مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
امروز در حین کار این پیام اخطار با رنگ قرمز مربوط به قسمت هارد دیسک hhd لپ تاپ ام زده DISK IS LIKELY TO FAIL SOON (47° C / 117° F)
کسی میدونه چقدر فرصت استفاده داره این هارد و این که سیستم خاموش کنم فردا بالا میاد هارد همین یک هارد رو لپ تاپ دارم
این خروجی کد
555.png

خیر 4 پین دوم ضروری نیست. تبدیلی هم برای این کانکتور وجود نداره.
بسته به اینکه مدل پردازنده چی باشه میتونه با کانکتور تکی هم بدون مشکل کار کنه و توانش رو تامین کنه.
مدل دقیق پاور چیه که فقط یه کانکتور 8 پینی برای CPU داره؟
GP 850B-oc مدلشه و ۲ کابل۸پین ویک۲۴ پین داره،تعدادی کابل اضافه۶پین و۸ پین دیگه هم داره برای گرافیک و هارد .
روی مادربورد۲ ورودی۸ پین و۴ پینatx 12v وجود داره.
------------------------------------------------
مدل پردازندهi5 12600kهست
AG620 wh دیپ کول
Asus prime z790-p WiFi
Ram 2*16gb gskil tridentz5 6600 cl34
Case: master tech t500
Hdd:WD 6tb
کانکتور فن رو یکی بهcpu fan و دیگری رو به cpu_optزدم.
سوکتهایrgbفنها۳پین هست رو چجوری وصل کنم.روی مین هدرrgbداره ولی۴ پینه.کنارشadd_gen2داره که مثل سوکت فن هست.

الان بدون این ۴ پین روشن کنم مشکلی پیش نمیاد؟

Attachments

• 20240218_084309_1603594340.jpg
    20240218_084309_1603594340.jpg
    168.2 KB · مشاهده: 11
  • IMG_20240218_084230.jpg
    IMG_20240218_084230.jpg
    143.2 KB · مشاهده: 11
  • IMG_20240218_084100.jpg
    IMG_20240218_084100.jpg
    305.9 KB · مشاهده: 10
  • 20240218_085303_76182416.jpg
    20240218_085303_76182416.jpg
    164.4 KB · مشاهده: 8
  • 20240218_085745_811892936.jpg
    20240218_085745_811892936.jpg
    150.6 KB · مشاهده: 9
سلام
امروز در حین کار این پیام اخطار با رنگ قرمز مربوط به قسمت هارد دیسک hhd لپ تاپ ام زده DISK IS LIKELY TO FAIL SOON (47° C / 117° F)
کسی میدونه چقدر فرصت استفاده داره این هارد و این که سیستم خاموش کنم فردا بالا میاد هارد همین یک هارد رو لپ تاپ دارم
این خروجی کد

هارد شما بدسکتور گرفته و سیستم نظارتی SMART هاردتون هم داره اطلاعات خرابی رو ثبت میکنه. این که چقدر تا از کار افتادن کامل فرصت دارید رو نمیشه مثل علم پزشکی برای انسانها پیش بینی کرد :) فقط میشه گفت که اولین فرصت ممکن نسخه پشتیبان بگیرید و هاردتون رو ترجیحا با SSD تعویض کنید.

GP 850B-oc مدلشه و ۲ کابل۸پین ویک۲۴ پین داره،تعدادی کابل اضافه۶پین و۸ پین دیگه هم داره برای گرافیک و هارد .
روی مادربورد۲ ورودی۸ پین و۴ پینatx 12v وجود داره.
مدل پردازندهi5 12600kهست
AG620 wh دیپ کول
Asus prime z790-p WiFi
Ram 2*16gb gskil tridentz5 6600 cl34
Case: master tech t500
Hdd:WD 6tb
کانکتور فن رو یکی بهcpu fan و دیگری رو به cpu_optزدم.
سوکتهایrgbفنها۳پین هست رو چجوری وصل کنم.روی مین هدرrgbداره ولی۴ پینه.کنارشadd_gen2داره که مثل سوکت فن هست.

الان بدون این ۴ پین روشن کنم مشکلی پیش نمیاد؟

راهکار شما از ابتدا ساده بود، اون 8 پینی باقیمونده برای CPU رو به 4پینی متصل کنید، نیازی به تبدیل نیست و مستقیما روی سوکت 4 پینی وصل میشه.
کابلهای 6+2 پین که مختص گرافیک هستن و آرایش پین هاشون هم متفاوته،
البته پردازنده شما با همون 8 پین فعلی هم به راحتی کار میکنه و مشکلی نیست. 4 پین اضافی برای پردازنده Core i9 و اونم در حالت اورکلاک کمک میکنه فقط.

در مورد نورپردازی هم اونایی که سفید رنگ و سه پین هستن رو ARGB یا نورپردازی قابل آدرس دهی میگن. الان تمام فن های جدید و نورپردازی ها همین استاندارد رو دارن.
اون سفیدرنگهای 4 پین قدیمی هستن و برای لوازم قدیمی RGB با نورپردازی ثابت کاربرد دارن و قابل تنظیم هم نیستن.

راهکار شما از ابتدا ساده بود، اون 8 پینی باقیمونده برای CPU رو به 4پینی متصل کنید، نیازی به تبدیل نیست و مستقیما روی سوکت 4 پینی وصل میشه.
کابلهای 6+2 پین که مختص گرافیک هستن و آرایش پین هاشون هم متفاوته،
البته پردازنده شما با همون 8 پین فعلی هم به راحتی کار میکنه و مشکلی نیست. 4 پین اضافی برای پردازنده Core i9 و اونم در حالت اورکلاک کمک میکنه فقط.

در مورد نورپردازی هم اونایی که سفید رنگ و سه پین هستن رو ARGB یا نورپردازی قابل آدرس دهی میگن. الان تمام فن های جدید و نورپردازی ها همین استاندارد رو دارن.
اون سفیدرنگهای 4 پین قدیمی هستن و برای لوازم قدیمی RGB با نورپردازی ثابت کاربرد دارن و قابل تنظیم هم نیستن.
اون تبدیل رو از اینترنت گذاشتم و خودم ندارم وگرنه خیلی راحت میشه اتصال برق۸پین رو بهش وصل کرد و۲ خروجی۴+8گرفت و به مین وصل کرد.
روشن کردم با همین یدونه۸ پین و روشن شد مشکلی نبود.(گفتم نسوزونم واسه همین سوال کردم)
فقط میمونهrgb فنها که ۳ پین نرو ماده داره
اونا رو به کجا وصل کنم؟

اون تبدیل رو از اینترنت گذاشتم و خودم ندارم وگرنه خیلی راحت میشه اتصال برق۸پین رو بهش وصل کرد و۲ خروجی۴+8گرفت و به مین وصل کرد.
روشن کردم با همین یدونه۸ پین و روشن شد مشکلی نبود.(گفتم نسوزونم واسه همین سوال کردم)
فقط میمونهrgb فنها که ۳ پین نرو ماده داره
اونا رو به کجا وصل کنم؟

به کانکتور 3 پینی نری روی مادربرد که خودتون عکس گذاشتید:
1708253251926.png

البته اگر کیس یا فنهای شما هاب ARGB داشته باشه اول باید به اون وصل بشن و هاب کنترلر با یه کابل ARGB سه پین به این کانکتور سفیدرنگ وصل بشه که قابل کنترل با مادربرد هم باشه.

سلام خدمت آقا فرشید

به نظرتون سری super 4000 قبل از عید تو بازار موجود میشه ؟

همین الان هم موجود شده، ولی بیشتر RTX 4070 Super هست.
مدل RTX 4070 Ti Super و RTX 4080 Super هنوز کم هستن.

درود بر آقا فرشید
من می خواستم بدونم هم‌رده و هم قیمت این رم GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB
چی هست تو بازار؟ چون این پیش ما اصلا نیست ا
مادر برد اینه ASUS PRIME H610M-K D4
ممنون

آخرین ویرایش:
درود بر آقا فرشید
من می خواستم بدونم هم‌رده و هم قیمت این رم GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB
چی هست تو بازار؟ چون این پیش ما اصلا نیست ا
مادر برد اینه ASUS PRIME H610M-K D4
ممنون

اگر بگردید پیدا میشه، اما اگر نشد هم از برند CORSAIR یا Kingstone Fury X رو انتخاب کنید. از برند ناشناخته یا متفرقه نخرید.

سلام دوستان برای ddr5 چه فرکانس هایی پیشنهاد میکنید؟
6000 cl36 ممکنه ناپایدار باشه؟

بستگی به پلتفرمی که استفاده میکنید داره، به خودی خود و مستقل از پردازنده و مادربرد هیچ وقت مدل و فرکانس رم رو نمیشه انتخاب کرد.
برای پردازنده های نسل سیزده و چهارده اینتل تا حدود فرکانس 7000 و برای سوکت AM5 تا فرکانس 6000 معمولا با XMP یا EXPO و مادربرد رده بالا پایداری خواهند داشت، ولی باز هم اورکلاک محسوب میشه و 100درصدی نیست.

بستگی به پلتفرمی که استفاده میکنید داره، به خودی خود و مستقل از پردازنده و مادربرد هیچ وقت مدل و فرکانس رم رو نمیشه انتخاب کرد.
برای پردازنده های نسل سیزده و چهارده اینتل تا حدود فرکانس 7000 و برای سوکت AM5 تا فرکانس 6000 معمولا با XMP یا EXPO و مادربرد رده بالا پایداری خواهند داشت، ولی باز هم اورکلاک محسوب میشه و 100درصدی نیست.
ممنون درسته. مدل رم corsair vengeance مد نظرم بود با مین بورد z790 strix پردازنده هم 14700k.
باز اگر فکر میکنید ممکنه ارور داشته باشه 5600 انتخاب کنم.

دوستان، می خوام اس اس دی اکسترنال بگیرم، سرچ کردم رسیدم به ADATA SE900G.
اما یک نکته عجیب اینه که تو سایت رسمی ADATA هیچ مطلبی در مورد SE900G پیدا نکردم!
داستان چیه؟ این هارد تو منطقه خاصی عرضه شده؟
نه تو این سایت رسمی
و نه تو این سایت رسمی
چنین هاردی برای معرفی نیست! :-??
چطور ممکنه؟
حالا در کل این برند و این هارد رو پیشنهاد می کنید؟

ممنون درسته. مدل رم corsair vengeance مد نظرم بود با مین بورد z790 strix پردازنده هم 14700k.
باز اگر فکر میکنید ممکنه ارور داشته باشه 5600 انتخاب کنم.

در اینصورت با 6400 یا 6800 هم براحتی کار خواهد کرد. پایینتر از 6000 با CL34 تا CL30 هم که اصلا منطقی نیست برای این پردازنده و راندمان رو کاهش خواهد داد.

دوستان، می خوام اس اس دی اکسترنال بگیرم، سرچ کردم رسیدم به ADATA SE900G.
اما یک نکته عجیب اینه که تو سایت رسمی ADATA هیچ مطلبی در مورد SE900G پیدا نکردم!
داستان چیه؟ این هارد تو منطقه خاصی عرضه شده؟
نه تو این سایت رسمی
و نه تو این سایت رسمی
چنین هاردی برای معرفی نیست! :-??
چطور ممکنه؟
حالا در کل این برند و این هارد رو پیشنهاد می کنید؟

چرا ADATA SE900G مدل رسمی خود Adata هست، اما از اونجا که برند شلخته ای هست و برای هر سری مدلی با قطعات مختلف محصول تولید میکنه دیگه رسیدگی به بخش ارتباطی و اطلاع رسانی رو جدی نمیگیره.
خریدش با گارانتی اصلی مشکلی نخواهد اشت اگر نیاز به هارد اکسترنال با پوشش محافظ دارید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or