مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

هیچ وقت دو ات CPU از دوتا برند و ساختار مختلف رو با هم مستقیم مقایسه نکن،خیلی جاها 2 هسته ای های اینتل از سه هسته ای های AMD سریعتر عمل می کنن،عوامل مختلفی توی نتایج دخیله،فقط تعداد هسته ها یا مقدار کش نیست.

خب پس e7400 رو میگیرم.این از این.فقط اگه قیمت تهران رو بهم بدی ممنون میشم که یوقت نره توی پاچمون.
فقط یه سوال اینکه بنظرتون میشه یه 1 سال و خرده ایی به این cpu اتکا کرد یا نه؟

سلام
این یه تهدیده :دی درست حسابی جوابم رو ندین یه تاپیک میزنم:دی!!!!
من میخوام یه هارد اکسترنال 500 گیگ یا 1ترابایت بگیرم(ترجیحا 1ترا !! ) میخوام بدونم چه مدلی تو بازار خوبه ؟!
این طور که متوجه شدم هاردها همگی چینی شدن ! این مشکلی رو بوجود نمیاره؟ خب من بیام فیلم دانلود کنم بریزم توش اخر سر یهو بسوزه و به فنا برم!! :دی کلا کسی اماری چیزی داره بگه...
راسته میگن 1 ترا زودتر میسوزه یا شایعه ی کثیفیه؟:دی یکی از مغازه دارهای شهرمون به داداشم گفت که شک دارم اون فروشنده ی گلابی چیزی بارش باشه :دی

خب پس e7400 رو میگیرم.این از این.فقط اگه قیمت تهران رو بهم بدی ممنون میشم که یوقت نره توی پاچمون.
فقط یه سوال اینکه بنظرتون میشه یه 1 سال و خرده ایی به این cpu اتکا کرد یا نه؟

اینجا که حدود 120 تومن هست،فعلا هم بخوبی جواب میده و مشکلی نداره،ولی بهتره از الان یه چهار هسته ای بگیری که تا چن سال راحت باشی،یه چیزی مثل Q8200/Q8400

سلام
این یه تهدیده :دی درست حسابی جوابم رو ندین یه تاپیک میزنم:دی!!!!
من میخوام یه هارد اکسترنال 500 گیگ یا 1ترابایت بگیرم(ترجیحا 1ترا !! ) میخوام بدونم چه مدلی تو بازار خوبه ؟!
این طور که متوجه شدم هاردها همگی چینی شدن ! این مشکلی رو بوجود نمیاره؟ خب من بیام فیلم دانلود کنم بریزم توش اخر سر یهو بسوزه و به فنا برم!! :دی کلا کسی اماری چیزی داره بگه...
راسته میگن 1 ترا زودتر میسوزه یا شایعه ی کثیفیه؟:دی یکی از مغازه دارهای شهرمون به داداشم گفت که شک دارم اون فروشنده ی گلابی چیزی بارش باشه :دی

نه فقط هاردا بلکه تمام قطعات کامپیوتر توی چین دارن تولید میشن،اما توی ایران که کیس پیت حلبی هم هنوز تولید نمیشه واسه کامپیوتر،بعد از اینهمه سال
اما این دلیل بی کیفیتی نیست،چون جنسای اورجینال هیچ مشکلی ندارن،مخصوصا هاردای اکسترنال که از دو سه تا برند معتبر هستن و همه جای دنیا هم استفاده میشن،به حرف عوام توجه نکن.

سلام دوستان
ميخوام يك سيستم بخرم (فقط cpu-motherboard-ram-graghic-hard-power) بقيشو دارم(كيس و موسو كيبردو دي وي دي رايتر). مانيتورمم 17 اينچه و تا 1280*1024 را ساپورت ميكنه.
با نرم هافزارهاي سنگيني مثل ansys و catia و fluent كار ميكنم به همين خاطر سرعت و cpu برام خيلي مهمه. نظر خودم در مورد CPU بيشتر intel E8400 يا Q8300 هستش( ميخوام اينتل باشه). رم هم ميخوام DDR3 باشه.
بعضي وقتام بازي هم ميكنم (هنوز پير نشدم:))
بودجه ام 500 تا 600 هستش. دوستان و متخصصان محترم لطفا كمكم كنن
ممنون.

اینجا که حدود 120 تومن هست،فعلا هم بخوبی جواب میده و مشکلی نداره،ولی بهتره از الان یه چهار هسته ای بگیری که تا چن سال راحت باشی،یه چیزی مثل Q8200/Q8400

خودم خیلی دوست داشتم که 4 هسته ای بگیرم اما واقعا low budget شدم اساسی.
ممنون بابت راهنمایی و وقتی که گزاشتی.

سلام
این یه تهدیده :biggrin1: درست حسابی جوابم رو ندین یه تاپیک میزنم:biggrin1:!!!!
این طور که متوجه شدم هاردها همگی چینی شدن ! این مشکلی رو بوجود نمیاره؟ خب من بیام فیلم دانلود کنم بریزم توش اخر سر یهو بسوزه و به فنا برم!! :biggrin1: کلا کسی اماری چیزی داره بگه...
راسته میگن 1 ترا زودتر میسوزه یا شایعه ی کثیفیه؟:biggrin1: یکی از مغازه دارهای شهرمون به داداشم گفت که شک دارم اون فروشنده ی گلابی چیزی بارش باشه :biggrin1:
اِ ، امین تهدید کردی ؟! :cheesygri این کارا بَده آخر و عاقبت نداره.:cheesygri
نه یه شایعه تمیزه ! :biggrin1: آدرسشو بده میگم بچه ها رو سرش خراب شن.:biggrin1:
خوب اگه سایز و اندازه برات مهمه بیشتر از 500gb تو بازار نداریم (در حال حاضر تو 2.5 اینچ بالاتر از 500 نداریم یعنی وجود خارجی نداره:cheesygri) اما اگه سایز و اندازه برات مهم نیست تا 2gb هم میتونی در نظر بگیری.
در کل من hitachi simpletech 500gb رو پیشنهاد میدم بسیار زیبا ، جادار ، مطمئن و.... :biggrin1:
تو مایه های 88 89 تومن در میاد.(تهران)
سلام دوستان
ميخوام يك سيستم بخرم (فقط cpu-motherboard-ram-graghic-hard-power) بقيشو دارم(كيس و موسو كيبردو دي وي دي رايتر). مانيتورمم 17 اينچه و تا 1280*1024 را ساپورت ميكنه.
با نرم هافزارهاي سنگيني مثل ansys و catia و fluent كار ميكنم به همين خاطر سرعت و cpu برام خيلي مهمه. نظر خودم در مورد CPU بيشتر intel E8400 يا Q8300 هستش( ميخوام اينتل باشه). رم هم ميخوام DDR3 باشه.
ممنون.
با 600 میخوای این همه کار کنی ؟! :cheesygri
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel q9400 or q9300
RAM : patriot black 2*1gb 1066
MAIN : giga ga-ep45-ud3r or asus p5q
VGA : asus or inno3d 9600gt ddr3 512mb
HDD : samsung or seagate 500gb 16mb
POWER : green gp535a

حدودا 600 605 تومن در میاد.

آخرین ویرایش:
ممنون فرشید جان
حالا این مدل هایی که تو بازار هست کدوم رو پیشنهاد میکنین؟!
خیلی تفاوت ندارن،اما Seagate Free Agent و WD MyPassport گزینه های خوبین،البته گارانتی برند WD بیشتره.
البته اینا مدلای قابل حمل هست،مدلای رومیزی بزرگترن و یه آداپتور برق هم لازم دارن.

سلام دوستان
ممنون.

CPU:INTEL Q8300
RAM:2*2GB DDR2 G.SKILL
M/B:P5Q
VGA:9600GT 512MB
HDD:500 GB SEAGATE 7200.12
POWER:GREEN 535W
اینا حدود 600 تومن میشن،با این بودجه DDR3 هم نمیشه برداری چون مادربردای P45 DDR3 گرون هستن،اگر تا 700 تومن میشد هزینه کنی میتونستی CORE I5 750 برداری که خیلی خیلی سریعتر هست.

خودم خیلی دوست داشتم که 4 هسته ای بگیرم اما واقعا low budget شدم اساسی.
ممنون بابت راهنمایی و وقتی که گزاشتی.

میتونی Q8300 رو بگیری که حدود 150 تومن هست.

CPU:INTEL Q8300
RAM:2*2GB DDR2 G.SKILL
M/B:P5Q
VGA:9600GT 512MB
HDD:500 GB SEAGATE 7200.12
POWER:GREEN 535W
اینا حدود 600 تومن میشن،با این بودجه DDR3 هم نمیشه برداری چون مادربردای P45 DDR3 گرون هستن،اگر تا 700 تومن میشد هزینه کنی میتونستی CORE I5 750 برداری که خیلی خیلی سریعتر هست.

نميتونم مادربرداي giga ep43t-ud3l و يا asus p5p41 t le بخرم كه DDR3 رو هم ساپورت ميكنه؟ قيمتشون هم فكر كنم زير 120 باشه!
بين E8400 و Q8300 موندم كدومو انتخاب كنم شنيدم كه E8400 پرفرمنسش بالاتره! درسته؟

نميتونم مادربرداي giga ep43t-ud3l و يا asus p5p41 t le بخرم كه DDR3 رو هم ساپورت ميكنه؟ قيمتشون هم فكر كنم زير 120 باشه!
بين E8400 و Q8300 موندم كدومو انتخاب كنم شنيدم كه E8400 پرفرمنسش بالاتره! درسته؟
دوست عزیز اگرم DDR3 بگیری هم مادربردش و هم رمش گرونتره،در ضمن راندمانش هم اگر کمتر نباشه بیشتر نیست.
E8400 هم فقط فرکانسش بالا تره،دلیل نیست که سریعتر باشه،مشخص هست که چهار هسته ای قدرت خیلی بیشتری داره،اما این برنامه هان که باید از قدرتشون کامل استفاده کنن،بازیهای قدیمیتر هم بهمین خاطر با فرکانس بالاتر سریعتر بودن.

اِ ، امین تهدید کردی ؟! :cheesygri این کارا بَده آخر و عاقبت نداره.:cheesygri
نه یه شایعه تمیزه ! :biggrin1: آدرسشو بده میگم بچه ها رو سرش خراب شن.:biggrin1:
خوب اگه سایز و اندازه برات مهمه بیشتر از 500gb تو بازار نداریم (در حال حاضر تو 2.5 اینچ بالاتر از 500 نداریم یعنی وجود خارجی نداره:cheesygri) اما اگه سایز و اندازه برات مهم نیست تا 2gb هم میتونی در نظر بگیری.
در کل من hitachi simpletech 500gb رو پیشنهاد میدم بسیار زیبا ، جادار ، مطمئن و.... :biggrin1:
تو مایه های 88 89 تومن در میاد.(تهران)
خیلی تفاوت ندارن،اما Seagate Free Agent و WD MyPassport گزینه های خوبین،البته گارانتی برند WD بیشتره.
البته اینا مدلای قابل حمل هست،مدلای رومیزی بزرگترن و یه آداپتور برق هم لازم دارن.

همین دیگه وقتی زیاد معرفی میشین من سرگیجه میگیرم:دی
بابا یه مدل خوب معرفی کنین 1 ترا میخوام مهم نیست رومیزی یا هر چی باشه:دی

امين من seagate freeagent 640gb portable پيشنهاد ميدم چون پسرخالم 250شو داره خيلی وقته ازش استفاده ميکنه توش فيلم های 1080p ميريزه
سرعتش هم عاليه و تاحالا چند بار جلو چشم من پرت شد ولی خراب نشده:biggrin1:
قبلا يه هارد internal WD خريده بود بعد 1 هفته سوخت:-"
راستی این مدل portable هست و کوچيک تر از external هست و فقط يه usb ميخوره
به نظر من external نگير چون خيلی گنده و سنگينه و چند تا سيم داره اگر خواستی يه جا با خودت ببری عذابه:biggrin1:

همین دیگه یکی میگه من از تعمیر کار پرسیدم میگه wd خرابیش کمه بعد میگین 1 هفته ای سوخته :(:دی
به خدا سر گیجه گرفتم! من واسم فرق نمیکنه جایی ببرمش یا نه چون کاری ندارم...
1 ترابایت خوب که نسوزه 1 هفته ای :دی اصلا نسوزه:p
فکر کنم شانسی باشه درست فهمیدم؟:)

اولا این بنده خدا رو این قدر سردرگم نکنید دوما اقای S.A.S اون هارد پسرخاله گرامی که سوخته INTERNAL بوده چه ربطی به اکسترنال داره سوما کی گفته اکسترنال گنده و سنگینه و سیم زیاد داره یه سیم USB داره با یه اداپتور و خوده من اکسترنال WD 1TR MY BOOK ESSENTAIL دارم از تابستون گرفتم و تا حالا هیچ مشکلی باهاش ندارم.

همین دیگه یکی میگه من از تعمیر کار پرسیدم میگه wd خرابیش کمه بعد میگین 1 هفته ای سوخته :(:دی
به خدا سر گیجه گرفتم! من واسم فرق نمیکنه جایی ببرمش یا نه چون کاری ندارم...
1 ترابایت خوب که نسوزه 1 هفته ای :دی اصلا نسوزه:p
فکر کنم شانسی باشه درست فهمیدم؟:)
دوست عزیز،آقای سرگیجه! ، چرا سخ گیری می کنی اینقد؟

خیلی ساده گفتم چه مدلای بگیری،دیگه خرید یه هارد اینهمه شلوغکاری داره؟؟!
میدونیی اونایی که بیشتر وسواس می کنن و بدبینن بیشتر گرفتار خرابی و دردسر میشن؟

من واسه یکی از دوستام که کارش فیلم HD هس تا حالا 6 تا هادر 500 و یک ترابایت اکسترنال گرفتم،هیچ کدوم هم هنوز به مشکل نخوردن،گارانتی شون هم که تعویضه دیگه،تعمیر که نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or