با سلام خدمت دوستان من چندتا سوال دارم
1.بهترين نوع ps3 كه ميتونم در بازار پيدا كنم
2.بهترين lcd براي گيم در بازار بالاي 30 اينچ
3.من ديروز يه مودم به مدل intel(R) 537EP خريدم امروز وصلش كردم روي جلدش نوشته كه سرعت مودم تا 56 كيلوبايت ميره ولي هرچي به اينترنت وصل ميشم سرعتش روي40 كيلوبايت هست ميخواستم ببينم سرعت واقعيش همينقدره؟ و مشكلش چيه؟
4.من يه لپ تاب ميخواستم كه صفحه ي نمايشگرش بالاي 17 اينچ باشه و مخصوص بازي باشه قيمتشم هر چقدر بود اشكال نداره
5.مادربرد با جاي 3 گرافيك يا بيشتر ايا وجود داره؟
1-این سوال که ربطی به این تاپیک نداره ، در هر صورت بهترین یا بدترین نداره قبلا fat تو بازار بود الان slim ریخته تو بازار از نظر کارایی هم فرقی با هم ندارن (مدلایی که الان تو بازاره) شما هم میتونی slim 120gb رو در نظر بگیری هم fat 80gb در کل حجم hddشون زیاد مهم نیست چون شما با یه هزینه ی 80 85 تومنی میتونه hddش رو بکنی 500gb.
2-شما میتونی 26 یا 32 از samsung سریه 5 یا 6ش و از lg سریه sl800 یا اسکارلت رو در نظر بگیری.
3-مودم که مشکلی نداره این خط و isp هستش که سرعتشو بالا پایین میکنه در کل چه 40 باشه چه 56 شما هیچ فرقی تو سرعت نمیبینی.
5-main با هر اسلاتی که بخوای وجود داره شما چه انتظاری از مین داری ؟!
كسي من رو راهنمايي نمي كنه
شما سوالت رو تو تاپیک مشاوره کارت گرافیک مطرح کرده بودی (ربطی به اون تاپیک نداشت) که فرشید عزیز تو این
پست هم تذکر داد و هم جواب بعد منتقل شد به اینجا ، میتونی همینجا پیگیری کنی.
1-وقت و بی وقت نداره ممکنه همین فردا صبح بری بازار ببینی قیمتا 2 برابر شده.:cheesygri
2-این اساتید دقیقا کیه ؟! هر کی هست کارش درسته.:cheesygri
3-main که زیاده مثل asus p7p55d , msi p55-gd65 یا giga ga-p55-ud3p و...
4-cf یا sli تو شرابط خاص بدرد میخوره نه وقتی که شما میتونی با یه 5850 یا gtx275 از پس هر بازی سنگینی بر بیای.
5-در کل تا 1 تومن من اینو پیشنهاد میدم :
CPU : intel i5 750
RAM : TG 2*1gb xtreem ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le or msi p55-gd65
VGA : sapphire or msi hd5850
HDD : seagate or wd 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer 22x sata (dvd-rw)
POWER : green gp585b
CASE : green tuniq2 or trio
حدودا 1090 1095 در میاد میتونی vga رو 275 و main رو msi هم در نظر بگیری که جمعا 35 36 تومنی حدودا کم میشه.