مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان می خواستم یه کیس بگیرم بودجه هم 100 هست. مارکش هم گرین یا کولر مستر باشه . درضمن مدلی هست که جلوش در دار نباشه منظورم فانتزی نباشه و معمولی باشه . اینفینیتی از گرین جلوش در داره یا معمولی ؟ من خودم از اربیت بدم نمیاد اما اگه میشه چنتا مدل از کولر مستر هم معرفی کنید خیلی خوب میشه . ممنون!

همون INFINITY از Green بهترین انتخاب برای شماست
در هم نداره،جلوش فقط فن و Bay هی Optical Drive هست،ظاهرش هم زیباست

اگر می خوای از یه برند خارجی و یه مدل حرفه ای انتخاب کنی هم من HAF 932 از Cooler Master رو پیشنهاد می دم که یه 60 70 تومنی گرونتر هست.

با سلام
دوستان من یه 6 تا قطعه میخوام بگیرم با بودجه 1500
لطفا راهنمایی کنید
case :50
power : 118 (685) or 138 (785watt بین این 2 تا نمیدونم
cpu : i7 2.8 930 or i7 2.66 920 باز کدوم بگیرم بهتره چقدر فرق میکنند
ram : triple 3*2gb مدل نمیدونم
vga : 5850 اگه مدل بهتری هست معرفی کنید
main یه چند تا مدل از برندای مختلف معرفی کنیید با قیمت
لطفا از 1.5 بیشتر نشه
با تشکر
بای

برای این سیستم همون مدل 685 وات زیاد هم هست،
CPU هم اون دو تا مدل فرق محسوسی ندارن،هر کدوم رو بگیری خوبه
RAM رو هم میتونی از برند G-Skill یا Corsair انتخاب کنی
VGA هم خوبه،بالاترش دیگه میشه 5870 که خیلی گرونتره
Main رو هم GIGA EX58-UD3R یا ASUS Rampage II GENE رو پیشنهاد می کنم.

• Like
Reactions: babak
سلام
با حدود 400 تومن (کم و زیاد) چه mainboard و cpu ای(اینتل) رو پیشنهاد میدین.
ممنون.
سلام
از اونجايي كه با اين بودجه انتخاب ديگه‌اي به جز نسل جديد پردازند‌هاي اينتل نيست و احتمالا با خريد پردازنده اين نسل به تعويض حافظه هم بايد اقدام بكنيد بنابراين من با حدود 400 تومن اين سه قطعه رو پيشنهاد مي‌دم:
Intel Core i3- 530
Gigabyte GA-H55M-S2H
RAM A-DATA DDR3 1333MHz-2×2GB
سر جمع حدود 402 تومن.

سلام
از اونجايي كه با اين بودجه انتخاب ديگه‌اي به جز نسل جديد پردازند‌هاي اينتل نيست و احتمالا با خريد پردازنده اين نسل به تعويض حافظه هم بايد اقدام بكنيد بنابراين من با حدود 400 تومن اين سه قطعه رو پيشنهاد مي‌دم:
Intel Core i3- 530
Gigabyte GA-H55M-S2H
RAM A-DATA DDR3 1333MHz-2×2GB
سر جمع حدود 402 تومن.
ممنون ولی من دقیقا مشخص کردم که 400 فقط برای اون دو قطعه و در واقع بودجه رم جداست. تا 450 هم میشه افزایشش داد.

ممنون ولی من دقیقا مشخص کردم که 400 فقط برای اون دو قطعه و در واقع بودجه رم جداست. تا 450 هم میشه افزایشش داد.
من فكر كردم كه تنها قصد تعويض اين دو قطعه رو دارين.
بنابراين پيشنهاد من:
Intel Core i5 750
Gigabyte P55A UD3
حدود 410 تومن.

دوستانی که لطف کردن و پیشنهاد دادند ممکنه بگین در مقایسه بین دو mainboard پیشنهادی یعنی Gigabyte P55A UD3 و ASUS P7P55D کدوم ارجح تره چون من که مقایسه کردم چیز خاصی متوجه نشدم جز اینکه دومی ماوس و کیورد غیر usb رو ساپورت میکرد که با توجه به اینکه از ماوس و کیبورد usb متنفرم بنظرم بهتر بود.
کلا از نظر فنی تفاوت خاصی دارن؟ غیر از usb 3

دوستانی که لطف کردن و پیشنهاد دادند ممکنه بگین در مقایسه بین دو mainboard پیشنهادی یعنی Gigabyte P55A UD3 و ASUS P7P55D کدوم ارجح تره چون من که مقایسه کردم چیز خاصی متوجه نشدم جز اینکه دومی ماوس و کیورد غیر usb رو ساپورت میکرد که با توجه به اینکه از ماوس و کیبورد usb متنفرم بنظرم بهتر بود.
کلا از نظر فنی تفاوت خاصی دارن؟ غیر از usb 3
مادربورد ايسوس از فازهاي بيشتري بهره مي‌بره اما در عوض با اوركلاك به فركانس 2200 مگاهرتز مي‌رسه اما مادربورد گيگابايت بدون اوركلاك به اين فركانس دست پيدا مي كنه. و به طور كلي اگر قصد اوركلاك دارين من مادربورد ايسوس رو پيشنهاد مي‌دم، اگر قصد استفاده از حافظه با فركانس بالا رو دارين من مادربورد گيگابايت رو پيشنهاد مي‌دم. اگر هم قصد هيچ يك از كارهاي ذكر شده رو ندارين من مادربورد ايسوس رو پيشنهاد مي‌دم.

اما من يك پيشنهاد بهتري هم دارم و اون هم اينه كه اگر حدود 50 تومن روي بودجه بذارين و يك مادربورد ارزانتر انتخاب بكنيد مي‌شه اين دو قطعه رو خريداري بكنيد:
Intel Core i7 860
Gigabyte GA-H55M-S2H
حدود 450 الي 455 تومن.
اگر قصد اوركلاك نداشته باشين اين دو قطعه به نظرم بهترين انتخاب براي شماست.

ممنون قصد اورکلاک ندارم ولی کلا تجربه خوبی هم از مین بورد های ارزون ندارم و بنظرم زیر 200 مناسب نیست
. فکر میکنم ASUS P7P55D مناسب ترینه حالا فعلا رو cpu موندم که ایا i7 860 ارزش 100 تومن اضافه رو نسبت به i5 750 داره یا نه چون مشخصاتشون تقریبا نزدیک بهم بنظر میرسه.

ادیت: با توجه به این مقاله i5 750 از نظر بنچمارک ها باتوجه به قیمتش نسبت به i7 مثل یک شاهکاره.

آخرین ویرایش:
ممنون قصد اورکلاک ندارم ولی کلا تجربه خوبی هم از مین بورد های ارزون ندارم و بنظرم زیر 200 مناسب نیست
. فکر میکنم ASUS P7P55D مناسب ترینه حالا فعلا رو cpu موندم که ایا i7 860 ارزش 100 تومن اضافه رو نسبت به i5 750 داره یا نه چون مشخصاتشون تقریبا نزدیک بهم بنظر میرسه.

ادیت: با توجه به این مقاله i5 750 از نظر بنچمارک ها باتوجه به قیمتش نسبت به i7 مثل یک شاهکاره.
كوروش جان اينطوري هم نيست كه مثل جنس ايراني خراب بشه. استفاده از قطعات مناسب در همين مين‌بورد ارزان و در عوض حذف برخي قابليت‌ها كه هرگز از جانب شما ممكنه كه مورد استفاده قرار نگيره باعث شده كه قيمتش پايين بياد.
در هر حال هر طور كه مايليد.
در مورد پردازنده هم اين نكته رو ذكر كنم كه پردازند i5 750 از تكنولوژي چند نخي يا هايپر تردينگ استفاده نمي‌كنه و دليل ارزان بودنش هم همين هست. اين تكنولوژي باعث مي‌شه كه هر هسته قابليت پردازش دو دستورالعمل همزمان رو داشته باشه و به گونه‌اي كه يك پردازنده 4 هسته‌اي در عمل مثل يك پردازنده 8 هسته‌اي عمل مي‌كنه. عدم استفاده از اين تكنولوژي در 750 باعث شده كه قيمت اين پردازنده و كاراييش نسبت به i7 برابر بشه. و عامل ديگر عدم بكار گيري برنامه‌ها و نرم‌افزارها از هر هشت هسته پردازشي پردازنده 860 باعث شده كه كارايي نزديك‌تر بشه، اما در آينده مسلما برد با i7 860 بوده كه داراي 8 هسته‌ي پردازشي هست.

آخرین ویرایش:
كوروش جان اينطوري هم نيست كه مثل جنس ايراني خراب بشه. استفاده از قطعات مناسب در همين مين‌بورد ارزان و در عوض حذف برخي قابليت‌ها كه هرگز از جانب شما ممكنه كه مورد استفاده قرار نگيره باعث شده كه قيمتش پايين بياد.
در هر حال هر طور كه مايليد.
در مورد پردازنده هم اين نكته رو ذكر كنم كه پردازند i5 750 از تكنولوژي چند نخي يا هايپر تردينگ استفاده نمي‌كنه و دليل ارزان بودنش هم همين هست. اين تكنولوژي باعث مي‌شه كه هر هسته قابليت پردازش دو دستورالعمل همزمان رو داشته باشه و به گونه‌اي كه يك پردازنده 4 هسته‌اي در عمل مثل يك پردازنده 8 هسته‌اي عمل مي‌كنه. عدم استفاده از اين تكنولوژي در 750 باعث شده كه قيمت اين پردازنده و كاراييش نسبت به i7 برابر بشه. و عامل ديگر عدم بكار گيري برنامه‌ها و نرم‌افزارها از هر هشت هسته پردازشي پردازنده 860 باعث شده كه كارايي نزديك‌تر بشه، اما در آينده مسلما برد با i7 860 بوده كه داراي 8 هسته‌ي پردازشي هست.
من به جای 860آی سون 920 رو پیشنهاد می دم
که 1366 هم هست
از trible channel هم بهره می بره
قابلیت آورکلاکش هم فوق العادست
ht هم هست
750 انتخاب خیلی خوبیه!البته برای اینتل باز ها
اگر شما فکر آینده نگری هستین خوب 1090t بخرید که 6 هسته واقعی داره نه 8 هسته مجازی
کلا هسته های مجازی هیچ وقت نمی تونن مثل هسته های واقعی پرفورمنس داشته باشن

من به جای 860آی سون 920 رو پیشنهاد می دم
که 1366 هم هست
از trible channel هم بهره می بره
ht هم هست
750 انتخاب خیلی خوبیه!البته برای اینتل باز ها
اگر شما فکر آینده نگری هستین خوب 1090t بخرید که 6 هسته واقعی داره نه 8 هسته مجازی
رضا جان شما خودت AMD باز هستی ،پیشنهادت هم رو همین جسابه ،بعد داری می گی 750 مال Intel بازها هست؟!

اگرم بخواد 920 بگیره که بخاطر قیمت بالا توی بودجش نمی گنجه اصلا.

این پردازنده ایی که می کی اگرم پیدا بشه بزحمت حریف همین پردازنده ی Core i7 750 هست،پس چه دلیلی داره که بجای اون انتخاب بشه(کار پردازشی هم که نمی خواد انجام بده)

i7 920 هم کاملا وسوسه کننده است ولی کلا باید دوستان که صاحب نظر هستند نظرشون رو بگن یه جمع بندی بکنیم. البته من ضعیف بودن vga ام رو هم در نظر میگیرم (9800gt) که بالاخره یه تناسبی با قطعات جدید داشته باشه. ضمنا بنظرم برای 920 باید دوباره بفکر پیدا کردن مین بورد باشم.

i7 920 هم کاملا وسوسه کننده است ولی کلا باید دوستان که صاحب نظر هستند نظرشون رو بگن یه جمع بندی بکنیم. البته من ضعیف بودن vga ام رو هم در نظر میگیرم (9800gt) که بالاخره یه تناسبی با قطعات جدید داشته باشه. ضمنا بنظرم برای 920 باید دوباره بفکر پیدا کردن مین بورد باشم.
سلامي مجدد
به طور كلي چيپ‌ست X58 الان ديگه كالاي لوكس به حساب مياد و مي‌شه گفت كه ديگه از دسكتاپ داره خارج مي‌شه و به سمت سيستم بر مبناي سرور سوق داده مي‌شه كه نمونه بارزش توليد پردازنده‌هاي مختص سرور زئون هست كه براي سوكت اين چيپ‌ست كه LGA1366 هست توليد و ارايه مي‌شه.
ولي پيشنهاد من در اين رابطه اين هست كه اگر بودجه كافي دارين هيچ شكي در خريد اين پلتفرم نكنيد كه در آينده پلتفرمي ماندگارتر نسبت به ساير همقطارانش خواهد بود.
كارت گرافيك هم هيچ‌ گونه مشكلي ايجاد نمي‌كنه. تناسب وقتي به هم مي‌خوره كه پردازنده ضعيف با كارت گرافيك قوي جمع كنيد، نه وقتي كه پردازنده قوي با كارت گرافيك متوسط جمع كنيد.

اما ذكر يك نكته:
هدف شما از خريد سيستم اگر گيمينگ هست(؟) به نظرم نيازي نيست كه سراغ پردازنده‌ها "هاي اند" بريد و خرج اضافي بكنيد، چرا كه در بازي‌ها مثلا پردازنده 750 با پردازنده 920 پرفورمنس به هيچ وجه محسوس نيست و در بهترين حالت 2 الي 3 فريم افزايش پرفورمنس خواهيد داشت.
اوركلاك پردازنده‌هاي i7 9XX به دليل دماي بالاي اين پردازنده‌ها كار چندان آساني نيست و اينقدر هم فو‌ق‌العاده نيست و برعكس اوركلاك i7 860 فوق‌العاده‌تر هست.
اين ادعا رد مي‌شه، چرا كه دقيقا كار همون هسته‌هاي واقعي رو انجام مي‌دن و لفظ هسته‌ي مجازي به هيچ وجه درست نيست، بلكه بايد گفت پردازش دو دستورالعمل همزمان توسط يك هسته.
بقيه موارد رو هم كه فرشيد عزيز ذكر كردند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or