مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من پسر عموم این کامپیوتر رو گرفته به قیمت 1200 می خوستم بدونم خوب هست یا نه بعد راستی چرا سرعتش پایین هست 2 بازی هنگ میکنه و خلاصه نسبت به این قطعات سرعتش پایین هست نمیدونم چرا
M.B GIGA P55A-UD3
CPU INTEL I5 750
VGA ELITEGROUP 9600 GT 2GB
MODEM DLINK
MONITOR SAMSUNG 22500
RAM GELL 4G .1333 DDR3 DAUL
POWER GREEN 685W
H.D.D MAXTOR 1TB
رفیق اونی که این سیستم رو بسته اگه دیدی از طرف من بهش بگو هیچی بارش نیست . فقط یه آدم بی سواد می تونه این سیستم رو پیشنهاد بده . آدم به مانیتور نگاه می کنه و سایر قطعات و بعد یه نگاهی به گرافیک می کنه خنده که چه عرض کنم گریه اش می گیره . ببین آدم های بی سواد چه مدلی پول مردم رو می ریزند دور . بهش بگو آخه عشقی من این پاور رو کجام بگذارم؟ عقلم واسه آدم یاره خوشیه . حتما بالای 120تومن هم پول این گرافیک رو داده . فقط می تونم بگم => ;) + این کارت چند وقت خیلی کوتاه مهمونش هست و بعد باید بره با کلی ضرر عوش کنه

سلام دوستان.
راستش چند وقتیه با بازیای جدید مشکل دارم(مخصوصا رزولشن) اگه ممکنه 1 cpu +قیمت بهم معرفی کنید چون این cpu خیلی ضعیفه. فقط میخوام gta خوب اجرا بشه.
این سیستم
cpu:intel pentium(4) 3.00GHz
ram:2 GB
VGA:geforce 9400 GT

برای بازی کارت و رم هم باید ارتقا بدم؟؟فقط مواظب باشید زیاد پام اب نخوره:laughing::laughing:

دیگه از چند وقت گذشته ، الان خیلی وقته :cheesygri اون vga نه بدرد الان میخوره نه آخرت.:biggrin1:
شما اول به فکر یه vga خوب باش بعد سایر قطعات ، در کل شما مدل مینت رو بگو تا ببینیم میشه ارتقاء داد یا نه هرچند اینطور که مشخصه مین شما از نظر ساپورت cpu محدوده یعنی با اون مین کار خاصی نمیتونی بکنی.
تو بازی حرف اول رو vga میزنه بعد ram و cpu.;)

سلام دوستان مشخصات سیستم من اینه بنظر شما برای بازیهای روز باید عوض شه یا نه. تا الان تمام بازیها رو بدون مشکل اجرا کردم(مانیتورم 19 واید)
cpu am3 8650
ram 4g king
vga 9600 gso 1.5g
mb giga 770 ud3

سلام دوستان مشخصات سیستم من اینه بنظر شما برای بازیهای روز باید عوض شه یا نه. تا الان تمام بازیها رو بدون مشکل اجرا کردم(مانیتورم 19 واید)
cpu am3 8650
ram 4g king
vga 9600 gso 1.5g
mb giga 770 ud3
برای رزولوشن 1440*900 فعلا کارت گرافیک شمادر سطح معمولی (نه با بالاترین تنظیمات و کیفیت) جوابگو هست،اما اگرخواستی ارتقا بدی اولویت اول با کارت گرافیک و بعد با CPU هست:
VGA:GTX 260 210T
CPU:PhenomII X4 940 175T
البته باید یه پاور 535 وات واقعی به بالا هم داشته باشی.

2261 براي PS3 خيلي مناسبه

سلام به دوستان گلم.
ميخواستم تجربمو در اين زمينه بگم بهتون:
بهترين مانيتوري كه براي PS3 ميتونيد استفاده كنيد 2261 ال جي هست .
نسبت به قيمتش و قيمت رقبا خيلي عاليه و من خيلي راضيم;)

سلام به دوستان گلم.
ميخواستم تجربمو در اين زمينه بگم بهتون:
بهترين مانيتوري كه براي PS3 ميتونيد استفاده كنيد 2261 ال جي هست .
نسبت به قيمتش و قيمت رقبا خيلي عاليه و من خيلي راضيم;)
مدلی که شما گفتی از مدل های خوبه بازار به حساب میاد . البته سری جدید سامسونگ پرفروغتر عمل کرده . ضمن اینکه اگه مدل های LED سامسونگ وارد بشه خیلی خوب می شه . البته یه چند روزیه شندیم مانیتور های سامسونگ افزایش قیمت محسوسی داشته اند

دوستان یه سیستم می خواستم(فقط کیس) با 500 تومن بودجه که حداقل تا 2 سال یا بیشتر بازی رو ها رو راحت اجرا کنه!ترجیحا رو گرافیک High!
ممنون میشم!:love:
چی شد که فکر کردی با 500 میشه یه همچین کارایی کرد ؟! :cheesygri بخوایم یه cpu+ram+main خوب در نظر بگیریم همینجوری 300 310 تاش میپره بقیه چی ؟! :biggrin1:
شما تا 500 نهایت کاری که بتونی انجام بدی اینه :

CPU : intel e7500 or e7400
RAM : patriot 2*1gb ddr2 800
MAIN : asus p5kpl-se or p5kpl-am
VGA : asus or sapphire hd4770 512mb
HDD : seagate 500gb 8mb
ODD : samsung 22x sata (dvd-rw)
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus

در بهترین شرایط 540 545 تومن در میاد دیگه کمتر از این ارزش خرید نداره.;)
ا سلام خدمت اساتید من یه سیستم میخوام جور کنم با 900t فقط مادربورد سی پی یو کارت گرافیک رم پاور چه سیستمی پیشنهاد کنید
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 750
RAM : TG 2*2gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d or giga ga-p55a-ud3 or asus p7p55d-le
VGA : asus or xfx hd5850 1gb
POWER : green gp585b

حدودا 960 965 تومن در میاد میتونی ram رو 2 تا 1gb در نظر بگیری یه 37 38 تومنی حدودا کم میشه.;)

آخرین ویرایش:
سلام این سیستم چه طوره؟:
VGA:250GTS 1GB 188T
CPU:Q8400 193T
MB:Ausus P5QLSE 117T
RAM:2*2GB Super Talent 2*48T
Power:Green 535A 63T
HDD:500GB Max Sata II 56T
هر پیشنهادی دارین هم بگین!
260GTX نداشت.

آخرین ویرایش:
سلام این سیستم چه طوره؟:
هار هم نمیدونم چه برندی هست ولی گفت خوبه!
260GTX نداشت.
جایی که رفته بودم گیر داده بود که بیا و رم DDR3 و یه MB که پشتیبانی کنه ازش بگیر من هم گفتم که اون طوری بهتره CPU هم i5 یا i7 بگیرم که از قدرت رم ها بیشتر استفاده بشه اون گفت که ربطی نداره!بعد گفت از یه جای معتبر منبع داری گفتم تو یه فروم خوندم(فکر کنم همین جا یه چیز هایی خونده باشم).
خب حالا حرف من درست بود؟اگه میشه دلیلش رو بگین برم حالش رو بگیرم.
این قیمتا فضاییه...بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا دوستان بهت کمک کنند.
درسته.کارایی رم های DDR3 روی سیستم های CI5 و CI7 مشخص میشه اما روی پلتفرم های X48 هم بد جواب نمیده.چون روی پلتفرم C2Q رم های DDR3 تاثیر بسزایی روی سرعت و پهنای باند و نتیجه ی نهایی ندارند...
اینا میتونی تو بنچ ها ببینی...

سلام این سیستم چه طوره؟:
260GTX نداشت.
جایی که رفته بودم گیر داده بود که بیا و رم DDR3 و یه MB که پشتیبانی کنه ازش بگیر من هم گفتم که اون طوری بهتره CPU هم i5 یا i7 بگیرم که از قدرت رم ها بیشتر استفاده بشه اون گفت که ربطی نداره!بعد گفت از یه جای معتبر منبع داری گفتم تو یه فروم خوندم(فکر کنم همین جا یه چیز هایی خونده باشم).

خب شما که نمیخواید از بورس تهران خرید کنید چرا قیمتها و مشاوره رو میاید اینجا می گیرید؟! معلومه که قیمتهای متفرقه بالاس و پیشنهاد هاشون هم بی پایه و اساس و مسخره

اگر به سبک میوه و تره بار نمیخوای سیستم بخری بهتره بگی چقدر میخوای هزینه کنی تا پیشنهاد بدیم.
راجع به DDR3 هم درست گفتی، فقط بدرد Core i5/i7 میخوره.

سلام این سیستم چه طوره؟:
260GTX نداشت.
برو بش بگو مغازه رو جمع کن و بزن تو کار لباس زیر :biggrin1: . می خوای جنس بخری بودجه بگو ما سیستم معرفی می کنیم . خواستی جمع کنی بچه ها اینجا خودشون برات می بندن . کسی که می گه DDR3 به I7 ربطی نداره بلا نسبت شما به اندازه یه گ.... سرش نمی شه . بش بگو مگه I7 , I5 به جز DDR3 با چیز دیگه هم کار می کنند اصلا؟

سلام من میخوام یه سیستم جدید بگیرم حدودا یک ملیون میخوام هزینه کنم بدون مانیتور
سیستمم مال هشت سال پیشه
برای کار گرافیکی و ساخت بازی بیشتر میخوام
چون بازی فقط با کنسول میکنم
چون سیستمم pixel shader , vortex shader جواب نمیده
خودم همینطوری اینا رو پسندیدم به نظرتون خوبه؟؟به هم میخورن؟ قطعات رو این مادربرده قابل ارتقائه؟
اگه بشه میخوام تا 7-8 سالی برنامه های گرافیکی رو به خوبی جواب بده
چون مثل شما ها نمیتونم هی ارتقا بدم حوصلشم زیاد ندارم
قیمتا میخوام متعادل باشه نه خیلی ارزون باشه نه کم باشه مثل این کارت گرافیک 500 تومنیها برام خیلی گرونه
motherboard:Asus-p7p55DDeluxe
Ram:corsair dual channel 4GB-1600 2x2GB dominator
cpu:intel core i5 2.66-750
VGA:Club nvidia geforce gtx-275 1.7GB
CASE:مشکی و سفید و طرح دار کسی سراغ نداره؟
power:???
speaker:?
مانیتورم هم میخوام w2363v بگیرم از خارج از کشور که به غیر از این یک ملیون 400 دارم
قیمتشو توی ای بی نگاه کردم 350 تومنی در میاد حالا با گمرک و اینها نمیدونم چقدر دیگه باید بدم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or