مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

چرا خريد هر چهارتا همزمان پول دور ريختنه؟ يه كارت گرافيك معرفي كنيد كه بشه رو ي تي وي 40 اينچ مچ باشه.

یه سری قطعات هستن که میشه برای HTPC استفاده کرد اما توی بازار ما انتخابا محدوده،حالا شما بودجه رو بگو طبق اون بهت پیشنهاد بدم.
دستت درد نکنه جواب دادی......خب تو اینجور موارد فکر نمیکنم که انتخواب با من بشه ولی یه tmpc میخوام که کارکردش حد اقل متوسط باشه نه ضعیف......
درباره قطعات هم براردم هرچی بخوام میتونه از اتریش برام بگیره....البته اگه قطعاتی معرفی کنی که تو ایران باشه خیلی برام راحت تر هست
فقط سوال اولم رو هم اگه جواب میدادی خیلی خوب می شد
سلام دوستان
سلام دوستان من می خوام یه htpc جمع کنم میشه راهنمایی کنید....
1_دوستان ایا میشه htpc جمع کرد که در دو ماد کارکنه؟(یعنی یه ماد درست مثل pc عادی یک ماد درست مثل یک مدیا سنتر بدور از هر گونه منو و غیره و تنها به فرمور مدیا سنتر دسترسی داشته باشی..)
2_به نظرتون برای یه سیستم htpc معمولی چه قطعاتی نیاز دارم؟
یک دنیا سپاس

چرا خريد هر چهارتا همزمان پول دور ريختنه؟ يه كارت گرافيك معرفي كنيد كه بشه رو ي تي وي 40 اينچ مچ باشه.
به نظر من عاقلانه نیست که کامپیوتر 1.5میلیون باشه و لب تاپ 3تومن . اون هم در شرایطی که قراره با PC بازی کنی . خوب یه PC خوب بخر و لب تاپ نخر . مایه اش هم اینه که حدود 3تومن و شاید کمتر خرج PC کنی . اما اگه لب تاپ رو برای کار می خوای دیگه چرا 3تومن؟:biggrin1:
نمایشگر رو اگر برای کامپیوتر می خوای بزرگتر از همین 23 اینچ ها بهنظرم اصلا جالب نیست . خلاصه یه سری سوالات ا این دست هست که باید جوابش رو برای خودت مشخص کنی . پول زیاد رج کردن همیه حاصلش چیزی که شما می خوای نیست .اگه زیادی پول داری 500تومن هم بده به من که لنگم.تازه برات دعا هم می کنم.:biggrin1:

دستت درد نکنه جواب دادی......خب تو اینجور موارد فکر نمیکنم که انتخواب با من بشه ولی یه tmpc میخوام که کارکردش حد اقل متوسط باشه نه ضعیف......
درباره قطعات هم براردم هرچی بخوام میتونه از اتریش برام بگیره....البته اگه قطعاتی معرفی کنی که تو ایران باشه خیلی برام راحت تر هست
فقط سوال اولم رو هم اگه جواب میدادی خیلی خوب می شد

آره عزیز میشه،چند راه مختلف هم داره
یکی مادربردای دوگانه مثل مدل DFI HYBRID P45 ION-T2A2 که دو تا سیستم مجزا روی یه مادربرد هست،
یکی هم ساختن ویندوزای مجازی روی یه سیستم عامل میزبان هست که کارای جداگانه بکنن
یکی هم اجرای دسکتاپ توی یه خروجی کارت و اجرای مدیا سنتر توی خروجی دیگه،اما روی یه سیستم کار می کنن
.

این مادر بوردهایی که بالای صفحه سایت تبلیغ میکنه چطوره؟(p55) از لحاظ کیفیت و قیمت.
فرقش با M/B:ASUS P7P55D-M چیه؟
کدومش بهتره؟

سوالمو اصلاح میکنم.
اینم لینک مادر بورد ها و توضیحاتش
http://www.avajang.com/articles/1388/microsite_333/models.htm
http://www.avajang.com/articles/1388/mb_091020_333/data/tech_090814_p55-models.htm
حالا دوستان یه راهنمایی جامع در مورد مزایا و معایب و برتری های این دو گروه مادربورد رو به من لطف میکنن.

سوالمو اصلاح میکنم.
http://www.avajang.com/articles/1388/mb_091020_333/data/tech_090814_p55-models.htm
حالا دوستان یه راهنمایی جامع در مورد مزایا و معایب و برتری های این دو گروه مادربورد رو به من لطف میکنن.
شما کدوم دوتا گروه رو لینک دادی مثلا؟؟ اینا که یکین!
شما بجز سایت آواژنگ جای دیگه هم میتونی بررسی مادربردا رو هم بخونی،

خدایی نکرده یکم بیشتر توضیح بدی منظورت رو بد نیستا،اصلا دنبال چی هستی؟

بهترین مانیتوری که با بودجه 200-150 هزار تومن میشه خرید چیه؟

مانیتور SAMSUNG 2050 که حدود 200 تومن هست.

عزیز من فقط اون لینکها رو دادم تا شما متوجه مدل های مورد نظر من بشی.
چون در جواب من گفته بودی تبلیغ ها برای همه نمایش داده نمیشه!
همین!

گروه هم منظور فرق این مادربورد هایی که لینک دادم با سری ASUS P7P55D هست.
یعنی اینا باهم چه تفاوتهایی دارن. یه جور مقایسه بین این دو مدل.
تشکر بابت صبر و راهنماییت.

آخرین ویرایش:
سوالمو اصلاح میکنم.
برادر من چرا خودتو انقدر تحت فشار روحی و روانی قرار دادی؟:biggrin1: یه کلوم بگو مادربرد P55 می خوای دیگه . حالا توضیح مختصری راجع به این مادربرد ها :
اینها از سوکت 1156 ساپورت می کنند که I5 ها و بعضی از I7 ها رو شامل می شه . حافظه های DDR3 رو پشتیبانی می کنه و به صورت دو کاناله . امیدوارم این یه مقداری کارتو راه انداخته باشه . اگرم نه که دقیق بگو هدفت چیه؟ یعنی بگو انقدر بودجه دارم و می خوام یه مادربرد برای فلان سوکت بخرم . باقی داستان رو بسپار دست بچه ها

دنبال یه کیسم. این فـــیلـــتـــر هوای کیس infinity گرین خیلی جالبه ولی قیمتش بالاست. کیس ارزون تر نداریم که مثل infinity گرین فـــیلـــتـــر هوا داشته باشه؟

عزیز من فقط اون لینکها رو دادم تا شما متوجه مدل های مورد نظر من بشی.
چون در جواب من گفته بودی تبلیغ ها برای همه نمایش داده نمیشه!
همین!

گروه هم منظور فرق این مادربورد هایی که لینک دادم با سری ASUS P7P55D هست.
یعنی اینا باهم چه تفاوتهایی دارن. یه جور مقایسه بین این دو مدل.
تشکر بابت صبر و راهنماییت.
خب منظورت رو گرفتم،چون صحبتی از ASUS نکرده بودی

مدلای 333 گیگابایت امکاناتی اضافی مثل USB 3.0و SATA 6GB/s و 3 برابر قدرت بیشتر در خروجی USB هستن که البته در مدلشون با حرف A متمایز از مدلای معمولی میشن.

مادربردای ASUS اما فقط تعداد کمیشون روی خود برد USB 3.0 و یا SATA 3.0 دارن و در عوض با یه کارت اسلات X1 ،هم USB 3.0 و هم SATA 3.0 رو میشه به مدلای دیگه هم اضافه کرد

اگه بخوام 4:3 و 17 اینچ بگیرم LG L1755TQ خوبه؟
تو بازار هست؟ اگه هست قیمتش چنده؟
دیگه مدلای غیر واید و با فرمت 3:4 ارزش خرید ندارن،هم بلحاظ قیمت و هم اینکه پنل این مانیتورا معمولا از مدلای با درجه ی کیفی پایینتر ساخته میشن.

دنبال یه کیسم. این فـــیلـــتـــر هوای کیس infinity گرین خیلی جالبه ولی قیمتش بالاست. کیس ارزون تر نداریم که مثل infinity گرین فـــیلـــتـــر هوا داشته باشه؟

من توی مدلای ارزونتر ***** هوا سراغ ندارم،اون مدل INFINITY رو هم که می بینی سفارشی هس و لوگوی Green رو یدک میکشه،هم طراحی و هم تهویه ی خیلی خوبی داره.

دوستان خواهش ميكنم به سوال من در صفحه ي 880 جواب بديد خيلي فوريه ممنون.

من که جواب داده بودم ،شاید هنوز اقناع نشدی و منتظر جواب بقیه هستی.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من میخواستم یدونه اسپیکر بگیرم حدودا 60 تا 80
می خواستم بهترینو تو این رنج قیمت معرفی کنید که هم face خوبی داشته باشه هم کیفیت و قدرت خروجی بالایی داشته باشه :biggrin1:
ممنون;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or