مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مادر بورده شما 570 اولترا هست.يه مين هم هست كه خيلي كمه به نامه asus m2n e(570 ultra)
125 تومنه ولي بايوسش باگ داره و بايد تا گرفتين خودتون بايوسش رو اپديت كنين.
بزاي دوستتون هم اين cpu خوبه.amd athlon 64 3500+ soket am2 قيمتش هم 105 هزار تومنه.

اول به اقا نيما بگم همچين بوردي وجود نداره.ولي يه برد هست كه از اولين سري كارتهاي agp4x تا اخرين محصولات pcie 16x رو ساپورت ميكنه و تمام مشتقات lga 775 اينتل ا تا conroe رو ساپورت ميكنه ولي amd نه.
ASRock 775Dual-VSTA motherboard..
4 تا اسلات واسه ي رم هم داره

ممنون از توضیحاتتون....
راستش من می خوام pc خودم رو بفروشم...
بعد چون فعلا پول ندارم...میخوام تنها یه cpu amd توپ و فعلا یک رم 512(تا بعدا هرموقع جور شد یکی دیگه هم بزارم جفتش) و یک مادربورد که اینها رو ساپورت کنه همچنین کرات گرافیکهای gtx 7950 به بالا(برای اونهایی که بعدا می یان)رو ساپورت کنه(چون فعلا نمیتونم کارت گرافیک بخرم)...و همچنین یه هارد 40...ویه کیس جالب و یه مانیتور 17 lcd(هر جنسی که خوب باشه..)
ممنون میشم که بگی اینها چند در میان؟؟

نوشته شده توسط m_unknown_r:
مادر بورده شما 570 اولترا هست.يه مين هم هست كه خيلي كمه به نامه asus m2n e(570 ultra)
125 تومنه ولي بايوسش باگ داره و بايد تا گرفتين خودتون بايوسش رو اپديت كنين.
بزاي دوستتون هم اين cpu خوبه.amd athlon 64 3500+ soket am2 قيمتش هم 105 هزار تومنه.
اين cpu رو هم اون فروشگاه داره؟
دوتايي باهم ميخواهيم cpu بخريم.

شرمنده يه سوال ديگه هم داشتم توي يه مجله خوندم كه nforce 570 ultra از پردازنده‌هاي:
AMD socket AM2 و Athlon 64 FX و Athlon 64 پشتيباني ميكنه.
ميشه دربارش يه توضيح مختصر بدي؟:blushing:

amd مين هاش تمامشون هر چي cpu مخصوص به سوكتش باشه ساپورت ميكنه sempron-athlon 64-x2-fx
روم كامپيوتر fx هم داره.اينم تلفنش:88806678
اقا نيماي گل براي cpu حداقل بايد 160 تومن خرج كني(اگه چيزه خوب بخواي)
cpu am2 x2 3800+
براي مين هم حدوداي 120 تومن فكر كن.msi k9n ultra platinium
باري رم هم 50 ocz ddr2 667 gold
براي كارت گرافيك قيمت معلوم نيست ولي چون معمولا سريه high end وقتي ميان 600 تومن هستند اونم پس 600 تومنه.
اگه كارتت agp باشه نميتوني amd ببندي مگر اينكه يه كارت گرافيك ارزون بخري.
مانيتور هم اين خيلي خوبهbenq 20' lcd wide screen 1680-1080 model:p202
390 تومنه.ولي اگه ارزون ميخواي برو يه lg سپيد فام بگير.به نظره من مانيتور crt بگير تا بتوني يه كارته گرافيكم بخري.براي crt هم اين مدل حرف نداره lg f700p 1940*1440
حالا ديگه هر جور خودت ميدوني

ببخشید من حدود 60 تومن دارم,و مشخصات کامپیترم اینه:
Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.00GHz
Memory: 768MB RAM
graphic card:NVIDIA GeForce FX 5500
hard drive:40
با یک cd-rom ضعیف.حالا به نظر شما کدوم سیستممو ارتقا بدم؟(مادربوردم هم خوبه)

میگم شما اولا سیستمتون به شدت نفتی هست!!
دوما.با این بودجه شما چیز خاصی گیر نمیاد.یه ماوس براش بخر!!!
بهتره همین الان اگه خودکفا نیستی با خانواده به رایزنی بپردازی.
اگر هم هستی دیگه مشکل خودته....
باتشکر....

اگه اينتل بخواي كه حدوده 20-30 درصد از amd ضعيفتره 100 تومنه.pentium d 805(2.66-2m.b l2)

با این قیمت کجا میفروشن؟
بازار رضایی ها که دهاتی هستن.
پایتخت هم که تو پاچه میکنه!
میمونه مرکز کامپیوتر ایران, اونجا با این قیمت داره؟

بازار رضايي هم دهاتي هستند ولي خدايي قيمتاشون مناسبه.
پايتخت هم ميكنن تو پاچه.مركز كامپوتر بايد داشته باشه.د
همين رايان صبا هم داره اين cpu رو با همين قيمت.فقط يه مشكلاتي داره از قبيله گرم شدن زياد-مصرف برق بالا.ولي به قيمتش ميرزه و با واتر كولر تا 4200 استيبل اور ميشه.ولي با فن استاك تا 3200 و با زلمان 9500 تا 3.8
فقط براي اين cpu بايد مادربوردتون از چيپ هاي 945 و به بالا داشته باشه يا nforce 4
من با اين 805 اين مادربوردم پيشنهاد ميدم 100 تومن هم هست.
asus p5nd2 sli

نوشته شده توسط Ashl7:
ببخشید من حدود 60 تومن دارم,و مشخصات کامپیترم اینه:
Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.00GHz
Memory: 768MB RAM
graphic card:NVIDIA GeForce FX 5500
hard drive:40
با یک cd-rom ضعیف.حالا به نظر شما کدوم سیستممو ارتقا بدم؟(مادربوردم هم خوبه)
شما ميتوني كارته خودتم بفروشي و 1 6200 بخري كه نميرزه.با اين پول كاري نميشه كرد.البته اگه cpu ات رو فول كني بهتره.

من چند تا سوال دارم :
1- cpu های سری core 2 اینتل الان تهران پیدا میشن ؟
2- سوکتشون خاصه یعنی مین بورد خاصی براشون هست یا اینکه همون سوکت قبلی اینتل رو دارن .
3- یه مین بورد میخواستم برای core 2 که چیپستش 590 sli انویدیا باشه و وایرلز onboard داشته باشه.
4- قیمت 7950 GX2 رو هم اگه گیرمیاد توی ایران بنویسد .
ممنون میشم اگه اینارو تا 1 هفته دیگه یکی از دوستان زحمتشونو بکشه.

الان سري كنرو تو ايران نيت ولي ميتوني سفارش بدي برات بيارن از خارج همين مغازه داره.ولي مثلا 6300 برات 300 تومن اب ميخوره.
مين هاشون همون 775 هست ولي به مين هايي كه تو ايران هست نميخوره چون مصرفه برضشون فرق داره.الان اين مين تو ايرانم هست و كنرو ساپورته intel p975 xbx و 320 تومنه.
اين ميني كه ميخواي تو خوده خارجم فكر كنم هنوز به صورت تنبوه نيست و هنوز زيره تست هست.
7950 xfx xxx قيمتش 770 تومنه با گارانتيه سازگار ارقام.
موفق باشي.

با سلام به همه دوستان
من یکماه پیش یه Asus A8n32-SLi Deluxe تایوان اصل و یه واتر کولر گیگابایت 3D Galaxy 1 تایوان اصل خریدم. هفته پیش دو تا هارد وسترن 74 راپتور (برای بستن Raid 0) و یه AMD 4400+ X2 S939 سفارش دادم که چهارشنبه می رسه.
حال آیا بهتره که همین سیستم رو جمعه ببندم یا برم سراغ AMD Am2 ? آیا بهتر نیست چند ماهی یا یکسال همین 4400 X2 را داشته باشم تا AM2ها بیشتر جا بیفته ؟ چون تجربه ثابت کرده معمولا" سریهای اول هر معماری یا تکنولوژی جدید احتیاط برشان واجبه !

آخرین ویرایش:
واتر کولر 3D Galaxy کارائیش چقدره؟
آیا بستن Raid 0 با دو تا رپتور 74GB برای سه تا پارتیشن ویندوز و یک Swap Files و پارتیشن گیم . بهمراه یک یا دو هارد Maxtor Sata2 300 16mb چقدر تو پرفرمنس تاثیر داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or