مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام به همگی یه مودم ADSL خوب چیه من بخرم که هم از نظر تنظیمات و هم از نظر وصل شدن به اینترنت با کانکشن راحت و خوب باشه خلاصه یه مودم که اذیت نکنه US Robotics 9112 خودم از نظر وصل شدن با کانکشن اذیتم میکنه پیشنهاد شما چیه ؟

نظرتون در مورد TPLink 8811 چیه ؟ راستی نمیخوام وایرلس باشه معمولی .

آخرین ویرایش:
خوب مشخصه طرف میخواد جنسشو بفروشه یسری داستانا تعریف میکنه ولی آدم جالبی بوده یه همچین فتوای زیبایی داده.:cheesygri
اصلا اینایی که گفته چه ربطی به هم داره خدا میدونه.
در کل قبلا هم گفتم با توجه به مشخصات سیستمت و vgaـیی که الان رو سیستمت نصبه این افت کارایی رو پیدا کردی کاریش هم نمیتونی بکنی چون ارتقاء به کارت جدید افزایش کارایی چندانی برات نداره همون داستان از تو چاه تو چاله س.;)
به نظر من فعلا همینجوری باهاش سر کن تا جمع کنی و بصورت کلی هر سه قطعه اصلی رو ارتقاء بدی.
ممنون از نظرات و راهنمایی های خوبتون
دقیقا همین کاری رو که گفتی می کنم، چون پاورم جواب گوی این گرافیکی که میخوام بگیرم نیست و از اونطرف بقیه قطعات هم ظعیفه
وقتی هم که بخوام ارتقای کلی بدم، قبل از هر اقدامی حتما با شما و بقیه دوستان مشورت می کنم تا بهترین و مناسب ترین سیستم رو برام پیشنهاد کنید
راستی این گرافیک و هم خیلی تبلیغاتش رو دیدم .کنجکاوم بدونم از نظر قدرت و کارایی چطوره
GV-N98TSL-1GL
بازم بابت همه چیز ممنون

آخرین ویرایش:
من یه راهنمایی می خوام در باره ی پاور مزراتی 650w که قیمتش توی بازار چنده و از نظر کیفیت هم در چه رده ای قرار داره. پاور های پاسکال هم 430w تو بازار قیمتش چنده و در چه سطحی از کارایی قرار داره. راستی دوست من یه رم 1 گیگ میخواد تو مایه های 15 تومن که ddr1 هم باشه من رمی با همچین مشخصاتی نمیشناسم اگه شما رمی با همچین مشخصاتی تو مایه های 15 تا 20 تومن میشناسید به من معرفی کنید.
ممنون میشم درست راهنمامیم کنید.

می خواستم بدونم که پاورهای Memonex و RedMax کیفیت خوبی دارن در مقایسه با گرین و کولر مستر ؟ سیستم فعلی من اینه : MB : EP43 UD3L / CPU : Dual Core E5300 / vga : 9500 GT 1 GB GDDR2/ Ram : 2 *2GB Geil DDR2
می خوام یه پاور بگیرم تا وقتی سیستم رو ارتقادادم مشکل پاور نداشته باشم.
اینجور که بررسی کردم حداکثر ارتقا اینه : ( بدون تعویض مادربورد) :
cpu :intel Quad 9550 vga : ATI 5000 series ram 4 * 2GB Geil DDR2
البته مدل سی پی یو دقیق یادم نبود . اگه اشتپ بود ببخشید !
به نظر خودم 585 گرین خوبه . اگه بازم هست معرفی کنید در ضمن کابل منجمنت باشه !
ببخشید زیاد شد دیگه ...!:biggrin1:

نظرتون درباره ي اين هارد چيه؟

WD Caviar Blue
SATA Hard Drives
1TB, SATA 3 Gb/s, 32 MB Cache, 7200 RPM

مدلش هم هست WD10EALS

چند تا عكس از سرعت ريدش توي سايت هاي خاجي ديدم (برنامه ي HD Tune) ميانگينشون 111 مگ بر ثانيه بود كه حتي از سري Black هم سريع تر هست!!!

وسترن خرابيش كمه؟
اين مدل هارد توي ايران هست اصلاً؟ اگه بله از كجا مي تونم بخرم؟

سلام به همگی یه مودم ADSL خوب چیه من بخرم که هم از نظر تنظیمات و هم از نظر وصل شدن به اینترنت با کانکشن راحت و خوب باشه خلاصه یه مودم که اذیت نکنه US Robotics 9112 خودم از نظر وصل شدن با کانکشن اذیتم میکنه پیشنهاد شما چیه ؟

نظرتون در مورد TPLink 8811 چیه ؟ راستی نمیخوام وایرلس باشه معمولی .
شما تا چه اندازه میخوای هزینه کنی بگو تا بشه نظر داد.
از چه ispیی سرویس گرفتی ؟
ممنون از نظرات و راهنمایی های خوبتون
دقیقا همین کاری رو که گفتی می کنم، چون پاورم جواب گوی این گرافیکی که میخوام بگیرم نیست و از اونطرف بقیه قطعات هم ظعیفه
وقتی هم که بخوام ارتقای کلی بدم، قبل از هر اقدامی حتما با شما و بقیه دوستان مشورت می کنم تا بهترین و مناسب ترین سیستم رو برام پیشنهاد کنید
راستی این گرافیک و هم خیلی تبلیغاتش رو دیدم .کنجکاوم بدونم از نظر قدرت و کارایی چطوره
GV-N98TSL-1GL
بازم بابت همه چیز ممنون
خواهش عزیز
اون مدل هم همونطور که از مدلش مشخصه 9800gt هستش (عین کارت خودت) از نظر کارایی هم فرقی با 8800gt نداره اتفاقا چون silent هستش و فقط از هیت سینک واسه خنک شدن بهره میبره کارت جالبی نیستش.
من یه راهنمایی می خوام در باره ی پاور مزراتی 650w که قیمتش توی بازار چنده و از نظر کیفیت هم در چه رده ای قرار داره. پاور های پاسکال هم 430w تو بازار قیمتش چنده و در چه سطحی از کارایی قرار داره. راستی دوست من یه رم 1 گیگ میخواد تو مایه های 15 تومن که ddr1 هم باشه من رمی با همچین مشخصاتی نمیشناسم اگه شما رمی با همچین مشخصاتی تو مایه های 15 تا 20 تومن میشناسید به من معرفی کنید.
ممنون میشم درست راهنمامیم کنید.
مشخصات سیستم شما چیه ؟ دقیق بگو تا بشه نظر داد اون پاورایی هم که گفتی فقط بدرد برو بچه های بازاری میخوره نه اسم و نشون درست حسابی دارن نه قیمت مناسبی.
رم 1gb هم (البته اگه منظورت sd ram نباشه چون در اون صورت اصلا گیر نمیاد) نیست تو بازار 512mbش هم اگه گیر بیاد تو مایه های 24 25 تومن مایشه یجورایی قیمت مشخصی نداره هر کی هر کیه.:cheesygri
می خواستم بدونم که پاورهای Memonex و RedMax کیفیت خوبی دارن در مقایسه با گرین و کولر مستر ؟ سیستم فعلی من اینه : MB : EP43 UD3L / CPU : Dual Core E5300 / vga : 9500 GT 1 GB GDDR2/ Ram : 2 *2GB Geil DDR2
می خوام یه پاور بگیرم تا وقتی سیستم رو ارتقادادم مشکل پاور نداشته باشم.
اینجور که بررسی کردم حداکثر ارتقا اینه : ( بدون تعویض مادربورد) :
cpu :intel Quad 9550 vga : ATI 5000 series ram 4 * 2GB Geil DDR2
البته مدل سی پی یو دقیق یادم نبود . اگه اشتپ بود ببخشید !
به نظر خودم 585 گرین خوبه . اگه بازم هست معرفی کنید در ضمن کابل منجمنت باشه !
ببخشید زیاد شد دیگه ...!:biggrin1:
اول یه سوال الان مشکلی با پاورت داری ؟
این سیستم مصرف چندانی نداره با یه 350w هم کارش راه میفته شما میتونی green gp485a رو در نظر بگیری البته اگر به فکر ارتقاء هستی 585 انتخاب بهتری میتونه باشه.

سلام من یه سیستم حدود1میلیون واسه بازی میخوام و تا2یا3سال نمیخوام ارتقا بدم لطفا راهنمایی کنید؟:confused::confused::confused::confused::confused:

مشکلم با پاور فعلی اینه که Pascal بید و معلوم نیسن که اصلا 300 وات هم باشه یا نه ( روش نوشته 500 وات ! ... آره جون عمش ...!!) دوست دارم خیالم درباره پاور راحت باشه دیگه !
این پاورهای سیلور استون چه جوری بیدن ؟ 585 وات دارن ؟ قیمت هم بدین ممنون میشم !

چندتا سوال راجب قطعات زیر دارم:

1-مادربورد GIGABAYTE MA770T-UD3 آیا دارای کارت صدای ONBOARD هست یا باید جداگانه براش کارت صدا گرفت؟
همچنین این مادربورد دارای چند عدد پورت USB می باشد؟

2-CPU:AMD PHENUM II X4 945 چند هسته ای هست؟

3-RAM 2*2 GB G.SKILL DDR3 1333 و کارت گرافیک GIGABAYTE 9600GT 1GB GEFORCE برای بازی فیفا تا 4 سال دیگه کافی هست؟چون نمی خوام تا 4 سال دیگه این دو قطعه به اضافه مادربورد و CPU که در دو سوال قبلی مطرح کردم را تعویض کنم.
در کل آیا این چهار قطعه برای فیفا تا 4 سال دیگه کفایت می کنه؟

4-و سوال آخر اینکه راجب مانیتور 22 اینچ SAMSUNG.MODEL:LA22B350 یک سری اطلاعات می خوام.شنیدم این مانیتور دارای اسپیکر-ریموت و کارت تی وی هست.آیا این مانیتور تله تکست فارسی هم داره؟

ممنون می شم جواب این چهار سوال را بدهید.

سلام من یه سیستم حدود1میلیون واسه بازی میخوام و تا2یا3سال نمیخوام ارتقا بدم لطفا راهنمایی کنید؟:confused::confused::confused::confused::confused:

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5850
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY

اینا حدود 1140 تومن میشه و اگه می خوای حداقل تا دو سال بهترین کیفیت بازی رو ازش بگیری بهترین گزینه هست.

مشکلم با پاور فعلی اینه که Pascal بید و معلوم نیسن که اصلا 300 وات هم باشه یا نه ( روش نوشته 500 وات ! ... آره جون عمش ...!!) دوست دارم خیالم درباره پاور راحت باشه دیگه !

اون پاور 150 وات هم نیست،مطمئن باش!
برند SilverStone هم حرفه ای هست،اما قیمت و کیفیت پاورهای Green هم مناسبه.

سلام
من 300 تومان پول دارم ، میخوام یه CPU و یه مادربرد بگیرم.
چی بگیرم بهتره؟
لطفا راهنمایی کنید

اول بقیه ی قطعاتت رو بگو چیا هستن

چندتا سوال راجب قطعات زیر دارم:

1-مادربورد GIGABAYTE MA770T-UD3 آیا دارای کارت صدای ONBOARD هست یا باید جداگانه براش کارت صدا گرفت؟
همچنین این مادربورد دارای چند عدد پورت USB می باشد؟

2-CPU:AMD PHENUM II X4 945 چند هسته ای هست؟

3-RAM 2*2 GB G.SKILL DDR3 1333 و کارت گرافیک GIGABAYTE 9600GT 1GB GEFORCE برای بازی فیفا تا 4 سال دیگه کافی هست؟چون نمی خوام تا 4 سال دیگه این دو قطعه به اضافه مادربورد و CPU که در دو سوال قبلی مطرح کردم را تعویض کنم.
در کل آیا این چهار قطعه برای فیفا تا 4 سال دیگه کفایت می کنه؟

4-و سوال آخر اینکه راجب مانیتور 22 اینچ SAMSUNG.MODEL:LA22B350 یک سری اطلاعات می خوام.شنیدم این مانیتور دارای اسپیکر-ریموت و کارت تی وی هست.آیا این مانیتور تله تکست فارسی هم داره؟

ممنون می شم جواب این چهار سوال را بدهید.

1-سالهاست که هیچ مادربردی نداریم که صدای Onboard نداشته باشه.
2-مشخصه، چهار هسته ای و از نسل جدید پردازنده های AMD
3-رم 4 گیگ که حالا حالا ها کافیه،اما این که از الان واسه 4 سال دیگه پیش گویی کنیم کار ما نیست،کار رمالهاست!

4-مانیتوری که اسپیکر و کارت TV داشته باشه اسمش تلویزیون هست، نه مانیتور! ،اطلاعاتش رو از لوازم خانگیا بگیر.

خوب پس شب بذار دم در ببرنش ! :cheesygri
silverstone هم یه برند حرفه ای و البته گرون هستش ، در کل گفتم شما میتونی gp485a یا اگه تو فکر ارتقاء هستی gp585b رو در نظر بگیری.
سلام
من 300 تومان پول دارم ، میخوام یه CPU و یه مادربرد بگیرم.
چی بگیرم بهتره؟
لطفا راهنمایی کنید
خوب بقیه قطعات چی ؟ مشخصات قطعاتی رو که داری بذار ببینیم چی به دردشون میخوره.

آخرین ویرایش:
خوب پس شب بذار دم در ببرنش ! :cheesygri
silverstone هم یه برند حرفه ای و البته گرون هستش ، در کل گفتم شما میتونی gp485a یا اگه تو فکر ارتقاء هستی gp585b رو در نظر بگیری.
100% ... ! خوب معلومه ! تازه اگه هم دم درنزارمش ، خودم به شخصه آتیشش می زنم ! :evil:حالا ببین!:biggrin1:
خودم هم به این نتیجه رسیدم که گرین 585W بهتره گارانتیش هم که خوبه ولی از کولر مستر هم نمیشه گذشت.
بازم بابت اینکه کمک کردید ممنون.:love:

CPU:INTEL CORE i5 750

1-سالهاست که هیچ مادربردی نداریم که صدای Onboard نداشته باشه.
2-مشخصه، چهار هسته ای و از نسل جدید پردازنده های AMD
3-رم 4 گیگ که حالا حالا ها کافیه،اما این که از الان واسه 4 سال دیگه پیش گویی کنیم کار ما نیست،کار رمالهاست!

4-مانیتوری که اسپیکر و کارت TV داشته باشه اسمش تلویزیون هست، نه مانیتور! ،اطلاعاتش رو از لوازم خانگیا بگیر.

فرشید خان ممنون از پاسخگویی شما.
ولی آخرش جواب سوال اولم را کامل ندادید که مادربورد GIGABAYTE MA770T-UD3 دارای چند عدد پورت USB می باشد؟

فرشید خان ممنون از پاسخگویی شما.
ولی آخرش جواب سوال اولم را کامل ندادید که مادربورد GIGABAYTE MA770T-UD3 دارای چند عدد پورت USB می باشد؟

خیلی کار سختیه که همچین مورد جزیی رو از سایت خود Gigabyte چک می کردی؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or