مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان سلام
آقا من تو بحث سیستم قطعات اینا کلا آدم نوبیم :D
یه کمک به من کنید
برای جمع کردن یه سیستم معمولی که بشه باهاش کارای انیمیشن سازی رندر و مدل سازی کرد چقدر باید هزینه کنم ؟ اگه میشه دیگه کف قیمت بگید :D

سلام خدمت دوستان و آقا فرشید
بین سامسونگ 970 Plus و سیگیت firecuda 510 و سامسونگ 980 کدوم مدل توصیه میشه البته با در نظر گرفتن اینکه سیگیت 1 ترا هست و سامسونگ ها 500 گیگ.
قیمت ها اختلاف آنچنانی ندارن با هم.
این برای لپ تاپ خودم بود .
برای لپ تاپ برادرم SSD m.2 از برند lexar چطوره ،استفاده برادرم بیشتر وب گردی و نرم افزار های آفیسه.
ممنون.

لکسار فقط اقتصادی هست، اولویتش کیفیت و راندمان نیست، ولی بی کیفیت هم نیست.
برای انتخاب بین 970Plus و سی گیت هم هر دو خوبن، اما دوام و اطمینان سامسونگ بالاتره. برای OS مدل سامسونگ بهتره و برای غیره مدل firecuda و WD.

Sceptre U279HQ

برند ناشناخته ای نیست اما این مانیتور 4K معمولی هست و مطمئن نیستم که برای بازی مناسب باشه، جدا از این که کارت گرافیک فوق العاده قدرتمندی نیاز خواهد داشت.
از کیفیتش اطلاعی ندارم.

درود
دو تا سوال داشتم ممنون میشم جوابم بدین.
اگر پاورو اینطوری توی کیس بذارم مشکلی ایجاد میشه؟(توی این یه هفته ای که اینطوری بود مشکل گرمایشی نداشته کیس)
View attachment 330299
این tmpin6 چیه که اینقدر دماش بالاست و این دمای بالا خطر سازه؟
View attachment 330300
وارونه گذاشتن پاور مشکلی ایجاد نخواهد کرد، ولی بهتره تهویش از کیس مجزا باشه.
اون سنسور هم درست گفتن، اطلاعاتش اشتباهه.

دوستان سلام
آقا من تو بحث سیستم قطعات اینا کلا آدم نوبیم :D
یه کمک به من کنید
برای جمع کردن یه سیستم معمولی که بشه باهاش کارای انیمیشن سازی رندر و مدل سازی کرد چقدر باید هزینه کنم ؟ اگه میشه دیگه کف قیمت بگید :D

برای سیستمی که برای کار موردنظر شما مناسب (نه خیلی رده بالا) باشه بدون کارت گرافیک حداقل 50 تا 60 تومن باید بودجه کنار بزارید.

لکسار فقط اقتصادی هست، اولویتش کیفیت و راندمان نیست، ولی بی کیفیت هم نیست.
برای انتخاب بین 970Plus و سی گیت هم هر دو خوبن، اما دوام و اطمینان سامسونگ بالاتره. برای OS مدل سامسونگ بهتره و برای غیره مدل firecuda و WD.

برند ناشناخته ای نیست اما این مانیتور 4K معمولی هست و مطمئن نیستم که برای بازی مناسب باشه، جدا از این که کارت گرافیک فوق العاده قدرتمندی نیاز خواهد داشت.
از کیفیتش اطلاعی ندارم.

وارونه گذاشتن پاور مشکلی ایجاد نخواهد کرد، ولی بهتره تهویش از کیس مجزا باشه.
اون سنسور هم درست گفتن، اطلاعاتش اشتباهه.

برای سیستمی که برای کار موردنظر شما مناسب (نه خیلی رده بالا) باشه بدون کارت گرافیک حداقل 50 تا 60 تومن باید بودجه کنار بزارید.

مرسی از راهنماییتون
برای کارت گرافیک چقدر باید هزینه کرد ؟

مرسی از راهنماییتون
برای کارت گرافیک چقدر باید هزینه کرد ؟

در ابتدا میتونید از گرافیک آنبرد استفاده کنید. منظورم سیستم بدون کارت گرافیک مجزا بود که عملیاتی هست، در ارتقای بعدی میشه گرافیک رو هم اضافه کرد.

سلام
فرشید جان چند تا اسپیکر میتونی معرفی کنید ؟

یک چیز میخوام که بیس عالی و کوبش سنگین اولویت اول باشه توش

خودم الان 14 سالی هست تقریبا Edifier C2 دارم که واقعا هنوز عالی و با کیفیت داره کار میکنه

یک چیز میخوام که بیسش خیلی خیلی قوی تر و بالاتر باشه

سلام
فرشید جان چند تا اسپیکر میتونی معرفی کنید ؟

یک چیز میخوام که بیس عالی و کوبش سنگین اولویت اول باشه توش

خودم الان 14 سالی هست تقریبا Edifier C2 دارم که واقعا هنوز عالی و با کیفیت داره کار میکنه

یک چیز میخوام که بیسش خیلی خیلی قوی تر و بالاتر باشه

اسپیکر 2.1 با کیفیت در بازار کم نیست، اما خروجی سابووفر مدلها متفاوته و تا حدی هم سلیقه ای هست.
مدلی که شما نیاز داری قطعا باید ساب قویتری داشته باشه و یعنی RMS بالاتر.
در این رده من مدلهای قدیمی مثل Logitech Z623 رو خاطرم هست و مدل دیگه ای اگه باشه که حتما هست دوستانی که بیشتر تحقیق کردن باید کمک کنن.

یه سوال دیگه برای گیم مانیتور تخت خوبه یا خمیده
اگرم مدلی مد نظرتون هست که 2k باشه معرفی کنی ممنون میشم
منم با آقا فرشید موافقم که این داستان منحنی واقعا سلیقه ایه و منم به شخصه مشکلی با منحنی بودم مانیتور نداشتم. منتها از دید من منحنی زمانی واقعا خودش رو نشون میده که صحفه مانیتور بزرگ باشه و انحناش کمک میکنه که گوشه ها رو راحتتر ببینید برای همین من برای سایز 32 اینچ و پایینتر داشتن انحنا رو زائد میدونم.
مدل هم که همه دوستان پیشنهادهای خوبی قبلا دادن چه از نظر قیمت چه کارایی. من بجاش یه پیشنهاد میتونم بدم که اصلا قیمت جذابی نداره اما بجاش کارایی عالیه : ROG Swift OLED PG27AQDM 😁

آقا فرشید قطعات رو قیمت حدودی بهم می دید با تشکر

cpu :i5 6600

MB : H170-gaming 3

ram : 2x GSKILL 8g ddr4 1066

vga : giga 970 g1 gaming

ssd: m2 blue kingstone 250g

hdd : 1t wd

power : green vs650

case : x7 green

monitor : asus vx238h

آقا فرشید قطعات رو قیمت حدودی بهم می دید با تشکر

cpu :i5 6600

MB : H170-gaming 3

ram : 2x GSKILL 8g ddr4 1066

vga : giga 970 g1 gaming

ssd: m2 blue kingstone 250g

hdd : 1t wd

power : green vs650

case : x7 green

monitor : asus vx238h

قیمتها به ترتیب:
2300
1700
1600
7500
400
750
1750
4000
مانیتور:
5500

این سیستمی هست که من جمع کردم و به نظرم یکی از بهترین سیستم های به روز با قیمت متوسط حساب میشه. (البته پاور گرین تو لیست نبود من 650 کورسیر رو انتخاب کردم)
https://pcpartpicker.com/list/ZgzmnL

این سیستم برای من حدود 75 میلیون افتاد همراه با مانیتور. سرعت و کیفیتش بی نظیره و جای ارتقاء هم داره برای سال های آتی.
سلام

همچنان یکی از بهترین و بی دردسرترین سیستم هایی که داشتم مثل سرعت نور در سنگین ترین نرمافزارها کار میکنه. خدا این سیستم رو ازم نگیره.

اومدم یه سوال بپرسم:

کسی سر رشته در مورد تجهیزات واقعیت مجازی داره؟ میخوام یه چیز خوب در حد 10-15 تومن بگیرم ولی خوب باشه که حس واقعی بودن رو القا کنه. چه بردارم به نظرتون؟

• Like
Reactions: Arash-S212
سلام

همچنان یکی از بهترین و بی دردسرترین سیستم هایی که داشتم مثل سرعت نور در سنگین ترین نرمافزارها کار میکنه. خدا این سیستم رو ازم نگیره.

اومدم یه سوال بپرسم:

کسی سر رشته در مورد تجهیزات واقعیت مجازی داره؟ میخوام یه چیز خوب در حد 10-15 تومن بگیرم ولی خوب باشه که حس واقعی بودن رو القا کنه. چه بردارم به نظرتون؟

متاسفانه اطلاعاتم در حد راهنمایی کردن در این مورد نیست.

سلام

دوستان الان اگه کسی قصد خرید قطعه ای رو داشته باشه بهتره همین قبل از عید بگیره یا موکول کنه به بعد از عید؟

الان که دیگه برخی شرکتها فروششون رو هم تعطیل کردن یا خدمات نمیدن تا بعد از عید. .لی با این وضعیت دلار نمیشه پیش بینی کرد که بعد از عید هم حداقل تا اواخر اردیبهشت وضعیت بهبود پیدا کنه.
علت اینه که معمولا در آغاز سال بسیاری قطعات دیگه موجود نیستن و باید رسیدن سری جدید قطعات منتظر موند.

Meta quest ها معمولا هم کیفیت خوبی دارن هم ساپورت عالی، Quest 2 دست دو فک میکنم همین حدود پیدا شه که ارزش داره بنظرم.
همینکه سر خود بدون سخت افزار اضافه کار میکنه و در عین حال PCVR هم میشه چند لول از اکثر موارد دیگه بازار میندازش جلو، بماند که چون با اختلاف پرفروش ترین هدست بازار هست واسش بازی اختصاصی بهینه شده زیاد وجود داره.

سلام آقا فرشید نظرت در مورد این سیستم چیه ؟ و حدودا چند در میاد؟

Intel Core i5-13600K Raptor Lake LGA1700 13th
DEEPCOOL AG620 ARGB
ASUS Prime Z790-P WIFI LGA 1700 13th Gen ATX Motherboard
Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 5200MHz CL40 Dual Channel
ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC Edition 16GB
SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB PCIe Gen 3.0x4 NVMe M.2 ۵
ASUS Prime 850W Gold Full Modular
MSI MPG GUNGNIR 110R ARGB Black

و
مقایسه ش با این چطور درمیاد ؟

Intel Core i7 13700K
DEEPCOOL LE720 360 ARGB
ASUS PRIME Z790-P WI-FI D4 یا ASUS PRIME X670-P WI-FI AM5
ASUS TUF RTX 4070 12GB GDDR6X
Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB
SAMSUNG 980 M.2 1TB
SAMSUNG 980 PRO M.2 500GB
GREEN GP800B-HP EVO GOLD
GREEN Z5 SURENA

کاربری : بیشتر FL Studio و Ableton و ادیت عکس و ویدیو کاربریمه ، تا یه حدودی هم گیم (تمرکز زیاد رو گیم نیست)

آخرین ویرایش:
سلام آقا فرشید نظرت در مورد این سیستم چیه ؟ و حدودا چند در میاد؟

Intel Core i5-13600K Raptor Lake LGA1700 13th
DEEPCOOL AG620 ARGB
ASUS Prime Z790-P WIFI LGA 1700 13th Gen ATX Motherboard
Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 5200MHz CL40 Dual Channel
ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC Edition 16GB
SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB PCIe Gen 3.0x4 NVMe M.2 ۵
ASUS Prime 850W Gold Full Modular
MSI MPG GUNGNIR 110R ARGB Black

و
مقایسه ش با این چطور درمیاد ؟

Intel Core i7 13700K
DEEPCOOL LE720 360 ARGB
ASUS PRIME Z790-P WI-FI D4 یا ASUS PRIME X670-P WI-FI AM5
Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB
SAMSUNG 980 M.2 1TB
SAMSUNG 980 PRO M.2 500GB
GREEN GP800B-HP EVO GOLD
GREEN Z5 SURENA

کاربری : بیشتر FL Studio و Ableton و ادیت عکس و ویدیو کاربریمه ، تا یه حدودی هم گیم (تمرکز زیاد رو گیم نیست)

سیستم دومی کارت گرافیک نداره، بنابراین در هیچ حدودی برای بازی مناسب نیست، اما برای نرم افزارهای صوتی مدنظرتون مناسبه، چون نیاز به کارت گرافیکی مجزا ندارند.
سیستم اولی رو هم با توجه به بودجه باید ارزشش رو تعیین کرد، اما از نظر کاربری هم برای ابزارهای مورد نظر شما و هم بازی در سطح بالا مناسب هست.

در مجموع هر دو مناسبن، اما دومی قدرت بیشتری در پردازش داره، قدرتی برای بازی نداره.
اولی حدود 30 درصدی قدرت CPU کمتر داره، اما در عوض برای بازی مخصوصا بازیهای جدید هم مناسب هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or