مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ميثن جان ارزونترين cpu دوهسته اي amd قيمتش 170 تومنه.amd athlon x3 3800+(2.00-1m.b l2)
اگه اينتل بخواي كه حدوده 20-30 درصد از amd ضعيفتره 100 تومنه.pentium d 805(2.66-2m.b l2)
البته به نظره من خريده او اولي خيلي به صرفه تر و بهتره.

msi k9n sli platinium
asus m2n sli delux
دومي فكر نكنم تو بازار باشه ولي اولي قيمتش حدوداي 130 تومن بايد باشه.
اگه ايسوز باشه تو بازار قيمتش زيره 200 تومن نميتونه باشه.
البالو هم من زنگ زدم گفت تا هفته ي ديگه به جنساشون اضافه ميشه و ممكنه اين برد هم بيارن.

سلام دوستان

چند وقتی میشه سیستمم رو عوض کردم:

cpu amd athlon 64 3500+ 939socket
main board asus a8n-e 939 socket nvidia nforce 4ultra pci-e
vga: bliss 6800gs pcx geforce 512mb ddr3 special edition gainward
h.d.d 250gb sata2 samsung
ram 2*512 ocz
case lexus 400w

پاور من 400 وات فکر می کنید کافیه
روی وی جی ای نوشته مینیمم 400 وات
اگه پاور رو بالا ببرم چقدر اثر دارد یا اصلا دارد
هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم این پیغام رو میده
http://suprfile.com/src/1/2kbdyjp/untitled.JPG

واي
پزمان خدا كنه كارتت نيمسوز نشده باشهوتو الان از 1 دهم قدرته كارتتم سود نبردي.قبله اينكه هر كاري كني در كيس رو باز كن.معمولا سري 6800 2 تا جا پشتش داره واسه ي اينكه از پاور برق بگيره.شما بايد سيمهايي كه شبيه به سيم برق سي دي رام هست رو از يكي از اونا بدي به كارت گرافيك .تا حالا هم شانس اوردي هنوز سيستمت كار ميكنه.
پاورت چه ماركيه؟400 ريل هست يا پيك؟اكتيو pfc هست يا
passive?
عوض كردن پاور تو كارايي سيستم تاثيري نداره ولي تو سلامت سيتم خيلي تا ثير داره.

با سلام وخسته نباشید...!
من یه سوال داشتم:
یه مادربرد می خوام به مشخصات زیر:
ساپورت کردن تمام سی.پی.یوهای جدید چه اینتل چه amd و همچنین سی.پی.یوهای سری جدید اینتل....
ساپورت کردن کارت گرافیک GT 9550 به بالا (512).....!
و همچنین داشتن چهارتا اسلات برای رم....

محمد رضا عزيز ممنون
بعدش اسممو اشتباه تايپ كردي ميثم نه ميثن
بگذريم محمد جان شما دو صفحه قبل يه cpu amd دو هسته اي معرفي كردي 4200 نوشته بودي 180 تومان بعد اينجا يه 3800 رو نوشتي 170 تومان يعني اختلاف اين دو تا فقط 10 هزار تومانه اگه اينطوره كه همون 4200 رو بگيرم راحتتره
در ضمن يه توضيحي بده كه x2 با x3 چه فرقي ميكونه چون من زياد از اين چيزا سر در نميارم
ممنون

اول به اقا نيما بگم همچين بوردي وجود نداره.ولي يه برد هست كه از اولين سري كارتهاي agp4x تا اخرين محصولات pcie 16x رو ساپورت ميكنه و تمام مشتقات lga 775 اينتل ا تا conroe رو ساپورت ميكنه ولي amd نه.
ASRock 775Dual-VSTA motherboard..
4 تا اسلات واسه ي رم هم داره.
اون موقع قيمتا اين جوري بود ولي الان 4200 قيمتش حدوده 190 و 3800 حدوده 160 تومنه.
اونم اشتباه تايپي بود ببخشيد.
x2 در amd يعني 1 سي پي يو داراي 2 هسته ي مجزا در يك cpu هست .
x3 نداريم.ولي amd داره 4x4 رو ميسازه كه مثله اينكه 2 تا cpu x2 در يك مين قرار ميگيرند و اينتل هم داره يه 4 هسته اي توپ در يك cpu ميزن.

محمد جان اگه من گفتم x3 به دليل اين بود

نوشته شده توسط m_unknown_r:
ميثن جان ارزونترين cpu دوهسته اي amd قيمتش 170 تومنه.amd athlon x3 3800+(2.00-1m.b l2)

ببين محمد جان ميخوام يه سيستم بهم پيشنهاد بدي البته سيستمي كه فقط شامل رم و سي پي يو و مين برد باشه در ضمن از 300 تومان هم بالا تر نره ميخوام حدالمقدور رم 1گيگ باشه
از كمكت هم خيلي خيلي ممنونم

ببخشيد مشكل تايپي بود.
اگه بتوني يه 70-80 تومن بيشتر خرج كني بهتره اگرم نشد كه ديگه هيچي.
من 2 تا سيستم مينويسم هر كدوم رو كه تونستي بخر.
cpu:intel pentium d 805 (2.66-dual core-2mb l2)=100
mainboard:asus p5nd2 sli=100
ram:1x1gb patriot ddr2 667=85
اگه ميتوني اين يكي رم رو بخر كه بهتره:ocz 2x512 ddr2 dual channel gold edition=120

حالا اينم يه سيستمه ديگه كه اگه بتوني بخري مطمعن باش ضرر نميكني
cpu:amd athlon x2 3800+(2.00-1m l2-dual core)=160
mainboard:msi k9n neo(nvidia nforce 550)=85
ram:2x512 ocz ddr2 dual channel gold=120
اگه دومي رو بگير خيلي بهتره به پولي كه خرج ميكني ميرزه.اگه اولي رو بگيري بدون اور به گرد پاي دومي هم نميرسي.

محمد جان چند تا سوال
1-من ميخوام اينارو براي اون مقدار كسري پول بفروشم به نظرت چند ميرزن cpu 2.4 intel celeron و mb giga 8I845PE RZ C
2-اين رم به مين سيستم دومي ميخوره ram 256mb ddr333
3-من اگه يك cpu 3800 تك هسته اي بخرم با يك cpu 3800 دو هسته اي چه فرقي ميكنه؟

به نظره من اون مين و cpu رو بايد زيره 100 بفروشي.قيمته دقيق ندارم.
نه بهسيستم اولي هم نميخوره.بايد رمت ddr2 باشه واسه ي هر دو.
اگه تك هسته اي بخري حتي ممكنه الان از اون 2 هسته اي سريعتر هم باشه ولي 6 ماه ديگه اون تك هسته اي نصف قدرت دو هسته اي هم نميتونه داشته باشه.اگه خواستي تك هسته اي بگيري نگير .برو سراغه سيستم اولي كه خيلي سريعتر از تك هسته اي هست.

ببخشيد آقاي m_unknown_r مي خوام به دوستم يه cpu amd باسوكت am2 تقريبا با قيمت 100 تومن معرفي كنم اگه مدلي هست لطفا بگو.

مادربوردي هم كه به من معرفي كردين nforce 550 هست يا nforce 570 ultra ؟ (msi k9n ultra )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or