مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان من یه مادر بورد ایسوز استرایکر اکسترم داشتم که عمرش رو داد به شما الان میخوام یه مادر برد توی رنج 100 تا 150 هزارت تومان بخرم(ddr2 باشه) اگه ممکنه راهنمایی کنید چی بگیرم..ممنون
دوستان نظرتون در مورد
M.B GIGABYTE GA-EP45-UD3R مادر برد گیگابایت

چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام
میخواستم 2تا سیستم تا قیمت 450 الا 500 بهم معرفی کنید.مانیتور و CD-R هم دارم.فقط کیس.ممنون
من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e7500
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : giga ga-ep45-ud3r or asus p5q-se
VGA : msi or sapphire hd4670 512mb
HDD : WD 500gb 32mb
POWER : green gp535a
CASE : green magnum2

حدودا 530 535 تومن در میاد البته این درصورتی هستش که واسه بازی بخوای اگر نه که میتونی vga رو 9400gt و cpu رو q8200 در نظر بگیری.;)
دوستان من یه مادر بورد ایسوز استرایکر اکسترم داشتم که عمرش رو داد به شما الان میخوام یه مادر برد توی رنج 100 تا 150 هزارت تومان بخرم اگهه ممکنه راهنمایی کنید چی بگیرم..ممنون
اِ ، چه بالایی سرش اومد ؟! :biggrin1:
خوب تا 150 میتونی giga ga-ep45-ud3r , asus p5q-pro یا biostar tpower i45 رو در نظر بگیری البته آخری یه 10 12 تومنی بالاتره.

آخرین ویرایش:
من یه مدت طولانی فقط ایسوز داشتم میخوام گیگا رو هم تجربه کنم البته پول زیادی ندرام میگم نهایت 150 میتونم بدم اگه گیگا چیز بهتری هم سراغ دارین که دی دی ار 2 باشه و اینل خور هم باشه و بگین میخوام شنبه برم بگیرم
مینبورد قبلیم هر دوساعت یه بار ریست میکرد بردیم گارانتی سازگار که درست کنه زد همه چیزش رو سوزوند ت..یه مشت ادم بی مصرف توی این گارانتی ها کار میکنن میگه چیپ مین سوخته و گیر نمیاد حیف این مین که دست این ادمای نفهم دادیم تازه یعنی بهترین خدمات گارانتی رو این سازگار میده (هنوز مینبورد دستشونه موندم چیکار کنم بیخیال مینبوردم بشم یعنی؟؟)

من یه مدت طولانی فقط ایسوز داشتم میخوام گیگا رو هم تجربه کنم البته پول زیادی ندرام میگم نهایت 150 میتونم بدم اگه گیگا چیز بهتری هم سراغ دارین که دی دی ار 2 باشه و اینل خور هم باشه و بگین میخوام شنبه برم بگیرم
مینبورد قبلیم هر دوساعت یه بار ریست میکرد بردیم گارانتی سازگار که درست کنه زد همه چیزش رو سوزوند ت..یه مشت ادم بی مصرف توی این گارانتی ها کار میکنن میگه چیپ مین سوخته و گیر نمیاد حیف این مین که دست این ادمای نفهم دادیم تازه یعنی بهترین خدمات گارانتی رو این سازگار میده (هنوز مینبورد دستشونه موندم چیکار کنم بیخیال مینبوردم بشم یعنی؟؟)
لازم نیست هزینه ی اضافی بدی،

همون مادربرد رو باید برای شما با یه مدل دیگه جایگزین کنن یا نهایت تفاوت قیمتی بدی و یه مدل جدیدتر از همون ASUS رو بگیری،اگرم خودشون سوزوندن وظیفشون اینه که بدون هزینه تعویض کنن.

همون مادربرد خودت از بهترین مدلها برای Core 2 Duo/Quad هست.

در کل تا 150 تومن میخوای هزینه کنی اون انتخابا رو داری اون مدل از giga هم تا اون رنج یکی از بردای خوب به حساب میاد.
اون مدلا هم ddr2 ساپورت هستن.;)
سلام
دوستان میشه بگید در حال حاضر بهترین گرافیکی که میشه تو رنج 100 -110 تومن گرفت چیه ؟
ممنون
تا 110 فقط 9600gt هستش که میشه در نظر گرفت (از نظر قیمت و کارایی) اگه بتونی بیشتر هزینه کنی در حد 25 30 تومن میتونی hd4770 یا کمتر hd4730 رو در نظر بگیری.

در کل تا 150 تومن میخوای هزینه کنی اون انتخابا رو داری اون مدل از giga هم تا اون رنج یکی از بردای خوب به حساب میاد.
اون مدلا هم ddr2 ساپورت هستن.;)

تا 110 فقط 9600gt هستش که میشه در نظر گرفت (از نظر قیمت و کارایی) اگه بتونی بیشتر هزینه کنی در حد 25 30 تومن میتونی hd4770 یا کمتر hd4730 رو در نظر بگیری.

ممنون از راهنماییت

lkمن امروز میخواستم این مدل M.B GIGABYTE GA-EP45-UD3R مادر برد گیگابایت بگیرم که گفنن قدیمی شده و دیگه تولید نمیشه و .... به نظرتون این مین ASUS - P5QD Turbo بهتره من بگیرم ؟؟؟ یا برم استرایکر اکسترم فرمولا 2 بگیرم ؟؟؟

دوستانی که ازا ین مینبورد اطلاعی دارن لطفا کمک کنن و توی این رنج قیمت چیز بهتری هم میشه گرفت یا نه؟؟؟

lkمن امروز میخواستم این مدل M.B GIGABYTE GA-EP45-UD3R مادر برد گیگابایت بگیرم که گفنن قدیمی شده و دیگه تولید نمیشه و .... به نظرتون این مین ASUS - P5QD Turbo بهتره من بگیرم ؟؟؟ یا برم استرایکر اکسترم فرمولا 2 بگیرم ؟؟؟

دوستانی که ازا ین مینبورد اطلاعی دارن لطفا کمک کنن و توی این رنج قیمت چیز بهتری هم میشه گرفت یا نه؟؟؟
شما اول بگو که اصلا چه کارایی می خوای با مادربرد جدیدت بکنی تا راهنمایی کنم

برای چه CPU یی می خوای و کاربرد حرفه ای می خوای ازش بکیری یا نه،بودجه چقدر هست؟

قطعات من اینا هستن
cpu intel 6600 q t q
ram 4gig ocz 1066 gild
vga x260 gtx black edition
power 680W green
بودجه هم همین 160 تومن رو دارم بیشتر نمیتونم بدم البته میخواستم یه فرمولا بردارم که چیپ 780 اس ال ای هست که چند نفر گفتم چیپ این p5qd 450 هست این رو بردارم بهتره حالا شما چه مینی رو پیشنهاد میکنید که سرعت خوبی داشته باشه اهل اورکلاک و اینا هم نیستم کارت دی وی بی هم دارم برای افلاین برا همین سیستمم هیچ وقت خاموش نمیشه فقط مواقعی که برق بره خاموش میشه یه مین خوب میخواستم لطفا راهنمایی کنید

D-DATA نه ، A-DATA (تایوانی) خوب این برند هم یکی از برندهای خوب و معتبر در زمینه تولید رم و کلا حافظه هستش.
قطعات من اینا هستن
cpu intel 6600 q t q
ram 4gig ocz 1066 gild
power 680W green
بودجه هم همین 160 تومن رو دارم بیشتر نمیتونم بدم البته میخواستم یه فرمولا بردارم که چیپ 780 اس ال ای هست که چند نفر گفتم چیپ این p5qd 450 هست این رو بردارم بهتره حالا شما چه مینی رو پیشنهاد میکنید که سرعت خوبی داشته باشه اهل اورکلاک و اینا هم نیستم کارت دی وی بی هم دارم برای افلاین برا همین سیستمم هیچ وقت خاموش نمیشه فقط مواقعی که برق بره خاموش میشه یه مین خوب میخواستم لطفا راهنمایی کنید
خوب همون p5qd که در نظر گرفتی مین خوبیه ، میتونی یکم بالاتر p5q-deluxe یا p5q-e رو هم در نظر بگیری.

آخرین ویرایش:
قطعات من اینا هستن
cpu intel 6600 q t q
ram 4gig ocz 1066 gild
power 680W green
پس میتونی ASUS P5Q-PRO یا P5Q-DELUXE رو انتخاب کنی،اینا مادربردای عمری هستن.

اگه میشه درباره معقول ترین مانیتور 3d موجود در بازار راهنمایی کنید درباره قیمتشو اینا و کیفیت
توی بازار ایران هنوز مانیتوری که 3D Support باشه بصورت رسمی وارد نشده،مگر اینکه کسی به صورت تکی آورده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or