بهم فحش بدی دادی یعنی من روی 630- 40 حساب میکردم شما بردیش 68-685میتونی اینو در نظر بگیری :
CPU : intel i5 750
RAM : tg or a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : giga ga-p55-ud3l tpm
VGA : zotac gtx260
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green magnum2
MONITOR : samsung 1633sn
حدودا 940 945 تومن در میاد.
لیست بلند و بالایی بود.:biggrin1:
خوب اینجور که مشخصه همه چی حله فقط برو لیستت رو بده و بگیر و ببند و... :biggrin1:
تکلیف چیه ما باید پیشنهاد بدیم یا شما ؟! :biggrin1:
در کل اونو ولش کن من اینو پیشنهاد میدم :
CPU : intel i5 750
RAM : a-data 2gb 2*1gb ddr3 1333
MAIN : giga ga-p55-ud3l tpm
VGA : sapphire or msi hd4670 512mb
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp535a
CASE : green magnum2
حدودا 680 685 تومن در میاد.
مانیتور هم نیازی به تعویض نداره.
از جیبم میخوام برای کسی بدما! اگه یقرون بره بالا اون رقمم یعنی ADSL من قطع میشه! دلت میاد؟
حالا ولش- اونو میشه بالا پایین کرد .
نظرت چیه بجای این همه خساوت بد بختی برای 2 گیگ 1333 برم 2 گیگ 1066 بگیرم ،بعدا 2 گیگ بهش اضافه کنم؟
این رمی که معرفی کردی بگیرم بهتره یا مثلا 2 تا دو گیگ 1066 (من میخوام روون و خوب باشه سیستم- -نمیخوام سره 80 تومن -بزنم ناقصش کنم)
به قول یاس:
کمبود بودجه دارم ،اقا درکم کن، نگو جلو راه وایسادی -بابا حرکت کن
چنتا سوال:
-این مادر بردی که معرفی کردی و پیشنهاد دادی، بعدا میشه ارتقائش داد و سیستم رو درست حسابی تر کرد؟ (بطور مثال کارت گرافیک رو تا چه مدلی الان پشتیبانی میکنه؟)
- این VGA که معرفی کردی تقریبا برابر با چه مدلی از Nvidia هست؟-بعدا مثلا مافیا نصب میکنی -فیزیکش مضخرف نباشه!
-این 16 mb در هارد با 32 mb چه فرقی میکنه؟ تفاوت قیمتشون چقدره اگه 32 بهتره!؟
-این CPU که معرفی کردی چند هستته ایه؟ مثل هلو یه هسته داره ؟مثل انگور ریش بابا 2 تا هسته داره یا بیشتر؟:cheesygri
-راستی کارت گرافیک تا دارکت ایکس چند پشتیبانی میکنه؟؟؟
-اون رایترت رو هم بریز دور، یه رایتر معرفی کن بازی 360 رو بتونم رایت بزنه براش.کلا DVD 9 خوب رایت کنه!
-خودت تو کار فروش هستی،فکر کنم- ادرس بده ببینم اگه نزدیک بودی یه سر بیایم- میدونم کلا تخفیف نمیدی گرون فروش هم که هستی (شوخی)
-من که باید از 100 نفر دیگه سیستم پیشنهادی بگیرم- مال تو بدک نبود فعلا میزارمش توی top 10:cheesygri
آخرین ویرایش: