مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من یه کیس می خوام جمع کنم تا 500 تومن ممنون می شم راهنماییم کنید (مدل و قیمت)

من خودم نظرم اینه برای قیمت قطعات : ( البته رو نظر من حساب نکنید هر چی به نظر شما بهتره بگید )

مادربورد : 100

سی پی یو : 80

هارد : 50

گرافیک : 120

رم : 80

پاور : 50

کیس : 20

------------

دی وی دی رایتر اینا تازه عوض کردم لازم ندارم

سلام بروبچ چطورین یه سوال
میگم اگه بخواییم هارد اکسترنال بخریم چه هاردی خوبه مدلشو میگم و قیمتاشون چطوره مثلا یک ترابایت چنده و 500 گیگ چنده یا 300 ؟؟؟؟؟:cheesygri

خب من هم با راهنمایی شما سیستمم رو گرفتم:
VGA:GTS 250 1GB OC
Ram:2*2GB Geil
M.B:GA-EP45-UD3R
H.D.D:Seagate 500GB
CPU:Q8300
Power:Green 535W
Case:Green Magnum
من فردا تحویل میگیرم اگه مشکلی داره بگین.

من یه کیس می خوام جمع کنم تا 500 تومن ممنون می شم راهنماییم کنید (مدل و قیمت)

من خودم نظرم اینه برای قیمت قطعات : ( البته رو نظر من حساب نکنید هر چی به نظر شما بهتره بگید )

مادربورد : 100

سی پی یو : 80

هارد : 50

گرافیک : 120

رم : 80

پاور : 50

کیس : 20

------------

دی وی دی رایتر اینا تازه عوض کردم لازم ندارم

CPU:INTEL E5300
RAM:2*2GB PATRIOT DDR2
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:9600GT 512DDR3
HDD:MAXTOR 500 GB
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
اینا حدود 514 تومن میشن

سلام بروبچ چطورین یه سوال
میگم اگه بخواییم هارد اکسترنال بخریم چه هاردی خوبه مدلشو میگم و قیمتاشون چطوره مثلا یک ترابایت چنده و 500 گیگ چنده یا 300 ؟؟؟؟؟:cheesygri

شما دو تا انتخاب داری: یا مدلای رومیزی هاردای اکسترنال رو بخری که بزرگتر هستن و آداپتور برق مجزا میخوان یا مدل پرتابل
رو بخری که کوچیکتره و فقط یه کابل USB بهش وصل میشه

مدلای WD 500GB Passport که مدل پرتابل هست حدود 109 تومنه و مدل رومیزی Seagate هم با ظرفیت یک ترابایت هم حدود 97 تومن هست.

خب من هم با راهنمایی شما سیستمم رو گرفتم:
VGA:GTS 250 1GB OC
Ram:2*2GB Geil
M.B:GA-EP45-UD3R
H.D.D:Seagate 500GB
CPU:Q8300
Power:Green 535W
Case:Green Magnum
من فردا تحویل میگیرم اگه مشکلی داره بگین.

خوبه ،فقط دقت کن مدل هارد درایوت Baracuda 7200.12 باشه و نه 7200.11

یه مدتی بود چیزی نگفته بودم ، اومدم بگم این هارد هم خیلی خوبه:
SAMSUNG Spinpoint F3DT 500GB/16M SATA
بنچمارک های اون در bit-tech موجوده . یه سرچی بزنید می بینید دیگه . حسش نبود اونها رو هم بگذارم:biggrin1:

یه مدتی بود چیزی نگفته بودم ، اومدم بگم این هارد هم خیلی خوبه:
SAMSUNG Spinpoint F3DT 500GB/16M SATA
بنچمارک های اون در bit-tech موجوده . یه سرچی بزنید می بینید دیگه . حسش نبود اونها رو هم بگذارم:biggrin1:
اگه میشه لینک مستقیم بررسی مدل 500 گیگابایتی رو از سایت Bit-Tech برای ما هم بزار،چون یادم نمیاد خونده باشمش.

اگه میشه لینک مستقیم بررسی مدل 500 گیگابایتی رو از سایت Bit-Tech برای ما هم بزار،چون یادم نمیاد خونده باشمش.
500 نه . یادم رفت ادیت کنم . 1ترابایتش رو می گذارم که با یک ترابایت 7200.12 و چند تا هارد دیگه مقایسه شده:
http://www.bit-tech.net/hardware/storage/2009/10/06/samsung-spinpoint-f3-1tb-review/1
کلا به نظر می رسه این سری از سامسونگ خوب باشه و در همون حد و حدود seagate 7200.12 باشه البته مدل 500رو منظورمه .
البته شما خودت استادی فرشید جان اما من یه توضیحی خدمت دوستان بدم که یک وقت میزان بافر تنها ملاک خریدشون نباشه:
این بافر 32مگابایتی در این هارد 1ترابایتی دلیلیلش وجود دو تا دیسک هست . مثل هارد های قبلی که مثلا 500 گیگش از چند دیسک تشکیل شده بود ولذا برای کاهش زمان واکشی از بافر بیشتری استفاده می کردند . اما هاردهای 500فعلی مثل این سامسونگ و همون 7200.12 از یک دسیک تشکیل شدند و با همین 16مگابایت بافر سریعتر از مدل های 32مگابایت قبلی کار می کنند .

آخرین ویرایش:
500 نه . یادم رفت ادیت کنم . 1ترابایتش رو می گذارم که با یک ترابایت 7200.12 و چند تا هارد دیگه مقایسه شده:
http://www.bit-tech.net/hardware/storage/2009/10/06/samsung-spinpoint-f3-1tb-review/1
کلا به نظر می رسه این سری از سامسونگ خوب باشه و در همون حد و حدود seagate 7200.12 باشه البته مدل 500رو منظورمه .
البته شما خودت استادی فرشید جان اما من یه توضیحی خدمت دوستان بدم که یک وقت میزان بافر تنها ملاک خریدشون نباشه:
این بافر 32مگابایتی در این هارد 1ترابایتی دلیلیلش وجود دو تا دیسک هست . مثل هارد های قبلی که مثلا 500 گیگش از چند دیسک تشکیل شده بود ولذا برای کاهش زمان واکشی از بافر بیشتری استفاده می کردند . اما هاردهای 500فعلی مثل این سامسونگ و همون 7200.12 از یک دسیک تشکیل شدند و با همین 16مگابایت بافر سریعتر از مدل های 32مگابایت قبلی کار می کنند .
بله،بررسی مدل یک ترابایتیشو خونده بودم،نسبت به Seagate 1TB 7200.12 یه مقدار سریعتره،اما مدل 500 گیگابایتی تفاوت اونچنانی با مدل 7200.12 نداره،هر چند که همشون با پلاترهای 500 گیگی به بازار عرضه میشن،
اما توی بازار ما هاردای ارزون و کم سرعت سری WD Green و Baracuda LP رو دارن به جای هاردای پرسرعت به مشتریهای کم اطلاع میفروشن که اصلا توی این مقایسات محسوب نمیشن!

بعدم مقایسه هاردای مکانیکی دیگه مثل سابق اهمیت زیادی نداره و همه نیست،چون سرعتاشون محدود به سرعت چرخش و بافر اوناست و زیاد تفاوت ندارن و مهمتر از همه اینکه در مقابل SSD ها اصلا حرفی برای گفتن ندارن
بنابراین کسی که یه سیستم حرفه ای با یه سیستم عامل فوق سریع نیاز داره سراغ SSD های نسل جدید مثل Intel X-25M G2 یا OCZ Vertex میره که توی بعضی از فاکتورها-مثل سرعت دسترسی-هاردای مکانیکی به گردشون هم نمیرسن.

بله،بررسی مدل یک ترابایتیشو خونده بودم،نسبت به Seagate 1TB 7200.12 یه مقدار سریعتره،اما مدل 500 گیگابایتی تفاوت اونچنانی با مدل 7200.12 نداره،هر چند که همشون با پلاترهای 500 گیگی به بازار عرضه میشن،
اما توی بازار ما هاردای ارزون و کم سرعت سری WD Green و Baracuda LP رو دارن به جای هاردای پرسرعت به مشتریهای کم اطلاع میفروشن که اصلا توی این مقایسات محسوب نمیشن!

بعدم مقایسه هاردای مکانیکی دیگه مثل سابق اهمیت زیادی نداره و همه نیست،چون سرعتاشون محدود به سرعت چرخش و بافر اوناست و زیاد تفاوت ندارن و مهمتر از همه اینکه در مقابل SSD ها اصلا حرفی برای گفتن ندارن
بنابراین کسی که یه سیستم حرفه ای با یه سیستم عامل فوق سریع نیاز داره سراغ SSD های نسل جدید مثل Intel X-25M G2 یا OCZ Vertex میره که توی بعضی از فاکتورها-مثل سرعت دسترسی-هاردای مکانیکی به گردشون هم نمیرسن.
وقتی حرف SSD میاد وسط بحث فناوری مطرح می شه . کلا همون جوری که همه دوستان هم حتما می دونند این تکنولوژی ذخیره و بازیابی اطلاعات روی SSD ها هست که سرعت نجومی بهشون داده .درواقع اصلا کار مکانیکی تو SSD وجود نداره .
اما فرشیدجان قیمت بالاست برادر :biggrin1:. 64گیگش بالای 170-180قیمت داره .
به نظرم استفاده ازش برای سیستم های خونگی فعلا توجیه نداره . ایشالا 500گیگش بیاد و قیمتش هم بشه 70تومن :biggrin1:(تصور کنه اگه حتی تصور کردنش سخته)

وقتی حرف SSD میاد وسط بحث فناوری مطرح می شه . کلا همون جوری که همه دوستان هم حتما می دونند این تکنولوژی ذخیره و بازیابی اطلاعات روی SSD ها هست که سرعت نجومی بهشون داده .درواقع اصلا کار مکانیکی تو SSD وجود نداره .
اما فرشیدجان قیمت بالاست برادر :biggrin1:. 64گیگش بالای 170-180قیمت داره .
به نظرم استفاده ازش برای سیستم های خونگی فعلا توجیه نداره . ایشالا 500گیگش بیاد و قیمتش هم بشه 70تومن :biggrin1:(تصور کنه اگه حتی تصور کردنش سخته)

درسته که قیمتش بالاست،ولی بنسبت راندمانی که میده برای سیستمای حرفه ای بازی یا گرافیک کاملا مناسبه و توصیه هم میشه،چون قرار نیست تمام حجم برنامه ها رو روی SSD پیاده کنیم.
اگر میبینی بعد از اینهمه سال قیمت هاردای مکانیکی اینقد پایین اومده بخاطر عمرشون و قدمت تکنولوژیشون هست،قرار نیست قیمت SSD ها هم به مرز اینا برسه
در ضمن SSD های با قیمت مناسب هم توی بازار زیاد شدن،مثل مدلای30 و 40 گیگ SSD-V Plus و Gskill Falcon II که قیمتای زیر 100 دلار هم دارن.

اینطور که فهمیدم هارد ۵۰۰ گیگ مدل ۷۲۰۰.۱۲ سیگیت انتخاب خوبیه. برای مدل ۱ ترا چطور ؟
بله،البته سخت گیر بیاد و مدل F3 از Samsung هم که تازه اومده خیلی مناسبه.

با سلام می خواستم بدونم برای سیستمی که فقط برای بازی باشه با CPU i5 750 و کارت گرافیک ATI HD 5850 کدوم مادربورد رو پیشنهاد میکنید:
GIGABYTE-P55-UD3P
ASUS-P7P55d
ASUS-P7P55-m
اگر کارت گرافیک رو 5870 بردارم کدوم بهتره اصلا ASUS-P7P55-m جوابگو خواهد بود؟ :confused:

آخرین ویرایش:
از نظر راندمان و کارایی فرق چندانی بین این 3 مدل نیست هر 3 مدل یه پهنای باند مشخصی دارن ، فرقشون بیشتر تو نوع طراحی برد یا pcb و ورودی و خروجیاشون هستش.
در کل شما اگه میخوای سیستم جدید جمع کنی بودجه+قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه بهتر راهنمایی کرد.;)

با سلام می خواستم بدونم برای سیستمی که فقط برای بازی باشه با CPU i5 750 و کارت گرافیک ATI HD 5850 کدوم مادربورد رو پیشنهاد میکنید:
GIGABYTE-P55-UD3P
ASUS-P7P55d
ASUS-P7P55-m
اگر کارت گرافیک رو 5870 بردارم کدوم بهتره اصلا ASUS-P7P55-m جوابگو خواهد بود؟ :confused:
همشون خوبن و جوابگو هستن.،انتخاب یکی از اینا بستگی به بودجه ی شما و انتظارتون از مادربرد برای امکانات اضافی داره.

درود
1سوال داشتم :
میخواستم بدونم این مادربورد عتیقه ی من (8S648FXP-RZ(-C) کارت گرافیک 512(7500) را ساپورت میکنه؟
ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدیانست.یا خیلی ضایه است.خودم فکر میکنم نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or