مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان
ميخوام يك سيستم بخرم (فقط cpu-motherboard-ram-graghic-hard-power) بقيشو دارم(كيس و موسو كيبردو دي وي دي رايتر). مانيتورمم 17 اينچه و تا 1280*1024 را ساپورت ميكنه.
با نرم هافزارهاي سنگيني مثل ansys و catia و fluent كار ميكنم به همين خاطر سرعت و cpu برام خيلي مهمه. نظر خودم در مورد CPU بيشتر intel E8400 يا Q8300 هستش( ميخوام اينتل باشه). رم هم ميخوام DDR3 باشه.
بعضي وقتام بازي هم ميكنم (هنوز پير نشدم:))
بودجه ام 500 تا 600 هستش. دوستان و متخصصان محترم لطفا كمكم كنن
ممنون.

دوستان تونستم بودجمو تا 700 افزايش بدم.
لطفا يه سيستم پيشنهاد بدين.( اگه بشه CPU I5 750 باشه)

سلام به همه
باز من یه بحث متفاوت رو باز می کنم تو تاپیک :biggrin1:.
با توجه به بحث یارانه ها که می دونید مطرح شده و قراره تا چند وقت دیگه اجرایی بشه ، من احساس می کنم که ما افزایش قیمتی رو در بازار سخت افزار داریم . مسلما بعد از این طرح تعرفه واردات هم می ره بالا(مثلا قراره حمایت از محصولات داخلی بشه. اونم محصولاتی که فکر کنم بعد از 100سال داخل ایران تولید بشن) . نظر شما چیه؟ این طرح شاید تاثیر قیمت مستقیم روی کالا نگذاره اما من پیشبینی می کنم که 100% روی بازار قطعات و هرچیز دیگری تاثیر می گذاره . نظرتون چیه؟ و چند درصد افزایش قیمت رو پیشبینی می کنید؟ من بسته به قیمت اجناس حدود 10تا 15% افزایش رو پیشبینی می کنم:biggrin1:.

این رو اینجا طرح کردم چون مشاوره ما رابطه مستقیم با قدرت خرید بچه ها داره . اونایی که سری در کار و بازار دارند PM هم بدن که چه بهتر . ما بدونیم اگه باید بخریم بریم از یکی پول بگیریم و بیایم واسه خرید .

دوستان تونستم بودجمو تا 700 افزايش بدم.
لطفا يه سيستم پيشنهاد بدين.( اگه بشه CPU I5 750 باشه)

خب خیلی خوب شد،اینا رو میتونی بگیری:

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-LE
VGA:GEFORCE 9600GT DDR3 512MB
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
POWER:GREEN 585B+
اینا حدود 725 تومن میشن،کمتر از اینم نمیشه.

سلام به همه
باز من یه بحث متفاوت رو باز می کنم تو تاپیک :biggrin1:.
با توجه به بحث یارانه ها که می دونید مطرح شده و قراره تا چند وقت دیگه اجرایی بشه ، من احساس می کنم که ما افزایش قیمتی رو در بازار سخت افزار داریم . مسلما بعد از این طرح تعرفه واردات هم می ره بالا(مثلا قراره حمایت از محصولات داخلی بشه. اونم محصولاتی که فکر کنم بعد از 100سال داخل ایران تولید بشن) . نظر شما چیه؟ این طرح شاید تاثیر قیمت مستقیم روی کالا نگذاره اما من پیشبینی می کنم که 100% روی بازار قطعات و هرچیز دیگری تاثیر می گذاره . نظرتون چیه؟ و چند درصد افزایش قیمت رو پیشبینی می کنید؟ من بسته به قیمت اجناس حدود 10تا 15% افزایش رو پیشبینی می کنم:biggrin1:.

این رو اینجا طرح کردم چون مشاوره ما رابطه مستقیم با قدرت خرید بچه ها داره . اونایی که سری در کار و بازار دارند PM هم بدن که چه بهتر . ما بدونیم اگه باید بخریم بریم از یکی پول بگیریم و بیایم واسه خرید .

بحث پرداخت یاران ه ها و حمایت از تولید و این قبیل طنزها رو باید توی یه قسمت دیگه ی فروم (اگر طبق قوانین باشه)بصورت مجزا مطرح بکنی که یه مقدار حال و هوای دوستان رو هم عوض کنه!
اما باهات موافقم،بهرحال تاثیرش رو روی قیمتهای دیگه نمیشه انکار کرد،البته با اوضاع فعلی بازار که فاجعه خوندنش اغراق نیست،معلوم نیست باید برای سال آینده چه دورنمایی ترسیم کرد.

بحث پرداخت یاران ه ها و حمایت از تولید و این قبیل طنزها رو باید توی یه قسمت دیگه ی فروم (اگر طبق قوانین باشه)بصورت مجزا مطرح بکنی که یه مقدار حال و هوای دوستان رو هم عوض کنه!
اما باهات موافقم،بهرحال تاثیرش رو روی قیمتهای دیگه نمیشه انکار کرد،البته با اوضاع فعلی بازار که فاجعه خوندنش اغراق نیست،معلوم نیست باید برای سال آینده چه دورنمایی ترسیم کرد.
فرشید جان پیشنهاد لبو فروشی رو می دم بهت و تابستون ها هم آب زرشک و گوجه سبز. البته این کاری هست که خودمم باید شروع کنم . حدالقل چون با شکم مردم سر و کار داره هیچ وقت بازارش خراب نیست:biggrin1: . آقا قیمت ها رو بیارید پایین خوب یه مقدار دیگه . خداوکیلی ما ایرانی هم بدبخت ترین آدم ها هستیم در بازار سخت افزار . جنس برگت خورده و پشت در کارخونه رو میاریم و می خریم و... کلی هم حال می کنیم تازه اونم با قیمتی که اگه تو چین بپردازیم می تونیم 2مدل بالاتر همون کالا رو بخریم . واقعا این نرخ واردات خنده داره .

پس با این حساب آمده خرید بشیم که بازار داره می ریزه به هم:biggrin1:

اولا این بنده خدا رو این قدر سردرگم نکنید دوما اقای S.A.S اون هارد پسرخاله گرامی که سوخته INTERNAL بوده چه ربطی به اکسترنال داره سوما کی گفته اکسترنال گنده و سنگینه و سیم زیاد داره یه سیم USB داره با یه اداپتور و خوده من اکسترنال WD 1TR MY BOOK ESSENTAIL دارم از تابستون گرفتم و تا حالا هیچ مشکلی باهاش ندارم.
ما که هرچی اکسترنال ديديم سنگين وزن(!) بودن
اون اداپتور هم الکی يه وسيله اضافست
اگر کسی بخواد با خودش حمل کنه اکسترنال به چه دردش ميخوره
که بعد امين گفت نميخواد جايی ببره
در ضمن من اون هارد مثال زدم نگفتم همه هاردهای WD ميسوزن
شما هم کمتر smartass بازی در بيار

فرشید جان پیشنهاد لبو فروشی رو می دم بهت و تابستون ها هم آب زرشک و گوجه سبز. البته این کاری هست که خودمم باید شروع کنم . حدالقل چون با شکم مردم سر و کار داره هیچ وقت بازارش خراب نیست:biggrin1: . آقا قیمت ها رو بیارید پایین خوب یه مقدار دیگه . خداوکیلی ما ایرانی هم بدبخت ترین آدم ها هستیم در بازار سخت افزار . جنس برگت خورده و پشت در کارخونه رو میاریم و می خریم و... کلی هم حال می کنیم تازه اونم با قیمتی که اگه تو چین بپردازیم می تونیم 2مدل بالاتر همون کالا رو بخریم . واقعا این نرخ واردات خنده داره .

پس با این حساب آمده خرید بشیم که بازار داره می ریزه به هم:biggrin1:
پیشنهاد خوبیه،صنف مواد غذایی هیچ وقت رکود و افت و خیز نداره،می تونیم با هم شریک شیم!

راجع به وقت خرید هم باز نمیشه پیش بینی کرد،اما یه مدتی هست قیمتها ثابته،چون اصولا تقاضایی توی بازار نیست
البته پیش نمایش بعضی از سخت افزارهای 2010 در نمایشگاه CES نشون داده شده که بدنبالش حتما قطعات جدیدی به بازار میان از جمله پردازنده های Core i5 6xx/Core i3 و چیپ ست های H55/57 که برای رده ی ارزونقیمت و گرافیکای مجتمع هست
در ضمن Nvidia هم پیش نمایش GF100 رو به تفضیل نمایش داد و تحسین و تعجب بیننده هاو خبرنگاران رو هم برانگیخت،این تراشه خیلی بیشتر از سرعت بیشتر و DX11 حرف برای گفتن داره.

سلام دوستان
من امروز بازار بودم
متاسفانه کارت geforce 9600gt ۵۱۲ اصلا گیر نمیاد . ۱ گیگش هست اونم از ۱۱۷ تا ۱۲۰ تومان, فقط یه برندی هم بود که ۱۰۰ تومان بود !
مادر برده p7p55m هم گیر نمیاد.
رم ddr3 هم ارزون شده ، 4 گیگ geil 1333 حدود 114 تومن!

سلام دوستان
من امروز بازار بودم
متاسفانه کارت geforce 9600gt ۵۱۲ اصلا گیر نمیاد . ۱ گیگش هست اونم از ۱۱۷ تا ۱۲۰ تومان, فقط یه برندی هم بود که ۱۰۰ تومان بود !
مادر برده p7p55m هم گیر نمیاد.
رم ddr3 هم ارزون شده ، 4 گیگ geil 1333 حدود 114 تومن!
بله،سری جدید کارتای 9600GT که برد طرح جدید هم دارن همگی یک گیگابایتی شده که حدود 115 تا 120 تومن -یعنی 15 تومن گرونتر از مدل 512 مگابایتی- هستن

بجای این کارت میشه GT240 رو خرید که هم DDR5 داره و هم پورت DVI، همقیمت هم هستن،ولی از 9600 یکم سرعتش کمتره.

دوستان سلام عليكم .
من بعد چندي امروز داشتم تو نت ميچرخيدم كه ييهو ديدم تو ليون core i3 گذاشته !! ميخواستم ببينم كه چيزي ميتونين با پايه همين core i3 پيشنهاد بدين ؟؟‌ مدلاش هم 530 و 540 بود . اگر ميشه 1سيستمم با پايه core i5 750 پيشنهاد بدين .
ميخوام براي يكي از فاميلامون سيستم جمع كنم . گفته core i5 يا core i7 باشه !!‌ (البته core i7 نخواهد گرفت چون ميدونم بودجش به اون نميرسه !) ولي وقتي ديدم core i3 هم اومده گفتم 1 سوال بكنم ببينم چجوريه ؟؟؟
بودجه هم فعلا برام تعيين نكرده !!! اگه ميشه شما سيستمهاي پيشنهاديتونو با قيمت بگين تا من برم بهش بگم كه حول و حوشي كه بايد هزينه كنه چقدره !!!
خيلي ممنون !‌

پيوست : راستي اگر ميشه 1 بنچمارك هم از سري هاي core i7 .core i5.core i3 و phenom II بذارين (واگر مدل جديدي هم بجز اينا اومده اون رو هم محبت كنين)

دوستان سلام عليكم .
من بعد چندي امروز داشتم تو نت ميچرخيدم كه ييهو ديدم تو ليون core i3 گذاشته !! ميخواستم ببينم كه چيزي ميتونين با پايه همين core i3 پيشنهاد بدين ؟؟‌ مدلاش هم 530 و 540 بود . اگر ميشه 1سيستمم با پايه core i5 750 پيشنهاد بدين .
ميخوام براي يكي از فاميلامون سيستم جمع كنم . گفته core i5 يا core i7 باشه !!‌ (البته core i7 نخواهد گرفت چون ميدونم بودجش به اون نميرسه !) ولي وقتي ديدم core i3 هم اومده گفتم 1 سوال بكنم ببينم چجوريه ؟؟؟
بودجه هم فعلا برام تعيين نكرده !!! اگه ميشه شما سيستمهاي پيشنهاديتونو با قيمت بگين تا من برم بهش بگم كه حول و حوشي كه بايد هزينه كنه چقدره !!!
خيلي ممنون !‌

پيوست : راستي اگر ميشه 1 بنچمارك هم از سري هاي core i7 .core i5.core i3 و phenom II بذارين (واگر مدل جديدي هم بجز اينا اومده اون رو هم محبت كنين)
خوب سری I3 که عرض کردید بله وارد شده . بدک هم نیست . یه کارایی متوسط رو به خوبی در رنج قیمتش داره . در حدو اندازه قیمتش هست . کمااینکه از لحاظ تکنولوژی از سایرین سرتره .
http://www.xbitlabs.com/images/cpu/clarkdale-review/mixcraft.png
http://images.anandtech.com/graphs/clarkdalelaunch_010310105346/21169.png
http://images.anandtech.com/graphs/clarkdalelaunch_010310105346/21168.png
http://www.pcgameshardware.de/screenshots/medium/2009/12/Benchmark-Core-i3-530-2.jpg
http://images.anandtech.com/graphs/clarkdalelaunch_010310105346/21153.png
جنس خوبیه . اما از مادربردهاش داخل ایران خبری ندارم لذا نمی تون بهت سیستم معرفی کنم . :biggrin1:

خب پردازنده های Core i3 هم که دو هسته ای های Core i5 هستن کم کم میرسن،فعلا تنها مادربردهای قابل گزینش مدلهای با تراشه ی P55 هستن:
مهمترین موضوع یعنی بودجه رو نگفتی:

CPU:INTEL CORE i3 540
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-LX
VGA:GEFORCE 9600GT 1GB
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 535w+
CASE:MAGNUM
اینا حدود 780 تومن میشه،اگر خواستی Core i5باشه فقط حدود 40 تومن میاد رو قیمت سیستم.

سلام من پسر عموم این کامپیوتر رو گرفته به قیمت 1200 می خوستم بدونم خوب هست یا نه بعد راستی چرا سرعتش پایین هست 2 بازی هنگ میکنه و خلاصه نسبت به این قطعات سرعتش پایین هست نمیدونم چرا
M.B GIGA P55A-UD3
CPU INTEL I5 750
VGA ELITEGROUP 9600 GT 2GB
MODEM DLINK
MONITOR SAMSUNG 22500
RAM GELL 4G .1333 DDR3 DAUL
POWER GREEN 685W
H.D.D MAXTOR 1TB

Last edited by a moderator:
سلام من پسر عموم این کامپیوتر رو گرفته به قیمت 1200 می خوستم بدونم خوب هست یا نه بعد راستی چرا سرعتش پایین هست 2 بازی هنگ میکنه و خلاصه نسبت به این قطعات سرعتش پایین هست نمیدونم چرا
M.B GIGA P55A-UD3
CPU INTEL 15 750
MODEM DLINK
MONITOR SAMSUNG 22500
POWER GREEN 685W
H.D.D MAXTOR 1TB

کارت خوبی واسه بازی نداره اون ضعیفه

M.B GIGA P55A-UD3
CPU INTEL I5 750
MODEM DLINK
MONITOR SAMSUNG 22500
POWER GREEN 685W
H.D.D MAXTOR 1TB
خوب سیستم خوبی بسته هرچند میتونست با یه مشاوره سیستمی بهتر از این ببنده ، اما در مورد بازی یعنی چی هنگ میکنه بیشتر توضیح بده !
فقط یه بحث پیش میاد :cheesygri ، سیستم رو واسه بازی گرفته ؟! پس چرا یه همچین کارتی بسته اونم 2gbش ؟! جدا از اینکه 2gb بودنش تو کارایی با مدل 512mbش فرق چندانی نداره خود کارت نسبت به مدل ref هم کارایی پایینتری داره !:confused:

آخرین ویرایش:
M.B GIGA P55A-UD3
CPU INTEL I5 750
MODEM DLINK
MONITOR SAMSUNG 22500
POWER GREEN 685W
H.D.D MAXTOR 1TB
خیلی جالبه که این مقدار برای سیستم هزینه کرده اما همچین کارت ضعیفی رو روی سیستم براش بستن!
این کارت به کار کسی میومد که خیلی کم بخواد بازی کنه و تازه مدل 2 گیگش هم به هیچ کاری نمیاد،پاور هم یه پاور 585 وات هم میگرفت زیاد بود.
فک کنم منظورت اینه که توی بازی Lag داره که طبیعتا مربوط به گرافیک هست،اگر ماجولای رم مشکلی نداشته باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or