مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

main شما همونطور که خودت گفتی یه 7 یا 8 سالی میشه که به تاریخ پیوسته :biggrin1: ، اسلاتش هم agpـیه از نظر ارتقاء میشه گفت فک کردنشم اشتباهه این یه مورد ، مورد دیگه هم مدل vgaـیی که گفتی احتمالا منظورت radeon 7500 هستش درسته ؟! خوب این مدل تا اونجایی که من یادمه 512mb نداشت فقط 64 و 128mbش بود در کل مشکلی از نظر بستنش نیست.

آخرین ویرایش:
درود
1سوال داشتم :
میخواستم بدونم این مادربورد عتیقه ی من (8S648FXP-RZ(-C) کارت گرافیک 512(7500) را ساپورت میکنه؟
ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدیانست.یا خیلی ضایه است.خودم فکر میکنم نه.

دوست عزیز،کلا قید ارتقا رو بزن،هم مادربردت رو بی خیال شو و هم گرافیک رو دست نزن،سر سوزنی ارزش پول خرج کردن نداره،پولت رو جمع کن و یه سیستم جدید بخر،سیستم فعلی رو هم یه مدرسه ای مهدکودکی جایی اهدا کن!

دوست عزیز،کلا قید ارتقا رو بزن،هم مادربردت رو بی خیال شو و هم گرافیک رو دست نزن،سر سوزنی ارزش پول خرج کردن نداره،پولت رو جمع کن و یه سیستم جدید بخر،سیستم فعلی رو هم یه مدرسه ای مهدکودکی جایی اهدا کن!

:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
سیستم من اینه:
ram=512
g card=128
cpu=2.4
مادربورد هم که همونی که اونجا نوشتم من کلا قصد هیچ گونه ارتقایی رو ندارم اما 1گیمنتی اینجا میخواد گرافیکهاش رو عوض کنه و اینایی رو که داره رو هر کدوم رو 15تومن گذاشته برا فروش منم با اینکه میدونستم نمخوره اینا به مال من ولی گفتم 1سوالی بکنم..
سیستم من هارد 160 رو هم ساپورت نمیکنه و نهایتش 80 هست که همونش هم سوخته و الان به 20 گیگ هارد دارم کار میکنم که فقط 5گیگش خالی هست.
سیستم رو هم اگه 1فرجی شد و سیستمی خریدم میخوام تقدیم کنم به موزه:laughing::biggrin1:

از نظر راندمان و کارایی فرق چندانی بین این 3 مدل نیست هر 3 مدل یه پهنای باند مشخصی دارن ، فرقشون بیشتر تو نوع طراحی برد یا pcb و ورودی و خروجیاشون هستش.
در کل شما اگه میخوای سیستم جدید جمع کنی بودجه+قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه بهتر راهنمایی کرد.;)
بله من میخوام یه سیستم جدید بگیرم تا سقف یک میلیون برای بازی(فقط کیس) با این قطعات:
CPU:CORE i5 750
RAM:Corsair-XMS3-DDR3 1333MHZ 4GB (2X2GB KIT) dual channel
VGA:ATI 5850
PSU:Green-GP585B
برای مادر برد هم 160تا200 تومن کنار گذاشتم که یکی از این سه مدل بگیرم:
GIGABYTE-P55-UD3P
ASUS-P7P55d
ASUS-P7P55-m
که مد نظرم هم ASUS-P7P55-m بود که 160 تومنه ولی مشکل اینجاست که اگه پولم رسید و خواستم کارت گرافیک ATI 5870 بزارم ASUS-P7P55-m جوابگو هست؟ :confused:

یکی از دوستانم میخواد یه کیس ببنده تا سقف 600 تومن.مانیتورش هم 19 اینچه و فقط برای بازی میخواد اگه میشه cpu و main برای هم اینتل و هم amd پیشنهاد بدین خودش نظرش با amd هست و اینکه خود کیسش خیلی گرون نشه(حتما لازم نیست مثلا گرین باشه) و بجاش بودجه روی گرافیک صرف شه.

بله من میخوام یه سیستم جدید بگیرم تا سقف یک میلیون برای بازی(فقط کیس) با این قطعات:
GIGABYTE-P55-UD3P
ASUS-P7P55d
ASUS-P7P55-m
که مد نظرم هم ASUS-P7P55-m بود که 160 تومنه ولی مشکل اینجاست که اگه پولم رسید و خواستم کارت گرافیک ATI 5870 بزارم ASUS-P7P55-m جوابگو هست؟ :confused:
هم من و هم رامین جان که گفتیم مشکلی نداره،بازم میپرسی
اگر بودجت برسه میتونی 5870 رو هم برداری،

یکی از دوستانم میخواد یه کیس ببنده تا سقف 600 تومن.مانیتورش هم 19 اینچه و فقط برای بازی میخواد اگه میشه cpu و main برای هم اینتل و هم amd پیشنهاد بدین خودش نظرش با amd هست و اینکه خود کیسش خیلی گرون نشه(حتما لازم نیست مثلا گرین باشه) و بجاش بودجه روی گرافیک صرف شه.

این برای Intel:

CPU:INTEL E7500
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:Geforce GTS 250 512DDR3
HDD:Seagate 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
اینا حدود 630 تومن میشه

اینم برای AMD:

CPU:AMD Athlon II X2 250
RAM:2*2GB PATRIOT DDR3 1333
M/B:Gigabyte MA770T-UD3P
VGA:Geforce GTS 250 512DDR3
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM

اینم حدود 650 تومن میشه،بین اینا سیستم Intel انتخاب سریعتری هست.

GIGABYTE-P55-UD3P
ASUS-P7P55d
ASUS-P7P55-m
سلام دوست عزیز
از لحاظ مادربورد مشکلی نخواهید داشت، اما برای کارت گرافیک 5870 پاور 585 ضعیفه و باید پاور 685 رو در نظر بگیرین.
اما اگر کارت 5850 رو در نظر دارید که مشکلی در این زمینه(پاور) نیست.

سلام دوستان...
من میخوام برای سیستم قدیمی خودم یک هارد IDE/EIDE وسترن 500 گیگ مدل WD5000AAKB بخرم. main من از ATA 100 پشتیبانی میکنه.سرچ که کردم یکجا نوشته بود رابط هارد وسترن ATA 100 هست یکجا نوشته PATA 100 و یکجا نوشته Ultra ATA100 . من موندم آیا این هارد به مین من میخوره یا نه؟اصلا این هارد خوب هست؟ لطفا کمک؟؟؟؟

GIGABYTE-P55-UD3P
ASUS-P7P55d
ASUS-P7P55-m

اتفاقا شماره قبل همین P7P55-M رو ریویو کردم. مادربرد خیلی خوبیه. مشکلی هم نداره. فقط یک اسلات PCIe x16 داره یعنی SLI/CF نداری خود برد هم mATX ـه. از لحاظ پرفورمنس هم فرق چندانی نداره. بهترین باجت برد الان به نظر من.

سلام دوستان...
من میخوام برای سیستم قدیمی خودم یک هارد IDE/EIDE وسترن 500 گیگ مدل WD5000AAKB بخرم. main من از ATA 100 پشتیبانی میکنه.سرچ که کردم یکجا نوشته بود رابط هارد وسترن ATA 100 هست یکجا نوشته PATA 100 و یکجا نوشته Ultra ATA100 . من موندم آیا این هارد به مین من میخوره یا نه؟اصلا این هارد خوب هست؟ لطفا کمک؟؟؟؟
شما اگر مدل دقیق مادربردت رو میگفتی خودمون میگفتیم که میخوره یا نه

ولی مادربردای قدیمی معمولا هاردای پرظرفیت رو پشتیبانی نمی کنن،اگرم بکنن با پورت IDE سرعتشون کمتر از حد نرمال میشه،بعدم هاردای IDE خیلی کم پیدا میشن و گرونتر از مدلای SATA هستن.

شما اگر مدل دقیق مادربردت رو میگفتی خودمون میگفتیم که میخوره یا نه

ولی مادربردای قدیمی معمولا هاردای پرظرفیت رو پشتیبانی نمی کنن،اگرم بکنن با پورت IDE سرعتشون کمتر از حد نرمال میشه،بعدم هاردای IDE خیلی کم پیدا میشن و گرونتر از مدلای SATA هستن.

مدل مین: GA-8PE800

مدل مین: GA-8PE800
خب مادربرد شما بصورت رسمی از هارد با اون ظرفیت و تا 2 ترابایت هم پشتیبانی می کنه،مشکلی نیست
مگر اینکه مدل خاصی که میخوای بخری باهاش هماهنگی کامل نداشته باشه که اونم بدون آزمایش نمیشه فهمید.

درود بر دوستان
عزیزان من دیگه میخام این پیرمرد (کامپیوترم)رو بازنشسته کنم بره .
میخام یه کامپیوتر جدید جمع کنم .
مانیتور و کیبوردم خوبه و قصد تعویضشو ندارم.
حدود 700-800 هزار تومن پول دارم. لطف میکنید قویترین سیستمی که با این مقدار پول میشه تهیه کرد رو با تمام مشخصاتش بهم بگید.
فقط یه چیزی اگر گرافیک معمولی باشه مهم نیست ولی بقیه بالا و قوی باشه چون اگر بشه و توصیه میکنید میخام کارت گرافیک رو سال دیگه قویترشو بگیرم .یعنی الان میخام یه سیستم قوی ولی با گرافیک متوسط جمع کنم و در اینده یه گرافیک قوی بهش اضافه کنم.
در ضمن نظرتون راجع به مجیک موس اپل چیه؟

درود بر دوستان
عزیزان من دیگه میخام این پیرمرد (کامپیوترم)رو بازنشسته کنم بره .
میخام یه کامپیوتر جدید جمع کنم .
مانیتور و کیبوردم خوبه و قصد تعویضشو ندارم.
حدود 700-800 هزار تومن پول دارم. لطف میکنید قویترین سیستمی که با این مقدار پول میشه تهیه کرد رو با تمام مشخصاتش بهم بگید.
فقط یه چیزی اگر گرافیک معمولی باشه مهم نیست ولی بقیه بالا و قوی باشه چون اگر بشه و توصیه میکنید میخام کارت گرافیک رو سال دیگه قویترشو بگیرم .یعنی الان میخام یه سیستم قوی ولی با گرافیک متوسط جمع کنم و در اینده یه گرافیک قوی بهش اضافه کنم.
در ضمن نظرتون راجع به مجیک موس اپل چیه؟
اینا بهترین انتخابا هستن:

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-M
VGA:GEFORCE 9600GT 512MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:LITEON 24X SATA
POWER:GREEN 535W+
CASE:Green ORBIT

اینا حدود 850 تومن میشه.کمتر هم بخوای برداری کلا سیستم از یه نسل دیگه و خیلی ضعیفتر میشه.

مرسی از راهنماییت
فقط یه چیزی
خودت چه سیستمی پیشنهاد میکنی؟یعنی سیستم پیشنهادی خودت با حدود قیمتشو میگی.
نمیخام حالا که دارم بعد عمری سیستم جمع میکنم سیستم متوسطی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or