مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

امين والا من زياد تو برنامه وارد نيستم.ولي به نظره منم غيره ممكن نيست.ا
بازاره ايران طبقه ي همكف روم كامپيوتر هم cpu و m.b رو داره.البته اوني كه نوشتم موجود نيست.اينو بگير 110 تومنه حدودي.
msi k9n ultra

آخرین ویرایش:
زياد هم فرق نميكنه چون من كه فعلا كارم به sli نميفته.

تا وقتي كه برم يه كارت dx10 خوب بخرم چند وقت بعدش يه كارت ديگه باهاش sli كنم و ....كي مرده كي زنده.
شايد 4-3 سال ديگه بشه. كه اون وقت مادربورد رو باز بايد عوض كنم.

اصلا sli يا كراس فاير اصلا به نظره من به درد ماها نميخوره.به درده كسي ميخوره كه بخواد همون اول كه سيستم ميگيره باهاش 2 تا مثلا 7900 جي تي ايكس هم بگيره.

اگر شما می خواهید کارت گرافیکی کامپیوتر خود را ارتقا دهید که دیگه هیچ بازی مانع این که از نظر گرافیکی کم دارید می توانید کارت 512 + 256 با هم بخرید و به یکدیگر وصل کنید تا کارت گرافیکی شما بیشتر شود .
با تشکر...

حاله شما خوبه؟
اصلا همچين كاري وجود نداره به اين صورتي كه شما ميگين.
فقط به وسياه ي كراس فاير ميشه اين كارو كرد كه ببخشيد به نظره من اسكلي.بايد هزينه ي يه مين برد كراس ساپورت بدي و 1000 تا دردسر بيشتر كه ميشه با پولش يه كارته بهتر خريد.

نوشته شده توسط m_unknown_r:
امين برات پرسيدم.شدنش ميشه ولي در حالت عادي يه جورايي غير ممكنه.
بايد بري كارت كنترلر مخصوص اين كار رو بخري تا بشه.
سلام.
خیلی ممنون.
فقط این کارت قیمتش چنده؟؟
البته نمیخوام بگیرم چون کار احمقانه ای هست ;)

نوشته شده توسط Josef Balsamo:
من یه مادربورد Abit kn9 sli می خوام بگیرم مادربورد خوبی هست یا انتخاب بهتری هم می تونم داشته باشم قیمتش 140 تومن هستش؟؟؟؟؟؟؟
بله قیمتش همون حدود هاست:)
اینجا برو: http://www.rayansaba.com/products/?grp=MainBoard
اینجا زده 145000 تومان ;)

اين مادربورد اصلا مين خوبي نيست و خيلي مشكل داره.اولا با رم .دوما بايوس و ..
اگه دنباله مشكلاتش هستين برين ريويو هاي سايت www.newegg.com رو ببينيد كه چقدر شاكي داره.
اگه sli برات مهمه كه 1 هفته وايسا مين هاي ايسوز درستو حسابي وارد بشن.اگرم مهم نيست اينو بگير 100 تومنه حدودا msi k9n platinium

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or