hassan_110
کاربر سایت
Processor:Intel® Core™ i7 Processor 960(3.2GHz,4.8GT/s,8MB)
Hard:Segate 1tb or Maxtor
Mother:ASUS P7P55D-E Premium
Memory: Corsair
VGA:ati HD 5970 2gb
Power:Corsair HX1000W
اونی که نوشته رو ول کن خیلی چیزا مینویسن شما باید باور کنی ؟! 4770 رو چه شما تو سایت asus چه تو سایت ati چک کنی dx10.1 ساپورت هستش کاملا مشخصه.
asus نهایت کاری که بتونه بکنه یه تغییراتی تو pcb و خنک کننده ش میده دیگه تو gpuش نمیتونه دست ببره که خوب gpu 4770 هم dx 10.1 ساپورت هستش.
اون مین هم مین خوبیه ولی شما با 10 12 تومن بالاتر میتونی مین بهتری در نظر بگیری مثل asus p5ql-pro یا ecs p45t-a.

این سیستم اشتباه اسمبل شده . مادربرد اون پردازنده رو پشتیبانی نمی کنه و رم رو هم ننوشته از چه باسی و چند گیگ . مادربرد برای چیپ X58 زیاده در بازار اما اون هم بستگی به بودجه داره .قیمت این سیستم تقریبا چقدر درمیاد و چقدر رم پیشنهاد میشه و اینکه این نوع مادر بورد بهتره یا از گیگابایت باشه و اگه گیگابایت هست از چه نوعی؟
مادر برد من Asus M4A79T Deluxe هست و 4تا PCI Ex 16x داره و می تونی Quad Crossfire بکنی و کاملا هم بهینه! 16x - 16x 16x - 16x 8x 8x - 8x 8x 8x 8x
دوست عزیز،سایتا متفرقه اشتباهات فنی زیاد دارن،کسی هم نمیتونه توی تراشه دس ببره که امکاناتش رو عوض کنه.پس اینی که نوشته کشکه؟گفتم شاید asus دستکاری کرده باشه و 11 کرده باشه؟
اون مادربورد چطوره؟نگفتید؟
از گیگا بایت چی پیشنهاد میدین؟
متشکر![]()
مادربردی که نوشتی به اون CPU نمیخوره،قیمت این سیستم تقریبا چقدر درمیاد و چقدر رم پیشنهاد میشه و اینکه این نوع مادر بورد بهتره یا از گیگابایت باشه و اگه گیگابایت هست از چه نوعی؟
با اینکه CPU ی شما سوکت 775 هست اما روی مادربردای جدید و اون مدل ASUS که گفتی کار نمیکنه،اما رم شما مشکل نداره،کار میکنهمن مادربرد کامپیوترم سوخته
cpu intel pentium 4 541 و رم ddr2 روی Asus P5QL- SE یا ASUS P5QL-EPU کار میکنه ؟
اگه کار نمیکنه روی چه مادربردی کار میکنه( حدود قیمت 80) ؟
ممنون
سلام دوستان
من ميخواستم pc و دوكنسول ps3 و x360 رو از سايت rayansaba بخرم شما تاييدش ميكنيد(منظورم سايته)قابل اعتماده؟
ممنون