مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام بچه ها
دیروز بازار رضا بودم که دیدم
evga gtx 480 با قیمت 550 تومن داره فروش می ره
به این فکر کردم که کم کم خوبه ما تو پیشنهاد هامون 480 رو هم بگنجونیم;)
قیمت این کارت الان منطقیه

بابا گفتم فقط اینا رو میخوام عزیزم(cpu,ram,vga,powerو مادربورد )حالا شما میگی که یه کیسم میخواد لطفا یه کیس هم بنویسید که هم زیبا باشه وهم دارای تهویه ی مناسبی باشه و من این سیستم رو برای گیم میخوام آخه بعضیا میگن i5برای گیم ازi7قویتره!!هرکدوم بهتره خودتون همونو بنویسید(قیمت هم تا همون حدی که گفتید خوبه)(راستی برام خیلی مهمه که گرافیکم NVIDIAباشه واز سه قابلیت برخوردار باشه اول PhysX دوم اینکه 3Dباشه و بعد هم DIRECTIX11رو ساپورت کنه)
و بگید تا چند سال خیالم از بابت اجرای بازیها در بالاترین تنظیمات گرافیکی راحت باشه؟

عزیزم من کیس رو هم در انتهای لیست نوشتم،شما دقت نکردی

این که می کن I5 از I7 قویتره هم بی ربطه،برای بازی در یه سطح هستن،برای گرافیک و ویرایش مدیا هم که I7 قویتره بخاطر HT

راجع به گرافیک هم کارت نسل جدیدی که در بودجه ی شما بگنجه فقط ATI 5850 هست،اگر بخوای کارت NVIDIA بگیری که مدل GTX 470فعلا 200 تومن گرونتره،اگر نه که باید GTX 285 بگیری که کندتره و قیمتش همون حدوده
سلام بچه ها
دیروز بازار رضا بودم که دیدم
evga gtx 480 با قیمت 550 تومن داره فروش می ره
به این فکر کردم که کم کم خوبه ما تو پیشنهاد هامون 480 رو هم بگنجونیم;)
قیمت این کارت الان منطقیه

اگر این قیمت باشه که خوبه،مطمئنی که قیمت 470 رو بهت ندادن؟

عزیزم من کیس رو هم در انتهای لیست نوشتم،شما دقت نکردی

این که می کن I5 از I7 قویتره هم بی ربطه،برای بازی در یه سطح هستن،برای گرافیک و ویرایش مدیا هم که I7 قویتره بخاطر HT

راجع به گرافیک هم کارت نسل جدیدی که در بودجه ی شما بگنجه فقط ATI 5850 هست،اگر بخوای کارت NVIDIA بگیری که مدل GTX 470فعلا 200 تومن گرونتره،اگر نه که باید GTX 285 بگیری که کندتره و قیمتش همون حدوده

نه میگم شما برام هارد و dvdromهم نوشتی ولی من اونارو دارم ولی اگه این گرافیک5850ازPhysXپشتیبانی میکنه که دیگه عالیه ولی اگه نه به نظر شما gtx285چقدر از اون ضعیفتره؟
و بگید تا چه مدت خیالم از اجرای جدیدترین بازیها روی بالاترین گرافیک راحت باشه؟
میگم به نظرتون i7با GTX295بهتره یا I5با EVEGA GTX480؟(برای گیم)
آخه هیچکدوم از کارت های ATIازPhysXپشتیبانی نمیکنند اونوقت یعنی مثلا در بازی MAFIA2که در اون برای ساخت افکت ها (مثل تخریب پذیری)از NVIDIA PhysXاستفاده شده کارت گرافیک ATIفیزیک و تخریب پذیری رو اجرا نمیکته؟(یا ضعیفتر اجرا میکنه؟یا اصلا هیچ فرقی ندارن؟)
اگه هیچ فرقی ندارن این سیستم برام چطوره؟
I7با ATI5870
راستی چرا در حالی که کارت 5870از5850بهتره و اختلاف قیمتشونم کمه چرا گفتید 5850؟!!؟
و همین طورم در باره ی CPUبین Intel Core i7 - 2.80GHz - 930وIntel Core i7 - 2.8GHz - 860که اختلاف قیمت اصلا ندارن؟!!

آخرین ویرایش:
نه میگم شما برام هارد و dvdromهم نوشتی ولی من اونارو دارم ولی اگه این گرافیک5850ازPhysXپشتیبانی میکنه که دیگه عالیه ولی اگه نه به نظر شما gtx285چقدر از اون ضعیفتره؟
و بگید تا چه مدت خیالم از اجرای جدیدترین بازیها روی بالاترین گرافیک راحت باشه؟
میگم به نظرتون i7با GTX295بهتره یا I5با EVEGA GTX480؟(برای گیم)
آخه هیچکدوم از کارت های ATIازPhysXپشتیبانی نمیکنند اونوقت یعنی مثلا در بازی MAFIA2که در اون برای ساخت افکت ها (مثل تخریب پذیری)از NVIDIA PhysXاستفاده شده کارت گرافیک ATIفیزیک و تخریب پذیری رو اجرا نمیکته؟(یا ضعیفتر اجرا میکنه؟یا اصلا هیچ فرقی ندارن؟)
اگه هیچ فرقی ندارن این سیستم برام چطوره؟
I7با ATI5870
راستی چرا در حالی که کارت 5870از5850بهتره و اختلاف قیمتشونم کمه چرا گفتید 5850؟!!؟
و همین طورم در باره ی CPUبین Intel Core i7 - 2.80GHz - 930وIntel Core i7 - 2.8GHz - 860که اختلاف قیمت اصلا ندارن؟!!
چن تا سوال یه جا می پرسی؟!

بدون هارد و رایتر قیمت سیستم 1190 تومن میشه
اینکه GTX 285 تا کی جواب میده هم بستکی به مانیتور و قدرت بازیهای آینده داره،اما تا 18 ماه رو میشه تضمین کرد
i5 +GTX 480 که حتما گزینه ی بهتری هست،هر چند که GTX 295 از 480 قویتره،اما تفاوت زیاد نیست و DX11 رو هم ساپورت نمی کنه

کارتای ATI هیچ وقت PhysX رو اجرا نکرده و نخواهند کرد،البته فعلا،بنابراین اگر اون افکت ها برات مهم هست فقط باید Geforce بگیری
اختلاف 5850 هم با 5870 کم نیست و توی بودجه ی شما هم نمی گنجید که نگفتم،بالاخره تکلیف بودجه رو معلوم کن

راستی یادم اومد،اینجا برای شما و بقیه ی دوستان بگم که برای ترکیب کردن کارتای ATI و NVIDIA میشه از مادربردای دارای تراشه ی Lucid استفاده کردکه فعلا شرکت MSI مادربردش رو زده بنام Bigbang و ASUS هم بزودی مادربردش رو معرفی می کنه بنام Crosshair IV Extreme

البته توی این مادربردا از PhysX ترکیبی نمی شه استفاده کرد.

آخرین ویرایش:
چن تا سوال یه جا می پرسی؟!

بدون هارد و رایتر قیمت سیستم 1190 تومن میشه
اینکه GTX 285 تا کی جواب میده هم بستکی به مانیتور و قدرت بازیهای آینده داره،اما تا 18 ماه رو میشه تضمین کرد
i5 +GTX 480 که حتما گزینه ی بهتری هست،هر چند که GTX 295 از 480 قویتره،اما تفاوت زیاد نیست و DX11 رو هم ساپورت نمی کنه

کارتای ATI هیچ وقت PhysX رو اجرا نکرده و نخواهند کرد،البته فعلا،بنابراین اگر اون افکت ها برات مهم هست فقط باید Geforce بگیری
اختلاف 5850 هم با 5870 کم نیست و توی بودجه ی شما هم نمی گنجید که نگفتم،بالاخره تکلیف بودجه رو معلوم کن

راستی یادم اومد،اینجا برای شما و بقیه ی دوستان بگم که برای ترکیب کردن کارتای ATI و NVIDIA میشه از مادربردای دارای تراشه ی Lucid استفاده کردکه فعلا شرکت MSI مادربردش رو زده بنام Bigbang و ASUS هم بزودی مادربردش رو معرفی می کنه بنام Crosshair IV Extreme

البته توی این مادربردا از PhysX ترکیبی نمی شه استفاده کرد.
آقا بسیار ممنون حالا میشه دقیق بگید که یه i5+ram+GTX480+POWER+مادربورد+کیس چند میشن؟و خواهشا بگید روی این سیستم تا چند ماه رو میشه تضمین کرد؟(GTX480حتمی PhysXداره؟)
فقط یه چیزی من پول ممکنه یه مدت بعد دستم برسه یعنی اون موقع باز مزاحم بشم یا همینو بخرم؟

آخرین ویرایش:
آقا بسیار ممنون حالا میشه دقیق بگید که یه i5+ram+GTX480+POWER+مادربورد+کیس چند میشن؟و خواهشا بگید روی این سیستم تا چند ماه رو میشه تضمین کرد؟(GTX480حتمی PhysXداره؟)
فقط یه چیزی من پول ممکنه یه مدت بعد دستم برسه یعنی اون موقع باز مزاحم بشم یا همینو بخرم؟
لیست رو که داده بودم،فقط باید کارت 480 رو جایگزین می کردی که تفاوت قیمتش رو هم گفتم

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GTX 480
POWER:GREEN 685B+
CASE:GREEN INFINITY

حدود 1300 میشه،پاور هم عوض شد،CPU هم عوض شد،قیمت 480 اگر گفته ی دوستمون درست باشه میشه روی این جمع قیمت حساب کرد.

• Like
Reactions: siamak_mu
لیست رو که داده بودم،فقط باید کارت 480 رو جایگزین می کردی که تفاوت قیمتش رو هم گفتم

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GTX 480
POWER:GREEN 685B+
CASE:GREEN INFINITY

حدود 1300 میشه،پاور هم عوض شد،CPU هم عوض شد،قیمت 480 اگر گفته ی دوستمون درست باشه میشه روی این جمع قیمت حساب کرد.
عزیز خیلی ممنون که جواب دادید
1.فقط من سر در نمیارم رمم چند GIGه؟4هست؟(دوتا دو گیگ؟)
2.و اینکه میگن این گرافیک خیلی زیاد داغ میکنه؟(راستش نگرانم)
3.و راستی روی این سیستم تا چند وقت میشه حساب کرد؟
4.و آخرین سوالم ببخشیدا که پیش پا افتاده است ولی I5یعنی 5 هسته؟

عزیز خیلی ممنون که جواب دادید
1.فقط من سر در نمیارم رمم چند GIGه؟4هست؟(دوتا دو گیگ؟)
2.و اینکه میگن این گرافیک خیلی زیاد داغ میکنه؟(راستش نگرانم)
3.و راستی روی این سیستم تا چند وقت میشه حساب کرد؟
4.و آخرین سوالم ببخشیدا که پیش پا افتاده است ولی I5یعنی 5 هسته؟
1-دو 2 تا میشه 4 تا!!!
2-میگن اما در حد قابل قبول هست،تاثیری روی عملکرد نداره
3-تا 3 سال دست کم
-نخیر،اینا مدل بندی پردازنده هاست،ربطی به تعداد هسته نداره،فعلا بالاترینشون هم 4 یا 6 هسته ای هستن.

کارتای ATI هیچ وقت PhysX رو اجرا نکرده و نخواهند کرد،البته فعلا
470قیمتش 460 بود و موجود داشت;)
قضیه البته فعلا چیه فرشید جان؟؟
نکنه خبریه که ati داره physx یا چیزی شبیه بهش می زنه؟؟
راستی فرشید جان بازی هایی که از فیزیک استفاده می کنه که با درایور روی ati هم اجرا می شه
اجرای اجزای بازی فرق داره؟؟؟
چطوری میشه
یعنی کیفیت 5870 با 295 تو crysis فرق داره؟
آخه هیچ جا چنین بحثی ندیدم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من میخام گیم نت بزنم لطفا یه کارت گرافیک خوب حدود قیمت 120 معرفی کنید
ممنون
تا این رنج میتونی 9600gt ddr3 یا hd4770 رو در نظر بگیری البته 4770 یه 7 یا 8 تومنی بالاتره.

آخرین ویرایش:
بین 200 تا 250 تومن قیمت مناسبی هست،البته اگر یه کیس کامل باشه.
با تشکر از شما منظورتونو از این که یک کیس کامل باشه نفهمیدم...من فقط میخوام قطعات و بفروشم که نام بردم...فوقش پاورشم روش بدم بره ولی خود بنده کیس رو نیخوام بفروشم. هارد و مودم هم نیست...همون 200 تومان خوبه؟؟؟؟

تا این رنج میتونی 9600gt ddr3 و hd4770 رو در نظر بگیری البته 4770 یه 7 یا 8 تومنی بالاتره.

کارت GT 240 1GB DDR5 در مقایسه با 4770 چطوره؟

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
من میخام گیم نت بزنم لطفا یه کارت گرافیک خوب حدود قیمت 120 معرفی کنید
ممنون

بهترین انتخاب 9600GT DDR3 1GB هست که 115 تومنه،با 15 تومن بالاتر هم میشه 4770 رو خرید که از اینم خیلی سریعتره و دیگه با این بودجه بهترینه

470قیمتش 460 بود و موجود داشت;)
قضیه البته فعلا چیه فرشید جان؟؟
نکنه خبریه که ati داره physx یا چیزی شبیه بهش می زنه؟؟
راستی فرشید جان بازی هایی که از فیزیک استفاده می کنه که با درایور روی ati هم اجرا می شه
اجرای اجزای بازی فرق داره؟؟؟
چطوری میشه
یعنی کیفیت 5870 با 295 تو crysis فرق داره؟
آخه هیچ جا چنین بحثی ندیدم

PhysX اصلا شبیه سازی نداره واسه ATI، یعنی مثلا افکتای PhysX روی یه کارت ATI اجرا نمیشه و شما هیچ کدوم از افکتایی که مربوط به اون هست رو توی بازی نمی بینی(مثل افکت تکون خوردن پرچم، بخار موجود در هوا،برگهای غلطان روی زمین،... توی بازی Batman)
توی بازیهایی مثل Metro2033 این تفاوت کاملا محسوس و آشکار هست،توی عکس نمی شه دید اما توی ویدیو مشخصه.

شرمنده، اگه می شه جواب منم بدین! ممنون
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان گلم.
یک سیستم کامل (اسپیکر و پرینتر هم لحاظ کنید) تا سقف نهایتا 750 هزار تومان می خواستم. لطفا نظر و قیمت پیشنهادیتون رو بگید. دو تا خواهش هم داشتم: 1. قیمت مانیتور و کیس رو جدا بگید 2.پرینتر هم لیزری و هم جوهر افشان قیمت بدین
لطفا از نظر ظاهری هم زیبا باشه و وسایل بیرونی با هم ست باشند و برای بازی هم خوب بده!
واقعا ممنونم. چون این اولین دفعه ای نیست که ازتون سوال می کنم.
لطفا نظراتتون رو بگید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or