مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون فرشیدجان
اگه لطف کنی و قیمت تک تکشون رو هم بهم بدی ممنون میشم. یه چندتا سوال کوچیک هم دارم
1- اگه 4770 گیر نیاوردم(شهرستانم و باید سفارش بدم) بجاش چی بگیرم؟
2- هارد سیگیت بنظرتون بهتر از مکستور نیست؟
3-زمان پاسخ گویی 5 میلی ثانیه این مانیتور تو بازی آدم رو اذیت نمیکنه؟
4- اگه بخواین cpu amd و مین پیشنهاد بدین انتخابتون چیه و هزینش چقدر کمتر میشه؟
آقا انشا... بتونم زحماتتون رو جبران کنم:smile:
4770 خیلی کم شده.جایگزین درست دررمونش هم gts 250 که گرونتر هم هست
سیگیت و maxtor هم که یکیه
amd athlon ii 250 و مادربورد ggiabyte ga770t ud3 و 2 گیگ رم ddr3 باس 1333
مانیتور 5 میلی من رو که عاشق first person shooter هستم رو اذیت نکرده
در ضمن e5300 قدرت بسیار بالایی تو آورکلاک داره و من شخصا زمانی که 5300 داشتم به راحتی تا 3.4 آورکلاکش کردم و دماش حتی به 70 نمی رسید ولی 250 این طور نیست
من شخصا تو این رنج 5300 رو ترجیح میدم
مگه هزینه رو زیاد کنید و athlon x4 بخرید

سلام دوستان من هیچی از شبکه بندی نمی دونم اگه میشه وسایل مورد نیاز اتصال دو تا کامپیوتر به هم رو بگید و همچنین تمامی کار های مورد نیاز برای اتصال رو برام بنویسید از زیر تا درشت. ممنون میشم خیلی خیلی کامل توضیح بدید.:d

سلام دوستان.
به نظرتون پردازنده AM3 - Phenom II X4 965 خوبه؟ به درد بازی کردن می خوره؟

بله ، پردازنذه ی قدرتمند بنسبت قیمتش هست و واسه بازی هم مناسبه،اما به پای Core i5 750 نمی رسه.

سلام دوستان من هیچی از شبکه بندی نمی دونم اگه میشه وسایل مورد نیاز اتصال دو تا کامپیوتر به هم رو بگید و همچنین تمامی کار های مورد نیاز برای اتصال رو برام بنویسید از زیر تا درشت. ممنون میشم خیلی خیلی کامل توضیح بدید.:d

اینجا تاپیک آموزش شبکه هست مگه؟ امر دیگه ای؟

اینجا که مال شبکه نیست :d . شما هاب نیاز داری و روی هر دو تا سیستم هم نیاز داری به کارت شبکه . کارت رو یک وورک گروپ راه می ندازه . یه نرم افزار معمولی هم برای مدیریت .

دوستان کسی میتونه کارت TV برایه لپتاب معرفی کنه ؟؟؟
فقط کیفیت ضبط کردنش خوب باشه .

ممنون
کارتای برند Items تایوان کیفیت خوبی دارن،هم توی مدل USB و هم توی مدل PCI.

سلام

لطفا یه سیستم کامل( همراه بامانیتور و کیبورد و...) تاقیمت 800 تومان به من معرفی کنید

CPU:INTEL E7300
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5Q-SE
VGA:GTS 250 512MB DDR3
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 1933

با کیبورد و ماوس حدود 840 تومن در میاد.

سلام دوستان من یه سوالی داشتم قبلا هم تقریبا مثل این سوال رو پرسیده بودم من دو تا کیس دارم یکیش خیلی قدیمی یکی دیگشم 1 سالی هتش که خریدمش من میخوام کیس قدیمیه رو درست کنم مادر بردش
p4v8x-x هستش cpu هم با پاورش سوخته بود. پاورش رو یه جوری تهیه کردم اما cpu رو موندم که چیکار کنم :(
میخواستم بدونم که این cpu رو ساپورت میکنه یا نه؟؟ مدل:CPU Intel DC 3200 2.4/Tray
یه سوال دیگه هم داشتم اگه زحمتی نیست میخواستم بدونم که اگه پاور بترکه میتونه چه صدماتی رو به دیگر قطعات کامپیوتر بزنه؟؟

دوستان کمک کنید لطفا.....:(

این واسه سیستم 500 تومنی:

cpu:athlon X2 260
ram:2*1GB KINGMAX ddr2
m/b:GIGABYTE ma78lm s2
vga:9600GT 512
hdd:maxtor 250
dvd-rw:samsung 24x
case:green
power:green 430w

اینم واسه 600 تومنی:

CPU:INTEL E5300
RAM:2*2GB PATRIOT DDR2
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:NVIDIA GTS 250
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM

سلام دوستان من یه سوالی داشتم قبلا هم تقریبا مثل این سوال رو پرسیده بودم من دو تا کیس دارم یکیش خیلی قدیمی یکی دیگشم 1 سالی هتش که خریدمش من میخوام کیس قدیمیه رو درست کنم مادر بردش
p4v8x-x هستش cpu هم با پاورش سوخته بود. پاورش رو یه جوری تهیه کردم اما cpu رو موندم که چیکار کنم :(
میخواستم بدونم که این cpu رو ساپورت میکنه یا نه؟؟ مدل:CPU Intel DC 3200 2.4/Tray
یه سوال دیگه هم داشتم اگه زحمتی نیست میخواستم بدونم که اگه پاور بترکه میتونه چه صدماتی رو به دیگر قطعات کامپیوتر بزنه؟؟

مادربردت اصلا دو هسته ای ساپورت نمی کنه،بنظر منم ارزش ارتقا نداره،
پاور هم اگر بترکه(که البته مدلای تقلبیش اینطورین) می تونه تمام قطعات دیگه رو هم بسوزونه و مشکل دار کنه

سلام دوستان
برای این سیستم چه پاوری جوابگو هست:
intel core 2 quad Q8300
giga EP41T-USB3
2 gb patriot ddr3
500gb maxtor hdd
geforce 8400gs or 8500 vga
samsung DVD-writer

یه green 330W real بگیرم خوبه؟

نه دیگه ،حداقل باید یه 380 وات یا 430 وات بخری،هر چند که مصرف کلی سیستمت بیشتر از 350 وات نمی شه.

دوستان این سیستم چه قد پاور میخواد ؟
MB Giga EP43 UD3L
CPU intel dual core(LGA 775) E5300 or intel Quad Q series
Ram 4 * 2GB Geil DDR2
Vga : 9500 GT or ATI 5000 series
HDD 2 * 500 GB Maxtor
DVD Writer + Cd Writer * 2
لطفا ماکسیمم پاور رو بگید . 460 کولرمستر خوبه یا 535 و 585 گرین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or