مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من یه cpu core i7 6700 برای یکی از دوستان نصب کردم . پس از روشن کردن سیستم دمای idle بین 35 تا 45 هست موقع اجرای بازی از ۷۰ رد میشه و حتی موقع نصب یک بازی که از پک های dodi بود دما به ۷۵ درجه میرسه !!!!
حالا کسی با این cpu آشنایی داره ؟؟! برام خیلی عجیبه انقدر دما بره بالا !!!! و اینکه چه راه حلی وجود داره برای این دما ؟؟؟

تمام دماها خوب و نرمال هست. حتی پردازنده های رده بالای نسل های گذشته هم به خاطر فرکانس بالا هنگام لود سنگین مثل اجرای الگوریتم های فشرده سازی دمای بالایی رو تجربه میکنن. این پردازنده بالاتر از این دما هم مجال کار داره و مشکلی نیست.

محافظ برقی خوب برای سیستم چی بگیرم؟ چه مدلی باید باشه؟

اگر منظورتون UPS هست که باید توانش بر اساس توان مصرفی سیستم شما، مانیتور و لوازم جانبی دیگه که باید همزمان روشن بمونن انتخاب بشه.
میتونید از برندهای معتبر داخلی مثل فاران و فاراتل مشاوره بگیرید.

• Like
Reactions: Rize Mize
دوستان من یه فروند رایزن 5600x دارم و مادر برد B550-F Gaming Asus
رمایی که دارم رو این مادربرد 2 تا 8 گیگ vengeance rgb pro هست 3200 مدل Tuf با cl16
قصد دارم رم بخرم دو تا 32 گیگ از همین مدل کورسیر vengeance rgb pro که همین 3200 هست با cl16 و فقط Tuf نیست
می خواستم ببینم امکانش هست که کار نکنه و جواب نده یا نه اکی هست برم بخرم

آخرین ویرایش:
اگر منظورتون UPS هست که باید توانش بر اساس توان مصرفی سیستم شما، مانیتور و لوازم جانبی دیگه که باید همزمان روشن بمونن انتخاب بشه.
میتونید از برندهای معتبر داخلی مثل فاران و فاراتل مشاوره بگیرید.
UPS خیلی گرونه غیر از اون چی خوبه؟

دوستان من یه فروند رایزن 5600x دارم و مادر برد B550-F Gaming Asus
رمایی که دارم رو این مادربرد 2 تا 8 گیگ vengeance rgb pro هست 3200 مدل Tuf با cl16
قصد دارم رم بخرم دو تا 32 گیگ از همین مدل کورسیر vengeance rgb pro که همین 3200 هست با cl16 و فقط Tuf نیست
می خواستم ببینم امکانش هست که کار نکنه و جواب نده یا نه اکی هست برم بخرم

به احتمال زیاد کار خواهد کرد، چون 3200 مگاهرتز فرکانس بالایی برای این مدل پردازنده محسوب نمیشه و به ساپورت رسمی AMD نزدیک هست.
برای اطمینان فهرست QVL سازنده مادربرد رو هم خودتون چک کنید که ببینید ماجولهای 32 گیگی رو تست کردن یا خیر.

UPS خیلی گرونه غیر از اون چی خوبه؟

راهکار علمی و فنی همین UPS هست. محافظ عادی برق اصولا کار خاصی انجام نمیده که بخوایم مدلی رو توصیه کنیم یا نکنیم.
محافظ برق دارای علامت استاندارد واقعی و با قابلیت قطع برق در محدوده ولتاؤ غیر مجاز و مخصوص کامپیوتر، ترجیحا دارای فیوز توصیه میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان دانگل وای فای چی پیشنهاد میکنید؟

بسته به سرعتی که ازش انتظار دارید میتونید یکی از مدلهای موجود از برندهای Dlink و TPlink در بازار رو خریداری کنید. مدلهای اروزن فقط 2.4Ghz و 802.11n با سرعت نهایت تا 300 مگابیت بر ثانیه هستن و مدلهای گرونتر استاندارد AC/AX و سرعتهای بالاتر و فرکانس 5 گیگاهرتز رو هم پشتیبانی میکنن.

بهترین لپ تاپ و pc که میشه تا 40 45 برای 3d max و رندر خرید چیه ؟ تشکر

لپ تاپ معمولی کلا برای رندر گرفتن از 3DMAX مناسب نیست، اما برای پیش نمایش دادن چرا:
مدل دستگاهASUS VivoBook Pro 15 K6500ZH
پردازندهIntel Core i5 12500H
ظرفیت حافظه اصلی (رم)8GB
ظرفیت ذخیره‌ساز (هارددیسک - SSD)512GB SSD
مدل گرافیکNvidia GTX1650 MAX-Q
ظرفیت حافظه گرافیکی4GB
اندازه صفحه نمایش15.6inch
نوع و دقت صفحه نمایشFULL HD|1920×1080 IPS Level
وزن1.65Kg
باتری3Cell 63WHr
قیمتچهل و سه میلیون و ۱۰۰ هزار تومان

برای پی سی هم اینو میشه در نظر گرفت و کمتر از این ارزش خرید نداره:

قیمتمدلنام قطعه
هشت میلیون و ۷۷۰ هزار تومانIntel Core i5 12400FCPU
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانDeepCool GAMMAXX 400 XTCooler
چهار میلیون و ۹۹۰ هزار تومانASUS PRIME B660M-K D4MotherBoard
چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3200MHzRAM
بیست و پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومانASUS DUAL RTX 4060 8GB GDDR6VGA
دو میلیون و ۶۷۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۸۹۰ هزار تومانWD Blue SN570 500GBSSD
سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومانGREEN GP700A-GEDPower
چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
پنجاه و هفت میلیون و ۸۲۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

1712442788955.png

باعث تاسفه که در ایران فقط 12900k ش دارن همین حدود 400 دلار همچنان می دن

اون 32 گیگ رمش هم فکر نکنید چیز اشغالیه 32 گیگ رم g.skill 6000mhz هست
بعد تازه ناله می کنن بازارمون خرابه اصلا خریدن با همچین قیمت هایی حرامه

View attachment 333818

باعث تاسفه که در ایران فقط 12900k ش دارن همین حدود 400 دلار همچنان می دن

اون 32 گیگ رمش هم فکر نکنید چیز اشغالیه 32 گیگ رم g.skill 6000mhz هست
بعد تازه ناله می کنن بازارمون خرابه اصلا خریدن با همچین قیمت هایی حرامه
من 4 ساله کلا دیگه قیمت جهانیه خیلی چیزارو نگاه نمیکنم
کلا تو ایران نگاه کردن به قیمت جهانی مسخرست

من ميخواستم از 8400 به 13600kf ارتقاء بدم چه مادربردی پیشنهاد میدین؟
ایا Amd گزینه ای به خوبی این cpu داره توی حوالی این قیمت؟
و اینکه ایا 12400 ارزشش بیشتره با قیمتای ایران یا 13600؟

من 4 ساله کلا دیگه قیمت جهانیه خیلی چیزارو نگاه نمیکنم
کلا تو ایران نگاه کردن به قیمت جهانی مسخرست
اتفاقا من همیشه به قیمت جهانی نگاه می کنم حتی خیلی وقت ها زیر قیمت جهانی خریدم مهم اینکه که برای پولتون ارزش قائل باشید
همین PS5 هم حتی زیر قیمت دلاریش بود یک مدت توی همین سالی که گذشت
حتی سوییچ اولد من حدود 280 دلار توی ایران خریدم در حالی که قیمت جهانیش 350 دلاره
مادربردی که خریدم زیر قیمت دلاریش حدودا 50 دلار کمتر خریدم کارت گرافیکم 100 دلار زیر قیمت جهانیش
خیلی از اس اس دی هایی که خریدم زیر قیمت دلاریشون برام تموم شدن
خیلی چیزهای دیگه هم که خریدم یا همون قیمت جهانیش شد یا زیرش حتی

خوب معلومه زمانی که بدون دیدن قیمت جهانی یک چیزی هر قیمتی بدن خرید کنید قیمت هیچی پایین نمیاد بالا هم می ره

اتفاقا من همیشه به قیمت جهانی نگاه می کنم حتی خیلی وقت ها زیر قیمت جهانی خریدم مهم اینکه که برای پولتون ارزش قائل باشید
همین PS5 هم حتی زیر قیمت دلاریش بود یک مدت توی همین سالی که گذشت
حتی سوییچ اولد من حدود 280 دلار توی ایران خریدم در حالی که قیمت جهانیش 350 دلاره
مادربردی که خریدم زیر قیمت دلاریش حدودا 50 دلار کمتر خریدم کارت گرافیکم 100 دلار زیر قیمت جهانیش
خیلی از اس اس دی هایی که خریدم زیر قیمت دلاریشون برام تموم شدن
خیلی چیزهای دیگه هم که خریدم یا همون قیمت جهانیش شد یا زیرش حتی

خوب معلومه زمانی که بدون دیدن قیمت جهانی یک چیزی هر قیمتی بدن خرید کنید قیمت هیچی پایین نمیاد بالا هم می ره

تمام مواردی که اشاره کردید علت دیگه ای داره و اینه که بازار قطعات ایران متاثر از قیمت بازار چین و دوبی و در مجموع آسیا هست که نسبت به بازار جهانی و وب سایتهای غربی تفاوتهای مشخصی داره.
اون قیمتی که ایران میشه ارزونتر خرید، بخاطر قیمت پایینتر قطعه در آسیای جنوب شرقی، چین یا دوبی هست و با قیمت تعیین شده برای اروپا امریکا (سایت آمازون و ebay و غیره) تفاوت داره. جنسی که در آسیا ارزونتر بشه معمولا با فاصله یک تا دوماهه در بازار غرب افت قیمت پیدا میکنه.

ضمن این که برخی تخفیف ها و آفرهای ویژه مختص برخی فروشندگان یا وب سایتهای خاص هست که توافق مشترک تولید کننده و فروشنده هست و ربطی به قیمت بازار نداره (توافق اینتل با خرده فروشی مثل Micocenter برای خالی کردن انبارش از اجناس استوک و قدیمی شده)

نوسان شدید نرخ دلار در ایران هم مزید برعلت هست و نوسان قیمت بسیاری از اوقات خارج از کنترله. مشکلی که استعلام قیمت و اعلام قیمتها رو بیشتر از چندساعت نامعتبر میکنه و برای خودمون هم مشکل سازه.
مثلا دیروز کارت گرافیک TUF RTX 4070 Ti Super رو 63500 گارانتی الماس قرار بود تازه وارد بازار کنن که امروز بخاطر کاهش نرخ ارز قیمتها بسرعت کاسته شد و به 60000 رسید. حتی یکی از دوستان به گفته ی خودشون تونست گارانتی یکپارچه رو 57000 خریداری کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or