آقاجان این مادربرد شما سوکت 478 هست،می گی CELERON 430 روش بندازی که 775 هست؟! نمیشه عزیز
پس شما میگی من چه cpu رو روش بندازم بالا ترین cpu رو که ساپورت میکنه رو معرفی کنید.
بالاترین پردازنده ای که میشه روی اون برد گذاشت پردازنده ی تک هسته ای P4 3200 تک هسته ای هست که مشخصه این پردازنده ها رو فقط باید از فروشندگان قطعات دست دوم تهیه کرد،اینا هیچ کدوم نو ندارن ،سالهای قبل منقرض شدن
دوستان سلام
یه کیس بدون رایتر برای هر کاری مخصوصا بازی میخوام حدود 700 تومن چی بگیرم؟ (ترجیحا DDR3 باشه و اگه کارت گرافیکم خروجی HD هم داشته باشه که ردیفه)
آیا با این بودجه میتونم از پردازنده های Core i استفاده کنم و آیا برای بازی بهتر جواب میده یا Core2due بهتره؟ و یا AMD
با تشکر
متاسفانه خیلی سخته که با بودجه ی شما پردازنده های نسل جدید Core i5 رو پیشنهاد داد(مگر با قطعاتی از برندای ارزون قیمت که که من شخصا پیشنهاد نمی دم)
CPU:AMD PHENOM II X4 945
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:GIGABYTE - MA770T-UD3
VGA:GEFORCE GTX 260 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN ORBIT
اینا حدود 780 تومن میشه ،DDR3 هست و میتونی کارت 5770 رو با همون قیمت جایگزین GTX 260 کنی که خروجی HDMI بهت بده(اگه منظورت از HD همون HDMI بوده،وگرنه همون 260 هم HD هست)
سلام دوستان دو تا سوال داشتم اول نظرتون در مورد کارت گرافیک GeForce GTX260 - 1.7GB چیه ؟ من بیشتر کارم گرافیکی است و گهگاهی هم بازی میکنم می خواستم بدونم این کارت خوبیه یا اگه پائین تر از این کارت را بگیرم به مشکل بر می خورم یا نه و همین طور قیمتش الان چنده و چه برندی خوبه؟دوم اینکه بین سی پی یو Core i7 or Core i5 اگه core i5 بگیرم تفاوتش خیلی محسوس است یا نه زیاد فرفی نمی کنه و قیمتش چنده با تشکر
خب اون حافظه ی اضافی برای کاربرد مورد نظر شما اونچنان کارایی نداره،همون مدل معمولی 896 مگابایت رو هم بخری کفایت می کنه،
تفاوت Core i7 و Core i5 هم بیشتر توی برنامه های ویرایش و رندر گرافیکی مشخص میشه و بستگی به مدل داره،مثلا Core i5 750 برای اکثر برنامه های معمولی سرعت بالایی داره ولی Core i7 920 بخاطر عرض باند بیشتر و HT میتونه توی برنامه هایی مثل 3D Studio و Light Wave راندمان بالاتری می ده.
1- سيد خان دقيقا راست ميگه
اين جوري اين كاربر از كارت گرافيك يا سيستمش چه لذتي ميبره با يه مانيتور 17؟؟؟؟ ببخشيد ولي مزخرفه پيشنهاد مانيتورت
2- من AOC كار كردم باهاش . البته V22 رو كه الان نيست. بسيار مانيتور حرفه اي و خوبيه
شما اگر از يه مانيتور تجربه بدي داشتي و داري اينجوري در موردش صحبت ميكني، آدم مناسبي براي نظر دادن نيستي. من تو 20 تا سيستمي كه با AOC ميبندم شايد 2 تاش مشكل داشته باشه كه اونم گارانتي سريع عوض ميكنه و مشكلي پيش نمياد.
3- آقاي سيد اطلاعاتشون خيلي خوبه. دليلي نداره شما اينطوري صحبت كني.. اين فروم هم كه قانون نداره.. هر كي 2000 تا پست ميده ميتونه به بقيه توهين كنه
ما كه خرابكاري نديديم
من به هر كي دادم كلي راضي بوده .. البته خرابي هم داره هاااا.. ولي در ماينتور چيز طبيعيه
هر كدومش ممكنه خراب باشه كه با وجود گارانتي ديگه ناراحتي نداري
شما بهتر بود نظر خودت رو فقط می گفتی ،فعلا هم شما هستی که بازدن اتهامات بی پایه و توهین داری تاپیک رو منحرف می کنی و در کار تخصصی بقیه دخالت می کنی
بزودی ناظم جواب شما رو می ده تا بدونی این فروم از معدود جاهایی هست که قانون داره.
سلام دوستان گل اگه میشه جواب ما رو هم بدید. چند تا سوال داشتم یکی اینه که مانیتور lcd samsung nw 1633 بهتره یا مانیتور lcd lg flatron 1740 p هیچ کدوم رو برای بازی کردن نمی خوام و دومین سوالم این بود که از این سه cpu کدوم بهتره؟؟؟؟
intel celeron processor 320 2.40
intel celeron processor 335 2.80
intel pentium4 processor ht 3.0
و سومین سوالم این بود که به نظر شما مادربرد p4v8x-x بالاترین cpu رو که می تونه ساپورت کنه چیه؟؟؟
مشخصه که 1633 بهتره،از اون مدلها هم فقط مدل آخری روی بردت کار می کنه ،اما فک نکن که این پردازنده ها واقعا سرعتی در حد پردازنده های امروزی داشته باشن.