مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

شما خودت مگه نمی گی قیمت گرفتی؟ ،قیمتاتو بنویس تا ایندفه ما ببینیم چرا 800 تومن شده.

چرا من قیمت گرفتم ولی اون 2-3 تا کامپیوتری که رفتم دقیق همین لیستی که شما دادی را گذاشتم جلوشون گفتم من این سیستم را می خوام چقدر در میاد همشون با ماشین حساب یه حساب سر انگشتی کردن گفتند نهایت 800 تومان.من حتی اولین کامپیوتری که رفتم گفتم شاید اشتباه می کنه بعد که دو تا دیگه کامپیوتری رفتم و لیست را نشونشون دادم و اونا هم گفتند 800 تومان این دفعه دیگه خیلی تعجب کردم.حتی به یکیشون گفتم که من حساب کردم زیر 1 میلیون در نمیاد که طرف خندید و گفت 1 میلیون؟!چه خبره مگه؟!

خلاصه هیچ کدوم برای من قیمت تک تک قطعات را جلوش ننوشتند ولی من خودم فکر می کنم که کارت گرافیک و مانیتور را پیش خودشون قیمتش را کم حساب کردند که این تفاوت قیمت پیش اومده!

حالا شما لطف کن قیمت تک تک قطعات را جلوش برای من بنویس که بدونم هر قطعه چقدر قیمتش هست.ممنون می شم:
CPU:AMD PHENOM II X4 945
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:GIGABYTE - MA770T-UD3
VGA:GEFORCE GTX 260 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN ORBIT
MONITOR:SAMSUNG P22500

با عرض سلام و خسته نباشید
کدوم یکی از این مانیتورها تو ایران اومدن؟
acer gd245hq
acer gd235hz
alienware optx aw2310
asus vg236h
lg w2363d
lg w2363db
sumsung syncmaster 2233rz
viewsonic fuhzion vx2265wm
viewsonic fuhzion vx2268wm

چرا من قیمت گرفتم ولی اون 2-3 تا کامپیوتری که رفتم دقیق همین لیستی که شما دادی را گذاشتم جلوشون گفتم من این سیستم را می خوام چقدر در میاد همشون با ماشین حساب یه حساب سر انگشتی کردن گفتند نهایت 800 تومان.من حتی اولین کامپیوتری که رفتم گفتم شاید اشتباه می کنه بعد که دو تا دیگه کامپیوتری رفتم و لیست را نشونشون دادم و اونا هم گفتند 800 تومان این دفعه دیگه خیلی تعجب کردم.حتی به یکیشون گفتم که من حساب کردم زیر 1 میلیون در نمیاد که طرف خندید و گفت 1 میلیون؟!چه خبره مگه؟!

خلاصه هیچ کدوم برای من قیمت تک تک قطعات را جلوش ننوشتند ولی من خودم فکر می کنم که کارت گرافیک و مانیتور را پیش خودشون قیمتش را کم حساب کردند که این تفاوت قیمت پیش اومده!

حالا شما لطف کن قیمت تک تک قطعات را جلوش برای من بنویس که بدونم هر قطعه چقدر قیمتش هست.ممنون می شم:
CPU:AMD PHENOM II X4 945
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:GIGABYTE - MA770T-UD3
VGA:GEFORCE GTX 260 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN ORBIT
MONITOR:SAMSUNG P22500

http://www.rayansaba.com/index.php?ukey=cart&did=37

این هم سر انگشتی یه قیمت
البته 50 + 15 + 7 تومن جهت موس و کیبرد و اسپیکر اضافه کن
گرافیک رو هم می شه zotac گذاشت ولی زیر 210 20 تومن نیست
درضمن پاور 585 تو این سایت نبود
شما بالای 200 تومن گرافیک و حدود 220 تومن مانیتور و حداقل 160 تومن سی پی یو می خواهین
یعنی همین 3 قلم می شه حدود 600
چطور به شما 800 قیمت دادن؟؟؟
شما برو بخر
ایشالا که 250 رو جای 260 و 550 رو جای 945 بهتون نفروشن

من تو این انجمن ده بار قیمت رم 1گیگ ddr1 رو خواستم حدود قیمت 15 تا 20 تومن کسی درست حسابی راهنماییم نکرد یکی گفت که اصلا وجود نداره یکی دیگه گفت تو قیمت 20 تومن گیر نمیاد. لطفا درست راهنمایی کنید و قیمت بازار با مارک رو بنویسد راستی یه رم 8 گیگ میخواستم خیلی عالی باشه و مارک معتبری هم باشه اون رو هم برام مارک و قیمتش رو بنویسید. رم 1 گیگ رو برا دوستم میخوام و رم 8 گیگ رو برای خودم میخوام لطفا درست راهنمایی کنید.

مشکل شما چیه ؟ اگه با جوابها مشکل دارید خوب اصلا سوالی مطرح نکنید مستقیم برید بازار و از خود بازاریها مشاوره بگیرید و خرید کنید !
شما اینجا این سوال رو مطرح کردی :arrowd:
من یه راهنمایی می خوام در باره ی پاور مزراتی 650w که قیمتش توی بازار چنده و از نظر کیفیت هم در چه رده ای قرار داره. پاور های پاسکال هم 430w تو بازار قیمتش چنده و در چه سطحی از کارایی قرار داره. راستی دوست من یه رم 1 گیگ میخواد تو مایه های 15 تومن که ddr1 هم باشه من رمی با همچین مشخصاتی نمیشناسم اگه شما رمی با همچین مشخصاتی تو مایه های 15 تا 20 تومن میشناسید به من معرفی کنید.
ممنون میشم درست راهنمامیم کنید.
منم این جوابو به شما دادم :arrowd:
مشخصات سیستم شما چیه ؟ دقیق بگو تا بشه نظر داد اون پاورایی هم که گفتی فقط بدرد برو بچه های بازاری میخوره نه اسم و نشون درست حسابی دارن نه قیمت مناسبی.
رم 1gb هم (البته اگه منظورت sd ram نباشه چون در اون صورت اصلا گیر نمیاد) نیست تو بازار 512mbش هم اگه گیر بیاد تو مایه های 24 25 تومن مایشه یجورایی قیمت مشخصی نداره هر کی هر کیه.:cheesygri
اگه با 5 تومن 10 تومن مشکل داری مشخصه یا اصلا خرید نکن یا دیگه اینجا مشاوره نگیر.
من تو جواب هم به شما گفتم واسه چه مینی رم میخواد یا اگه نمیخوای مدلشو بگی بگو sd ram میخواد یا ddr کاملا مشخصه منظور چیه ، قیمت بازاریه مشخصی هم نداره چون خیلی وقته دیگه این جور رما دارن خاک میخورن نه وارد کننده ای داره که بخواد تو بازار پر باشه نه قیمت مشخصی که شما بتونی از چنتا فرشنده آمارشو در بیاری اونایی هم که تو بازاره یا kingmax هستش یا kingstone و حجمشون هم 512mb هستش به ندرت 1gb گیر میاد البته با قیمتای فضایی.
و در مورد سوال آخر رم 8gb یعنی چی ؟ منظورت فلش 8gb هستش یا ماژول رم 8gb ؟َ!

با عرض سلام و خسته نباشید
کدوم یکی از این مانیتورها تو ایران اومدن؟
acer gd245hq
acer gd235hz
alienware optx aw2310
asus vg236h
lg w2363d
lg w2363db
sumsung syncmaster 2233rz
viewsonic fuhzion vx2265wm
viewsonic fuhzion vx2268wm
هیچ کدوم نیومده؟یا دلیلی داره راهنمایی نکردنتون؟

هیچ کدوم نیومده؟یا دلیلی داره راهنمایی نکردنتون؟
خب حتما کسی سراغ نداشته که جواب نداده،مگه بی دلیل باید پست زد؟
قبلا هم پرسیده بودن،منم گفتم که فعلا مانیتور 120 هرتز که مناسب 3D باشه توی بازار ما نمیشه سراغ گرفت.

من میخوام یه سیستم توپ بخرم لطفا یه سیستم درست و حسابی معرفی کنین که تا 3 4 سال بسم باشه.یه مانیتور(LCD HD) توپ هم میخواستم زیاد بزرگ نباشه زیاد کوچک نباشه

همه ی قطعات رو میخوام چون این یکی خیلی پایین و قدیمیه.بودجه مهم نیست نخ بابایی رو زدم شما یه سیستم خوب معرفی کنین که تا 3 4 سال بسم باشه
بوجه مهم نیست؟
cpu core i7 980x 6 core 32 nm
mb : msi X58 Platinum SLI
Ram : 12 gb bus 2000 gskill
Hdd 4 TB raid 0 seagate 2*2tb 7200.12
Vga : 2x Evga GTX 480 IN Sli Mode
Case : Cooler Master CM690 Nvidia Edition
Power : Green GP1235B
Monitor : Samsung 27700 27" Plus
Speaker + Mose+Keyboard

سلام طرف!
من يک سيستم به صرفه ميخوام براى اينترنت و دانلود آفلاين! البته نميخوام کند باشه که رو مخم راه بره!
کم صدا باشه!
power?
Mb?
Hdd?
Ram?
Cpu?
فقط اينا رو مى خوام، بقيه چيزا هست!
هرچه ارزونتر بهتر!
اگرم ميشه قيمت ها رو جدا جدا بدين!
لطف داريد.
يک dvb خوب و خوش قيمت هم معرفى کنيد
باتشکر

چندتا سوال راجب قطعات زیر دارم:

4-و سوال آخر اینکه راجب مانیتور 22 اینچ SAMSUNG.MODEL:LA22B350 یک سری اطلاعات می خوام.شنیدم این مانیتور دارای اسپیکر-ریموت و کارت تی وی هست.آیا این مانیتور تله تکست فارسی هم داره؟

ممنون می شم جواب این چهار سوال را بدهید.

اين كه شما گفتين يه TV هست نه مانيتور
چشمتون رو اذيت ميكنه
بهتره اينو نخري و يه مانيتور TV بخري مثل V22+ برند AOC كه چشمت اذيت نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or