مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بايد يه مدت وايسي تا قيمته 939 هم مثله am2 بياد پايين اگه بخواي 939 بگيري بايد 500 تومن به جاي 250 تومن بذاري.اگه مين بورد 939 داري كه يه 2 هفته صبر كن.اگه ميخواي بخري كه ممين am2 بخر.الان 939 بخري ميكنن تو پاچت خيلي دارن گرون ميدن.

مين خوبيه قيمتش حدوداي 250-270 تومنه.ولي مينه خوبي داري حرف نداره.حيف نيست از دست بديش؟
يه 2 هفته صبر كن ضرر نميكني ها؟
اگرم خواستي am2 ببندي بايد رمهات هم عوض شه.اينم بگم رمهاي ocz زياد با ايسوز هماهنگ نيست.

فوری فوری فوری

عزیزان هارد وسترن دیجیتال 74GB رپتور کجا گیر میاد؟
این فروشنده که بهش سفارش دادم خیلی خفنه باید براش قطعات پیدا کنم تا آقا بگیره. :confused: ;)

KingRam اگه A8N-32 SLI Deluxe رو داری که به نظر من اصلا لزومی نداره خرج دوباره بکنی ... چون واقعا بی نظیره ! من که خودم به شخصه خیلی به این M.B علاقه دارم !
در ضمن طبق گفته ی دوستمون m_unknown_r هم C.P.U های AM2 از لحاظ پرفورمنس تفاوتی با 939 ندارن اما خوب قیمت ۴.۴ گیگای اون 485 T هستش الان !!!
در هر حال اگر برای خرید مشکلی نداری و مادربورد رو نداری و پرفورمنس بالای CPU میخوای ( کلا قدرت پردازنده رو میگم نه از لحاظ سوکت ) تو خرید AM2 شک نکن که خیلی به صرفه تره !

سلام.
برای یه pentium d 805 و یه 7600gs چه مادربردی پیشنهاد میکنید؟
من خودم یه GIGABYTE - 8I945PL-Ghttp://www.rayansaba.com/products/provider.php?id=1329 در نظر دارم که 90 تومنه.به هیچ وجه هم نمیتونم بالای 90 واسه مادربرد بدم.
(حتما 4 اسلات ddr2 داشته باشه)

آخرین ویرایش:
90 تومني چيزي نداريم.يه مين خوب هست كه تا 8 گيگ رم ساپورت ميكنه و چيپش هم nforce 4 sli هست.
asus p5nd2 sli=100 تومن.با 805 عالي مچ ميشه.حتي با سري 9 هم كار ميكنه منظورم 920-960 هست.
البته اگه توي بازار بگردي شايد ارزونتر هم گير بياري همين مين رو.يه زنگ بزن البالو.

نوشته شده توسط KingRam:
آلبالو کامپیوتر (قیمت همین دقیقه)
Asus M2N32-SLi Deluxe . . . . . . . . . . . 230,000 T
شايد اومده باشه قيمتا پايين.ولي تا چند روز پيش اين مين 230 تومن بود
m2n sli delux
اون رپتر هم بگردي پيدا ميشه ولي بالاي 100 تومنه ها.

سلام
هاردم امروز به خاطر گرما به رحمت خدا رفت ( خدایش بیامرزد )
یکی یه توضیح مفید در باره پاورهای موجود در بازار بهم بده . ( مارک - قدرت - قیمت و ... )
و مخصوصا میخوام ببینم پاورهای AcBel کارشون چطوره .
شايد اومده باشه قيمتا پايين.ولي تا چند روز پيش اين مين 230 تومن بود
m2n sli delux
دوست من دیروز یکیش رو خرید به همین قیمت .
واقعا چیز خفنیه .

.
الان تو بازار پاور هاي خوب و البته گرونتر نسبت به بقيه اينها هستند كه وات هاشون تماما واقعي هستن.
thermaltake-acbel-aopen
ترمالتيك از همه ي اينا بهتره بعد اي سي بل و بعدش هم اي اپن.
من گيرين رو به هيچ وجه توصيه نميكنم چون خيلي مذخرفه در طولاني مدت.
قيمت پاور ها هم به اينصورته.
tt 420 w passive pfc =65
acbel 400 w passive pfc=45
acbel 400 w active pfc=85
acbel 500w active pfc=120
aopen 400w passive pfc=35
پاور هاي اي اپن قيمته مناسبي داره درسته در حده اون 2 تا ماركه بالايي نيست ولي بهتر از اين گيرين ايناس.
من خودم الان يه acbel 400w active pfc v.2 intelegent دارم.حرف نداره.واقعا پاور خوبيه.سيستمم تا حالا هيچ وقت احساس كمبود برق نكرده.
acbel رو اسمان رايانه يا همون البالو كامپيوتر گارانتي ميكنه.همينطور اي اپن رو.
ترمال تيك يكم تو بازار كمتر از اوناس و نمايندگيشم چند تاس كه يكيش مربوط ميشه به فونيران و اون يكي به فكر كنم پارسيان باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or