مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با عرض سلام خدمت تمامي برو بچ بازي سنتر
اقا من يه سيستم ميخوام ببندم با بودجه 1 ميليون تومان
قطعات /ram/power/vga/cp /mainboard دوستان محبت كنند منو راهنمايي كنند با تشكر از همه شما عزيزان

با عرض سلام خدمت تمامي برو بچ بازي سنتر
اقا من يه سيستم ميخوام ببندم با بودجه 1 ميليون تومان
قطعات /ram/power/vga/cp /mainboard دوستان محبت كنند منو راهنمايي كنند با تشكر از همه شما عزيزان
میتونی اینا رو در نظر بگیری:

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTX 260 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY
اینا حدود 1010 تومن میشن.

میتونی اینا رو در نظر بگیری:

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTX 260 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY
اینا حدود 1010 تومن میشن.
ميتوني قيمتهاي هر كدومشو بگي كارت گرافيك كدوم برند
دوستان ديگر نظري ندارند

ميتوني قيمتهاي هر كدومشو بگي كارت گرافيك كدوم برند
دوستان ديگر نظري ندارند
CPU:INTEL CORE i5 750 210T
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333 131T
M/B:ASUS P7P55D 185T
VGA:ZOTAC GEFORCE GTX 260 896MB DDR3 204T
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12 54T
ODD:SAMSUNG 24X SATA 29T
POWER:GREEN 585B+ 94T
CASE:GREEN INFINITY 105T

CPU:INTEL CORE i5 750 210T
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333 131T
M/B:ASUS P7P55D 185T
VGA:ZOTAC GEFORCE GTX 260 896MB DDR3 204T
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12 54T
ODD:SAMSUNG 24X SATA 29T
POWER:GREEN 585B+ 94T
CASE:GREEN INFINITY 105T
دوست خوبم من فقط ميخوام بازي انجام بدم اگه مادربورد x58 بردازم بهترنيست كارت گرافيك قويتر بجاش از كيس و هارد(500 زياده نهايتش 300) كم كنم

سلام...

پسر عمه من میخواد یه سیستم بگیره در حد lamborghini reventon محدودیت قیمت هم نداره،البته از من نخواست که بیام بپرسم اما خودم کنجکاو شدم بدون محدودیت مالی چه سیستمی میشه بست؟ راستی اینم بگم که کلی میخواد تعویض کنه (مانیتور ،کیس،کیبورد و...) از هر چی بهترین مارک

دوست خوبم من فقط ميخوام بازي انجام بدم اگه مادربورد x58 بردازم بهترنيست كارت گرافيك قويتر بجاش از كيس و هارد(500 زياده نهايتش 300) كم كنم
نه عزیز،بهتر نیست،بخاطر اینکه مادربرد رو بخوای عوض کنی،CPU و رم هم عوض میشه و حداقل 150 تا 200 تومن افزایش قیمت پیدا میکنه،بدون اینکه در اجرای بازیها به اندازه ی تفاوتش تاثیر ملموسی داشته باشه،
بعدم بودجه ی شما به X58 نمیخوره که بخوای بخری،بهتره بودجه ی اضافی رو روی گرافیک هزینه کنی
هارد هم کمتر از این قیمتش تفاوتی نمیکنه،(شما که میخوای بازی کنی چطوری میگی 500 گیگ زیاده؟!)
کیس هم کمتر از این میشه برداشت (مثل Green Orbitیا Tolip)اما برای یه سیستم قوی مثل این تهویه ی مناسب و جای نصب کارتش مشکل ساز میشه

سلام...

پسر عمه من میخواد یه سیستم بگیره در حد lamborghini reventon محدودیت قیمت هم نداره،البته از من نخواست که بیام بپرسم اما خودم کنجکاو شدم بدون محدودیت مالی چه سیستمی میشه بست؟ راستی اینم بگم که کلی میخواد تعویض کنه (مانیتور ،کیس،کیبورد و...) از هر چی بهترین مارک

CPU:INTEL CORE I7 920
RAM:3*2GB G.SKILL DDR3 1600 CL8
M/B:ASUS P6T DELUXE V2
VGA:GEFORCE GTX 295 896MB DDR3
HDD:KINGESTON SSD NOW 80+SEAGATE XT 1TB
ODD:LITEON 24X SATA
POWER:750W SEASONIC 80+
CASE:ANTEC NINEHUNDRED
MONITOR:SAMSUNG 2370
SPEAKER:LOGITECH X-530
KEY:RAZER
MOUSE:RAZER Death Adder

اینا حدود 2990 میشن و بهترین ها هستن،همه ی قطعات موجودن و خرید بالاتر از اینها هم فقط پول دور ریختن هست.

ممنون،اما مسئله اینجاست که میخواد پول دور بریزه خودش که میگه میخوام hd 5970 crossfire بگیرم،حالا اصلا من نمیدونم همچین چیزی هست یا نه:-"،کنجکاو شدم بدونم بالاترین چی میتونه باشه وگرنه معلومه بیشتر از 1 تومن پول دور ریختن میشه......

البته دور ریختن یا نریختن بستگی به درامد داره من خودم ادم میشناسم ماهی 500 میلیون درامد داره اگر من هم اونقدر درامد داشتم به گیم هم علاقه داشتم خوب یک سیستم 10 میلیون تومنی هم میبستم با cpu core i7 extreme,hd5970 crossfire البته بهترین کار برای این افراد اینه که برن خارج و از سیستم های نوت بوک و دسکتاپ alienware خرید کنند با اخرین و بهترین cosumize

ممنون،اما مسئله اینجاست که میخواد پول دور بریزه خودش که میگه میخوام hd 5970 crossfire بگیرم،حالا اصلا من نمیدونم همچین چیزی هست یا نه:-"،کنجکاو شدم بدونم بالاترین چی میتونه باشه وگرنه معلومه بیشتر از 1 تومن پول دور ریختن میشه......
قطعا در حالت تک اسلات هم ما کارتی بهتر از hd5970 نداریم و در حالت CF !!!
اما داره اشتباه میکنه ... من هر چقدر هم پول داشتم میرفتم یک PS3 با یک Iphone میخریدم و یک PC خوب !!!
چون مطمئنم بیشتر از 30 درصد اون PC به کارش نمیاد و لذتش هم زود گذره ...
به هر حال من خودمونی مشاوره دادم برای PC هم پیشنهاد من اینه
CPU:CORE I7 920 D0
RAM:3X2 6GB 1600 CL8
VGA:HD5870
MoBo:DFI UT X58 T3eH8
Power:Green 1235B
Case:NZXT TEMPSET Or Lexa Blackline
O.D.D:Sony OR Pioneer Blu-ray RW + Pioneer DVD-RW
Monitor:Samsung XL2370
H.D.D:2X500GB 1T (SAMSUNG)
موس و کیبورد هم از Razer یا Logitech یا A4Tech برداره و دلخواه ...
مانیتورش هم فعلا موجود نیست که میتونه P2270 برداره اما ارزش داره از خارج از کشور تهیه کنه ...

خوب بگو من یه PCخوب براش جمع کنم بعد یه PC هم برای من بخره اگه پولش زیاده . اینطوری هم اون شاد می شه هم من :biggrin1: . سیستمی که آقا فرشید گفت خوبه اما من خودم به شخصه با 5970بیشتر موافقم . حتی نظرم اینه که 5870هم از GTX 295 سره چون با چند تا فرم کمتر حدود 200تومن کاهش قیمت رو در جمعبندی خواهیم داشت .
پاوری هم که دوست خوبم Solid PC گفت خیلی زیاد هست . همون 785B از گرین اگه پیدا بشه بهترینه .

کسی اگر عاشق گیم باشه اولترا مایه دار هم باشه صد در صد به یک 5970 احتیاج داره و یک مانیتور 30 اینچ با رزولیشن 1600*2560 چون 5870 در بازی هایی مثل کرایسیس روی این رزولیشن و اخرین تنظیمات به هیچ وجه جوابگو نیست البته گفتم اولترا مایه دار یعنی اینکه درامد چند صد میلیونی در ماه داشته باشه البته بعضی ها هم ...خور هستند و با صدها میلیارد ثروت تو خونه 60 متری جنوب شهر زندگی میکنند و پشت پراید میشینند فکرم میکنند خیلی زرنگند و بقیه هیچی حالیشون نیست و پول خرج کردن حساب داره!!!!!!!!از این جور ادم ها من کم ندیدم

خب 5970 هم هست،اما بنظر من خریدش با این قیمت به صرفه نیست ،کراس هم بکنه قرار نیست سرعتش دوبرابر بشه ،چون راندمان کراس مثل SLI جالب نیست
منم نگفتم بالای یک میلیون دور ریختنه،گفتم بالای اون سیستمی که گفتم پول دور ریختنه،حتی اگر میلیونر هم باشه طرف،چون بالاتر از این باید خرج Style و ظاهر سیستم بشه،توی سرعت و کارایی تاثیر نداره.

البته دور ریختن یا نریختن بستگی به درامد داره من خودم ادم میشناسم ماهی 500 میلیون درامد داره اگر من هم اونقدر درامد داشتم به گیم هم علاقه داشتم خوب یک سیستم 10 میلیون تومنی هم میبستم با cpu core i7 extreme,hd5970 crossfire البته بهترین کار برای این افراد اینه که برن خارج و از سیستم های نوت بوک و دسکتاپ alienware خرید کنند با اخرین و بهترین cosumize

سیستمهای AlienWare هم که از فضا نیومدن،همون سیستمهای معمولی هستن که Tuning شدن،منم سیستم بالا رو همیشه Tuning شده به مشتریهای اختصاصی خودم تحویل میدم،سرعتش از مدلای اون شرکت چیزی کم نداره ،(اونایی که گرفتن میتونن تایید کنن)نه خرید CPU Extreme لازم هست و نه پول اضافی بابت Tuning(ممکنه بابت خنک کننده ی حرفه ای هزینه بیشتر بشه)

دوستان بین دو مادربرد giga ep43t-ud3l و asus p5p41t le کدومو پیشنهاد میکنید ؟(برای حداکثر رم 4gig) تو این رنج قیمت مدل بهتریم آیا هست؟
مدل giga ep43t-ud3l انتخاب بهتری هست

کسی اگر عاشق گیم باشه اولترا مایه دار هم باشه صد در صد به یک 5970 احتیاج داره و یک مانیتور 30 اینچ با رزولیشن 1600*2560 چون 5870 در بازی هایی مثل کرایسیس روی این رزولیشن و اخرین تنظیمات به هیچ وجه جوابگو نیست البته گفتم اولترا مایه دار یعنی اینکه درامد چند صد میلیونی در ماه داشته باشه البته بعضی ها هم ...خور هستند و با صدها میلیارد ثروت تو خونه 60 متری جنوب شهر زندگی میکنند و پشت پراید میشینند فکرم میکنند خیلی زرنگند و بقیه هیچی حالیشون نیست و پول خرج کردن حساب داره!!!!!!!!از این جور ادم ها من کم ندیدم

شما اول یه مانیتور 30 با رزولوشن 2560 توی بازار ما پیدا کن،بعدا بگو که کارت 5970 ضروری هست،فعلا بالاتر از مانیتور 27 و رزولوشن 1920 توی بازار نداریم،توی جهان هم رایج نیست.

دوستان بین دو مادربرد giga ep43t-ud3l و asus p5p41t le کدومو پیشنهاد میکنید ؟(برای حداکثر رم 4gig) تو این رنج قیمت مدل بهتریم آیا هست؟
من میگم هیچکدوم ، شما میتونی بهتر از این دوتا مثل asus p5q-se یا ecs p45t-a رو در نظر بگیری.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or