مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خب قیمت ها رو زنگ زد از یه مغازه گرفت حالا خود من از چند جای دیگه هم قیمت میگیرم!
خب هر قطعه ای این جا پیدا نمیشه!تفاوت قیمت هم این جا زیاده!بعضی شرکت ها هم مثل ausus این جا گارانتی درست ندارن.حالا بریم بازار قیمت کنیم ببینیم چی میشه!من هم سیستم خاصی مدنظرم هست.
260 GTX
Q 8400
مین رو هم MSI میخوام و رم هم فرقی نمیکنه!
بودجم هم 650 هست حدودا.
راستی منظورش از Max هم همون Maxtor بود من متوجه نشدم.
برو بش بگو مغازه رو جمع کن و بزن تو کار لباس زیر :biggrin1: . می خوای جنس بخری بودجه بگو ما سیستم معرفی می کنیم . خواستی جمع کنی بچه ها اینجا خودشون برات می بندن . کسی که می گه DDR3 به I7 ربطی نداره بلا نسبت شما به اندازه یه گ.... سرش نمی شه . بش بگو مگه I7 , I5 به جز DDR3 با چیز دیگه هم کار می کنند اصلا؟
نمیشد یه کم لحن بهتری به کار ببرین؟تون کسی که من پیشش رفتم دیگه اون قدر هم که شما فکر میکنین بی اطلاع نیست!تازه گفت از کدوم فروم اطلاعات میگیری چون تو خیلی ها اطلاعات غلط داده میشه گفتم قابل اطمینانه البته اون بنده خدا هم حرف منو رد نکرد ولی گفت با سری Quad هم خوب کار میکنه!(نقل مضمون)
اگر به سبک میوه و تره بار نمیخوای سیستم بخری بهتره بگی چقدر میخوای هزینه کنی تا پیشنهاد بدیم.
من از چندین صفحه پیش سیستم مورد نظرمو پیدا کردم ولی بعضی قطعاتش رو باید بگردم تا پیدا کنم.
گفتین میوه و تره بار یادم اومد تو یه ضمیمه ی روزنتمه که کپی از کلیک هست مین بورد Maximus یا یه هم چین چیزایی پیشنهاد داره بود با CPU ا Q9950 و 4GIG رم DDR3 و کارت گرافیک.........9400GT DDR2 2GB میگفت خیلی هم خوبه واسه بازی:laughing::-":((

آخرین ویرایش:
خب قیمت ها رو زنگ زد از یه مغازه گرفت حالا خود من از چند جای دیگه هم قیمت میگیرم!
خب هر قطعه ای این جا پیدا نمیشه!تفاوت قیمت هم این جا زیاده!بعضی شرکت ها هم مثل ausus این جا گارانتی درست ندارن.حالا بریم بازار قیمت کنیم ببینیم چی میشه!من هم سیستم خاصی مدنظرم هست.
260 GTX
Q 8400
بودجم هم 650 هست حدودا.
نمیشد یه کم لحن بهتری به کار ببرین؟تون کسی که من پیشش رفتم دیگه اون قدر هم که شما فکر میکنین بی اطلاع نیست!تازه گفت از کدوم فروم اطلاعات میگیری چون تو خیلی ها اطلاعات غلط داده میشه گفتم قابل اطمینانه البته اون بنده خدا هم حرف منو رد نکرد ولی گفت با سری Quad هم خوب کار میکنه!(نقل مضمون)
من از چندین صفحه پیش سیستم مورد نظرمو پیدا کردم ولی بعضی قطعاتش رو باید بگردم تا پیدا کنم.
گفتین میوه و تره بار یادم اومد تو یه ضمیمه ی روزنتمه که کپی از کلیک هست مین بورد Maximus یا یه هم چین چیزایی پیشنهاد داره بود با CPU ا Q9950 و 4GIG رم DDR3 و کارت گرافیک.........9400GT DDR2 2GB میگفت خیلی هم خوبه واسه بازی:laughing::-":((
از این روزنامه و هفته نامه ها خیلی نخون . منم هربار عصر ارتباط می خرم و می خونم تو صفحه مشاوره اش یه ساعتی می خندم . با اینکه افراد فنی هستند اما اصلا هیچی بارشون نیست در بحث بستن سیستم .از سیسیتم تستشون معلومه . Cpu بالای 1میلیون پولشه و مادبرد بالای 450 بعد کارت گرافیک GTX 285 هست:laughing: . فقط می گردن ببین چه طوری و با چه الگوریتمی می تونن پول طرف رو نابود کنند . دقیقا مثل مسئله کوله پشتی و با این تفاوت که این رو با الگوریتم ضدحریصانه حل می کنند:biggrin1: . یعنی هرچی به درد نخور تر بهتر.
650دقیقا برای چند قطعه؟

سلام من میخوام یه سیستم جدید بگیرم حدودا یک ملیون میخوام هزینه کنم بدون مانیتور
سیستمم مال هشت سال پیشه
برای کار گرافیکی و ساخت بازی بیشتر میخوام
چون بازی فقط با کنسول میکنم
چون سیستمم pixel shader , vortex shader جواب نمیده
خودم همینطوری اینا رو پسندیدم به نظرتون خوبه؟؟به هم میخورن؟ قطعات رو این مادربرده قابل ارتقائه؟
اگه بشه میخوام تا 7-8 سالی برنامه های گرافیکی رو به خوبی جواب بده
چون مثل شما ها نمیتونم هی ارتقا بدم حوصلشم زیاد ندارم
قیمتا میخوام متعادل باشه نه خیلی ارزون باشه نه کم باشه مثل این کارت گرافیک 500 تومنیها برام خیلی گرونه
motherboard:Asus-p7p55DDeluxe
Ram:corsair dual channel 4GB-1600 2x2GB dominator
cpu:intel core i5 2.66-750
VGA:Club nvidia geforce gtx-275 1.7GB
CASE:مشکی و سفید و طرح دار کسی سراغ نداره؟
power:???
speaker:?
مانیتورم هم میخوام w2363v بگیرم از خارج از کشور که به غیر از این یک ملیون 400 دارم
قیمتشو توی ای بی نگاه کردم 350 تومنی در میاد حالا با گمرک و اینها نمیدونم چقدر دیگه باید بدم

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTX 275 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY
اینا حدود 1140 تومن میشن،البته بگم اون 7 8 سالی که میگی عمر یخچال خونست! ،برای یه PC نمیشه بیشتر از 3 یا 4 سال عمر مفید پیش بینی کرد،تازه کارت گرافیک همیشه زودتر باید ارتقا پیدا کنه

مانیتور رو هم نمیتونی شخصی وارد کنی چون گرکی خیلی بالایی داره و مانیتور واست دست کم 50 درصد بالاتر میفته که اصلا ارزشش رو نداره،یعنی اون مدل واست حدود 500 تومن میفته! ،مدلای خوب دیگه توی بازار داریم

260 GTX
Q 8400
بودجم هم 650 هست حدودا.

ما هر چی میگیم قطعات رو میتونی از تهران تهیه کنی یا برات ارسال کنیم شما باز حرف رفتن به بازار رو میزنی و اینکه شرایط یا برندای خاصی رو مطرح میکنی که با این اوصاف فکر میکنم پیشنهاد سیستم هم بی فایدس،چون باز میری پیش یکی از اون اساتید خرید میکنی و لیست قطعات رو هم واست عوض میکنن.

ASUS - P7P55D کدوم مدلشو باید گرفت؟؟
CLUB - NVIDIA GeForce GTX275 - 896MB
با
CLUB - NVIDIA GeForce GTX275 - 1.7GB
فرق زیادی نداره که قیمتشون فقط 50 تومن تفاوت داره؟؟؟؟
1.7 گیگ بگیرم بهتر نیست؟

آخرین ویرایش:
با
1.7 گیگ بگیرم بهتر نیست؟
دقیقا همون مدلی رو که گفتم
گرافیک هم 1.7 گیگابایت به کاری نمیاد،اگر کاربردی داره به ما هم بگو

بعدم اصلا پولت به اونا نمیرسه.

با
1.7 گیگ بگیرم بهتر نیست؟
می خوای 50تومن بگذاری روی پول 275 بهتره بری و 5850 بخری . واگر نه برای اون 1.7 پول خرج نکن چون فرق محسوسی نداره

بالاخره Expansion 1TB External Desktop Hard Drive خریدم! اینم اطلاعاتش...

sea.jpg

نظرتون چیه؟! من زیاد از جزییاتشون باخبر نیستم:دی

بچه ها، من یک مادربرد MSI PT890 Neo دارم، میخوام ببینم میشه CPU 2.8 که روش رو وردارم یه CPU بهتر بزارم روش؟ چه CPU ای؟ بدون اینکه مجبور بشم کل سیستم رو عوض کنم؟

sea.jpg

سلام امین جان
به به پستات که که شد20 هزار:d تبریک!
به به هارد هم که گرفتی، تبریک!

آقا مشخصاتش رو که من می بینم مشکلی نداره و هارد خوبی هم هست و برند سیگیت هم که در زمینه هارد دیسک کاملا معتبره.

Last edited by a moderator:

sea.jpg

خب خیلی خوبه که رفتی خریدی تا بعدا از جزییاتش باخبر بشی!
هارد خوبیه.

بچه ها، من یک مادربرد MSI PT890 Neo دارم، میخوام ببینم میشه CPU 2.8 که روش رو وردارم یه CPU بهتر بزارم روش؟ چه CPU ای؟ بدون اینکه مجبور بشم کل سیستم رو عوض کنم؟

مادربرد شما نهایت میتونه دو هسته ای های سری Core 2 Dou -اونم از مدلای 65 نانوی قدیمی - رو ساپورت کنه،مثل E6600/6700 که دیگه سریعترینشون هستن،البته قبلش باید بایوس مادربرد رو عوض کنی.

آخرین ویرایش:
مادربرد شما نهایت میتونه دو هسته ای های سری Core 2 Dou -اونم از مدلای 65 نانوی قدیمی - رو ساپورت کنه،مثل E6600/6700 که دیگه سریعترینشون هستن،البته قبلش باید بایوس مادربرد رو عوض کنی.
خب فرشید جان، همین مدلی که میگی رو بگیرم خوبه یا اینکه بهتر مادربرد رو عوض کنم؟

سلام رامین جان
به به پستات که که شد20 هزار:biggrin1: تبریک!
به به هارد هم که گرفتی، تبریک!

آقا مشخصاتش رو که من می بینم مشکلی نداره و هارد خوبی هم هست و برند سیگیت هم که در زمینه هارد دیسک کاملا معتبره.

رامین خودتی:دی امین بودم :cheesygri
پست هم خیلی وقته 20 هزار تا رو رد کرده کجای کاری:دی
ممنون

خب خیلی خوبه که رفتی خریدی تا بعدا از جزییاتش باخبر بشی!
هارد خوبیه.

جالب اینجاست بدجور رکب خوردم:)
داداشم با دوستاش رفته بود بیرون دیدم اومد خونه گفت اینم هارد:دی

خب فرشید جان، همین مدلی که میگی رو بگیرم خوبه یا اینکه بهتر مادربرد رو عوض کنم؟

بستگی به بودجت داره و اینکه بخوای با سیستمت چیکار کنی،اگه میتونی که کل قطعات اصلی سیستم رو آپگرید کن،اگر نه که تعویض CPU یه مقدار دیگه به عمر کاری سیستم اضافه میکنه
جالب اینجاست بدجور رکب خوردم:)
داداشم با دوستاش رفته بود بیرون دیدم اومد خونه گفت اینم هارد:دی
خب ایندفه که به خیر گذشت،اما همیشه اینقد هم نمیشه رو پیشنهاد فروشنده ها حساب کردا ، به داداش بگو که واسه سری بعد احتیاط کنه.

نميدونم چرا هركي سيستم ميخواد مياد پيش من كه منم مجبورم مزاحم شما بشم :blushing:

يكي از بچه ها يه سيستم تا سقف 1 تومن ميخواد با همه چي (حتي موس و كيبورد و مانيتور و...)

كارت گرافيك رو گفت اگه از اين ATI جديد خوبا كه ارزون زده باشه اشكال نداره. زياد هم براي گيم نميخواد. CPU ميخواد خوب باشه.

شرمنده :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or