بهتره تا شنبه صبر کنی تا قیمت روزش رو برات بذارم.جواب من رو هم بدين لطفا
تا 350 من اینو پیشنهاد میدم :سلام من یک سیتم می خواهم بین 300 تا350 برای کارهای خانگی لطفا راهنمایی کنید
ویک شرکت که اقساط خوب دهد معرفی کنید
باتشکر
بین 200 تا 250 تومن قیمت مناسبی هست،البته اگر یه کیس کامل باشه.با سلام
این سیستم قدیمیه منه میخوام بفروشم به یکی از دوستام,میخواستم ببینم چند تومن بفروشمش ؟؟!!!
MB:MSI K9n Neo V2
Cpu:AMD Athlon 64x2 dual core 4600 + 2.4 GHz
VGA:MSI Geforce 7300 LE
RAM: 2gig king 800 + 1gig king 600
ببخشید اگه جای درستی سوالمو مطرح نکردم...جای دیگه ای پیدا نکردم.
با تشکر
لطفا" جواب بدید این سیستم مناسب هست:فقط و فقط برای اجرای فیفا که نه.من کلا" سیستمم داغون شده چون خیلی قطعاتش فرسوده شده و 8 ساله که هیچ کدوم از قطعاتش را تعویض نکردم بنابراین هم می خوام کامل قطعاتش را عوض کنم و هم طوری باشه که این قطعات تا 4 سال دیگه نیاز به تعویض مجدد برای فیفا نداشته باشه.یعنی رایتر-هارد-رم-سی پی یو-گرافیک و ... همش داغونه طوری که یه سی دی معمولی مثل آفیس 2003 یا pcsuit گوشی موبایل هم روش نصب نمیشه.
از طرفی هم چون از بین میلیون ها بازی کامپیوتری فقط و فقط و فقط عاشق بازی فیفا هستم و به خاطر کشش نداشتن سیستم فعلیم تا FIFA08 را بیشتر بازی نکردم می خوام سیستمی ببندم که حداقل تا 4 سال دیگه یعنی FIFA14 هیچ نیازی به ارتقا مجدد نداشته باشه.
حالا می خوام بدونم این مشخصات قطعاتی که نوشتم تا 4 سال دیگه برای فیفا بازی کردن مناسب هست یا نه؟
بی ربط ترین قطعاتی رو که میشد کنار هم گذاشت شما انتخاب کردی.لطفا" جواب بدید این سیستم مناسب هست:
MOTHERBOARD:P55USB3:198TOMAN
RAM:6GIG(3TA 2GIG):190TOMAN
CPU:CORI3-5304MB:145TOMAN
VGA:INNO3D 9500 1GIG DDR3:85TOMAN
POWER:GREEN:38TOMAN
DVD-WRITER:SUZUKI:32500TOMAN
HARD DISK:500GIG:50TOMAN
بی ربط ترین قطعاتی رو که میشد کنار هم گذاشت شما انتخاب کردی.
نه اون CPU برای بازی مناسب هست و نه اون گرافیک(که این یکی همین الان هم راندمانش افتضاح هست،جه برسه به 4 سال دیگه!)
رمهای 6 گیگ هم واسه X58 هستن،نه P55
خلاصه این که مشخصه اطلاعات چندانی از قطعات نداری،بنابراین بهتره فقط هزینه ی مورد نظرت رو بگی و پیشنهاد سیستم رو بزاری به عهده ی ما.
فقط من الان مشخصات سیستم فعلی خودم را می دم شما بگید که حدودا" چقدر می خرن و آیا برای سیستم جدید کیس و مودم هم باید تعویض بشه یا خیر چون می خوام اگه نیاز به تعویض نداره این دوتا قطعه را عوض نکنم.
سیستم فعلی من:
MOTHERBOARD:8S648X-RZ-AGP8X
CPU:1.7GB INTEL CELERON
HARD DISK:40GB MAXTOR
RAM:256MB
VGA:128MB GEFORCE FX 5200
CD-ROM:ASUS 40XMAX
CD-WRITER:SONY 52X
FLOPPY DISK:TEACH 1.44
MONITOR:LG 17 INCH MODEL:775E
POWER:350AX
FAX MODEM:GEMIUSE 56KB
CASE:ACCES 400 WATT
تو رو خدا یکی من رو تو خرید این سری کیس ها راهنمایی کنه که از کجا می شه تهیه کرد
یا zalman
یا چیزی مشابه این ها
کلا hdpc با remote برای کاربری خونگی با lcd می خوام برای یکی از دوستام
تمام پاساژ ها رو شخم زدم ولی فقط و فقط یک مدل و یک دونه تو کل ایران پیدا کردم که به علت داشتن جا برای i pod و این که من i pod ندارم به کارم نمی آد
سلام.من بازم مزاحم شدم(چه میشه کرد بودجه ام هی کم و زیاد میشه)
من 5قطعه میخوام
1.cpu
2.vga
3.ram
4.power
5.مادربورد
و تقریبا یک میلیون و دویست هزار تومن هم پول دارم.چی بخرم؟
میتونه کل بازیهارو روی بالاترین تنظیمات گرافیکی(بافریم خوب) اجرا کنه اجرا کنه؟تا چند سال برام کافیه؟
اینم بگم که سیستم قبلیه خودم خیلی قدیمیه(p4)هست.(آیا باید چیز دیگه رو هم عوض کنم یا همین 5تا کافیه؟)مثلا این قطعات جدید که میگید رو کیس من پیاده میشن یا باید یه کیس هم بخرم؟
سلام. مادربورد Asus Maximus III Formula تو تهران پیدا میشه؟ سوکت 1156 بهش میخوره و مخصوص گیمه. مخصوص بازی الان خوبش چیه؟
اینا پیشنهاد منه :
CPU:INTEL CORE i7 860
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5850 1GB
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY
اینا جمعا میشه 1264 تومن ،کیس هم لازمه چون برا همچین قطعاتی باید نهویه ی مناسب هم داشته باشی.