مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط m_unknown_r:
والا من با اون پچ هم به نتيجه نرسيدم.
ولي با ريوا تيونر شيدر مدل كارتم رو كردم 1.1 و گزينه هاي مربوط به sli هم روشن كردم فريمم از 30 رسيد به 60 با فول ستينگ در 1024
ولي من يه چيزي كه ازارم ميده اينه كه ستينگ رو low بذارم يا high فريم ها و سرعتم هيچ تغييري نميكنه نميدونم چرا.
ولي شما اگه ميخواين راحت بازي كنين حد اقل يه geforce 6600 بايد بخري به قيمته 100 تومن.
رم هم اگه يه گيگ كني از lag دادن جلوگيري كردي و كلا سيستم خيلي قوي تر ميشه.
cpu شما سلرونه يا فول كش؟
چه سوكتي؟
سلام.
اگه میخوای بدونی باید برای اون پچ چی کار کنی به ارشام پی ام بزن اون میدونه ;)
میگم این ریوا تیونر تاثیر داره بگیرم؟؟

ريوا خيلي تاثير داره.
اون پچ تنها كاري كه ميكنه باعث ميشه كه سيستم هايي كه شيدر مدل 3 رو ساپورت نميككن هم بتونن بازي كنن هم اين طور ديگه بازي لگ نميده همين
بازم ممنون.

ريوا خيلي تاثير داره.
اون پچ تنها كاري كه ميكنه باعث ميشه كه سيستم هايي كه شيدر مدل 3 رو ساپورت نميككن هم بتونن بازي كنن هم اين طور ديگه بازي لگ نميده همين
بازم ممنون.
ببین همین رو دانلود کنم درسته:
http://www.softpedia.com/get/Tweak/Video-Tweak/RivaTuner.shtml
:blushing:

من رفتم ديدم فاكتور رو ادرسش اينه:
ثنا كامپيوتر:
خ ولي عصر . بالاتر از 4 راه طالغاني.مركز كامپيوتر ايران .طبقه زيرين.پلاك 540
امين اونو نميدونم ولي اگه لينكاي اصلي و خوب رو ميخواي برو .البته قيافشو اسمش كه همونه اين سايتي كه گذاشتي.
www.guru3d.com
برو تو دانلود بعدش برو تو vga tweckong & oc اونجا پيداش ميكني حجمشم 2-3 مگه

امیر جان من قرار برای یه نفر مشخصات سیس بنویسم حالا یه مین هایی که دیدم با چیپ ورژن
6 و یا 7 اینتل اکثرا Ddr2 هستند میگم که اگه من رم Ddr2 نزارم به جاش Ddr معمولی بزارم
مشکلی پیش نمیاد ساپورت میکنه .؟
بعد اینکه اگه کارت گرافیک Ddr 2 باشه اون وقت بازم میشه روی همین مین سوار کرد یا نه
چون من هرچی گشتم چیزی توی مشخصات مین پیدا نکردم که نوشته باشه برای گرافیک مثلا Ddr2
, Ddr3

کسی نیست به این سوالات جواب بده .؟

ddr-ddr2-ddr3 براي كارته گرافيك توي ساپورت كردن مين ربطي نداره.تنها چيزي كه ربط داره شكافه كه يا agp-pci-pce x كه ميتونه يكي از ورزن هاي اينا باشه.ولي براي رم خوده كامپيوتر چه نوع دي دي ار باشه مهمه.

ممنون

من فقط در رمها توجیح نشدم

نمیدونم من درست متوجه منظور شما نیشم و یا انیکه منظورم رو بد رسوندم

فرض کنیم که یک مین بورد داریم که توی مشخصات فنی اون نوشته که میشه رمهای Ddr2
روش سوار کرد
حالا اگه ما پول خرید رم های Ddr2 رو نشداشته باشیم میشه از رم های معمولی Ddr با باس
400 ستفاده کینم به ما جواب میده یا نه .؟

اهان الان گرفتم.
نه نميشه حتما بايد ddr2 باشه.
در ضمن قيمت رمهاي ddr2 با ddr كه فرقي نداره؟
اگه بخواي رمت هم بفروشي چنان افت قيمتي نداره فوقش 5-6 هزار تومن.

من کارت گرافیکم هیتمن را لود میکنه با هر levele گرافیکی ولی بازی گیر داره ایا رمم را ارتقا بدم درست میشه یا نه لطفا جواب بدید
با تشکر

قانون شماره 5) لطفاً در هنگام ارسال پست٬ در صورت مطرح کردن و یا پاسخ دادن به چند مطلب آنها را در یک پست ارسال نمایید و از زدن چند پست خودداری فرمایید. اگر مطلبی را ارسال کرده اید و بعد از ارسال پست با مطلب جدیدی رو به رو شدید پست قبلی را ویرایش و مطلب جدید را به آن اضافه کنید ولی اگر مدتی از زمان ارسال پست گذشته بود و یا مطلب مهم بود آن را جداگانه ارسال کنید.

مشكل اصلي شما از رم هست.ولي اون پچ هيتمنم نصب كني تو اين كرش دادنا تاثير زيادي ميذاره.
اگه مينت جا دار نميخواد 256 رو بفروشي يه 512 بنداز كنارشون

من رفتم ديدم فاكتور رو ادرسش اينه:
ثنا كامپيوتر:
خ ولي عصر . بالاتر از 4 راه طالغاني.مركز كامپيوتر ايران .طبقه زيرين.پلاك 540
امين اونو نميدونم ولي اگه لينكاي اصلي و خوب رو ميخواي برو .البته قيافشو اسمش كه همونه اين سايتي كه گذاشتي.
www.guru3d.com
برو تو دانلود بعدش برو تو vga tweckong & oc اونجا پيداش ميكني حجمشم 2-3 مگه

سلام.
من همون رو دانلود کردم حجمش تقریبا 1.5 مگ بود ;)

اینم عکشه:

aaaa.jpg

اگه لطف کنی تنظیماتش رو هم بگی خیلی عالی میشه چون من خودم هیچی ازش نفهمیدم:blushing:
هیتمن رو هم نصب کردم :cheesygri

customize دومي رو باز كن برو تو قسمته دوم كه اسمشم اينه direct draw & direct 3d setting بعد از اون جا برو تو قسمته شيدر و پيكسل و ورتكس شيدر رو هر دورو بذار روي 1.1 و اوكي كن سيستمت ريستارت ميخواد .ري استارت بده بعد برو هيتمن رو بازي كن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or