پیشنهاداتون برای کارت گرافیک ارزون تر رو میتونم بدونم در حدی که گلوگاه نشه. شما RTX 4060 معرفی کردید. اگه گزینه های دیگه ای هم هست بازم معرفی کنید ممنون میشم.اگر تمرکزتون روی گیم نیست همون سیستم دوم رو با کارت گرافیک اروزنتر مثل RTX 4060 هم میتونید ببندید و بیش از نیاز شما برای بازی هم خواهد بود.
پردازنده قویتر هم نیاز نخواهید داشت و هزینه روی قطعه ای دیگری هم بعیده به افزایش راندمان در کار مدنظر شما منجر بشه.
در مورد کیس هم من تابحال مشکلی در پورتهای این مدل یا مدل دیگه از سری گیمینگ شرکت گرین ندیدم.
در خصوص مادر برد
ASUS PRIME Z790-P WI-FI D4 یا ASUS PRIME X670-P WI-FI AM5
این دوتا مقایسه هاشون چطور در میاد ؟ گرونتره چه مزایایی داره؟
ببینید یه سری پلاگین هست داخل نرم افزار های DAW (مث FL Studio ، ایبلتون و...) که رم زیادی میطلبن مثلا یه پلاگین ویالون 3 گیگ رمو میبره و یا برخی پروسه ها خود سی پی یو رو خیلی درگیر میکنن ،هزینه روی قطعه ای دیگری هم بعیده به افزایش راندمان در کار مدنظر شما منجر بشه.
تو سیستم فعلی خودم (که البته خیلی خیلی قدیمی و ضعیفه ) من مشکل latency هم داخل DAW دارم (به دلیل اینکه به طور کلی سیستم ضعیفه(پردازشی که با این سیستم انجام میدم و به latency برمیخورم رو خیلی راحت سیستم های جدید تر انجام میدن) ).
و همینطور اینکه پلاگین زیاد استفاده میکنم (مثل بانک صداها و اینا)
منظورم از اون نوشته این بود که رم یا سی پیو و یا حافظه ها SSD هارو ببریم بالاتر.
و یه سوال مبتدیانه

برای سیستم دوم چرا دو تا اس اس دی گذاشتن؟ یکی 1 ترا و یکی 500 ؟؟
و یه سوال در مورد پاور ، اون دو تا سیستمی که بالاتر فرستادم اگر کارت صدای اکسترنال بهش وصل کنیم از لحاظ پاور کم نمیاره؟
آخرین ویرایش:

)