مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بله، هر دو مدلی که معرفی شدن دو ماجول(پک دوال هستن) .
اگر تک ماجول باشه باعث گلوگاه شدن حداکثر پهنای باند حافظه میشه که بسته به پردازش ممکنه تاثیرش در راندمان قابل توجه هم باشه.
ممنونم خیلی

در خصوص همون سیستم :
Intel Core i7 13700K
DEEPCOOL LE720 360 ARGB
ASUS PRIME Z790-P WI-FI D5
RTX 4060
Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB
SAMSUNG 980 M.2 1TB
SAMSUNG 980 PRO M.2 500GB
GREEN GP800B-HP EVO GOLD
GREEN Z5 SURENA

من تو یه سری فرومای خارجی دیدم خنک کننده خوب برای 13700 این مدل زیر هستش (در واقع اینجا )

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB​

و اینم پیشنهاد شده بود :

DEEPCOOL LE720 360 ARGB
نظرتون چیه؟

در خصوص پاور :

Asus Prime Gold 750W

و در خصوص کیس :

DeepCool CH560 Digital Black

و در خصوص SSD :

Samsung 990 Pro 1TB PCIe 4.0 NVMe 1TB SSD

نظرتون رو بفرمایید خیلی خیلی ممنونتون میشم

(من ظاهر کلاً برام مهم نیست ، نورپردازی و RGB و اینا هم اگه نداشته باشه مشکلی ندارم :)) )

ممنونم خیلی

در خصوص همون سیستم :
Intel Core i7 13700K
DEEPCOOL LE720 360 ARGB
ASUS PRIME Z790-P WI-FI D5
RTX 4060
Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB
SAMSUNG 980 M.2 1TB
SAMSUNG 980 PRO M.2 500GB
GREEN GP800B-HP EVO GOLD
GREEN Z5 SURENA

من تو یه سری فرومای خارجی دیدم خنک کننده خوب برای 13700 این مدل زیر هستش (در واقع اینجا )

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB​

و اینم پیشنهاد شده بود :

DEEPCOOL LE720 360 ARGB
نظرتون چیه؟

در خصوص پاور :

Asus Prime Gold 750W

و در خصوص کیس :

DeepCool CH560 Digital Black

و در خصوص SSD :

Samsung 990 Pro 1TB PCIe 4.0 NVMe 1TB SSD

نظرتون رو بفرمایید خیلی خیلی ممنونتون میشم

(من ظاهر کلاً برام مهم نیست ، نورپردازی و RGB و اینا هم اگه نداشته باشه مشکلی ندارم :)) )

در مورد کولینگ همون واتر 360 پیشنهادی دوباره توصیه میشه، ایرکولر با وجود قوی بودن باز هم به تهویه کیس وابستگی زیادی داره و راندمانش پایینتر خواهد بود.
در مورد پاور Asus Prime Gold 750W هم خوبه، پاور 800 وات در آینده برای کارتهای قویتر هم میتونه کافی باشه.
در مورد کیس مدل مدنظر شما هم خیلی خوبه
در مورد SSD هم مشخصا 990 سریعترین هست، اما برای این رده بودجه ضروری نیست.
در مورد RGB هم بارها گفتیم که وجود یا عدم وجود RGB دیگه مثل گذشته روی قیمت قطعات گیمینگ تاثیرگذار نیست.

سلام. می‌خواستم چند لپ تاپ معرفی کنید که حداقل رم ۳۲ گیگ DDR5 داشته باشن. بودجه هم فعلا ۶۰ میلیون هست.
ولی شما چند مدل بگید که به دوستم بگم هدف‌گذاری کنه، حالا یا تو همین رینج بخره یا بیشتر پس انداز کنه و مدل بهتری بخره. کارش طراحی با نرم افزارهایی مثل Revit هست. ممنون

سلام. می‌خواستم چند لپ تاپ معرفی کنید که حداقل رم ۳۲ گیگ DDR5 داشته باشن. بودجه هم فعلا ۶۰ میلیون هست.
ولی شما چند مدل بگید که به دوستم بگم هدف‌گذاری کنه، حالا یا تو همین رینج بخره یا بیشتر پس انداز کنه و مدل بهتری بخره. کارش طراحی با نرم افزارهایی مثل Revit هست. ممنون

در لپ تاپ مناسب برای طراحی اولویت با پردازنده و بعد حافظه هست.
در مورد رم فکر کنم مجبور بشید یک دستگاه با کانفیگ پایه 16 گیگ رم رو بخرید و بعد به فروشنده یا تکنسین مجرب بدید که رم رو براتون 32 گیگابایت بکنه.
مدلهای مدنظر باید با Core i7 رده HX و Ryzen 9 باشه که راندمان بالایی بشه گرفت.

ASUS TUF Gaming F17 FX707VV CPU i7(13700H) Ram 16GB SSD 1TB

HP Victus FA1033NE CPU i7(13700H) Ram 16GB SSD 1TB

اینا نمونه مدلهای مناسب هستن.

سلام خدمت آقا فرشد
یک کیبورد میخوام بگیرم .
یک g413 داشتم ، خود به خود تایپ میکرد خیلی اذیتم کرد ، بعد این کیبورد دیگه به مکانیکال اعتمادی ندارم :| هزینه تعمیر هم بالا بود و قطعه گیر نمیومد و هرچی اسپری ناهید زدم تاثیری نداشت .
برای همین میخوام کیبورد جدید هات سوپ باشه و بشه سوئیچ ها رو بدون لحیم کاری و تعمیرکار عوض کرد . سوئیچ مدل cherry mx بشه انداخت .
خلاصه یک چیزی باشه مثل این کیبورد قدیمیا استفاده کنم دردسر نداشته باشم .
اندازش و تعداد کلید ها و مشخصات ظاهریش مهم نیست ، همین ظاهر کیبورد های رد دراگون باشه اوکی هست .
این رد دراگون ها cherry mx میخورن ؟
اگر مقدوره 2 مدل پیشنهاد بدید ، یکی سیمی و یک مدل بیسیم باشه .

آخرین ویرایش:
سلام خدمت آقا فرشد
یک کیبورد میخوام بگیرم .
یک g413 داشتم ، خود به خود تایپ میکرد خیلی اذیتم کرد ، بعد این کیبورد دیگه به مکانیکال اعتمادی ندارم :| هزینه تعمیر هم بالا بود و قطعه گیر نمیومد و هرچی اسپری ناهید زدم تاثیری نداشت .
برای همین میخوام کیبورد جدید هات سوپ باشه و بشه سوئیچ ها رو بدون لحیم کاری و تعمیرکار عوض کرد . سوئیچ مدل cherry mx بشه انداخت .
خلاصه یک چیزی باشه مثل این کیبورد قدیمیا استفاده کنم دردسر نداشته باشم .
اندازش و تعداد کلید ها و مشخصات ظاهریش مهم نیست ، همین ظاهر کیبورد های رد دراگون باشه اوکی هست .
این رد دراگون ها cherry mx میخورن ؟
اگر مقدوره 2 مدل پیشنهاد بدید ، یکی سیمی و یک مدل بیسیم باشه .

خب کلیدهای مکانیکی لاجیتک با نام Rumor G ساخت خود شرکت هست و البته کیفیت دوامش در سالهای گذشته پایینتر از کلیدهای مکانیکی Cherry بوده اکثرا،
کیبوردهای دارای قابلیت تعویض کلید کم نیستن و بستگی به بودجتون داره که چه مدلی رو انتخاب کنید.

اما ردداگون کلیدهای مکانیکی خودش رو هم تولید میکنه و این که کدوم مدلها این قابلیت رو ساپورت میکنه رو دقیق نمیدونم، ترجیح میدم دوستانی که تجربه دارن کمک کنن.
ASUS ROG Azoth رو که میدونم موجوده و هر دو حالت بی سیم و باسیم کار میکنه.
Redragon K530 Draconic هم دیدم که این قابلیت رو داره و خیلی هم ارزونه.

درود آقا فرشید یه سوال دارم. من چند بار دیدم به افرادی که سیستم برای فوتوشاپ یا رندر گیری میخواهند شما کارتهای جی فورس رو پیشنهاد میدید. میخوام بدونم آیا کارت های کوادرو کیفیت شان رو از دست داده اند یا معماری جی فورس تغییر کرده؟ آخه از قدیم جی فورس رو برای گیم میخریدند و کوادرو را برای نرم افزارهای فنی. از این جهت کنجکاو شدم. اگه امکانش هست راهنمایی کنید.

• Like
Reactions: msbazicenter
درود آقا فرشید یه سوال دارم. من چند بار دیدم به افرادی که سیستم برای فوتوشاپ یا رندر گیری میخواهند شما کارتهای جی فورس رو پیشنهاد میدید. میخوام بدونم آیا کارت های کوادرو کیفیت شان رو از دست داده اند یا معماری جی فورس تغییر کرده؟ آخه از قدیم جی فورس رو برای گیم میخریدند و کوادرو را برای نرم افزارهای فنی. از این جهت کنجکاو شدم. اگه امکانش هست راهنمایی کنید.

تفاوت بین سری کارتهای کوادرو و جیفورس کمتر از گذشته شده و امروزه با سری کارتهای جیفورس هم میشه در اکثر نرم افزارهای تولید محتوا پردازش رو روی کارت گرافیک با سرعت بسیار بیشتر نسبت به پردازنده مرکزی انجام داد. بنابراین توصیه به خرید کوادرو فقط برای نرم افزارهای خیلی خاص که کوادرو هنوز در اونها مزیت داشته باشه انجام میشه و برای سایر ابزارهای سه بعدی، کد و گرافیکی جیفورس به خوبی جوابگو هست و پشتیبانی میشه.

Meta quest ها معمولا هم کیفیت خوبی دارن هم ساپورت عالی، Quest 2 دست دو فک میکنم همین حدود پیدا شه که ارزش داره بنظرم.
همینکه سر خود بدون سخت افزار اضافه کار میکنه و در عین حال PCVR هم میشه چند لول از اکثر موارد دیگه بازار میندازش جلو، بماند که چون با اختلاف پرفروش ترین هدست بازار هست واسش بازی اختصاصی بهینه شده زیاد وجود داره.
پس همینو برمیدارم.

https://www.digikala.com/product/dkp-7638990/هدست-واقعیت-مجازی-اکولوس-مدل-quest-2/

فقط فرق کوئیست 2 با کوئست 3 چیه؟ اگه به جای 128 گیگ مثلا 512 گیگ بگیریم چه تفاوت هایی رو احساس میکنیم؟

دوستان یک سوالی برام پیش اومده من مانیتور MSI G274QPF-qd رو گرفتم فقط هیچ اپشنی برای روشن یا خاموش کردن RGB پیدا نمیکنم کسی میدونه به چه صورت هست ؟

سلام دوستان. یه کولر AIO خوب برای کیس Fractal Design Torrent و سی پی یو Intel 14700K پیشنهاد میدید؟ (سی پی یو الانم i5 13600K هست ولی به زودی میخوام به 14900 یا 14700K تغییرش بدم). تا الان Nzxt Kraken 360 و Arctic liquid freezer III 360 و Deepcool LT720 رو تست کردم و هر کدومشون یه مشکلی داشتن.

سلام دوستان. یه کولر AIO خوب برای کیس Fractal Design Torrent و سی پی یو Intel 14700K پیشنهاد میدید؟ (سی پی یو الانم i5 13600K هست ولی به زودی میخوام به 14900 یا 14700K تغییرش بدم). تا الان Nzxt Kraken 360 و Arctic liquid freezer III 360 و Deepcool LT720 رو تست کردم و هر کدومشون یه مشکلی داشتن.
سلام. چه مشکلی داشتن؟ lt720 برای خودش غولی حساب میشه و خیلی خوبه. اگه نیاز به خنک کننده درست حسابی برای 14900k دارید باید سراغ خنک کننده های مدار باز یا 420 برید.

سلام. چه مشکلی داشتن؟ lt720 برای خودش غولی حساب میشه و خیلی خوبه. اگه نیاز به خنک کننده درست حسابی برای 14900k دارید باید سراغ خنک کننده های مدار باز یا 420 برید.
نه اونقدرا هم روی دما حساس نیستم که بخوام خرج زیاد برای مدار باز کنم. ولی در مورد مشکلشون، خب هر کدوم یه مشکلی داشتن، مثلا LT720 به صداش زیاد بود، Nzxt Kraken 360 با RGB سیستم اصلا ست نمیشد و کلا برای هر چیزی مجبورت میکنه از نرم افزار خودش استفاده کنی، یا Arctic liquid freezer III 360 در عین حال که عالی بود ولی به شدت خرابیش بالاست و با پمپ خراب دست من رسید و دلم رو زده

نه اونقدرا هم روی دما حساس نیستم که بخوام خرج زیاد برای مدار باز کنم. ولی در مورد مشکلشون، خب هر کدوم یه مشکلی داشتن، مثلا LT720 به صداش زیاد بود، Nzxt Kraken 360 با RGB سیستم اصلا ست نمیشد و کلا برای هر چیزی مجبورت میکنه از نرم افزار خودش استفاده کنی، یا Arctic liquid freezer III 360 در عین حال که عالی بود ولی به شدت خرابیش بالاست و با پمپ خراب دست من رسید و دلم رو زده
فن های lt720 کم صدا ترین و پرقدرت ترین فن های خنک کننده های آبی رو دارن. عجیبه که میگید پر صدا بودن. ممکنه که فن هاش خراب شده بودن و با ارسال به گارانتی مشکل برطرف میشده. میتونید به فکر ایسوز ریویجین ۳ هم باشید. کارایی خوبی داره ولی خیلی خیلی گرونه.

• Like
Reactions: -Poormaz-
فن های lt720 کم صدا ترین و پرقدرت ترین فن های خنک کننده های آبی رو دارن. عجیبه که میگید پر صدا بودن. ممکنه که فن هاش خراب شده بودن و با ارسال به گارانتی مشکل برطرف میشده. میتونید به فکر ایسوز ریویجین ۳ هم باشید. کارایی خوبی داره ولی خیلی خیلی گرونه.
نه پمپش رو میگم. نسبت به بقیه پرصدا تر بود. در مورد Asus هم سمتش نرفتم، الکی گرونه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or