مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مادربرد شما بالاتر از Phenom X4 9850 ساپورت نمیکنه-(یعنی Phenom II رو ساپورت نمیکنه) -که اونم ارزش خرید نداره،ازآپدیت جدید هم خبری نیست،چون Abit مدتی هست کار تولید مادربرد رو کنار گذاشته

ساپورت سوکت کافی نیست ،باید توان تغذیه ی ولتاژ رو هم داشته باشه که نداره،آخرین آپدیت بایوس ماربرد شما برای نیمه ی 2008 هست!

یعنی Phenom X4 9850 بخرم بهش میخوره درسته؟واینکه ارزش خرید نداره یعنی از اینی که دارم بهتر نیست؟بیشتر برای سرعت بازیا میخوام.

سلام
مرسی دوست عزیز از جوابت من سیستم ندارم میخام جم کنم 800تومن
موندم کدم سی پی یو بگیرم برای گیم میخام اگه کمک کنی ممنون میشم

خب از اول میگفتی چقدر بودجه داری،خودم بهت پیشنهاد سیستم میدادم،چرا سوال تستی میپرسی پس

CPU:INTEL E7300
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5Q-SE
VGA:GTS 250 512MB DDR3
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 1943

اینا حدود 830 تومن میشن

یعنی Phenom X4 9850 بخرم بهش میخوره درسته؟واینکه ارزش خرید نداره یعنی از اینی که دارم بهتر نیست؟بیشتر برای سرعت بازیا میخوام.

بله میخوره،سرعتش هم از اونی که داری بیشتره،ولی باز نسبت به پردازنده های سری جدید Phenom II که راندمان خیلی بهتری دارند خیلی کندتره ،باید پول بابت چیزی بدی که راندمان بالایی بهت نمیده،باز تصمیم با خودته.

بله میخوره،سرعتش هم از اونی که داری بیشتره،ولی باز نسبت به پردازنده های سری جدید Phenom II که راندمان خیلی بهتری دارند خیلی کندتره ،باید پول بابت چیزی بدی که راندمان بالایی بهت نمیده،باز تصمیم با خودته.

اگه اینو بگیرم پاور که کم نمیاد؟
بایوس که اپدیت نمیخواد؟
تقریبا اگه با این بازی کنم تقریبا تا چه حد با قبلیم فرق داره؟
بهتر از این 9850 هم هست که به سیستمم بخره؟(نام ببرید)

با سلام خدمت دوستان من چندتا سوال دارم
1.بهترين نوع ps3 كه ميتونم در بازار پيدا كنم
2.بهترين lcd براي گيم در بازار بالاي 30 اينچ
3.من ديروز يه مودم به مدل intel(R) 537EP خريدم امروز وصلش كردم روي جلدش نوشته كه سرعت مودم تا 56 كيلوبايت ميره ولي هرچي به اينترنت وصل ميشم سرعتش روي40 كيلوبايت هست ميخواستم ببينم سرعت واقعيش همينقدره؟ و مشكلش چيه؟
4.من يه لپ تاب ميخواستم كه صفحه ي نمايشگرش بالاي 17 اينچ باشه و مخصوص بازي باشه قيمتشم هر چقدر بود اشكال نداره
5.مادربرد با جاي 3 گرافيك يا بيشتر ايا وجود داره؟

آخرین ویرایش:
اگه اینو بگیرم پاور که کم نمیاد؟
بایوس که اپدیت نمیخواد؟
تقریبا اگه با این بازی کنم تقریبا تا چه حد با قبلیم فرق داره؟
بهتر از این 9850 هم هست که به سیستمم بخره؟(نام ببرید)

پاورت همینطوریش هم ضعیفه،ممکنه لازم بشه اونم عوض کنی
تقریبا با این بازی کنی،تقریبا یه 20 تا 30 درصدی افزایش کارایی-بسته به بازی و برنامه-پیدا می کنی
اگر جواب قبلی من رو درست میخوندی گفته بودم که 9850 بالاترین چیزی هست که میتونی بگیری،حالا هی بیا همون سوال رو دوباره یه مدل دیگه بپرس!

3.من ديروز يه مودم به مدل intel(R) 537EP خريدم امروز وصلش كردم روي جلدش نوشته كه سرعت مودم تا 56 كيلوبايت ميره ولي هرچي به اينترنت وصل ميشم سرعتش روي40 كيلوبايت هست ميخواستم ببينم سرعت واقعيش همينقدره؟ و مشكلش چيه؟
4.من يه لپ تاب ميخواستم كه صفحه ي نمايشگرش بالاي 17 اينچ باشه و مخصوص بازي باشه قيمتشم هر چقدر بود اشكال نداره

1-از متخصصای کنسولی بپرس،اینجا تاپیک PC هست.
2-شما باید TV بخری،مانیتور 30 اینچ در بازار ما یافت می نشود!
3-سرعت مودمای دایل آپ کلا نهایت 56 هست،اما بسته به کیفیت خط و ISP که بهش وصل میشی،سرعت پایینتر میاد،کلا سرعت 56 کیلو هم اونقدر مسخره هست که اصلا صحبت کردن ازش بی فایده و استفاده ازش پول حروم کردن باشه،فکر ADSL باش
4-باید هزینه ی مشخصی بگی،چون تا 3 میلیون هم لپ تاپ مخصوص بازی داریم
5-مادربرد با 4 تا جای گرافیک هم داریم!! اما داستان به این سادگی نیست و در ضمن استفاده بالاتر از دوتا گرافیک بصورت همزمان در حال حاضر به صرفه نیست.

پاورت همینطوریش هم ضعیفه،ممکنه لازم بشه اونم عوض کنی
تقریبا با این بازی کنی،تقریبا یه 20 تا 30 درصدی افزایش کارایی-بسته به بازی و برنامه-پیدا می کنی
اگر جواب قبلی من رو درست میخوندی گفته بودم که 9850 بالاترین چیزی هست که میتونی بگیری،حالا هی بیا همون سوال رو دوباره یه مدل دیگه بپرس!

گفته بودید که phenomII نمیخوره درست. ولی بیشتر میخواستم بگم که مثلا 9950 هم میشه؟(این از قبلیه بالاتره)

گفته بودید که phenomII نمیخوره درست. ولی بیشتر میخواستم بگم که مثلا 9950 هم میشه؟(این از قبلیه بالاتره)
شما همون پست اولی که پاسخ شما رو دادم جوابت رو گرفتی،اما ظاهرا بدت نمیاد یکم سربه سر بزاری.
جواب من خیلی روشن و واضح و به زبان فارسی بود.

"اگر جواب قبلی من رو درست میخوندی گفته بودم که 9850 بالاترین چیزی هست که میتونی بگیری"

"اگر جواب قبلی من رو درست میخوندی گفته بودم که 9850 بالاترین چیزی هست که میتونی بگیری"

1-این سوال که ربطی به این تاپیک نداره ، در هر صورت بهترین یا بدترین نداره قبلا fat تو بازار بود الان slim ریخته تو بازار از نظر کارایی هم فرقی با هم ندارن (مدلایی که الان تو بازاره) شما هم میتونی slim 120gb رو در نظر بگیری هم fat 80gb در کل حجم hddشون زیاد مهم نیست چون شما با یه هزینه ی 80 85 تومنی میتونه hddش رو بکنی 500gb.
2-شما میتونی 26 یا 32 از samsung سریه 5 یا 6ش و از lg سریه sl800 یا اسکارلت رو در نظر بگیری.
3-مودم که مشکلی نداره این خط و isp هستش که سرعتشو بالا پایین میکنه در کل چه 40 باشه چه 56 شما هیچ فرقی تو سرعت نمیبینی.;)
5-main با هر اسلاتی که بخوای وجود داره شما چه انتظاری از مین داری ؟!
كسي من رو راهنمايي نمي كنه :(
شما سوالت رو تو تاپیک مشاوره کارت گرافیک مطرح کرده بودی (ربطی به اون تاپیک نداشت) که فرشید عزیز تو این پست هم تذکر داد و هم جواب بعد منتقل شد به اینجا ، میتونی همینجا پیگیری کنی.
1-وقت و بی وقت نداره ممکنه همین فردا صبح بری بازار ببینی قیمتا 2 برابر شده.:cheesygri
2-این اساتید دقیقا کیه ؟! هر کی هست کارش درسته.:cheesygri
3-main که زیاده مثل asus p7p55d , msi p55-gd65 یا giga ga-p55-ud3p و...
4-cf یا sli تو شرابط خاص بدرد میخوره نه وقتی که شما میتونی با یه 5850 یا gtx275 از پس هر بازی سنگینی بر بیای.
5-در کل تا 1 تومن من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 750
RAM : TG 2*1gb xtreem ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le or msi p55-gd65
VGA : sapphire or msi hd5850
HDD : seagate or wd 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer 22x sata (dvd-rw)
POWER : green gp585b
CASE : green tuniq2 or trio

حدودا 1090 1095 در میاد میتونی vga رو 275 و main رو msi هم در نظر بگیری که جمعا 35 36 تومنی حدودا کم میشه.;)

آخرین ویرایش:
كسي من رو راهنمايي نمي كنه :(
اول که فونت غیر متعارف استفاده نکن ،خلاف قوانینه
بعدم اینکه امروز اینجا بعضی دوستان به در و دیوار میخورن مرتب!

دوست عزیز،مگه جواب من رو اینجا ندیدی؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان تا چند روز پیش می خواستم لبتاب Asus G51 3D رو سفارش بدم نظرم بلکل عوض شد حالا می خوام این سیستم رو ببندم حالا فقط قطعه خننک کننده مونده بهترین Air Cooling یا Liquid Cooling که در حد این سیستم باشه ممنون (چه کنیم دیگه زدیم به سیم آخر:cheesygri)

Processor:Intel® Core™ i7 Processor 960(3.2GHz,4.8GT/s,8MB)
Hard:Segate 1tb or Maxtor
Mother:ASUS P7P55D-E Premium
Memory: Corsair
VGA:ati HD 5970 2gb
Power:Corsair HX1000W

سلام دوستان
سلام دوستان من می خوام یه htpc جمع کنم میشه راهنمایی کنید....
1_دوستان ایا میشه htpc جمع کرد که در دو ماد کارکنه؟(یعنی یه ماد درست مثل pc عادی یک ماد درست مثل یک مدیا سنتر بدور از هر گونه منو و غیره و تنها به فرمور مدیا سنتر دسترسی داشته باشی..)
2_به نظرتون برای یه سیستم htpc معمولی چه قطعاتی نیاز دارم؟
یک دنیا سپاس

1-
CPU : intel i5 750
RAM : TG 2*1gb xtreem ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le or msi p55-gd65
VGA : sapphire or msi hd5850
HDD : seagate or wd 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer 22x sata (dvd-rw)
POWER : green gp585b
CASE : green tuniq2 or trio

حدودا 1090 1095 در میاد میتونی vga رو 275 و main رو msi هم در نظر بگیری که جمعا 35 36 تومنی حدودا کم میشه.;)
ممنونم از راهنمايي تون
رم فكر كنم 2 گيگ كم باشه،ميشه دليلش رو بفرماييد چرا 2 گيگ؟
پاور براي 2 تا 5850(يكي ديگه رو بعدا اظافه ميكنم)كم نيست؟
يه كيس قيمت متعادل تر بگيد كه cooling مناسبي هم داشته باشه(خيلي زور داره 100 تومان پول قشنگي دادن)
يه سيستم هم خودم به خودم پيشنهاد كردم :cheesygri
اگه قطعه اي مناسب نيست يا نوع بهترش تو بازار موجود هست لطف كنين راهنماييم كنيد.

GIGABYTE - P55-UD3P
Intel Core i5 - 2.66GHz - 750
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
SAMSUNG-SATA 2 - 750 GB + / 32mb buffer
XFX - ATI RADEON HD5850 - 1GB / DDR5
PIONEER - DVR-A12FX
Case_ GREEN - Infinity
Power_ GREEN - GP685B

من دسترسي به بازار كامپيوتر ندارم،اگه كسي از دوستان قيمت اين قطعات رو داره بگه

سلام دوستان تا چند روز پیش می خواستم لبتاب Asus G51 3D رو سفارش بدم نظرم بلکل عوض شد حالا می خوام این سیستم رو ببندم حالا فقط قطعه خننک کننده مونده بهترین Air Cooling یا Liquid Cooling که در حد این سیستم باشه ممنون (چه کنیم دیگه زدیم به سیم آخر:cheesygri)

Processor:Intel® Core™ i7 Processor 960(3.2GHz,4.8GT/s,8MB)
Hard:Segate 1tb or Maxtor
Mother:ASUS P7P55D-E Premium
Memory: Corsair
VGA:ati HD 5970 2gb
Power:Corsair HX1000W
خب میتونی ZEROTHERM NV-120 یا ThermalRight ULTRA 120 رو برداری که مختص اورکلاکینگ هم هستن،برای Liquid Cooling هم مدل Coolit DOMINO A.L.C رو میتونی انتخاب کنی
در ضمن خرید CPU ی گرونی مثل 960 هم واجب نیست،چون با یکی از این کولینگ ها میشه مدل ارزونتر 920 رو هم تا همون سقف اورکلاک کرد.

سلام دوستان
سلام دوستان من می خوام یه htpc جمع کنم میشه راهنمایی کنید....
1_دوستان ایا میشه htpc جمع کرد که در دو ماد کارکنه؟(یعنی یه ماد درست مثل pc عادی یک ماد درست مثل یک مدیا سنتر بدور از هر گونه منو و غیره و تنها به فرمور مدیا سنتر دسترسی داشته باشی..)
2_به نظرتون برای یه سیستم htpc معمولی چه قطعاتی نیاز دارم؟
یک دنیا سپاس
یه سری قطعات هستن که میشه برای HTPC استفاده کرد اما توی بازار ما انتخابا محدوده،حالا شما بودجه رو بگو طبق اون بهت پیشنهاد بدم.

ممنونم از راهنمايي تون
رم فكر كنم 2 گيگ كم باشه،ميشه دليلش رو بفرماييد چرا 2 گيگ؟
پاور براي 2 تا 5850(يكي ديگه رو بعدا اظافه ميكنم)كم نيست؟
يه كيس قيمت متعادل تر بگيد كه cooling مناسبي هم داشته باشه(خيلي زور داره 100 تومان پول قشنگي دادن)
يه سيستم هم خودم به خودم پيشنهاد كردم :cheesygri
اگه قطعه اي مناسب نيست يا نوع بهترش تو بازار موجود هست لطف كنين راهنماييم كنيد.

GIGABYTE - P55-UD3P
Intel Core i5 - 2.66GHz - 750
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
SAMSUNG-SATA 2 - 750 GB + / 32mb buffer
XFX - ATI RADEON HD5850 - 1GB / DDR5
PIONEER - DVR-A12FX
Case_ GREEN - Infinity
Power_ GREEN - GP685B

من دسترسي به بازار كامپيوتر ندارم،اگه كسي از دوستان قيمت اين قطعات رو داره بگه
راجع به رم که رامین جان 2 گیگ گفتن که قیمتش کمتر بشه
پاور رو هم برای 2 تا کارت 5850 باید 685 وات بزاری(البته نمیدونم دوتا کارت الان به چه کار میاد)
راجع به کیس هم بگم که کیس حرفه ای به امکاناتش توجه میشه برای انتخاب،فقط قشنگی ملاک نیست،مدل Green INFINITY هم همینطوره.

با سلام خدمت دوستان من چندتا سوال داشتم خواهش ميكنم فوري جواب بديد چون امروز فردا بايد اقدام به خريد كنم1.آيا ميشه pc رو به tv 42" or 35" وصل كرد؟2.لپ تاب قابل ارتقا و مخصوص گيم (مانيتور اگر بالاي 17" بود) داراي بهترين سيستم و بالاترين سيستم براي بازي با قيمت 3 ميليون 2 ميليون و 1.5 ميليون3. تلويزيون 40" يا 30" براي بازي براي همه ي پلتفرمها(pc ps3 x360 )جواب بده قيمتشم هر چقدر بود مهم نيست4.به نظر شما انتخاب زير معقولانه است؟خريد يك pc با قيمت 1.5 ميليون براي بازيهاي multiplatform (مثل ac2 و...)خريد ps3 و x360 براي بازيهاي انحصاري و بازيهاي انحصاري اين دو كنسول ارزش خريدنشونو داره؟5.يك مادربرد با جاي 4 گرافيك با هر قيمتي بود.6.بهترين نوع x360 كه مشكل سه چراغه ناشته باشه و بشه مدت زيادي باهاش بازي كرد.ببخشيد كه سوالام زيادن ولي خواهش ميكنم سريعتر جواب بديد چون خيلي به جوابشون احتياج دارم.با تشكر

با سلام خدمت دوستان من چندتا سوال داشتم خواهش ميكنم فوري جواب بديد چون امروز فردا بايد اقدام به خريد كنم1.آيا ميشه pc رو به tv 42" or 35" وصل كرد؟2.لپ تاب قابل ارتقا و مخصوص گيم (مانيتور اگر بالاي 17" بود) داراي بهترين سيستم و بالاترين سيستم براي بازي با قيمت 3 ميليون 2 ميليون و 1.5 ميليون3. تلويزيون 40" يا 30" براي بازي براي همه ي پلتفرمها(pc ps3 x360 )جواب بده قيمتشم هر چقدر بود مهم نيست4.به نظر شما انتخاب زير معقولانه است؟خريد يك pc با قيمت 1.5 ميليون براي بازيهاي multiplatform (مثل ac2 و...)خريد ps3 و x360 براي بازيهاي انحصاري و بازيهاي انحصاري اين دو كنسول ارزش خريدنشونو داره؟5.يك مادربرد با جاي 4 گرافيك با هر قيمتي بود.6.بهترين نوع x360 كه مشكل سه چراغه ناشته باشه و بشه مدت زيادي باهاش بازي كرد.ببخشيد كه سوالام زيادن ولي خواهش ميكنم سريعتر جواب بديد چون خيلي به جوابشون احتياج دارم.با تشكر
سلام
وجود لب تاپ خیلی برات ضروری هست ؟ اگر نیست نخر . پولش رو برای PC خرج کن .
در مورد خرید ترکیبی PC وکنسول و لب تاپ اصلا موافق نیستم چون بدجوری پول دور ریختنه .
در مورد تلوزیون باید عرض کنم که کارت گرافیک شما و حداکثر ریزولیشن تحت پشتیبانیش مهم هست .
مادربرد رو که نمی شه همینجوری هردمبیلی پیشنهاد داد . باید بگی برای چه سوکتی می خوای؟:biggrin1:
XBOX رو خبر ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or