مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط m_unknown_r:
customize دومي رو باز كن برو تو قسمته دوم كه اسمشم اينه direct draw & direct 3d setting بعد از اون جا برو تو قسمته شيدر و پيكسل و ورتكس شيدر رو هر دورو بذار روي 1.1 و اوكي كن سيستمت ريستارت ميخواد .ري استارت بده بعد برو هيتمن رو بازي كن.
خیلی خیلی ممنون.
فقط اگه من این کار رو بکنم که صدمه ای نمیزنه :cheesygri
اگه بزارم رو 2 چی میشه؟؟

برو تو customize دومي از اونجا گزينه ي دوم direct draw & direct 3d setting رو انتخاب كن بعد از اون بالا گزينه ي shader رو بزن و اونجا pixel&vertex shader رو هر دو تا رو بذار روي 1.1 بعد سيستم ريستارت ميخواد.بعد ري استارت برو هيتمنو امتحان كن نتيجه رو بگو.

نميدونم امين من خودم با 6600gt اين كارا رو كردم.
اين يكي رم امتحان كن:همون روي 1.1 باشه بعد برو توي ستينگه بازي هموني كه از توي ويندوز ميشه اوردش بعد گزينه هاي مربوط به sli رو روشن كن override sli va enable sli .
ببين چه جوري مشه.من اون پچ هم داشتم روي سيستمم.
كلا فريم روي هر لولي كه بذاري پايينه يعني 640 با 1024 هيچ فرقي نميكنه؟

نوشته شده توسط m_unknown_r:
نميدونم امين من خودم با 6600gt اين كارا رو كردم.
اين يكي رم امتحان كن:همون روي 1.1 باشه بعد برو توي ستينگه بازي هموني كه از توي ويندوز ميشه اوردش بعد گزينه هاي مربوط به sli رو روشن كن override sli va enable sli .
ببين چه جوري مشه.من اون پچ هم داشتم روي سيستمم.
كلا فريم روي هر لولي كه بذاري پايينه يعني 640 با 1024 هيچ فرقي نميكنه؟
سلام.
این ستینگی که میگی کجاست؟؟(اون که تو ویندوزه)
پچ رو دانلود کردم ببینم چی میشه ;)
والا تغییری در تنظیماتش ندادم با همون حالت دیفالت بازی کردم;)

سلام به همه دوستان

یه سوال داشتم رم های کینگ استون Ddr2 خوب هستند البته اگه اصلی باشه و قمیت 256 اون
توی بازار چنده .؟

راستی کینگ مکس چطور من قمیت هاش رو که نگاه کردم ارزون تر از بقیه بودش .؟

من اين كيس رو بدون پاور خريدم 230 هزار تومن.يه پاور acbel 400w real active pfc هم خريدم 85 هزار تومن.
خيلي ممنون قابل دوستان رو نداره.
هر كي هر مدلي از ترمالتيك بخواد من ميتونم براش تهيه كنم(رفيقه پسر خالم نمايندگيشو داره)
مبارک باشه ... کیس های ترمالتیک واقعا عالین ... :)

یه سوال داشتم رم های کینگ استون Ddr2 خوب هستند البته اگه اصلی باشه و قمیت 256 اون
توی بازار چنده .؟

راستی کینگ مکس چطور من قمیت هاش رو که نگاه کردم ارزون تر از بقیه بودش .؟

kingston 256 B533 : 24 T
رم های کینگ مکس هم رم های خوبی هستن ... اما اگه مشخصات دیگه ی سیستم رو اینجا بنویسی شاید گرینه های بهتری معرفی بشه.

اگه كينگ استون نوع هايپر ايكس باشه خوبه كه قيمتش زيره 150 تومن نيست.بقيه اشغالن.
اگه برات فقط كيفين مهمه crossair xms2 or ocz gold بهترين انتخابها هستند كه خيلي هم گرونن.كروشيال بال اتيكس تريسر هم حرف نداره ولي 1 گيگ اون 180 تومنه.
ولي اگه كيفيت در كناره قيمت ميخواي patriot 1 g.b ddr2 667 بهترين انتخابه و 85 هزار تومنه.
تو 256 كروشيال معمولي بخر .قيمته همه ي 256 از 20 تا 30 هزار تومنه.

ببخشيد من يه مادربرد گيگا مي‌خواستم با اين مشخصات:
LGA 775
Ram DDR2 Dual channel
چيپ ست nforce 4
من زياد تو كار مادربورد نيستم اگه ممكنه لطف كنيد چند مدل مختلف حدودا 100 تا 200 تومن معرفي كنيد.
با تشكر

چرا amd نميگيري athlon x2 4200 شده 180 تومن و همينطور يه مادر بورد خوب sli دار 120 تومنه.
سوكت am2.
اگه الان مين اينتل بگيري ضرر ميكني چون كه مين هاي الان كنرو ساپورت نيستن.
ما فقط 3-4 نوع مين nforce 4 براي اينتل داريم كه خوباش ايناست.
asus p5nd2 sli=100
p5n32 sli=240
p5n32sli se=?(تو ايران نيست و كنرو ساپورت هم هست حرف نداره مينش(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or