مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من یه سیستم حدود1میلیون واسه بازی میخوام و تا2یا3سال نمیخوام ارتقا بدم لطفا راهنمایی کنید؟:confused::confused::confused::confused::confused:

مشکلم با پاور فعلی اینه که Pascal بید و معلوم نیسن که اصلا 300 وات هم باشه یا نه ( روش نوشته 500 وات ! ... آره جون عمش ...!!) دوست دارم خیالم درباره پاور راحت باشه دیگه !
این پاورهای سیلور استون چه جوری بیدن ؟ 585 وات دارن ؟ قیمت هم بدین ممنون میشم !

چندتا سوال راجب قطعات زیر دارم:

1-مادربورد GIGABAYTE MA770T-UD3 آیا دارای کارت صدای ONBOARD هست یا باید جداگانه براش کارت صدا گرفت؟
همچنین این مادربورد دارای چند عدد پورت USB می باشد؟

2-CPU:AMD PHENUM II X4 945 چند هسته ای هست؟

3-RAM 2*2 GB G.SKILL DDR3 1333 و کارت گرافیک GIGABAYTE 9600GT 1GB GEFORCE برای بازی فیفا تا 4 سال دیگه کافی هست؟چون نمی خوام تا 4 سال دیگه این دو قطعه به اضافه مادربورد و CPU که در دو سوال قبلی مطرح کردم را تعویض کنم.
در کل آیا این چهار قطعه برای فیفا تا 4 سال دیگه کفایت می کنه؟

4-و سوال آخر اینکه راجب مانیتور 22 اینچ SAMSUNG.MODEL:LA22B350 یک سری اطلاعات می خوام.شنیدم این مانیتور دارای اسپیکر-ریموت و کارت تی وی هست.آیا این مانیتور تله تکست فارسی هم داره؟

ممنون می شم جواب این چهار سوال را بدهید.

سلام من یه سیستم حدود1میلیون واسه بازی میخوام و تا2یا3سال نمیخوام ارتقا بدم لطفا راهنمایی کنید؟:confused::confused::confused::confused::confused:

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5850
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY

اینا حدود 1140 تومن میشه و اگه می خوای حداقل تا دو سال بهترین کیفیت بازی رو ازش بگیری بهترین گزینه هست.

مشکلم با پاور فعلی اینه که Pascal بید و معلوم نیسن که اصلا 300 وات هم باشه یا نه ( روش نوشته 500 وات ! ... آره جون عمش ...!!) دوست دارم خیالم درباره پاور راحت باشه دیگه !

اون پاور 150 وات هم نیست،مطمئن باش!
برند SilverStone هم حرفه ای هست،اما قیمت و کیفیت پاورهای Green هم مناسبه.

سلام
من 300 تومان پول دارم ، میخوام یه CPU و یه مادربرد بگیرم.
چی بگیرم بهتره؟
لطفا راهنمایی کنید

اول بقیه ی قطعاتت رو بگو چیا هستن

چندتا سوال راجب قطعات زیر دارم:

1-مادربورد GIGABAYTE MA770T-UD3 آیا دارای کارت صدای ONBOARD هست یا باید جداگانه براش کارت صدا گرفت؟
همچنین این مادربورد دارای چند عدد پورت USB می باشد؟

2-CPU:AMD PHENUM II X4 945 چند هسته ای هست؟

3-RAM 2*2 GB G.SKILL DDR3 1333 و کارت گرافیک GIGABAYTE 9600GT 1GB GEFORCE برای بازی فیفا تا 4 سال دیگه کافی هست؟چون نمی خوام تا 4 سال دیگه این دو قطعه به اضافه مادربورد و CPU که در دو سوال قبلی مطرح کردم را تعویض کنم.
در کل آیا این چهار قطعه برای فیفا تا 4 سال دیگه کفایت می کنه؟

4-و سوال آخر اینکه راجب مانیتور 22 اینچ SAMSUNG.MODEL:LA22B350 یک سری اطلاعات می خوام.شنیدم این مانیتور دارای اسپیکر-ریموت و کارت تی وی هست.آیا این مانیتور تله تکست فارسی هم داره؟

ممنون می شم جواب این چهار سوال را بدهید.

1-سالهاست که هیچ مادربردی نداریم که صدای Onboard نداشته باشه.
2-مشخصه، چهار هسته ای و از نسل جدید پردازنده های AMD
3-رم 4 گیگ که حالا حالا ها کافیه،اما این که از الان واسه 4 سال دیگه پیش گویی کنیم کار ما نیست،کار رمالهاست!

4-مانیتوری که اسپیکر و کارت TV داشته باشه اسمش تلویزیون هست، نه مانیتور! ،اطلاعاتش رو از لوازم خانگیا بگیر.

خوب پس شب بذار دم در ببرنش ! :cheesygri
silverstone هم یه برند حرفه ای و البته گرون هستش ، در کل گفتم شما میتونی gp485a یا اگه تو فکر ارتقاء هستی gp585b رو در نظر بگیری.
سلام
من 300 تومان پول دارم ، میخوام یه CPU و یه مادربرد بگیرم.
چی بگیرم بهتره؟
لطفا راهنمایی کنید
خوب بقیه قطعات چی ؟ مشخصات قطعاتی رو که داری بذار ببینیم چی به دردشون میخوره.

آخرین ویرایش:
خوب پس شب بذار دم در ببرنش ! :cheesygri
silverstone هم یه برند حرفه ای و البته گرون هستش ، در کل گفتم شما میتونی gp485a یا اگه تو فکر ارتقاء هستی gp585b رو در نظر بگیری.
100% ... ! خوب معلومه ! تازه اگه هم دم درنزارمش ، خودم به شخصه آتیشش می زنم ! :evil:حالا ببین!:biggrin1:
خودم هم به این نتیجه رسیدم که گرین 585W بهتره گارانتیش هم که خوبه ولی از کولر مستر هم نمیشه گذشت.
بازم بابت اینکه کمک کردید ممنون.:love:

CPU:INTEL CORE i5 750

1-سالهاست که هیچ مادربردی نداریم که صدای Onboard نداشته باشه.
2-مشخصه، چهار هسته ای و از نسل جدید پردازنده های AMD
3-رم 4 گیگ که حالا حالا ها کافیه،اما این که از الان واسه 4 سال دیگه پیش گویی کنیم کار ما نیست،کار رمالهاست!

4-مانیتوری که اسپیکر و کارت TV داشته باشه اسمش تلویزیون هست، نه مانیتور! ،اطلاعاتش رو از لوازم خانگیا بگیر.

فرشید خان ممنون از پاسخگویی شما.
ولی آخرش جواب سوال اولم را کامل ندادید که مادربورد GIGABAYTE MA770T-UD3 دارای چند عدد پورت USB می باشد؟

ولی آخرش جواب سوال اولم را کامل ندادید که مادربورد GIGABAYTE MA770T-UD3 دارای چند عدد پورت USB می باشد؟

خیلی کار سختیه که همچین مورد جزیی رو از سایت خود Gigabyte چک می کردی؟؟

3047.jpg

واقعا این چه سوالیه؟؟؟
می شه مادربورد به این جدیدی زیر 4 تا usb داشته باشه؟؟:eek::eek::eek::eek::eek:

فرشید خان این سیستمی هست که شما به من پیشنهاد کردید و گفتید حدودا" 1 میلیون و 80 هزار تومن در میاد:

CPU:AMD PHENOM II X4 945
M/B:GIGABYTE - MA770T-UD3
VGA:GEFORCE GTX 260 896MB DDR3
CASE:GREEN ORBIT
MONITOR:SAMSUNG P22500

من همین مشخصات را بردم به چندتا کامپیوتر فروشی گفتم این قطعات و سیستم را می خوام چقدر برام در میاد همشون گفتند بین 750 تا 800 تومن در میاد.

این تفاوت قیمت حدودا" 300 هزار تومنی برای چی هست؟شما می گی 1080 در میاد من از 3 تا کامپیوتری پرسیدم گفتند حداکثر 800 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فرشید خان این سیستمی هست که شما به من پیشنهاد کردید و گفتید حدودا" 1 میلیون و 80 هزار تومن در میاد:

من همین مشخصات را بردم به چندتا کامپیوتر فروشی گفتم این قطعات و سیستم را می خوام چقدر برام در میاد همشون گفتند بین 750 تا 800 تومن در میاد.

این تفاوت قیمت حدودا" 300 هزار تومنی برای چی هست؟شما می گی 1080 در میاد من از 3 تا کامپیوتری پرسیدم گفتند حداکثر 800 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هر چقدر كه اين قطعات رو دست پايين گرفتم قيمتش از 1030 كمتر نشد.
اگر واقعا اين قيمت هست منم يكي مي‌خوام. آدرس اون مغازه‌ها رو لطف مي‌كنيد؟
حالا اگر اين قيمت مي‌دن در خريد از اونها هيچ شكي نكنيد.

سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم
1 - در مورد ram باید باسش با cpu هماهنگ باشه ؟
مثلا cpu باسش 1066 باشه ram با باس 2000 بزاریم نهایت باسی که به کار میاد همون 1066 ؟
2- اگه الان یه 5850 داشته باشم برا CF حتما باید 5850 اضافه کنم یا میتونم هر کارت دیگه ای مثلا 5970، CF کرد ؟
مرسی

آقا فرشید لطفا" قیمت تک تک این قطعات را جلوش بنویسید:

اینطوری که شما اینجا مشاوره گرفتی بعید نبود که قیمت گرفتنت هم اینطوری باشه!

من هر کمکی از دستم براومد انجام دادم،حالا شما می خوای برو بازار رو زیر و رو کن بیا اینجا دوباره بگو من اون قطعات رو اصلا 400 تومن قیمت گرفتم،اون دیگه به من مربوط نیست

اما بدون که فروشنده ای که عمدا اونجوری قیمت می ده می دونه می خواد چیکار کنه و چجوری مشتری رو بکشه سمت خودش.

آقا فرشید لطفا" قیمت تک تک این قطعات را جلوش بنویسید:

شما خودت مگه نمی گی قیمت گرفتی؟ ،قیمتاتو بنویس تا ایندفه ما ببینیم چرا 800 تومن شده.

سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم
1 - در مورد ram باید باسش با cpu هماهنگ باشه ؟
مثلا cpu باسش 1066 باشه ram با باس 2000 بزاریم نهایت باسی که به کار میاد همون 1066 ؟
2- اگه الان یه 5850 داشته باشم برا CF حتما باید 5850 اضافه کنم یا میتونم هر کارت دیگه ای مثلا 5970، CF کرد ؟
مرسی

1-بسته به مدل CPU داره،مثلا پردازنده های سری Core i5/i7 می تونن با رمهای فرکانس بالاتر از باس CPU کار کنن،هر چقدر بیشتر بهتر
اما پردازنده های Core 2 Duo/Quad اینجوری نیستن و حداکثر سرعن رم به باس CPU محدود هست،اگر بالاتر کار کنه تاثیری توی سرعت سیستم نمی زاره.

2-نه،با هر کارت دیگه ی سری 5000 میشه CF کرد،اما بهتره هم مدل باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or