خب واسه 700 تومن انتظارات شما زیاده،یا شایدم پول شما واسه انتظاراتت کمه!سلام بر دوستان بازیسنتری
والا بعد از مدتها گنج پیدا کردم و میخوام یه سیستم جدید بگیرم.
بودجم 700 یه کم بیشتر میباشد.
این سیستم هم طوری باشه که بشه باهاش گیمهای جدید رو با کیفیت خوب و راضی کننده باهاش سر کرد , قابلیت ارتقا رو هم داشته باشه تا یه سال و ...
در کل ممنون میشم راهنماییم کنید.
ممنون بابت راهنماییتونخب واسه 700 تومن انتظارات شما زیاده،یا شایدم پول شما واسه انتظاراتت کمه!
CPU:INTEL E5300
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:GTS 250 512DDR3
HDD:Seagate 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 1933
اینا حدود 730 تومن میشه و برای بازی سیستم متعادلی هست.
ممنون بابت راهنماییتون
اما من فقط میخوام 700 برای کیس خرج کنم یا یه کم بیشتر و یه مقداری هم برای مانیتور کنار گذاشتم حدود 300. اگه شد هم از پول مانیتور کم میکنم یه 100 تومنی و میذارم رو پول کیس. بازم زحمتتون میشه میتونید یه سیستم دیگه پیشنهاد کنید
در مورد مادربرد گیگابایت همین سری Ultra 3 کیفیتش چطوره؟ مدل P55
بعد این مانیتور 1933 قیمتش تو بازار چنده؟
این مادر بوردهایی که بالای صفحه سایت تبلیغ میکنه چطوره؟(p55) از لحاظ کیفیت و قیمت.
فرقش با M/B:ASUS P7P55D-M چیه؟
کدومش بهتره؟
مشخصات قطعات فعلی سیستمت چیه ؟سلام من برای گیم سی پی یو میخاستم یعنی یکی ازینا کدو
موشون بهتر البته بایه مادربورد حذود110تومن
ٍintel E7500
phenom x2 550
athlon x4 630
مرسی
شما هم همینطور مشخصات سیستمت رو دقیق بگو تا یه کارایی بکنیم.میخوام cpu کامپیوتر را عوض کنم و یه چهار هسته ای بگیرم.
مادربوردم هم abit هست که phenom هم میدونم که ساپورت میکنه.
مال خودم الان amd ATHLON 64 X2 Dual Core 5200 هست که تو بعضی بازیا (مثل GTAIV)کم میارم.(با رزولوشن 800*600 مجبورم بازی کنم)
این خوبه؟
CPU AMD PHENOM II 940/3.0GHz
یا این؟
CPU AMD PHENOM 9850
شما باید مدل مادربرد رو بگی،اونی که Phenom رو ساپورت میکنه که الزاما Phenom II رو هم ساپورت نمیکنهمیخوام cpu کامپیوتر را عوض کنم و یه چهار هسته ای بگیرم.
مادربوردم هم abit هست که phenom هم میدونم که ساپورت میکنه.
مال خودم الان amd ATHLON 64 X2 Dual Core 5200 هست که تو بعضی بازیا (مثل GTAIV)کم میارم.(با رزولوشن 800*600 مجبورم بازی کنم)
این خوبه؟
CPU AMD PHENOM II 940/3.0GHz
یا این؟
CPU AMD PHENOM 9850
سی پی یو:شما هم همینطور مشخصات سیستمت رو دقیق بگو تا یه کارایی بکنیم.
شما باید مدل مادربرد رو بگی،اونی که Phenom رو ساپورت میکنه که الزاما Phenom II رو هم ساپورت نمیکنه
اون دوتا مدلی هم که گفتی اصلا ربطی به هم ندارن از نظر سرعتی،مدل 9850 که افتضاحه راندمانش،مدل 940 مناسبه،بشرط اینکه مادربردت پشتیبانی بکنتش.
سی پی یو:
CPU AMD ATHLON 64 X2 5200
مادربورد:
abit AN52V
پاور:
GP330A
گرافیک:
9400 GT 1gb
رم:
4gb ddr2
phenom هم باید بهش بخوره چون سوکت am2+ رو ساپرت میکنه(تو دفترچه اش نوشته)ولی اگه هم بخوره برای این 940 فکر کنم باید بایوسش اپدیت شه!
با سلام دوستان من می خوام یه سیستم تا سقف 1میلیون جمع کنم فقط کیس برای کارهای گرافیکی و 3d وبازی پیشننهاد شما چیه
با تشکر