مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 750
RAM : tg or a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : giga ga-p55-ud3l tpm
VGA : zotac gtx260
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green magnum2
MONITOR : samsung 1633sn

حدودا 940 945 تومن در میاد.
لیست بلند و بالایی بود.:biggrin1:
خوب اینجور که مشخصه همه چی حله فقط برو لیستت رو بده و بگیر و ببند و... :biggrin1:
تکلیف چیه ما باید پیشنهاد بدیم یا شما ؟! :biggrin1:
در کل اونو ولش کن من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 750
RAM : a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : giga ga-p55-ud3l tpm
VGA : sapphire or msi hd4670 512mb
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp535a
CASE : green magnum2

حدودا 680 685 تومن در میاد.
مانیتور هم نیازی به تعویض نداره.
بهم فحش بدی دادی:دی یعنی من روی 630- 40 حساب میکردم شما بردیش 68-685:دی
از جیبم میخوام برای کسی بدما!:دی اگه یقرون بره بالا اون رقمم یعنی ADSL من قطع میشه! دلت میاد؟:دی

حالا ولش- اونو میشه بالا پایین کرد .
نظرت چیه بجای این همه خساوت بد بختی برای 2 گیگ 1333 برم 2 گیگ 1066 بگیرم ،بعدا 2 گیگ بهش اضافه کنم؟

این رمی که معرفی کردی بگیرم بهتره یا مثلا 2 تا دو گیگ 1066 (من میخوام روون و خوب باشه سیستم- -نمیخوام سره 80 تومن -بزنم ناقصش کنم)

به قول یاس:
کمبود بودجه دارم ،اقا درکم کن، نگو جلو راه وایسادی -بابا حرکت کن:دی

چنتا سوال:
-این مادر بردی که معرفی کردی و پیشنهاد دادی، بعدا میشه ارتقائش داد و سیستم رو درست حسابی تر کرد؟ (بطور مثال کارت گرافیک رو تا چه مدلی الان پشتیبانی میکنه؟)
- این VGA که معرفی کردی تقریبا برابر با چه مدلی از Nvidia هست؟-بعدا مثلا مافیا نصب میکنی -فیزیکش مضخرف نباشه!:دی
-این 16 mb در هارد با 32 mb چه فرقی میکنه؟ تفاوت قیمتشون چقدره اگه 32 بهتره!؟
-این CPU که معرفی کردی چند هستته ایه؟ مثل هلو یه هسته داره ؟مثل انگور ریش بابا 2 تا هسته داره یا بیشتر؟:دی:cheesygri
-راستی کارت گرافیک تا دارکت ایکس چند پشتیبانی میکنه؟؟؟
-اون رایترت رو هم بریز دور، یه رایتر معرفی کن بازی 360 رو بتونم رایت بزنه براش.کلا DVD 9 خوب رایت کنه!

-خودت تو کار فروش هستی،فکر کنم- ادرس بده ببینم اگه نزدیک بودی یه سر بیایم- میدونم کلا تخفیف نمیدی:دی گرون فروش هم که هستی:دی (شوخی)
-من که باید از 100 نفر دیگه سیستم پیشنهادی بگیرم- مال تو بدک نبود فعلا میزارمش توی top 10:cheesygri

آخرین ویرایش:
همینه که هست ! :biggrin1:
میخوای عیدی بدی ؟! بیا من یه چنجا خوب معرفی کنم برو یه حالی بهشون بده خیلی وقته نیازمندن.:biggrin1:
خوب این با اون ، الان چه فرقی کرد ؟ الان 2 تا 1gb گرفتی بعدا 2 تا 1gb دیگه بهش اضافه میکنی.
گیر دادی به 1066ـآ ؟ یادت باشه :biggrin1: بذار یه نصیحتی بهت بکنم :biggrin1: حجم رم بالاتر بود بهتره باسِشو ول کن ، با من باشه دوست دارم 16gb رم پیشنهاد بدم ولی امان از محدودیت بودجه.:cheesygri
چنتا جواب :
>>آره میشه خوبم میشه (بعضی موقع ها گ ا و ، میشه:cheesygri) بااا ارتقاء رو میخوای چیکار cpu واسه خودش آرنولدیه فعلا کم نمیاره ، vga هم کاری به نوع و مدل مین نداره خواستی 20 تومنی بنداز خواستی 2 میلیونی بنداز.:cheesygri
>>در حد 9600gt میشه ، نه دیگه physix تعطیله ، ببین نشد گفتی واسه بازی نمیخواد فقط میخواد hd ببینه بعضی وقتا هم یه pes یا fifa بزنه وگرنه اگه واسه بازی میخواست میشد یه تغییراتی توش داد که vga قویتر بشه.
>>فقط جنبه ی تبلیغاتی داره.:biggrin1:
>>هسته نداره همش میوه س :cheesygri ، چهار هسته ایه.
>>dx10.1 ، اصلا در حدی نیست که بخوایم راجب dxش صحبت کنیم.
>>پس باید بری سراغ pioneer یا philips.;)
>>نه کار من چیز دیگه س ، ولی خوب فروشنده خوب زیاد هست.;)
>>مشکلی نداره ، فقط اگه در نهایت مال من قبول نشد :biggrin1: با اشکان یا علی یه صحبتی داشته باشیم بد نیست.:biggrin1:

• Like
Reactions: capitanrayan
اولش:cheesygri:laughing::):biggrin1::laughing:
>>فقط جنبه ی تبلیغاتی داره.:biggrin1:
:laughing::laughing::biggrin1:ترکیدم

-----
کارت گرافیک رو بهتر بگو، شاید بخواد 2 تا بازی نصب کنه!اینم قضیه داره،وگرنه ما از این کارا ازمون سر نمیزنه :biggrin1:
>>dx10.1 ، اصلا در حدی نیست که بخوایم راجب dxش صحبت کنیم.
این یعنی چی؟ اشغاله؟ کارت رو یچیز بگو بصرفه . قیمتش خیلی بیشتر نباشه - ولی physix باشه:دی
مثلا با یه 20-30 تومن اگه میشه چیز بهتر خرید بگو-دریق نکن:دی - این سیستم بعده ها بدرده خودم هم خواهد خورد(البته کم،ولی مهم اینه که بدرد میخوره:دی)
مثلا این اشغال چطوره؟http://rayansaba.com/index.php?productID=2968 :دی

من فرق DDr3 و 2 رو حالم نیست تو کارت گرافیک:دی -حالا یه سوال- 1گیگ بگیریم کارت گرافیک رو بهتر نیست؟چیز خوبی از Nvidiaسُراغ نداری؟یا مثل همین که گفتی باشه- یا یه نمه بهتر.- الان تقریبا 680 تومنم رو OK کردم.ببینم مرامت چقدر به ما کمک میکنه - یه گرافیک فیزیکس دار هم بزنیم به بدن کیس:دی
ارتحاله ها!کمک کن:دی اون دنیا با اقا مهشور بشی:دی

راستی چه سیستم عاملی براش بریزم به غیر از XP-SP3? ویستا بریزم بهتره یا سون؟ به نظرت 64 بیت بریزیم رو این سیستم بهتره یا 32؟ ممنون میشم انا رو هم بگی

-بهت افتخار دوستی دادم:دی
به سیستم خودم هم تو پرو فایل نگاه کن- اونم بدک نیست- میگم چطوره یکی عین مال خودم بخرم براش:دی!

آخرین ویرایش:
:cheesygri
نه بااا کجا آشغاله گفتم در حد 9600gtـه یعنی به غیر از crysis میتونه اکثر بازیها رو تو رزولوشن 768*1024 خوب و روون اجرا کنه.
بالاتر میتونی gt240 در حد 110 115 تومن یا کمتر 9600gt ddr3 رو در نظر بگیری ، حجم حافظه تو این رده کارتا تاثیر چندانی تو کاراییش نداره حالا میخواد 512 باشه میخواد 2gb باشه فقط پول اضافه همین.
yea ، :biggrin1: حتما مُفصل تو نیز اون دنیا با آقا مشروط بشی.:cheesygri
لطف داری ، ولی باید با بچه های بالا بررسی شه که مشکلی از بابت دوستی داری یا نه منظور اینه که کَلَکی :biggrin1: تو کار نباشه.
عجب سیستمی اون سیستم عاملاشو عشقه :biggrin1: یوقت اینکارو نکنی بنده خدا تو کَف میمونه.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
:cheesygri
نه بااا کجا آشغاله گفتم در حد 9600gtـه یعنی به غیر از crysis میتونه اکثر بازیها رو تو رزولوشن 768*1024 خوب و روون اجرا کنه.
بالاتر میتونی gt240 در حد 110 115 تومن یا کمتر 9600gt ddr3 رو در نظر بگیری ، حجم حافظه تو این رده کارتا تاثیر چندانی تو کاراییش نداره حالا میخواد 512 باشه میخواد 2gb باشه فقط پول اضافه همین.
yea ، :biggrin1: تو نیز اون دنیا با آقا مشروط بشی.:cheesygri
پس همین GT 240 بگیرم بهتره- فیزیک داره که؟:دی
این صفحه رو نگاه بنداز، کدومش رو بگیرم بهتره؟
http://rayansaba.com/index.php?ukey=category_search&search_with_change_category_ability=yes&categoryID=90&search_name=240&search_price_from=&search_price_to=&search_in_subcategory=1&advanced_search_in_category=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88

همشون 240 هستن:دی

راستی چه سیستم عاملی براش بریزم به غیر از XP-SP3? ویستا بریزم بهتره یا سون؟ به نظرت 64 بیت بریزیم رو این سیستم بهتره یا 32؟ ممنون میشم اونا رو هم بگی:love:

یه دنیا ممنون- انشاا... شما محشر بشی با اقا:دی

من الان این دو مدل مادر برد رو دیدم اولیش رو که خودت گفتی

اولی

اینم دومی که USB 3 ساپورت میکنه

این دوتا دیگه چه فرقی دارند؟ کدوم رو بگیرم به نظرت- شما استادی- میگم تو مشخصات نوشته بود:
  1. Support for ATI CrossFireX™ technology (Note 4)
اینا یعنی چه؟ Nvidia میخوام بندازم تنگش موردی نداشته باشه؟

فاصله قیمتها کم بود- اگه دومی بهتره اونو بگیرم- !

این GT240 روی فیلم فول HD یه وقت کم نیاره ها:دی-
---------------
یک سوال بی ربط:
میگم هارد قبلیش فکر میکنم IDe بود(اگه مغزه نداشتم درست یاری کنه،اونسری سیستمش رو باز کردم تمیز کاری IDE ّبود)
چطوری میشه اطلاعات رو بریزیم توی این جدیده؟مادر برده رو میشه یه IDEبهش چسبوند هارد به هارد کرد! یه بریم تو کاره فلش و DVD؟

-این هارد رو هم دیدم 5900 دور هست! 7200 چقدر قیمتش بیشتره؟ فرق انچنانی داره یا نه- به همین اکتفا کنیم-! سرعت سیستم کم نبشه -همینم راضی هستیم.

آخرین ویرایش:
پپس همین GT 240 بگیرم بهتره- فیزیک داره که؟:دی
این صفحه رو نگاه بنداز، کدومش رو بگیرم بهتره؟
http://rayansaba.com/index.php?ukey=...AA%D8%AC%D9%88

همشون 240 هستن:دی

راستی چه سیستم عاملی براش بریزم به غیر از XP-SP3? ویستا بریزم بهتره یا سون؟ به نظرت 64 بیت بریزیم رو این سیستم بهتره یا 32؟ ممنون میشم اونا رو هم بگی:love:

یه دنیا ممنون- انشاا... شما محشر بشی با اقا:دی

من الان این دو مدل مادر برد رو دیدم اولیش رو که خودت گفتی

اولی

اینم دومی که USB 3 ساپورت میکنه

این دوتا دیگه چه فرقی دارند؟ کدوم رو بگیرم به نظرت- شما استادی- میگم تو مشخصات نوشته بود:
  1. Support for ATI CrossFireX™ technology (Note 4)
اینا یعنی چه؟ Nvidia میخوام بندازم تنگش موردی نداشته باشه؟

فاصله قیمتها کم بود- اگه دومی بهتره اونو بگیرم- !

این GT240 روی فیلم فول HD یه وقت کم نیاره ها:دی-
---------------
یک سوال بی ربط:
میگم هارد قبلیش فکر میکنم IDe بود(اگه مغزه نداشتم درست یاری کنه،اونسری سیستمش رو باز کردم تمیز کاری IDE ّبود)
چطوری میشه اطلاعات رو بریزیم توی این جدیده؟مادر برده رو میشه یه IDEبهش چسبوند هارد به هارد کرد! یه بریم تو کاره فلش و DVD؟

-این هارد رو هم دیدم 5900 دور هست! 7200 چقدر قیمتش بیشتره؟ فرق انچنانی داره یا نه- به همین اکتفا کنیم-! سرعت سیستم کم نبشه -همینم راضی هستیم.
آره دیگه ، فیزیک داره ، شیمی داره و... :cheesygri
هیچکدوم ، قرار باشه 140 پای 240 بدی میگم بری gts250 بگیری نه این زبون بسته رو.:biggrin1:
نهایت تا 115 مثل inno3d , msi یا zotac.
یه xp sp3+7 32bit همین حله.
:biggrin1: آره محشر میکنه.
ببین من با توجه به بودجه ت سیستم پیشنهاد دادم بخواد قیمتا بالا پایین بشه کل داستان میره زیر سوال.:biggrin1:
فرق خاصی با هم ندارن فقط یه 25 تومن بالاتره بی دلیل.
بااا ما با اون رایان صبا کاری نداریم هی از اون بنده خدا لینک نذار بخوای با قیمتای اون حساب کنی کم کم میره رو 750 تومن.:biggrin1:
قرار ما پیشنهاد بدیم یا شما ؟ خوب وقتی میگم حله یعنی حله دیگه حالا باز بیا بگو این چرا پیچش مشگیه اون یکی طلایی.:biggrin1:
بخوای 190 تومن پای اون مین پول بدی اصلا میگم سیستم نبندی بهتره یا خودت ببند کاری به بقیه نداشته باش اینجوری خسته میشی.
با یه 8400 هم میتونی full hd فیلم ببینی بدون افت فریم و جا موندن صدا.(البته خودمونیش :biggrin1:)
اون vga رو پیشنهاد دادیم که اگه خواست بازی بکنه کارت جدید شرمنده ش نشه.
hdd هم مشکلی با این مینا نداره میتونی در کنار hdd جدید ازش استفاده کنی یا اگه نخواستی یه backup بگیری بعدش بندازی دور.
مادر برد asus مدل p5qc تا چه کارت گرافیگی و تا چه سی پی یو ای رو ساپورت میکنه؟؟؟؟
نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره (همین بالا هم گفتم) میتونه هر چی باشه ، p5q-c هم با توجه به اینکه چیپش p45 هستش از تمامی مدلای c2d , c2q و سریه extremeشون پشتیبانی میکنه.

آخرین ویرایش:
سلام.

هاردم لبريز شده خفن... يعني يه كم قلقلكش بدم فايل ها ميريزن پايين از توش! :biggrin1:

من ساليان درازي هست كه Maxtor استفاده ميكردم و چون باهاش به كوچكترين مشكلي هم نخوردم روي همين برند مونده بودم تا اينكه اين سيگيت نامرد مكستور رو خريد :(( حالا چون من چند ماه ديگه براي درايو بوتم مي خوام يه SSD بگيرم سرعت برام به اندازه ي دوام مهم نيست. يعني مي خوام دچار بلاي خرابي هارد نشم چون وحشتناك ترين قطعه اي كه ممكنه خراب بشه همين هارد هست. يك هارد 1TB مي خوام و چند تا سؤال دارم:

1- اگه سيگيت، مكستور رو خريده پس اين هارد هاي 1 ترابايت مكستور چيه تو بازار؟
2- توي tomshardware ديدم جمع بندي كه كردم بين 1 ترابايت ها رتبه بندي به اين صورت مي شد:

1- Samsung Spinpoint F3 HD103SJ, 1000 GB, 7200rpm, 32 MB

2- Hitachi Deskstar 7K1000.C HDS721010CLA332, 1000 GB, 7200rpm, 32 MB Cache
3- Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS,1000 GB,32 MB Cache

كدوم اين برند ها خرابيشون كمتره؟

پيشاپيش از پاسختون ممنونم

آره دیگه ، فیزیک داره ، شیمی داره و... :cheesygri
هیچکدوم ، قرار باشه 140 پای 240 بدی میگم بری gts250 بگیری نه این زبون بسته رو.:biggrin1:
نهایت تا 115 مثل inno3d , msi یا zotac.
یه xp sp3+7 32bit همین حله.
:biggrin1: آره محشر میکنه.
اقا قیمتا رو یه چک بکن، من بدون گرافیک - حدودی زدم شد -650:دی - - جون من یه نمه دقیق بگو-بد بخت میشیما-سیستم رو بدون گرافیک باید ببندیم:دی

مارو باش هی داریم اون پستمون رو برای کی ویرایش میکنیم:دی:cheesygri پست بالا رو کامل بخون!

مدل های کارت گرافیک ها رو میگی؟ من برام خیلی مهمه که فول HD روی TV نشون بده!

تو این صفحه دوتاش رو انتخاب کن! یکیش 125 باشه!یکیش هم حدود 145
کلا یه مدل با 145 که خودت میدونی خوبه بگو- یه مدل هم با 125 از اون صفحه -من با 125 این رو پسند کردم.

خودم نمیدونم برندش خوبه یا نه!

آخرین ویرایش:
بالا هم گفتم کاری به اون سایت نداشته باش.
در مورد hd هم که توضیح دادم.
برند کارت ها رو هم که تو پست قبلی گفتم.
چجوری حساب میکنی ؟ 145 واسه vga ؟! پس بقیه ش چی؟ :confused:

بالا هم گفتم کاری به اون سایت نداشته باش.
در مورد hd هم که توضیح دادم.
برند کارت ها رو هم که تو پست قبلی گفتم.
چجوری حساب میکنی ؟ 145 واسه vga ؟! پس بقیه ش چی؟ :confused:
گفتم که اگه Ati رو 100 در نظر بگیرم،میتونم 30-40 تومن جور کنم. اگه واقعا کارت بهتری باشه- نه اینکه پول الکی بدیم از خاصیت Phisix استفاده بکنیم :دی و....

---------
اون پست بالا خیلی به دردم خورد،برای کف قیمت گرفتن رضا و -بازار کامپیوتر ایران رو برم کافیه؟قیمت کف دستم میاد؟اگه خودت قیمت تقریبی داری بگو،ممنون -یه دنیا دعات میکنیم- انشا... بری بهشت با پرواز اوشیانیک 815:دی

بااا ما با اون رایان صبا کاری نداریم هی از اون بنده خدا لینک نذار بخوای با قیمتای اون حساب کنی کم کم میره رو 750 تومن.:biggrin1:
قرار ما پیشنهاد بدیم یا شما ؟
خدایش راست میگی وقتی XBOX arcade میدن 450:دی دیگه واویلا لیلی!

شما باید پیشنهاد بدی!ولی من نباید قبول کنم که- 5 تا قطعت قبول ولی 2تا قطعه رو هم بزار بالا پایین کنیم:دی کلاس داره:دی

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان یکی از بچه ها می خواست کامپیوترشو بفروشه البته یک سری از قطعاتشو اگر لطف کنید یک قیمت بدید ;)
ram: geil 1 gb ddr2
ram:kingston 1 gb ddr2
hard : maxtor 250
motherboard:asus m2n4 sli
(دقیق نمیدونم چیه ولی 3 اینا بود ) cpu : amd
power: umax 600w
ممنون میشم بگید کلن چه قدر میشه
در ضمن دست دوم
اگر اینم بگید ممنون میشم
vga :6200
ram : kingston 1gb ddr

سلام
دوستان یکی از بچه ها می خواست کامپیوترشو بفروشه البته یک سری از قطعاتشو اگر لطف کنید یک قیمت بدید ;)
ram: geil 1 gb ddr2
ram:kingston 1 gb ddr2
hard : maxtor 250
motherboard:asus m2n4 sli
(دقیق نمیدونم چیه ولی 3 اینا بود ) cpu : amd
power: umax 600w
ممنون میشم بگید کلن چه قدر میشه
در ضمن دست دوم
اگر اینم بگید ممنون میشم
vga :6200
ram : kingston 1gb ddr
اینا جمعا 60 70 تومن هم قیمت نداره