میتونی اینا رو در نظر بگیری:با عرض سلام خدمت تمامي برو بچ بازي سنتر
اقا من يه سيستم ميخوام ببندم با بودجه 1 ميليون تومان
قطعات /ram/power/vga/cp /mainboard دوستان محبت كنند منو راهنمايي كنند با تشكر از همه شما عزيزان
ميتوني قيمتهاي هر كدومشو بگي كارت گرافيك كدوم برندمیتونی اینا رو در نظر بگیری:
CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTX 260 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY
اینا حدود 1010 تومن میشن.
CPU:INTEL CORE i5 750 210Tميتوني قيمتهاي هر كدومشو بگي كارت گرافيك كدوم برند
دوستان ديگر نظري ندارند
دوست خوبم من فقط ميخوام بازي انجام بدم اگه مادربورد x58 بردازم بهترنيست كارت گرافيك قويتر بجاش از كيس و هارد(500 زياده نهايتش 300) كم كنمCPU:INTEL CORE i5 750 210T
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333 131T
M/B:ASUS P7P55D 185T
VGA:ZOTAC GEFORCE GTX 260 896MB DDR3 204T
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12 54T
ODD:SAMSUNG 24X SATA 29T
POWER:GREEN 585B+ 94T
CASE:GREEN INFINITY 105T
نه عزیز،بهتر نیست،بخاطر اینکه مادربرد رو بخوای عوض کنی،CPU و رم هم عوض میشه و حداقل 150 تا 200 تومن افزایش قیمت پیدا میکنه،بدون اینکه در اجرای بازیها به اندازه ی تفاوتش تاثیر ملموسی داشته باشه،دوست خوبم من فقط ميخوام بازي انجام بدم اگه مادربورد x58 بردازم بهترنيست كارت گرافيك قويتر بجاش از كيس و هارد(500 زياده نهايتش 300) كم كنم
سلام...
پسر عمه من میخواد یه سیستم بگیره در حد lamborghini reventon محدودیت قیمت هم نداره،البته از من نخواست که بیام بپرسم اما خودم کنجکاو شدم بدون محدودیت مالی چه سیستمی میشه بست؟ راستی اینم بگم که کلی میخواد تعویض کنه (مانیتور ،کیس،کیبورد و...) از هر چی بهترین مارک
قطعا در حالت تک اسلات هم ما کارتی بهتر از hd5970 نداریم و در حالت CF !!!ممنون،اما مسئله اینجاست که میخواد پول دور بریزه خودش که میگه میخوام hd 5970 crossfire بگیرم،حالا اصلا من نمیدونم همچین چیزی هست یا نه،کنجکاو شدم بدونم بالاترین چی میتونه باشه وگرنه معلومه بیشتر از 1 تومن پول دور ریختن میشه......
خوب بگو من یه PCخوب براش جمع کنم بعد یه PC هم برای من بخره اگه پولش زیاده . اینطوری هم اون شاد می شه هم من :biggrin1: . سیستمی که آقا فرشید گفت خوبه اما من خودم به شخصه با 5970بیشتر موافقم . حتی نظرم اینه که 5870هم از GTX 295 سره چون با چند تا فرم کمتر حدود 200تومن کاهش قیمت رو در جمعبندی خواهیم داشت .ممنون،اما مسئله اینجاست که میخواد پول دور بریزه خودش که میگه میخوام hd 5970 crossfire بگیرم،حالا اصلا من نمیدونم همچین چیزی هست یا نه،کنجکاو شدم بدونم بالاترین چی میتونه باشه وگرنه معلومه بیشتر از 1 تومن پول دور ریختن میشه......
ممنون،اما مسئله اینجاست که میخواد پول دور بریزه خودش که میگه میخوام hd 5970 crossfire بگیرم،حالا اصلا من نمیدونم همچین چیزی هست یا نه،کنجکاو شدم بدونم بالاترین چی میتونه باشه وگرنه معلومه بیشتر از 1 تومن پول دور ریختن میشه......
البته دور ریختن یا نریختن بستگی به درامد داره من خودم ادم میشناسم ماهی 500 میلیون درامد داره اگر من هم اونقدر درامد داشتم به گیم هم علاقه داشتم خوب یک سیستم 10 میلیون تومنی هم میبستم با cpu core i7 extreme,hd5970 crossfire البته بهترین کار برای این افراد اینه که برن خارج و از سیستم های نوت بوک و دسکتاپ alienware خرید کنند با اخرین و بهترین cosumize
مدل giga ep43t-ud3l انتخاب بهتری هستدوستان بین دو مادربرد giga ep43t-ud3l و asus p5p41t le کدومو پیشنهاد میکنید ؟(برای حداکثر رم 4gig) تو این رنج قیمت مدل بهتریم آیا هست؟
کسی اگر عاشق گیم باشه اولترا مایه دار هم باشه صد در صد به یک 5970 احتیاج داره و یک مانیتور 30 اینچ با رزولیشن 1600*2560 چون 5870 در بازی هایی مثل کرایسیس روی این رزولیشن و اخرین تنظیمات به هیچ وجه جوابگو نیست البته گفتم اولترا مایه دار یعنی اینکه درامد چند صد میلیونی در ماه داشته باشه البته بعضی ها هم ...خور هستند و با صدها میلیارد ثروت تو خونه 60 متری جنوب شهر زندگی میکنند و پشت پراید میشینند فکرم میکنند خیلی زرنگند و بقیه هیچی حالیشون نیست و پول خرج کردن حساب داره!!!!!!!!از این جور ادم ها من کم ندیدم