lord of shadow
کاربر سایت
سلام.يه سيستم خوب برا گيم ميخوام.بودجه منم بين 800-900 تومنه.راستي مانيتور و بقيه ي چيزها رو دارم.فقط كيس رو ميخوام عوض كنم.
همه ی قطعات رو میخوام چون این یکی خیلی پایین و قدیمیه.بودجه مهم نیست نخ بابایی رو زدم شما یه سیستم خوب معرفی کنین که تا 3 4 سال بسم باشهاینجوری که نمیشه شما بودجه+قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه نظر داد.![]()
بوجه مهم نیست؟همه ی قطعات رو میخوام چون این یکی خیلی پایین و قدیمیه.بودجه مهم نیست نخ بابایی رو زدم شما یه سیستم خوب معرفی کنین که تا 3 4 سال بسم باشه
چندتا سوال راجب قطعات زیر دارم:
4-و سوال آخر اینکه راجب مانیتور 22 اینچ SAMSUNG.MODEL:LA22B350 یک سری اطلاعات می خوام.شنیدم این مانیتور دارای اسپیکر-ریموت و کارت تی وی هست.آیا این مانیتور تله تکست فارسی هم داره؟
ممنون می شم جواب این چهار سوال را بدهید.
همه ی قطعات رو میخوام چون این یکی خیلی پایین و قدیمیه.بودجه مهم نیست نخ بابایی رو زدم شما یه سیستم خوب معرفی کنین که تا 3 4 سال بسم باشه
سلام طرف!
من يک سيستم به صرفه ميخوام براى اينترنت و دانلود آفلاين! البته نميخوام کند باشه که رو مخم راه بره!
کم صدا باشه!
power?
Mb?
Hdd?
Ram?
Cpu?
فقط اينا رو مى خوام، بقيه چيزا هست!
هرچه ارزونتر بهتر!
اگرم ميشه قيمت ها رو جدا جدا بدين!
لطف داريد.
يک dvb خوب و خوش قيمت هم معرفى کنيد
باتشکر
یه سیستم با بودجه ی 400 تومان معرفی کنید(بدون کارت گرافیک)
اگه چن تا پست قبلی رو چک می کردی یه سیستم واسه آفلاین معرفی کرده بودم.سلام
من یه سیستم می خوام جور کنم فقط واسه دانلود آفلاین و نمی خوام اصلا تو افلاین کم بیاره و خیلی کم صدا باشه
فکر کنم CPU و RAM مهم باشه و GPU مهم نباشه یعنی نمیدونم چه قطعاتی عالی ان لطفا با قیمت مناسب معرفی کنین.
سلام به دوستان بخصوص آقا فرشید
یه کیس+ مانیتور با بودجه 650 تومن میخوام واسه بازی.
پاور خوب 25 تومنی اصلا نداریم،سلام یه پاور خوب تو مایه های 25 تومن کسی سراغ نداره. یه سوال دیگه هم داشتم من یه کابل دارم که به کارت گرافک وصل میشه و بعد از طریق یه فیش دیگه اگه اشتباه نکنم به تلویزیون وصل میشه من میخواستم بدون این کابل چیه و اصلا به چه دردی میخوره یعنی اگه به یه تلویزیون ال سی دی وصل بشه همون گرافیک اصلی رو پس میده یا نه؟؟:confused: