مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

گفتم که اگه Ati رو 100 در نظر بگیرم،میتونم 30-40 تومن جور کنم. اگه واقعا کارت بهتری باشه- نه اینکه پول الکی بدیم از خاصیت Phisix استفاده بکنیم :دی و....

---------
اون پست بالا خیلی به دردم خورد،برای کف قیمت گرفتن رضا و -بازار کامپیوتر ایران رو برم کافیه؟قیمت کف دستم میاد؟اگه خودت قیمت تقریبی داری بگو،ممنون -یه دنیا دعات میکنیم- انشا... بری بهشت با پرواز اوشیانیک 815:دی
میخوای 150 :biggrin1: هزینه کنی یه zotac gts250 بگیر خیال اون بابا رو راحت کن.(از hd اومدیم high end :biggrin1:)
همون ایران بری کافیه تو بقیه ش کف میکنی.
خدایش راست میگی وقتی XBOX arcade میدن 450:دی دیگه واویلا لیلی!

شما باید پیشنهاد بدی!ولی من نباید قبول کنم که- 5 تا قطعت قبول ولی 2تا قطعه رو هم بزار بالا پایین کنیم:دی کلاس داره:دی
ببین نشد ، قرار بود وارد مسائل نشیم.:biggrin1:
چرا باید قبول شی اونم ارشد.:biggrin1:

راستی دوستان اگر بخوام یه htpc جمع کنم که بتون mkv 1080p پخش کنه و قیمتش هم مناسب باشه چی پیشنهاد میدین؟
دم همتون گرم
بهتره یه HD Player از برند Western Digital یا Seagate بخری،دیگه احتیاجی به HTPC نیست:

wdfWDTV_Live.jpg

fa_theaterplus_leftangle_remote_02_320x340.png

گرافیک مناسب برای 2261vp

با سلام
من مانیتور 2261VP گرفتم ،چون از کیفیتش خیلی شنیده بودم
اما الان برای بازی به مشکل خوردم ،مخصوصا تو بازی های سریع مثل فوتبال تصویر خیلی فریم داره
مشخصات سیستم رو می نویسم ،دوستان لطفا راهنمایی کنید که چه گرافیکی باید بگیرم که مشکلم حل بشه
main : Gigabyte EP35
cpu : E4600 core2duo
VGA : GeForce 9500GT
ram : 4gig

این مدل رو نت پیدا کردم که از نظر قیمت مناسبه، و به نظر بد نمیاد ممنون می شم بدونم آیا به نسبت مانیتورم این کارت مناسب هست یا نه
XFX - GeForce 9600 GSO - 1.5GB

خوب به سلامتی مبارکه.
شما موقع خرید فقط به کیفیت و قیافه و تجهیزاتش نگاه کردی به مهمترین بخشش یا همون رزولوشنش توجه نکردی (با توجه به مشخصات سیستم و مخصوصا vgaت) و الان تو رزولوشن nativeش تو بازیها به مشکل افت فریم برخوردی.
کارت گرافیک شما کارت قدرتمندی نیست بهتر بگم بدرد بازی نمیخوره ، واسه ارتقاء هم چون cpuت ضعیفه کارت جدید به احتمال زیاد 30 یا 40 درصد از کارایی خودشو از دست میده.
9600gso هم دیگه به تاریخ پیوسته و ارزش خرید نداره.(هر چند من یه 1 سالی میشه که دیگه تو بازار ندیدمش)
در کل بودجه ت واسه خرید کارت جدید رو مطرح کن تا ما یه فکرایی بکنیم.;)

با سلام
من مانیتور 2261VP گرفتم ،چون از کیفیتش خیلی شنیده بودم
اما الان برای بازی به مشکل خوردم ،مخصوصا تو بازی های سریع مثل فوتبال تصویر خیلی فریم داره
مشخصات سیستم رو می نویسم ،دوستان لطفا راهنمایی کنید که چه گرافیکی باید بگیرم که مشکلم حل بشه
main : Gigabyte EP35
cpu : E4600 core2duo
VGA : GeForce 9500GT
ram : 4gig

این مدل رو نت پیدا کردم که از نظر قیمت مناسبه، و به نظر بد نمیاد ممنون می شم بدونم آیا به نسبت مانیتورم این کارت مناسب هست یا نه
XFX - GeForce 9600 GSO - 1.5GB
اون گرافیک شما بدرد مانیتور 15 اینچ هم نمی خوره واسه بازی،چه برسه به یه مدل 22 اینچ

من کمتر ATI 4770 یا GTS 250 رو بهت پیشنهاد نمی دم.که بین 130 تا 170 تومن هستن

اما بهترین انتخاب واسه شما GTX 260 هست که حدود 200 تومن قیمت داره،5770 هم انتخاب دومه اگه اولی نبود.

بهتره یه HD Player از برند Western Digital یا Seagate بخری،دیگه احتیاجی به HTPC نیست:

wdfWDTV_Live.jpg

fa_theaterplus_leftangle_remote_02_320x340.png
دوست عزیز تنکس بخاطر راهنمایی هاتون اتفاقا یکی از دوستهای عزیزم wd داره و دیگری sg
اینها نمیتونند من رو راضی کنند.....چون من دلم xbmc میخواد
اگه بشه یه سری قطعات با قیمت مناسب بهم بگی یک دنیا سپاس گذار میشم....
البته اگه جایی معرفی کنی برای کیس مینی یا کیس مدیا سنتر عالی میشه

اون گرافیک شما بدرد مانیتور 15 اینچ هم نمی خوره واسه بازی،چه برسه به یه مدل 22 اینچ

من کمتر ATI 4770 یا GTS 250 رو بهت پیشنهاد نمی دم.که بین 130 تا 170 تومن هستن

اما بهترین انتخاب واسه شما GTX 260 هست که حدود 200 تومن قیمت داره،5770 هم انتخاب دومه اگه اولی نبود.

ممنون از راهنماییت اما دو نکته
اول اینکه این رده ای که گفتی DDR3 هست و می خوام بدونم به مادربرد من می خوره
دوم ، لطفا در مورد کارتی هم که مدلش رو برات نوشتم(غیر کارت خودم) نظرت رو بگو
بازم ممنونم و خوشحال که می تونم از اطلاعاتتون استفاده کنم ،چون فروشنده ها . . .

دوست عزیز تنکس بخاطر راهنمایی هاتون اتفاقا یکی از دوستهای عزیزم wd داره و دیگری sg
اینها نمیتونند من رو راضی کنند.....چون من دلم xbmc میخواد
اگه بشه یه سری قطعات با قیمت مناسب بهم بگی یک دنیا سپاس گذار میشم....
البته اگه جایی معرفی کنی برای کیس مینی یا کیس مدیا سنتر عالی میشه

این مدل کیسا خیلی کم و گرونن،خودت باید بگردی پیدا کنی

ممنون از راهنماییت اما دو نکته
اول اینکه این رده ای که گفتی DDR3 هست و می خوام بدونم به مادربرد من می خوره
دوم ، لطفا در مورد کارتی هم که مدلش رو برات نوشتم(غیر کارت خودم) نظرت رو بگو
بازم ممنونم و خوشحال که می تونم از اطلاعاتتون استفاده کنم ،چون فروشنده ها . . .

نوع حافظه ی کارت گرافیک هیج ربطی به مادربرد نداره،مشکلی نیست
اون کارت خودتم فقط اسمش خوشگله،وگرنه اگه 3 گیگ هم باشه نصف اینایی که پیشنهاد دادیم هم سرعت نداره و بدرد بازی نمی خوره.

cpu fan تا 30 تومن و پاور 500 وات الان چی گیر میاد؟
اینا تو بازار هستن؟
Tt golden orb II
ocz power 500 W
Tt 500 W
واسه پاور بهترین انتخاب همون پاور Green 535W هست، 55 تومن

واسه فن هم مدلای CoolerMaster موجوده.

سلام
پردازنده من c2d7200 است که تا 30 درصد اوور میکنم یه کارت متوسط به بالا مثل 260 به بالا رو میتونه هندل کنه؟! اگرنه یک سی پی یوی 4 هسته ای سوکت 775 که کارکردش خیلی خوبه (بدون توجه به قیمت) پیشنهاد بدید

cpu fan تا 30 تومن و پاور 500 وات الان چی گیر میاد؟
اینا تو بازار هستن؟
Tt golden orb II
ocz power 500 W
Tt 500 W
تا 30 که چیزی بدرد بخوری نیست با 10 15 تومن بالاتر میتونی tuniq tower 120 extreme رو در نظر بگیری که از تمامی سوکت های موجود هم پشتیبانی میکنه ، البته این بستگی به قطعات دیگه داره ولی خوب همون green gp535a انتخاب خوبیه.
سلام
پردازنده من c2d7200 است که تا 30 درصد اوور میکنم یه کارت متوسط به بالا مثل 260 به بالا رو میتونه هندل کنه؟! اگرنه یک سی پی یوی 4 هسته ای سوکت 775 که کارکردش خیلی خوبه (بدون توجه به قیمت) پیشنهاد بدید
در حالت عادی هم مشکلی نداره ولی خوب چون اور شده کاراییش به مراتب بالاتر میره در کل مشکلی با اون کارت نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or