blameless1372
عضو جدید
این برد ریفربیش هست .https://shopmit.com/product/msi-pro-b650m-a-wifi-ddr5-amd-am5-matx-motherboard-openbox1
جدی میفرمایید پس اینارو ما از کجا در میاریم ؟
هیچ تضمینی بر سالم بودنش نیست
این برد ریفربیش هست .https://shopmit.com/product/msi-pro-b650m-a-wifi-ddr5-amd-am5-matx-motherboard-openbox1
جدی میفرمایید پس اینارو ما از کجا در میاریم ؟
دوستان چرا مادربرد خوب برای am5 توی بازار گیر نمیاد ؟
فقط مدل های ایسوس هست که حتی مدل های متوسط هم مشکل دمای vrm دارن
فرشید جان نظرت در مورد این چیه من review درست حسابی پیدا نکردم ازش
TUF Gaming VG27AQML1A
سلام دوستان
مانیتور 4K تو رنج قیمت 15 تا 20 میلیون چی مناسبه؟
و اینکه کارت گرافیک zotac 4060ti 8GB spider man ارزش خرید داره یا نه؟
ممنونم
مانیتور 4k معمولی مییتونی بگیری تا رنج قیمت 15سلام دوستان
مانیتور 4K تو رنج قیمت 15 تا 20 میلیون چی مناسبه؟
و اینکه کارت گرافیک zotac 4060ti 8GB spider man ارزش خرید داره یا نه؟
ممنونم
شدیدا اشتباه ! در این حد بگم که بعضا در اجرای برخی بازیهای جدید با رزولوشن 4K بصورت native حتی 4090 هم اندکی کم میاره و نیاز به بکارگیری Upscaler یا Frame Generation پیدا میکنه. من حتی مانیتور 2K رو برای سیستمی که گرافیک 4060Ti داره مناسب نمیدونم* چون تا اونجا که عملکردش رو دیدم بیشتر برای اجرای Full HD خوب هست نه بالاتر. مگر اینکه برنامه جدی برای ارتقا به گرافیک قوی تر داشته باشیدمانیتور 4K ... و اینکه کارت گرافیک zotac 4060ti 8GB spider man ارزش خرید داره یا نه؟
سلام
من یه سی پی یو رایزن 1700 از سیستم قبلیم رو دستم مونده مادربرد نداره، میخواستم ببینم میشه جمع و جور کرد یه سیستم ساده فقط واسه کارای معمولی فتوشاپی اوکی کرد.
این مادربرد Biostar A320MH اوکی هست؟ چون قیمت خیلی پایینی داره و قرار نیست واسه گیم استفاده بشه امکاناتش مهم نیس واسم.
بقیه قطعات رو دارم.
ممنون از راهنماییتونشدیدا اشتباه ! در این حد بگم که بعضا در اجرای برخی بازیهای جدید با رزولوشن 4K بصورت native حتی 4090 هم اندکی کم میاره و نیاز به بکارگیری Upscaler یا Frame Generation پیدا میکنه. من حتی مانیتور 2K رو برای سیستمی که گرافیک 4060Ti داره مناسب نمیدونم* چون تا اونجا که عملکردش رو دیدم بیشتر برای اجرای Full HD خوب هست نه بالاتر. مگر اینکه برنامه جدی برای ارتقا به گرافیک قوی تر داشته باشید
*برای 2K حداقل 4070 یا بالاتر خوبه (از برند AMD حداقل 7700XT یا بالاتر ... اینتل هم که گرافیکاش به حول و قوه الهی در مملکت ما پیدا نمیشه)
هر دو مدل تخت و منحنی میتونه برای بازی خوب باشه، بستگی به ترجیح کاربر داره.ممنون از راهنماییتون
یه سوال دیگه برای گیم مانیتور تخت خوبه یا خمیده
اگرم مدلی مد نظرتون هست که 2k باشه معرفی کنی ممنون میشم
ممنون از راهنمایی شماهر دو مدل تخت و منحنی میتونه برای بازی خوب باشه، بستگی به ترجیح کاربر داره.
مدل SAMSUNG G7 27" 2K توصیه میشه یا مدلهایی که در پست های قبلی معرفی شد.
این سنسور وصل نیست برا همین عدد فرضی نشون میدهدرود
دو تا سوال داشتم ممنون میشم جوابم بدین.
اگر پاورو اینطوری توی کیس بذارم مشکلی ایجاد میشه؟(توی این یه هفته ای که اینطوری بود مشکل گرمایشی نداشته کیس)
View attachment 330299
این tmpin6 چیه که اینقدر دماش بالاست و این دمای بالا خطر سازه؟
View attachment 330300