مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بستگی به بودجت داره و اینکه بخوای با سیستمت چیکار کنی،اگه میتونی که کل قطعات اصلی سیستم رو آپگرید کن،اگر نه که تعویض CPU یه مقدار دیگه به عمر کاری سیستم اضافه میکنه
میشه قیمت اینی که گفتی رو بهم بگی؟
بعد اگر بخوام کلی آپگریت کنم، چیارو عوض کنم؟ چی پیشنهاد میکنی؟ در چه حدودی در میاد؟
من کلا کارم بیشتر کار با برنامه های PS، Corel و از اینجور کارهاست که این CPU ام جدیدا اصلا جواب نمیده.

نميدونم چرا هركي سيستم ميخواد مياد پيش من كه منم مجبورم مزاحم شما بشم :blushing:

يكي از بچه ها يه سيستم تا سقف 1 تومن ميخواد با همه چي (حتي موس و كيبورد و مانيتور و...)

كارت گرافيك رو گفت اگه از اين ATI جديد خوبا كه ارزون زده باشه اشكال نداره. زياد هم براي گيم نميخواد. CPU ميخواد خوب باشه.

شرمنده :blushing:
خوب بگو بیاد پیش ما.:cheesygri
تا 1 تومن من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 750
RAM : TG 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d or giga ga-p55a-ud3
VGA : asus hd4770 512mb gddr5
HDD : samsung or western 500gb 32mb
ODD : samsung 22x sata (dvd-rw)
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung 1943sn
KEYBOARD : a4tech wireless gk-870d or gk-770 (keyboard & mouse)
MOUSE : n/a
SPEAKER : creative a300

حدودا 1040 1045 در میاد.;)

نميدونم چرا هركي سيستم ميخواد مياد پيش من كه منم مجبورم مزاحم شما بشم :blushing:

يكي از بچه ها يه سيستم تا سقف 1 تومن ميخواد با همه چي (حتي موس و كيبورد و مانيتور و...)

كارت گرافيك رو گفت اگه از اين ATI جديد خوبا كه ارزون زده باشه اشكال نداره. زياد هم براي گيم نميخواد. CPU ميخواد خوب باشه.

شرمنده :blushing:

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTS 250
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 535B+
CASE:GREEN MAGNUM PLUS
MONITOR:SAMSUNG 1933
با ماوس و کیبرد حدود 1070 درمیاد

شما واسه اینکه خسته نشی خب یکم از این دوستات رو بفرست اینور خط که زیاد هم اذیت نشی،ما هم کمکشون کنیم!

میشه قیمت اینی که گفتی رو بهم بگی؟
بعد اگر بخوام کلی آپگریت کنم، چیارو عوض کنم؟ چی پیشنهاد میکنی؟ در چه حدودی در میاد؟
من کلا کارم بیشتر کار با برنامه های PS، Corel و از اینجور کارهاست که این CPU ام جدیدا اصلا جواب نمیده.
قیمت چی رو بگم؟؟ ،
شما بودجه ی کلی رو بگو تا من بگم چی میتونی بری.برای کار شما که من میگم کل اون قطعات مادربرد،CPUوRAM رو باید عوض کنی و حداقل هم 400 تا 500 تومن براشون کنار بزاری که یه سیستم سریع و بروز بشه گرفت.

آخرین ویرایش:
قیمت چی رو بگم؟؟ ،
شما بودجه ی کلی رو بگو تا من بگم چی میتونی بری.برای کار شما که من میگم کل اون قطعات مادربرد،CPUوRAM رو باید عوض کنی و حداقل هم 400 تا 500 تومن براشون کنار بزاری که یه سیستم سریع و بروز بشه گرفت.
ممنون، اگر 500 خرج بخواد که صبر میکنم تا تابستون.

سلام دوستان یکی از بچه هامیخواد یه مودم adsl بگیره تا سقف 60 تومن. یه pc داره و دوتا labtop . میخواد هرسه تا به اینترنت وصل بشن(فکر کنم باید lan بگیره درسته؟). اگه میشه یه مارک خوب پیشنهاد بدین.راستی مودم adsl , adsl2+ , adsl2 با هم فرق دارن؟

سلام.
میشه یکی به صورت علمی فرق DDR2 با DDR3 رو بگه و این که چرا DDR3 رو برای CPU های i5 و اینا:biggrin1: پیشنهاد میکنن و استفاده ازش در صورتی که CPU آدم از این جدیدها:biggrin1:نباشه چه قدر روی کارایی تاثیر میزاره؟
اگه بنچمارکی هم موجود باشه خیلی خوبه.

سلام دوستان یکی از بچه هامیخواد یه مودم adsl بگیره تا سقف 60 تومن. یه pc داره و دوتا labtop . میخواد هرسه تا به اینترنت وصل بشن(فکر کنم باید lan بگیره درسته؟). اگه میشه یه مارک خوب پیشنهاد بدین.راستی مودم adsl , adsl2+ , adsl2 با هم فرق دارن؟
نه ربطی به lan بودن یا نبودنش نداره ، چه بخواد یا نخواد تبادل اطلاعات تو مودم از طریق سوکت rg45 یا usb صورت میگیره ، بهترین راه اینه که با 20 25 تومن بالاتر یه wireless modem بگیره مثل linksys wag54g2 که هم router هستش هم ap یعنی میتونه pcش رو بصورت کابلی به مودم و نوت بوکا رو از طریق wlan به نت وصل کنه.;)
مودمشون که با هم فرقی نداره فقط تو نوع سرعت با هم فرق دارن یه چیزی مثل usb 1.0 و usb 2.0 که تو ایران فقط جنبه ی تبلیغاتی داره.;)

اول از همه باید از شرکت ISP بپرسی با چه مدل یا برندهایی سازگاری داره و بعد هم باید از همون برند یه مدل Router دارش رو بخری

برای سرعتهای مزخرف و سهام بندی شده ی ما نخیر،هیچ کدوم از استانداردهای DSL فرقی با هم ندارن،در واقع بر اساس استاندارد جهانی سرعت زیر یک مگابیت اصلا پرسرعت محسوب نمیشه و همرده ی همون Dial Up بحساب میاد.

سلام.
میشه یکی به صورت علمی فرق DDR2 با DDR3 رو بگه و این که چرا DDR3 رو برای CPU های i5 و اینا:biggrin1: پیشنهاد میکنن و استفاده ازش در صورتی که CPU آدم از این جدیدها:biggrin1:نباشه چه قدر روی کارایی تاثیر میزاره؟
اگه بنچمارکی هم موجود باشه خیلی خوبه.
بصورت علمی باید اطلاعات پیش زمینه ی زیادی راجع به ساختار انواع حافظه داشته باشی که بخوایم فرقش رو توضیح بدیم و البته اینجا هم جای بحث تخصصی نیست

اینکه چرا DDR3 فقط بدرد پردازنده های Core i5/i7 میخوره دلیلش اینه که این پردازنده ها دارای کنترلر حافظه ی داخلی روی خود CPU هستند که نسبت به کنترل کننده ی پردازنده های قدیمی تر -مثل Core 2 Duo-که کنترلر حافظه روی مادربرد هست خیلی سریعتر هستن و تاخیر کمتری هم دارند و از قابلیت های حافظه های DDR3 میتونن بهینه استفاده کنن

استفاده از ماجولهای DDR3 روی پردازنده های قدیمیتر بعضی جاها باعث کاهش سرعت هم میشه.

سلام.
هارد اینترنال Seagate بهتره یا اینترنالWestern Digital?
Gigabyte 260 GTX بهتره یا Gigabyte GTS 250 1GB OC
رم Super Talent بهتره یا Geil یا Patriot?
بهترین مادربورد تا 130 تومن چیه؟
لطفا جواب بدین واقعا نیاز دارم.

آخرین ویرایش:
سلام.
لطفا جواب بدین واقعا نیاز دارم.
بستگی به فاکتورهاش داره(باید مدلشو بگی)اما در کل فرق خاصی ندارند...
GTX 260 حدود 15 تا 20 درصد بهتره ...(روی برندش حساس نباش)
من با توجه به قیمت Patroit را بهتر از Geil میدونم البته رم های G.skill و Crucial و Team Group هستند که نظر شخصی من روی Crucial ه اما قیمتش بالاست ...
باسه LGA 775 به نظرم EP45-UD3P حرف نداره ...

سلام.
لطفا جواب بدین واقعا نیاز دارم
بستگی داره به نوع مصرف ، ولی خوب من western رو پیشنهاد میدم.
خوب نگفتی کدوم مدل از 260 در کل 192 هم باشه باز سریعتر از 250 هستش.
اینم باز بستگی به نوع مصرف داره یکی oc براش مهمه یکی دیگه با king هم کارش راه میفته.
سوکتش رو نگفتی (حالا 775 رو در نظر میگیریم) تا 130 من giga ga-ep45-ud3r یا asus p5q رو پیشنهاد میدم.;)

دوستان یه cpu چاهار هسته ای اینتل الان از چه قیمتی شروع میکنه و تا چند میره؟:confused:
یادش بخیر cpu دو هسته ای 3 رو 5 سال پیش خریده بودم 130 تومن.:laughing:
از 150 تومن شروع میشه و تا یک میلیون و پانصد هزار تومان داره میره،
اینجوری که نمیشه به نتیجه رسید،باید بگی دقیقا قصدت چیه تا کمکت کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or