مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان یک سوالی برام پیش اومده من مانیتور MSI G274QPF-qd رو گرفتم فقط هیچ اپشنی برای روشن یا خاموش کردن RGB پیدا نمیکنم کسی میدونه به چه صورت هست ؟

داخل کنسول مانیتور باید گزینه ای برای خاموش کردنش داشته باشه، اگر پیدا نمیکنید گزینه Reset رو برای برگرداندن دستگاه به حالت کارخانه اجرا کنید شاید مشکل حل شد.

سلام دوستان. یه کولر AIO خوب برای کیس Fractal Design Torrent و سی پی یو Intel 14700K پیشنهاد میدید؟ (سی پی یو الانم i5 13600K هست ولی به زودی میخوام به 14900 یا 14700K تغییرش بدم). تا الان Nzxt Kraken 360 و Arctic liquid freezer III 360 و Deepcool LT720 رو تست کردم و هر کدومشون یه مشکلی داشتن.

COOLER MASTER MASTERLIQUID PL360 Flux
ASUS Ryuo 360

این دو مدل بعد از Arctic liquid freezer III 360 که بهترین هست، هم فنهاشون کم صدا هستن و هم پمپاشون. در مورد Deepcool LT720 احتمالا صدای پمپش براتون آزار دهنده بوده، فنهاش نویز آزاردهنده ای حتی در دور بالا ندارن.

داخل کنسول مانیتور باید گزینه ای برای خاموش کردنش داشته باشه، اگر پیدا نمیکنید گزینه Reset رو برای برگرداندن دستگاه به حالت کارخانه اجرا کنید شاید مشکل حل شد.

ASUS Ryuo 360

این دو مدل بعد از Arctic liquid freezer III 360 که بهترین هست، هم فنهاشون کم صدا هستن و هم پمپاشون. در مورد Deepcool LT720 احتمالا صدای پمپش براتون آزار دهنده بوده، فنهاش نویز آزاردهنده ای حتی در دور بالا ندارن.
بله اشتباه گفتم. منظورم پمپ اش بوده. پر سر و صدا بود. ایسوس که الکی گرونه، LED گذاشتن برای پمپ که خب مسخره است. برای Cooler Master بیشتر به Atmos 360 اشاره شده تا PL360 Flux. چرا Atmos نه؟

الان بین Atmos و EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB موندم. واقعا Arctic liquid freezer III 360 حیف بود، به روز دوم نکشید که پمپ اش افتاد به خر خر کردن. واقعا حیف

آخرین ویرایش:
بله اشتباه گفتم. منظورم پمپ اش بوده. پر سر و صدا بود. ایسوس که الکی گرونه، LED گذاشتن برای پمپ که خب مسخره است. برای Cooler Master بیشتر به Atmos 360 اشاره شده تا PL360 Flux. چرا Atmos نه؟

الان بین Atmos و EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB موندم. واقعا Arctic liquid freezer III 360 حیف بود، به روز دوم نکشید که پمپ اش افتاد به خر خر کردن. واقعا حیف
با توجه به نقد های اخیر Hardware canucks برای پلتفرم اینتل (البته اونا روی 240 فوکوس کرده بودن) منم اومدم دقیقا اومدم EK-Nucleus رو پیشنهاد بدم، اگر جایی که هستین Phanteks Glacier One 360T30 Gen 2 رو پیدا کنید هم خیلی جنس خوبیه، با توجه به نقد Hardware canucks که بهترین کولر برای پلتفرم اینتل میشه. Lian Li هم کولر های خوبی داره Galahad II Trinity بازم مدل قویی هست و KitGuru خیلی از تعریف میکنه. متاسفانه همه این مدل ها قیمت های خیلی بالاتری نسبت به Arctic Liquid Freezer III دارند. در مورد Arctic نسل سه به هر شکل 3-4 ماه بیشتر نیست که معرفی شده و شاید کمی بهتر باشه بهش فرصت داد تا مشکلاش معلوم شه و شاید چند ماه دیگه خریدش منطقی تر باشه. خرید یک Contact Frame هم شاید تا 3-4 درجه تو دما به شما کمک کنه که باز Arctic خودش با Contact Frame میاد از اولش.
ولی حالا چرا Fractal Torrent با AIO? یک بخش اصلی Torrent فن های اگر اشتباه نکنم 180 میل بزرگ جلوش هست که برای تهویه هوا خیلی خوب عمل میکنه. الان احتمالا باید رادیاتور رو برای ورودی هوا جلو قرار بدین و ورودی خروجی لوله ها به سمت پایین که اگر به مرور حبابی هم شکل بگیره بالای رادیاتور قرار بگیره و داخل پمپ نره. در ولی به هر شکل کیس بسیار خوشگلیه و اخرش کاملش کردید حتما عکس رو داخل سایت قرار بدید. اگر کیس رو هنوز تهیه نکردید Fractal North XL خیلی طراحی شیک و حرفه‌ای داره. یا اگر نشون دادن قطعات و RGB مهمه Hyte Y70 مدل غیر Touch هم تازگی عرضه شده و در کنارش هم سریه NV از Phanteks کیس های خیلی خوشگلی هستن اگر Lian Li براتون خیلی main streem هست دیگه.

با توجه به نقد های اخیر Hardware canucks برای پلتفرم اینتل (البته اونا روی 240 فوکوس کرده بودن) منم اومدم دقیقا اومدم EK-Nucleus رو پیشنهاد بدم، اگر جایی که هستین Phanteks Glacier One 360T30 Gen 2 رو پیدا کنید هم خیلی جنس خوبیه، با توجه به نقد Hardware canucks که بهترین کولر برای پلتفرم اینتل میشه. Lian Li هم کولر های خوبی داره Galahad II Trinity بازم مدل قویی هست و KitGuru خیلی از تعریف میکنه. متاسفانه همه این مدل ها قیمت های خیلی بالاتری نسبت به Arctic Liquid Freezer III دارند. در مورد Arctic نسل سه به هر شکل 3-4 ماه بیشتر نیست که معرفی شده و شاید کمی بهتر باشه بهش فرصت داد تا مشکلاش معلوم شه و شاید چند ماه دیگه خریدش منطقی تر باشه. خرید یک Contact Frame هم شاید تا 3-4 درجه تو دما به شما کمک کنه که باز Arctic خودش با Contact Frame میاد از اولش.
ولی حالا چرا Fractal Torrent با AIO? یک بخش اصلی Torrent فن های اگر اشتباه نکنم 180 میل بزرگ جلوش هست که برای تهویه هوا خیلی خوب عمل میکنه. الان احتمالا باید رادیاتور رو برای ورودی هوا جلو قرار بدین و ورودی خروجی لوله ها به سمت پایین که اگر به مرور حبابی هم شکل بگیره بالای رادیاتور قرار بگیره و داخل پمپ نره. در ولی به هر شکل کیس بسیار خوشگلیه و اخرش کاملش کردید حتما عکس رو داخل سایت قرار بدید. اگر کیس رو هنوز تهیه نکردید Fractal North XL خیلی طراحی شیک و حرفه‌ای داره. یا اگر نشون دادن قطعات و RGB مهمه Hyte Y70 مدل غیر Touch هم تازگی عرضه شده و در کنارش هم سریه NV از Phanteks کیس های خیلی خوشگلی هستن اگر Lian Li براتون خیلی main streem هست دیگه.
ممنون از کامنتتون، اطلاعاتتون کاملا درست و دقیقه. برای من پرفومانس و Airflow کیس خیلی مهم بود. کاملا درست میگید، شاید Fractal Torrent برای Air Cooler ساخته شده ولی تست ها نشون میده حتی توی AIO هم بهترین پرفومانس ممکن رو داره و به عین هم دیدم. واقعا بی نظیره. Fractal North XL بیش از حد بزرگه و Airflow کمتری نسبت به بقیه داره. تنها گزینه ای که شاید به Torrent در همه ی زمینه ها میچربید Lian Li Lancool III یا Mesh II بود که اونا هم جای کمتری داشتن و خب ظاهر معمولی داشتن.

Phanteks Glacier One T30 V2 و Galahad II Trinity متاسفانه RGB نداره و خب گرونن. Arctic عالیه، ولی متاسفانه Arctic توی Contact Frame برای اینتل خیلی بد عمل کرده، اصلا خوب نیست ولی با این حال پرفومانس خیلی خوبی داره. ولی اینی که میگید سه چهار ماهه اومده رو قبول ندارم. باید بیشتر تست میکردن، الان مدل Liquid Freezer II عالیه. میتونست ادامه ی راه همون باشه. به نظرم از خود سایت Arctic سفارش بدم، یه شانس دیگه بهش بدم.

آخرین ویرایش:

ASUS Ryuo 360

والا این کارو کردم اما تفاوتی نکرد و این که از اول هم روشن نبود میخواستم روشنش کنم اما کلا هیچ گزینه این وجود نداره که برام خیلی عجیبه.

خب Atmos تازه رسیده و هنوز تفاوتش با Flux قطعی نیست، اما بعیده که از FLux ضعیفتر باشه و بخاطر کم صدا بودن پمپ ترجیح خودم هم هست برای AIO.
موجودی EK در بازار داخلی زیاد نیست و گارانتی معتبرش هم کمه که بخوایم از اون مدل پیشنهاد داشته باشیم، وگرنه کیفیت و راندمان درجه یکی دارن.

سلام دوستان، با حدود ۳۰-۴۰ تومن بودجه چه ستاپی رو پیشنهاد میدید؟ مانیتور هم ندارم :)

قیمتمدلنام قطعه
پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومانIntel Core i3 12100FCPU
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانDeepCool GAMMAXX 400 XTCooler
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS PRIME H610M-K D4MotherBoard
دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz RAM
شانزده میلیون و ۷۵۰ هزار تومان
(نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
ASUS DUALGeForce RTX 3050 8GB GDDR6
(ASUS DUAL Radeon RX 6500 XT OC 4GB GDDR6)
VGA
دو میلیون و ۶۷۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200RpmHDD
یک میلیون و ۸۹۰ هزار تومانWD Blue SN570 500GBSSD
دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومانGREEN GP600A-GEDPower
چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
چهل و دو میلیون و ۷۱۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

برای مانیتور یه 24 اینچ سامسونگ با قیمت حدود 6 تومن رو میتونید انتخاب کنید.

خب Atmos تازه رسیده و هنوز تفاوتش با Flux قطعی نیست، اما بعیده که از FLux ضعیفتر باشه و بخاطر کم صدا بودن پمپ ترجیح خودم هم هست برای AIO.
موجودی EK در بازار داخلی زیاد نیست و گارانتی معتبرش هم کمه که بخوایم از اون مدل پیشنهاد داشته باشیم، وگرنه کیفیت و راندمان درجه یکی دارن.
Atmos فعلا توی نقدهایی که میبینم خیلی خوب عمل کرده، در مورد EK هم من ایران زندگی نمیکنم، و از خود سایتشون میتونم بخرم. قیمتش هم حدود 190 یورو میشه که دقیقا 100 یورو بیشتر از Arctic Liquid Freezer III میشه. ولی خب از نظر کیفیت واقعا عالیه.

درود
آقا فرشید بین مدل های

Cooler Master MASTERLIQUID 360 ATMOS​

و

ROG RYUO III 360​

اختلاف قیمت حدود 4 میلیونی هست; اختاف کیفیت, دوام, بی‌صدا بودن و یا هر نوع تفاوت دیگه‌ای دارن با هم که قیمت توجیه‌پذیر باشه؟

==============================

و اینکه برای 14700k احتیاجی به مدل های‌اند یی مثل

ROG Ryujin III 360​

هست یا اینکه overkill حساب میشه؟
چرا که اختلاف قیمت‌شون با هم دیگه قابل توجه هست

ATMOS حدود 10​

RYUO حدود 14​

Ryujin حدود 25​

آخرین ویرایش:
درود
آقا فرشید بین مدل های

و

ROG RYUO III 360​

اختلاف قیمت حدود 4 میلیونی هست; اختاف کیفیت, دوام, بی‌صدا بودن و یا هر نوع تفاوت دیگه‌ای دارن با هم که قیمت توجیه‌پذیر باشه؟

ROG Ryujin III 360​

ATMOS حدود 10​

RYUO حدود 14​

Ryujin حدود 25​

سلام. میتونید lt720 رو خریداری کنید. برای 14700k بسیار مناسبه و نیاز به هزینه اضافی نیست. ریویجون خنک کنندگی خوبی داره ولی ارزش این همه اختلاف قیمت رو نداره و مصرف کننده داره پول برند رو پرداخت میکنه نه کارایی.

• Like
Reactions: pedram_sad
درود
آقا فرشید بین مدل های

و

ROG RYUO III 360​

ROG Ryujin III 360​

ATMOS حدود 10​

RYUO حدود 14​

Ryujin حدود 25​

شما باید بر اساس راندمان و بررسی فنی و توصیه کارشناس خرید رو انجام بدی. این که قیمت رو معیار گرفتی و مرتب بین این قطعه با اون قطعه مقایسه میکنی که فرق قیمتشون میلیون هست یا تریلیون اشتباهه!
همون ATMOS بهترین انتخاب هست که خودم این اواخر زیاد توصیه و خریداری کردم و اگر خواستم سری بعد واتر 360 برا خودم بگیرم هم همین مدل رو میگیرم.
ROG RYUO III هم رده بالاست و پمپ Asetek نسل 7 داره که نویز و راندمان مناسب داره.
Ryujin هم نسل 8 پمپ Asetek هست که در نتیجه نویز بالاتری داره و برای برخی روی مخه، اما با فن های عالی Noctua.

من یه cpu core i7 6700 برای یکی از دوستان نصب کردم . پس از روشن کردن سیستم دمای idle بین 35 تا 45 هست موقع اجرای بازی از ۷۰ رد میشه و حتی موقع نصب یک بازی که از پک های dodi بود دما به ۷۵ درجه میرسه !!!!
حالا کسی با این cpu آشنایی داره ؟؟! برام خیلی عجیبه انقدر دما بره بالا !!!! و اینکه چه راه حلی وجود داره برای این دما ؟؟؟
سلام. کولر درست نصب شده؟؟ از خمیر مرغوب استفاده شده؟ خمیر درست پخش شده؟ کولر توان دفع حرارت پردازنده رو داره. این ها باید بررسی بشه.

• Like
Reactions: tpouria
خمیر master gel v2 هست ? فن هم استوک intel هست ؟ از لحاظ نصب بودن هم درست انجام شده ? به نظرتون از کولر خاصی باید استفاده بشه ؟ چون cpu قبلیش i5 6400 بود و دماش با همین فن از ۶۰ بالاتر نمیره در سنگین ترین حالت !!!
خمیر درست پخش شده؟ این پردازنده قوی تر از نسخه ای 5 هست و طبیعی هست که اختلاف دما داشته باشن. دمای محیط گرم هست؟ تهویه کیس و محیط به چه صورتی هست؟ دمای 75 زیاد بالا نیست و مشکلی نداره. ولی اگه بخواید میشه کمترش کرد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: tpouria
سلام
برای پردازنده 7600X و 7700X چه کولری پیشنهاد میکنید؟ اگر 13600K بشه چطور؟ ممنون.
سلام. برای دو پردازنده اولی ak620 یا اساسین 4 رو پیشنهاد میکنم. برای 13600k فقط اساسین 4 به بالا. البته باید مادربرد سری z داشته باشید تا جلوی بالا رفتن دمای پردازنده سری کا اینتل رو بگیره.

تهویه کیس خوبه طوری که دمای کارت گرافیک که مدل gtx 1650 gdd6 هست معمولا رو ۶۰ در بازی های سنگین هست دمای ssd هم حدود ۵۰ درجه هست . میگم با همین فن دمای core i5 6400 مثلا در بازی assassins creed unity زیر 60 هست و یه چیز جالب موقع اجرای همین بازی با cpu جدید دمای gpu میاد زیر ۵۰ درجه و دمای cpu بالای 70 درجه !!!!! البته میخواستم tekken 8 رو روش نصب کنم برای تست که موقع نصب آنقدر دما بالا رفت که ترسیدم و نصب رو انجام ندادم !!! مگه نصب بازی های dodi و fitgirl به cpu فشار میارند ؟؟؟
به خاطر اینکه فشرده میشن پردازنده رو زیر بار کامل میبرن تا نصب رو انجام بدن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 'USG Ishimura'

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or