Zalamen
کاربر سایت
خب قیمت ها رو زنگ زد از یه مغازه گرفت حالا خود من از چند جای دیگه هم قیمت میگیرم!
خب هر قطعه ای این جا پیدا نمیشه!تفاوت قیمت هم این جا زیاده!بعضی شرکت ها هم مثل ausus این جا گارانتی درست ندارن.حالا بریم بازار قیمت کنیم ببینیم چی میشه!من هم سیستم خاصی مدنظرم هست.
260 GTX
Q 8400
مین رو هم MSI میخوام و رم هم فرقی نمیکنه!
بودجم هم 650 هست حدودا.
راستی منظورش از Max هم همون Maxtor بود من متوجه نشدم.
گفتین میوه و تره بار یادم اومد تو یه ضمیمه ی روزنتمه که کپی از کلیک هست مین بورد Maximus یا یه هم چین چیزایی پیشنهاد داره بود با CPU ا Q9950 و 4GIG رم DDR3 و کارت گرافیک.........9400GT DDR2 2GB میگفت خیلی هم خوبه واسه بازی:laughing:
خب هر قطعه ای این جا پیدا نمیشه!تفاوت قیمت هم این جا زیاده!بعضی شرکت ها هم مثل ausus این جا گارانتی درست ندارن.حالا بریم بازار قیمت کنیم ببینیم چی میشه!من هم سیستم خاصی مدنظرم هست.
260 GTX
Q 8400
مین رو هم MSI میخوام و رم هم فرقی نمیکنه!
بودجم هم 650 هست حدودا.
راستی منظورش از Max هم همون Maxtor بود من متوجه نشدم.
نمیشد یه کم لحن بهتری به کار ببرین؟تون کسی که من پیشش رفتم دیگه اون قدر هم که شما فکر میکنین بی اطلاع نیست!تازه گفت از کدوم فروم اطلاعات میگیری چون تو خیلی ها اطلاعات غلط داده میشه گفتم قابل اطمینانه البته اون بنده خدا هم حرف منو رد نکرد ولی گفت با سری Quad هم خوب کار میکنه!(نقل مضمون)برو بش بگو مغازه رو جمع کن و بزن تو کار لباس زیر :biggrin1: . می خوای جنس بخری بودجه بگو ما سیستم معرفی می کنیم . خواستی جمع کنی بچه ها اینجا خودشون برات می بندن . کسی که می گه DDR3 به I7 ربطی نداره بلا نسبت شما به اندازه یه گ.... سرش نمی شه . بش بگو مگه I7 , I5 به جز DDR3 با چیز دیگه هم کار می کنند اصلا؟
من از چندین صفحه پیش سیستم مورد نظرمو پیدا کردم ولی بعضی قطعاتش رو باید بگردم تا پیدا کنم.اگر به سبک میوه و تره بار نمیخوای سیستم بخری بهتره بگی چقدر میخوای هزینه کنی تا پیشنهاد بدیم.
گفتین میوه و تره بار یادم اومد تو یه ضمیمه ی روزنتمه که کپی از کلیک هست مین بورد Maximus یا یه هم چین چیزایی پیشنهاد داره بود با CPU ا Q9950 و 4GIG رم DDR3 و کارت گرافیک.........9400GT DDR2 2GB میگفت خیلی هم خوبه واسه بازی:laughing:
آخرین ویرایش: