مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

چرا 939؟
سوكت am2 اومده مامان(فقط اگه am2 بخواي بايد رم ddr2 داشته باشي)
حالا من 2 تا سيستم ميگم
m.b:jetway 939 gt sli=77
amd athlon 64 3000+=85(تا چندوقت ديگه دوال كور هم واسه ي 939 ارزون ميشه اون موقع بگير)
ram:ocz ddr 2x512 dual chanel=130

m.b:msi k9n sli=120
cpu:am2 athlon x2 4200+=180
ram:patriot 1g.b ddr2 667=85
اولي بدونه احتسابه رم ميشه 157 هزار تومن.
دومي بدونه رم ميشه 300 هزار تومن.
دوميرو بگير ميتوني 3-4 سال خودتو بيمه كني

الان به غير از مادربوردهاي abit-msi-شايد asus ديگه هيچ مين بورد am2 ديگه اي هنوز وارد نشده.اگرم شده بود بازم من گيگابايت نميگفتم.ميتوني صبر كني تا يه هفته ديگه مينبورهاي epox هم وارد ميشن كه حرف ندارن.
سوكت am2 هيچ فرقي با 939 در پرفورمنس نداره.اين سوكت داراي 940 پين هست و تنها مزيتي كه نسبت به 939 داره پشتيباني از ddr2 است.
پس همون سيستمي كه بالا نوشتم خوبه.من مين گيگا پيشنهاد نميدم اگه ميخواي خودت برو يه خوبشو پيدا كن.از كجا؟برو تو سايتش ببين چه مدليش همونيه كه تو ميخواي بعد برو تو سايت neweeg.com و مدلشو سرچ كن.قيمتش دستت مياد اونجا.بعد برو review هاي مشتري هاي اون بوردو بخون ببين ازش راضين يا نه.بعد برو تو سايت هاي tomshardware-anandtech-xbitlabs-hardwarezone به review اونا هم توجه كن.بعد خودت ميفهمي اون برد خوبه يا نه.در ضمن كارت گرافيك شما درسه گيگاس ولي دليل نميشه روي مين گيگا بهترين پرفورمنس رو داشته باشه دوسته خوبم

يعني سوكت AM2 سوكت جديدتر و بهتريه نسبت به 939.

پس لطف كن چندتا CPU با سرعت مختلف و قيمت‌هاش رو هم بگو.(am2)

مادر برد هم msi k9n sli ميگيرم.

رم من الان 2x512 ddr 400 هست ميخوام دو تا رم DDR2 667 512 mb بگيرم كه دوتاش 100 تومن اين حدودا بشه.

درسته am2 بهتره.
athlon x2 4200=180
am2 sempron 2.8=70
am2 sempron 3=100
بهترين انتخاب همون 4200 است.
مادربورده خوبي رو انتخاب كردي ميتوني ريوي هاش رو توي هارد وير زون ببيني كه محشره.
نميخواد 2 تا 512 بگيري.همون پاتريوتي كه بالا نوشتم رو بگير قيمتشم 86 تومنه.توي تست هاي رم تامز فقط 2 تا رم تاييد شده بود كه اولي كروس اير بود كه گفته بود به خاطر قيمته زيادش بهترين انتخاب همين پاتريوت هاست.
پس الان سيستمه شما بدين شرحه:
cpu:am2 athlon x2 4200=180
mobo:msi k9n sli=120
ram:1x1g.b patriot ddr2 667=86

نه/
چيپستش nforce 570 sli هست كه ميشه همون nforce 5 كه از 4 قويتر و جديدتره.فقط واسه ي اين قيمتايي كه من نوشتم ممكنه بري بازار 10-20 تومن بالا پايين باشن پس با خودت پول همراه داشته باش.يه وقت نري ببيني am2 گيرت نيومد چيزه ديگه اي بخري.الان يه مقدار كمه ولي هست.

پس با اين حساب مادربورد كميابيه.
هم قيمتش خيلي خوبه هم مشخصاتش.

من سفارش ميدم برام بيارن.

اگه گير نياوردم شما ميشه بگي كجا ميفروشه؟ (تهران)

آخرین ویرایش:
سلام.
یه سوال بی ربط :blushing: ولی خب فکر میکنم اینجا زودتر به جواب برسم :cheesygri

من یه دی وی دی رایتر و یه سی دی رایتر و یه دی وی دی رام دارم ;)
من میتونم یک سی رو در داخل دی وی دی رام بزارم و هم زمان از همون سی دی 2 تا رایت کنم یعنی یک 2 تا سی دی خام بزارم داخل دو تا رایتر هام و هم زمان رایت بشن؟؟
ممنون.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
یه سوال بی ربط :blushing: ولی خب فکر میکنم اینجا زودتر به جواب برسم :cheesygri

من یه دی وی دی رایتر و یه سی دی رایتر و یه دی وی دی رام دارم ;)
من میتونم یک سی رو در داخل دی وی دی رام بزارم و هم زمان از همون سی دی 2 تا رایت کنم یعنی یک 2 تا سی دی خام بزارم داخل دو تا رایتر هام و هم زمان رایت بشن؟؟
ممنون.
به احتمال خیلی زیاد میشه (99%)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or