مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان لطفا به سوالات من پاسخ دهيد
با سلام خدمت دوستان من چندتا سوال داشتم خواهش ميكنم فوري جواب بديد چون امروز فردا بايد اقدام به خريد كنم1.آيا ميشه pc رو به tv 42" or 35" وصل كرد؟2.لپ تاب قابل ارتقا و مخصوص گيم (مانيتور اگر بالاي 17" بود) داراي بهترين سيستم و بالاترين سيستم براي بازي با قيمت 3 ميليون 2 ميليون و 1.5 ميليون3. تلويزيون 40" يا 30" براي بازي براي همه ي پلتفرمها(pc ps3 x360 )جواب بده قيمتشم هر چقدر بود مهم نيست4.به نظر شما انتخاب زير معقولانه است؟خريد يك pc با قيمت 1.5 ميليون براي بازيهاي multiplatform (مثل ac2 و...)خريد ps3 و x360 براي بازيهاي انحصاري و بازيهاي انحصاري اين دو كنسول ارزش خريدنشونو داره؟5.يك مادربرد با جاي 4 گرافيك با هر قيمتي بود.6.بهترين نوع x360 كه مشكل سه چراغه ناشته باشه و بشه مدت زيادي باهاش بازي كرد.ببخشيد كه سوالام زيادن ولي خواهش ميكنم سريعتر جواب بديد چون خيلي به جوابشون احتياج دارم.با تشكر

سلام به همه.

یه سوال:ایا که این جا نوشته 4770 های asus دایرکست 11 ساپورت میکنن راسته؟
این جا نوشته دایرکست 11!!!!http://www.lioncomputer.ir/index.php?action=compare&&me=1466&&you=1420&&you1=1419&&you2=
این مادربورد چطوره؟کاراییش و سرعتش مد نظره من هستش.
http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=1472
تا 90 ت چی پیشنهاد میدین؟

کارت 4770 که مشخصه DX 11 رو ساپورت نمی کنه،فقط کارتای سری 5000 در حال حاضر DX11 هستن
مادربرد برای سری Q2D اینتل میتونی ASUS P5Q-SE یا P5QPL-PRO رو با حدود 100 تومن انتخاب کنی
سلام دوستان
من میخواستم یدونه اسپیکر بگیرم حدودا 60 تا 80
می خواستم بهترینو تو این رنج قیمت معرفی کنید که هم face خوبی داشته باشه هم کیفیت و قدرت خروجی بالایی داشته باشه :biggrin1:
ممنون;)
اسپیکر که سلیقه ای هست،اما اگر مدل 2.1 میخوای میتونی مدل CREATIVE Inspire T3100 و اگر مدل 5.1 میخوای میتونی از A500 انتخاب کنی.

دوستان لطفا به سوالات من پاسخ دهيد
با سلام خدمت دوستان من چندتا سوال داشتم خواهش ميكنم فوري جواب بديد چون امروز فردا بايد اقدام به خريد كنم1.آيا ميشه pc رو به tv 42" or 35" وصل كرد؟2.لپ تاب قابل ارتقا و مخصوص گيم (مانيتور اگر بالاي 17" بود) داراي بهترين سيستم و بالاترين سيستم براي بازي با قيمت 3 ميليون 2 ميليون و 1.5 ميليون3. تلويزيون 40" يا 30" براي بازي براي همه ي پلتفرمها(pc ps3 x360 )جواب بده قيمتشم هر چقدر بود مهم نيست4.به نظر شما انتخاب زير معقولانه است؟خريد يك pc با قيمت 1.5 ميليون براي بازيهاي multiplatform (مثل ac2 و...)خريد ps3 و x360 براي بازيهاي انحصاري و بازيهاي انحصاري اين دو كنسول ارزش خريدنشونو داره؟5.يك مادربرد با جاي 4 گرافيك با هر قيمتي بود.6.بهترين نوع x360 كه مشكل سه چراغه ناشته باشه و بشه مدت زيادي باهاش بازي كرد.ببخشيد كه سوالام زيادن ولي خواهش ميكنم سريعتر جواب بديد چون خيلي به جوابشون احتياج دارم.با تشكر

بله،TV رو هم میشه به PC وصل کرد،با کابلای DVI,VGA,HDMI

لپ تاپ ها قابل ارتقا نیستن،مگر رم اصلیشون زیاد بشه
مدلای مختص بازی توی بازار ما کم هستن،چیزی بنظرم نمیاد،باید از نمایندگیهای همکار مدلای موجود رو بپرسم برات

TV هم از برند SAMSUNG سری 4 یا سری 5 که ورودی HDMI داره و Full HD هم باشه مناسبه،البته قطعه ی کامپیوتر نیست که من بخوام نظر تخصصی بدم

راجع به کنسول هم بسته به هزینه داره،معمولا گیمرهای حرفه ای هم یه PC قوی دارن و هم یکی از اون کنسولا رو برای بازیهای انحصاری میخرن

مادربرد با 4 تا جای گرافیک یعنی چی؟!
فکر شما اشتباس،نهایت 2 تا کارت رو میشه بصورت بهینه روی مادربرد استفاده کرد.

کنسول رو هم کنسول بازا جواب میدن.

سلام دوستان
من اگه يه لپ تاپ مجهز به بلوري خوان بخرم ميتونم روش بازيها رو نصب كنم؟(چون بازيها در حال حضر dvd هستند)
با تشكر

مادربرد با 4 تا جای گرافیک یعنی چی؟!
فکر شما اشتباس،نهایت 2 تا کارت رو میشه بصورت بهینه روی مادربرد استفاده کرد.

مادر برد من Asus M4A79T Deluxe هست و 4تا PCI Ex 16x داره و می تونی Quad Crossfire بکنی و کاملا هم بهینه! 16x - 16x 16x - 16x 8x 8x - 8x 8x 8x 8x

سلام
بچه ها من میخوام cpu م مادر بردم رو عوض کنم میخوام ببینم تا مرز 250 هزار توامن بهترین سی پی یو و مادر بردی که میتونم انتخاب کنم چی هست؟(فرقی نمیگنه اینتل باشه یا AMD )
در ضمن کارت گرافیکم هم ATI 4850 هست.(گفتم شاید دونستنش بد نباشه).
یا علی مدد

کارت 4770 که مشخصه DX 11 رو ساپورت نمی کنه،فقط کارتای سری 5000 در حال حاضر DX11 هستن
مادربرد برای سری Q2D اینتل میتونی ASUS P5Q-SE یا P5QPL-PRO رو با حدود 100 تومن انتخاب کنی

پس اینی که نوشته کشکه؟گفتم شاید asus دستکاری کرده باشه و 11 کرده باشه؟
اون مادربورد چطوره؟نگفتید؟
از گیگا بایت چی پیشنهاد میدین؟
متشکر:love:

اونی که نوشته رو ول کن خیلی چیزا مینویسن شما باید باور کنی ؟! 4770 رو چه شما تو سایت asus چه تو سایت ati چک کنی dx10.1 ساپورت هستش کاملا مشخصه.;)
asus نهایت کاری که بتونه بکنه یه تغییراتی تو pcb و خنک کننده ش میده دیگه تو gpuش نمیتونه دست ببره که خوب gpu 4770 هم dx 10.1 ساپورت هستش.
اون مین هم مین خوبیه ولی شما با 10 12 تومن بالاتر میتونی مین بهتری در نظر بگیری مثل asus p5ql-pro یا ecs p45t-a.

آخرین ویرایش:
نه بحث رفتن یا نرفتن نیست یکی فن amdـیه حالا 100 تا review یا bench براش بیاری باز میگه این بهتر از اونه و همینطور واسه intel ، به نظر من اگه بخوایم دو مدل cpu رو تو یه رنج قیمت از intel و amd در نظر بگیریم مدل intel انتخاب بهتریه.;)

Processor:Intel® Core™ i7 Processor 960(3.2GHz,4.8GT/s,8MB)
Hard:Segate 1tb or Maxtor
Mother:ASUS P7P55D-E Premium
Memory: Corsair
VGA:ati HD 5970 2gb
Power:Corsair HX1000W

قیمت این سیستم تقریبا چقدر درمیاد و چقدر رم پیشنهاد میشه و اینکه این نوع مادر بورد بهتره یا از گیگابایت باشه و اگه گیگابایت هست از چه نوعی؟

اونی که نوشته رو ول کن خیلی چیزا مینویسن شما باید باور کنی ؟! 4770 رو چه شما تو سایت asus چه تو سایت ati چک کنی dx10.1 ساپورت هستش کاملا مشخصه.;)
asus نهایت کاری که بتونه بکنه یه تغییراتی تو pcb و خنک کننده ش میده دیگه تو gpuش نمیتونه دست ببره که خوب gpu 4770 هم dx 10.1 ساپورت هستش.
اون مین هم مین خوبیه ولی شما با 10 12 تومن بالاتر میتونی مین بهتری در نظر بگیری مثل asus p5ql-pro یا ecs p45t-a.

ok
من چون p5ql-pro گرون هستش گفتم اینو بردارم.العان قیمت p5ql-pro چنده؟همین 100 ت؟;)
مرسی از راهنمایی خوبتون:love:

قیمت این سیستم تقریبا چقدر درمیاد و چقدر رم پیشنهاد میشه و اینکه این نوع مادر بورد بهتره یا از گیگابایت باشه و اگه گیگابایت هست از چه نوعی؟
این سیستم اشتباه اسمبل شده . مادربرد اون پردازنده رو پشتیبانی نمی کنه و رم رو هم ننوشته از چه باسی و چند گیگ . مادربرد برای چیپ X58 زیاده در بازار اما اون هم بستگی به بودجه داره .
شما اگه می خوای سیستم جمع کنی بودجه ات رو اعلام کن تا ما متناسب با بودجه بهت پیشنهاد بدیم

ok
من چون p5ql-pro گرون هستش گفتم اینو بردارم.العان قیمت p5ql-pro چنده؟همین 100 ت؟;)
مرسی از راهنمایی خوبتون:love:
آخرین قیمتی که داشتم (امروز صبح) 108 تومن بود.;)
خواهش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or