مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان یه سوال داشتم
من یه هیت سینگ cpu رو یجوری برش زدم و میخام اونو روی m 2 ssd خودم بندازم بنظرتون چجوری نصبش کنم؟
با پد یا بدون پد راهکاریرو بهم نشون بدین ممنون میشم

تمام هیت سینک های M.2 SSD از پد سیلیکونی دوطرف چسبی استفاده میکنند. اما اگر هیت سینک شما سنگین یا بزرگ باشه و صرفا با یه پد چسب دار محکم نشه که در این صورت باید از چسب سیلیکون استفاده کنید.

سلام
میخواستم بدونم لپ تاپ Acer Aspire 3 A315 نسل 12 ماکسیمم رمی که ساپورت میکنه چقدر هست؟ تو سایت های مختلف 12 و 16 زدن ولی تو سایت های خارجی گفتن تا 32 گیگ قابل ارتقا هست
نمونه لینک :
https://afraa.shop/product/afp-37551-aspire-3-a315-59g-53rl-za
چطور میتونم مطمئن بشم تا چقدر رم ساپورت میکنه؟

و سوال بعدی اینکه مدل Aspire 5 A515 نسل 12 چطور میتونم پیدا کنم؟ هیچ سایتی نداره بازار مشهد هم پیدا نمیشه ، آیا کلا بیخیالش بشم یا راهی برای پیدا کردنش هست؟
چند ماه پیش یکی گرفتم و راضی هستم الان یکی دیگه میخوام پیدا نمیشه!

سلام دوستان اس اس دی اکسترنال SanDisk portable بنظرتون خوبه؟ (مدلی که یه بند قرمز بالاش وصله)
حدودای چهار تومان بودجه ام هست و تا جایی ک دیدم این تنها مدل یک ترا بود این قیمت.
برای اجرا بازی ها می‌خوام. سرعت فوق سریع انتظار ندارم فقط عمری بودن و داغ نکردنش برام مهم هست.

با بودجه حدود 30 تومان چه لپ تاپی میشه گرفت که این مشخصات داشته باشه؟
کاربرد طراحی وب و فتوشاپ

نمایشگر حتما IPS باشه
رم حداقل 16 باشه یا اگه 8 هست بشه ارتقا به 16 داد واسه شروع کار
گرافیک اگه nvidia باشه بهتره ولی فکر کنم iris xe هم جواب بده چون کار گیم یا ادیت ویدیو حرفه ای ندارم (بازم شما نظرتون بفرمایید)
چون فتوشاپ کار میکنم فک کنم باید cpu intel بگیرم حتما

ترجیحا میخوام قابلیت ارتقا رم تا 32 داشته باشه که واسه سال های آینده بتونم ارتقا بدم و مشکلی نداشته باشم

و یک سوال دیگه ، آیا حافظه لپ تاپ های جدید که همه SSD شده ممکن هست قابل ارتقا نباشه؟ یا همه شون قابل ارتقا هستن؟
مرسی اقا فرشاد

سلام
میخواستم بدونم لپ تاپ Acer Aspire 3 A315 نسل 12 ماکسیمم رمی که ساپورت میکنه چقدر هست؟ تو سایت های مختلف 12 و 16 زدن ولی تو سایت های خارجی گفتن تا 32 گیگ قابل ارتقا هست
نمونه لینک :
https://afraa.shop/product/afp-37551-aspire-3-a315-59g-53rl-za
چطور میتونم مطمئن بشم تا چقدر رم ساپورت میکنه؟

و سوال بعدی اینکه مدل Aspire 5 A515 نسل 12 چطور میتونم پیدا کنم؟ هیچ سایتی نداره بازار مشهد هم پیدا نمیشه ، آیا کلا بیخیالش بشم یا راهی برای پیدا کردنش هست؟
چند ماه پیش یکی گرفتم و راضی هستم الان یکی دیگه میخوام پیدا نمیشه!

بستگی به برد و بایوس داره، اما من هم فکر میکنم این برد تا 32 گیگ رو پشتیبانی میکنه، مگر اینکه ماجول حافظش لحیم شده باشه و اسلات اضافی هم فقط 16 گیگ ماجول ساپورت کنه که کلا میشه 24 گیگ.
پردازنده ی منتخب سری U هم برای مصارف سبک طراحی شده و برای پردازش و افکت سنگین در فتوشاپ مناسب نیست.

برای Aspire 5 A515 هم نسل 13 بگیرید که موجوده. مدلهای دارای نسل 12 حدود یک سال قبل تولیدشون محدود شد.

سلام دوستان اس اس دی اکسترنال SanDisk portable بنظرتون خوبه؟ (مدلی که یه بند قرمز بالاش وصله)
حدودای چهار تومان بودجه ام هست و تا جایی ک دیدم این تنها مدل یک ترا بود این قیمت.
برای اجرا بازی ها می‌خوام. سرعت فوق سریع انتظار ندارم فقط عمری بودن و داغ نکردنش برام مهم هست.

برند SanDisk تقلبی زیاد داره، مراقب باشید.
هارد SSD اکسترنال مطمئن از SAMSUNG T5 توصیه میشه.

با بودجه حدود 30 تومان چه لپ تاپی میشه گرفت که این مشخصات داشته باشه؟
کاربرد طراحی وب و فتوشاپ

نمایشگر حتما IPS باشه
رم حداقل 16 باشه یا اگه 8 هست بشه ارتقا به 16 داد واسه شروع کار
گرافیک اگه nvidia باشه بهتره ولی فکر کنم iris xe هم جواب بده چون کار گیم یا ادیت ویدیو حرفه ای ندارم (بازم شما نظرتون بفرمایید)
چون فتوشاپ کار میکنم فک کنم باید cpu intel بگیرم حتما

ترجیحا میخوام قابلیت ارتقا رم تا 32 داشته باشه که واسه سال های آینده بتونم ارتقا بدم و مشکلی نداشته باشم

و یک سوال دیگه ، آیا حافظه لپ تاپ های جدید که همه SSD شده ممکن هست قابل ارتقا نباشه؟ یا همه شون قابل ارتقا هستن؟
مرسی اقا فرشاد

مدل دستگاهAsus VivoBook R1502Z
پردازندهIntel Core i5 1255U
ظرفیت حافظه اصلی (رم)16GB
ظرفیت ذخیره‌ساز (هارددیسک - SSD)512GB SSD
مدل گرافیکIntel® Iris® Xe
ظرفیت حافظه گرافیکی8GB Share
اندازه صفحه نمایش15.6inch
نوع و دقت صفحه نمایشFULL HD|1920×1080 IPS-Level
وزن1.7Kg
باتری2Cell 37WHr
قیمتبیست و نه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان

تمام SSDها قابل ارتقا هستن، چه SATA و چه M.2 باشن میشه با ظرفیت بالاتر جایگزین کرد یا بسته به قابلیت برد اضافه کرد در کنار اولی.

درود دوستان.
Ssd های اکسترنال اگر بخوام بخرم باید به چه نکته هایی توجه کنم؟
یه نمونه دو ترا اگر میشه معرفی کنید لطفا.

بررسی های معتبر و امتیاز خوبی داشته باشه.
SAMSUNG T5/T7

درود دوستان
دنبال راه حلی هستم که جایگزین کابل HDMI کنم
قبلا یک کابل از پی سی از داخل اتاق میکشیدم تا تلویزیون تو سالن
این کروم کست ها یا گزینه های مشابه میتونن کیفیت لازمه (حداقل استاندارد HDMI 2) رو منتقل کنن؟

درود دوستان
دنبال راه حلی هستم که جایگزین کابل HDMI کنم
قبلا یک کابل از پی سی از داخل اتاق میکشیدم تا تلویزیون تو سالن
این کروم کست ها یا گزینه های مشابه میتونن کیفیت لازمه (حداقل استاندارد HDMI 2) رو منتقل کنن؟

هنوز هم بهترین راه همون استفاده از کابل HDMI باکیفیت هست که در مسافت بالا افت سیگنال و درنتیجه قطعی و صفحه سیاه نداشته باشه.
لوازم جانبی مثل کروم کست هم خوبن برای پخش مدیا، اما به صورت محدود و مسافت کوتاه.

سلام خدمت دوستان عزیز و آقا فرشید گل.
یه سیستم مناسب برای رندرینگ و شبیه سازی معماری بین 60-70 میلیون.
کارت گرافیکش اولویت باشه.

برای رندر و شبیه سازی اولویت پردازنده هست، گرافیک هر چقدر هم قوی باشه باز اولویت دوم خواهد بود.
قیمتمدلنام قطعه
نه میلیون و ۷۹۰ هزار تومانIntel Core i5 13400FCPU
یک میلیون و ۹۹۰ هزار تومانDeepCool AG500 ARGBCooler
هفت میلیون و ۹۹۰ هزار تومانASUS PRIME H770-Plus D4MotherBoard
چهار میلیون و ۶۵۰ هزار تومانGSkill Ripjaws V 2*16GB DDR4 3200MHz -32GBRAM
بیست و پنج میلیون و ۹۰ هزار تومانASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6VGA
دو میلیون و ۳۳۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
پنج میلیون و ۵۰ هزار تومانSAMSUNG 980 1TBSSD
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGREEN GP700B-HP EVOPower
سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
شصت و چهار میلیون و ۷۹۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

----------------------------------------------------------------------------------------------------

توجه: دوستانی که پستهای قبل در مورد فلش درایو باکیفیت و سریع پرسیده بودن، مدل SUPERSONIC RAGE Lite از برند پاتریوت هم اکنون در بازار داخلی موجوده.

هنوز هم بهترین راه همون استفاده از کابل HDMI باکیفیت هست که در مسافت بالا افت سیگنال و درنتیجه قطعی و صفحه سیاه نداشته باشه.
لوازم جانبی مثل کروم کست هم خوبن برای پخش مدیا، اما به صورت محدود و مسافت کوتاه.

برای رندر و شبیه سازی اولویت پردازنده هست، گرافیک هر چقدر هم قوی باشه باز اولویت دوم خواهد بود.
قیمتمدلنام قطعه
نه میلیون و ۷۹۰ هزار تومانIntel Core i5 13400FCPU
یک میلیون و ۹۹۰ هزار تومانDeepCool AG500 ARGBCooler
هفت میلیون و ۹۹۰ هزار تومانASUS PRIME H770-Plus D4MotherBoard
چهار میلیون و ۶۵۰ هزار تومانGSkill Ripjaws V 2*16GB DDR4 3200MHz -32GBRAM
بیست و پنج میلیون و ۹۰ هزار تومانASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6VGA
دو میلیون و ۳۳۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
پنج میلیون و ۵۰ هزار تومانSAMSUNG 980 1TBSSD
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGREEN GP700B-HP EVOPower
سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
شصت و چهار میلیون و ۷۹۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

----------------------------------------------------------------------------------------------------

توجه: دوستانی که پستهای قبل در مورد فلش درایو باکیفیت و سریع پرسیده بودن، مدل SUPERSONIC RAGE Lite از برند پاتریوت هم اکنون در بازار داخلی موجوده.
دستت درد نکنه :Rose:
الان بیشتر نرم افزار های معماری داره میره به سمت GPU Base شدن. بیشتر کارفرما ها انیمیشن میخوان و اصلا صرف نداره بخوای با V-ray یا کرونا انیمیشن بگیری، میری سراغ لومیون یا انریل که اونام GPU محورند.
Chaos Group، سازنده ویری ( که پارسال کرونا رو هم خرید ) هم یک سال و نیمه Vantage رو معرفی کرده که تو نسخه ی دومش که چند ماه پیش منتشر شد خیلی پیشرفت کرده و داره کیفیتی نزدیک به V-Ray ـش ارائه میده. قطعا در آینده نزدیک خیلی پیشرفت میکنه.

دیگه برای اینکه اونور پیام ندم، اگر برات مقدوره یه مانیتور هم تا نهایت 15 تومن پیشنهاد چی میدی؟
از مانیتور تقریبا هیچ اطلاعاتی ندارم.

• Like
Reactions: msbazicenter
سلام
یه SSD میخوام ۲۵۶ یا۵۱۲ گیگ
معمولی بگیرم یا M2؟
Asus z790 p WiFi d5
هزینه هم۳تومن میخوام

فرمول کلی اینه که اگر مادربردتون اسلات M.2 داشته باشه قطعا M.2 بگیرید و اون هم M.2 از نوع PCIe 3.0/4.0 ، نه نوع قدیمی و ارزون قیمت که استانداردش SATA باشه.
مدل SSD 980 500GB توصیه میشه.

آخرین ویرایش:
سلام
پاور گرین850وات وasus z790p WiFi d5
واسه برق یه۸پین داره که وصل کردم یه۴ پین داره
باید کابل تبدیل 8 پین cpu به 4 پین بگیرم؟

آخرین ویرایش:
سلام
پاور گرین850وات وasus z790p WiFi d5
واسه برق یه۸پین داره که وصل کردم یه۴ پین داره
باید کابل تبدیل 8 پین cpu به 4 پین بگیرم؟

خیر 4 پین دوم ضروری نیست. تبدیلی هم برای این کانکتور وجود نداره.
بسته به اینکه مدل پردازنده چی باشه میتونه با کانکتور تکی هم بدون مشکل کار کنه و توانش رو تامین کنه.
مدل دقیق پاور چیه که فقط یه کانکتور 8 پینی برای CPU داره؟

• Like
Reactions: Rize Mize and m1987

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or