مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان چرا مادربرد خوب برای am5 توی بازار گیر نمیاد ؟
فقط مدل های ایسوس هست که حتی مدل های متوسط هم مشکل دمای vrm دارن

چرا هست ولی خیلی کمتر از مادربردهای اینتل تنوع دارن.
ایسوز و هم تا جایی که کار کردم مشکل VRM یا مشکل دیگه ای با پردازنده های رده بالای AM5 نداره.

فرشید جان نظرت در مورد این چیه من review درست حسابی پیدا نکردم ازش

TUF Gaming VG27AQML1A​

از مدلی که پیشنهاد داده بودم جدیدتر هست و تقریبا حدود شش ماهه که وارد بازار شده، طبیعیه که بررسی های زیادی نداشته باشه. منم تجربه ای ازش ندارم.
از قرار پنل باکیفیتی داره که بعیده توی نمایش طیف رنگی یا زمان پاسخگویی مشکلی داشته باشه.

سلام دوستان
مانیتور 4K تو رنج قیمت 15 تا 20 میلیون چی مناسبه؟
و اینکه کارت گرافیک zotac 4060ti 8GB spider man ارزش خرید داره یا نه؟
ممنونم

مانیتور گیمینگ خوب در محدوده 20 تومن رو فقط با رزولوشن 2K میشه خرید. و البته برای بازی یه کارت گرافیک قوی مثل 4080 و 4090 هم لازم داره.
مدلهای غیر گیمینگ 4K هم از حدود 30 تومن به بالا هستن.
zotac 4060ti 8GB هم بسته به رده بودجه و کاربری داره که ارزش خرید داشته باشه یا نه.

سلام دوستان
مانیتور 4K تو رنج قیمت 15 تا 20 میلیون چی مناسبه؟
و اینکه کارت گرافیک zotac 4060ti 8GB spider man ارزش خرید داره یا نه؟
ممنونم
مانیتور 4k معمولی مییتونی بگیری تا رنج قیمت 15
من جای شما باشم بخوام 4060 ti بگیرم یه 3080 تمیز دسه دو از سری های بالارده میگرفتم Rog-Msi Gaming x

• Like
Reactions: ali s
سلام

من یه سی پی یو رایزن 1700 از سیستم قبلیم رو دستم مونده مادربرد نداره، میخواستم ببینم میشه جمع و جور کرد یه سیستم ساده فقط واسه کارای معمولی فتوشاپی اوکی کرد.

این مادربرد Biostar A320MH اوکی هست؟ چون قیمت خیلی پایینی داره و قرار نیست واسه گیم استفاده بشه امکاناتش مهم نیس واسم.

بقیه قطعات رو دارم.

مانیتور 4K ... و اینکه کارت گرافیک zotac 4060ti 8GB spider man ارزش خرید داره یا نه؟
شدیدا اشتباه ! در این حد بگم که بعضا در اجرای برخی بازیهای جدید با رزولوشن 4K بصورت native حتی 4090 هم اندکی کم میاره و نیاز به بکارگیری Upscaler یا Frame Generation پیدا میکنه. من حتی مانیتور 2K رو برای سیستمی که گرافیک 4060Ti داره مناسب نمیدونم* چون تا اونجا که عملکردش رو دیدم بیشتر برای اجرای Full HD خوب هست نه بالاتر. مگر اینکه برنامه جدی برای ارتقا به گرافیک قوی تر داشته باشید

*برای 2K حداقل 4070 یا بالاتر خوبه (از برند AMD حداقل 7700XT یا بالاتر ... اینتل هم که گرافیکاش به حول و قوه الهی در مملکت ما پیدا نمیشه)

سلام

من یه سی پی یو رایزن 1700 از سیستم قبلیم رو دستم مونده مادربرد نداره، میخواستم ببینم میشه جمع و جور کرد یه سیستم ساده فقط واسه کارای معمولی فتوشاپی اوکی کرد.

این مادربرد Biostar A320MH اوکی هست؟ چون قیمت خیلی پایینی داره و قرار نیست واسه گیم استفاده بشه امکاناتش مهم نیس واسم.

بقیه قطعات رو دارم.

بله هر مادربردی که پردازنده نسل اولی رایزن شما رو ساپورت کنه برای کاری که مدنظر دارید مناسبه و مشکلی نیست. در واقع انتخابهای زیادی وجود نداره و براش و ارگ هم باشه دست دوم هست.

شدیدا اشتباه ! در این حد بگم که بعضا در اجرای برخی بازیهای جدید با رزولوشن 4K بصورت native حتی 4090 هم اندکی کم میاره و نیاز به بکارگیری Upscaler یا Frame Generation پیدا میکنه. من حتی مانیتور 2K رو برای سیستمی که گرافیک 4060Ti داره مناسب نمیدونم* چون تا اونجا که عملکردش رو دیدم بیشتر برای اجرای Full HD خوب هست نه بالاتر. مگر اینکه برنامه جدی برای ارتقا به گرافیک قوی تر داشته باشید

*برای 2K حداقل 4070 یا بالاتر خوبه (از برند AMD حداقل 7700XT یا بالاتر ... اینتل هم که گرافیکاش به حول و قوه الهی در مملکت ما پیدا نمیشه)
ممنون از راهنماییتون
یه سوال دیگه برای گیم مانیتور تخت خوبه یا خمیده
اگرم مدلی مد نظرتون هست که 2k باشه معرفی کنی ممنون میشم

ممنون از راهنماییتون
یه سوال دیگه برای گیم مانیتور تخت خوبه یا خمیده
اگرم مدلی مد نظرتون هست که 2k باشه معرفی کنی ممنون میشم
هر دو مدل تخت و منحنی میتونه برای بازی خوب باشه، بستگی به ترجیح کاربر داره.
مدل SAMSUNG G7 27" 2K توصیه میشه یا مدلهایی که در پست های قبلی معرفی شد.

سلام خدمت دوستان و آقا فرشید
بین سامسونگ 970 Plus و سیگیت firecuda 510 و سامسونگ 980 کدوم مدل توصیه میشه البته با در نظر گرفتن اینکه سیگیت 1 ترا هست و سامسونگ ها 500 گیگ.
قیمت ها اختلاف آنچنانی ندارن با هم.
این برای لپ تاپ خودم بود .
برای لپ تاپ برادرم SSD m.2 از برند lexar چطوره ،استفاده برادرم بیشتر وب گردی و نرم افزار های آفیسه.
ممنون.

آخرین ویرایش:
هر دو مدل تخت و منحنی میتونه برای بازی خوب باشه، بستگی به ترجیح کاربر داره.
مدل SAMSUNG G7 27" 2K توصیه میشه یا مدلهایی که در پست های قبلی معرفی شد.
ممنون از راهنمایی شما
فقط یه سوال دیگه نظرتون در مورد مانیتور Sceptre U279HQ چی هست و واقعی هست یا تقلبی و اینکه برند اسپکتر چجور برندیه؟

درود
دو تا سوال داشتم ممنون میشم جوابم بدین.
اگر پاورو اینطوری توی کیس بذارم مشکلی ایجاد میشه؟(توی این یه هفته ای که اینطوری بود مشکل گرمایشی نداشته کیس)
1000022150.jpg
این tmpin6 چیه که اینقدر دماش بالاست و این دمای بالا خطر سازه؟
1000022151.jpg

درود
دو تا سوال داشتم ممنون میشم جوابم بدین.
اگر پاورو اینطوری توی کیس بذارم مشکلی ایجاد میشه؟(توی این یه هفته ای که اینطوری بود مشکل گرمایشی نداشته کیس)
View attachment 330299
این tmpin6 چیه که اینقدر دماش بالاست و این دمای بالا خطر سازه؟
View attachment 330300
این سنسور وصل نیست برا همین عدد فرضی نشون میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or