربری خونگی با lcd می خوام برای یکی از دوستام
تمام پاساژ ها رو شخم زدم ولی فقط و فقط یک مدل و یک دونه تو کل ایران پیدا کردم که به علت داشتن جا برای i pod و این که من i pod ندارم به کارم نمی آد

239663.jpg

فقط من الان مشخصات سیستم فعلی خودم را می دم شما بگید که حدودا" چقدر می خرن و آیا برای سیستم جدید کیس و مودم هم باید تعویض بشه یا خیر چون می خوام اگه نیاز به تعویض نداره این دوتا قطعه را عوض نکنم.
سیستم فعلی من:

MOTHERBOARD:8S648X-RZ-AGP8X

CPU:1.7GB INTEL CELERON

HARD DISK:40GB MAXTOR

RAM:256MB

VGA:128MB GEFORCE FX 5200

CD-ROM:ASUS 40XMAX

CD-WRITER:SONY 52X

FLOPPY DISK:TEACH 1.44

MONITOR:LG 17 INCH MODEL:775E

POWER:350AX

FAX MODEM:GEMIUSE 56KB

CASE:ACCES 400 WATT

خب جالا بهتر شد دوست عزیز،به حرف اون فروشنده ها هم زیاد توجه نکن.
قطعات فعلی شما رو هم نهایت بشه 150 تومن قیمت گذاری کرد و خیلی برای سیستم جدیدت قابل اتکا نیست.

برای سیستم جدید باید کیست رو هم عوض کنی،قیمتی هم نداره اما مودم قابل استفاده هست
تو رو خدا یکی من رو تو خرید این سری کیس ها راهنمایی کنه که از کجا می شه تهیه کرد

یا zalman

یا چیزی مشابه این ها
کلا hdpc با remote برای کاربری خونگی با lcd می خوام برای یکی از دوستام
تمام پاساژ ها رو شخم زدم ولی فقط و فقط یک مدل و یک دونه تو کل ایران پیدا کردم که به علت داشتن جا برای i pod و این که من i pod ندارم به کارم نمی آد

خب کیسهای مدل HTPC توی بازار ایران زیاد موجود نیستن چون خریدار نداره،مگر بتونی از نمایندگی برندهای خاص مثل ThermalTake یا Antec سراغش رو بگیری.

سلام.من بازم مزاحم شدم(چه میشه کرد بودجه ام هی کم و زیاد میشه)
من 5قطعه میخوام
1.cpu
2.vga
3.ram
4.power
5.مادربورد
و تقریبا یک میلیون و دویست هزار تومن هم پول دارم.چی بخرم؟
میتونه کل بازیهارو روی بالاترین تنظیمات گرافیکی(بافریم خوب) اجرا کنه اجرا کنه؟تا چند سال برام کافیه؟
اینم بگم که سیستم قبلیه خودم خیلی قدیمیه(p4)هست.(آیا باید چیز دیگه رو هم عوض کنم یا همین 5تا کافیه؟)مثلا این قطعات جدید که میگید رو کیس من پیاده میشن یا باید یه کیس هم بخرم؟

آخرین ویرایش:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان گلم.
یک سیستم کامل (اسپیکر و پرینتر هم لحاظ کنید) تا سقف نهایتا 750 هزار تومان می خواستم. لطفا نظر و قیمت پیشنهادیتون رو بگید. دو تا خواهش هم داشتم: 1. قیمت مانیتور و کیس رو جدا بگید 2.پرینتر هم لیزری و هم جوهر افشان قیمت بدین
لطفا از نظر ظاهری هم زیبا باشه و وسایل بیرونی با هم ست باشند و برای بازی هم خوب بده!
واقعا ممنونم. چون این اولین دفعه ای نیست که ازتون سوال می کنم.
لطفا نظراتتون رو بگید.

سلام.من بازم مزاحم شدم(چه میشه کرد بودجه ام هی کم و زیاد میشه)
من 5قطعه میخوام
1.cpu
2.vga
3.ram
4.power
5.مادربورد
و تقریبا یک میلیون و دویست هزار تومن هم پول دارم.چی بخرم؟
میتونه کل بازیهارو روی بالاترین تنظیمات گرافیکی(بافریم خوب) اجرا کنه اجرا کنه؟تا چند سال برام کافیه؟
اینم بگم که سیستم قبلیه خودم خیلی قدیمیه(p4)هست.(آیا باید چیز دیگه رو هم عوض کنم یا همین 5تا کافیه؟)مثلا این قطعات جدید که میگید رو کیس من پیاده میشن یا باید یه کیس هم بخرم؟

اینا پیشنهاد منه :

CPU:INTEL CORE i7 860
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5850 1GB
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY

اینا جمعا میشه 1264 تومن ،کیس هم لازمه چون برا همچین قطعاتی باید نهویه ی مناسب هم داشته باشی.

سلام. مادربورد Asus Maximus III Formula تو تهران پیدا میشه؟ سوکت 1156 بهش میخوره و مخصوص گیمه. مخصوص بازی الان خوبش چیه؟

من که سراغی ازش ندارم هنوز
اگه CPU رو از سری Core i7 9xx انتخاب کنی بجاش میتونی ASUS Rampage II GENE/Extreme رو انتخاب کنی که موجود هستن اینجا

وگرنه خرید مادربردای سری ROG خیلی هم ضرورتی نداره،مگر به امکان خاصی ازشون نظر داشته باشی.

• Like
Reactions: shadow666
اینا پیشنهاد منه :

CPU:INTEL CORE i7 860
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5850 1GB
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY

اینا جمعا میشه 1264 تومن ،کیس هم لازمه چون برا همچین قطعاتی باید نهویه ی مناسب هم داشته باشی.

بابا گفتم فقط اینا رو میخوام عزیزم(cpu,ram,vga,powerو مادربورد )حالا شما میگی که یه کیسم میخواد لطفا یه کیس هم بنویسید که هم زیبا باشه وهم دارای تهویه ی مناسبی باشه و من این سیستم رو برای گیم میخوام آخه بعضیا میگن i5برای گیم ازi7قویتره!!هرکدوم بهتره خودتون همونو بنویسید(قیمت هم تا همون حدی که گفتید خوبه)(راستی برام خیلی مهمه که گرافیکم NVIDIAباشه واز سه قابلیت برخوردار باشه اول PhysX دوم اینکه 3Dباشه و بعد هم DIRECTIX11رو ساپورت کنه)
و بگید تا چند سال خیالم از بابت اجرای بازیها در بالاترین تنظیمات گرافیکی راحت باشه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or