والا قیمت ندارم اصلا، با 10 تومن میشه چیزی گرفت؟مبلغ در نظر گرفته شده چقدر هست؟
مادربرد فعلیم z270fئه و از نظر اسلات و فیچرها یه چیز توی همین مایه ها باشه راضیم
والا قیمت ندارم اصلا، با 10 تومن میشه چیزی گرفت؟مبلغ در نظر گرفته شده چقدر هست؟
اگه ایسوس میخوای این بهتره به نظرم من خودم strix شو دارم. قیمت اینم همین حدوده که گفتی یه ذره بیشتر البتهوالا قیمت ندارم اصلا، با 10 تومن میشه چیزی گرفت؟
مادربرد فعلیم z270fئه و از نظر اسلات و فیچرها یه چیز توی همین مایه ها باشه راضیم
سلام. متاسفانه با ۱۰ میلیون تومن نمیشه چیز مناسبی خرید. پردازنده رو خریدید یا قرار هست که بخرید؟والا قیمت ندارم اصلا، با 10 تومن میشه چیزی گرفت؟
سلام. وقت بخیر.
یک سیستم ( تنها کیس ) مناسب بازی با بودجه 60 میلیون پیشنهاد بدید ممنون میشم.
یه سوال، الان ارزش داره بریم روی DRR5 یا خیر.
ممنون
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | Intel Core i5 12400F | CPU |
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | DeepCool GAMMAXX 400 XT | Cooler |
پنج میلیون و ۷۷۰ هزار تومان | ASUS PRIME B660M-K D4 | MotherBoard |
چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3200MHz-32GB | RAM |
بیست و دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان (بیست و یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) | ASUS DUAL RTX 4060 8GB GDDR6 GIGABYTE Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 | VGA |
سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | WD Blue SN570 500GB | SSD |
سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | GREEN GP700A-GED | Power |
چهار میلیون و ۷۳۰ هزار تومان | GREEN Z1 ARIO | Case |
پنجاه و شش میلیون و ۹۵۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
یکی از دوستان میخواد یه کیس ردیف کنه که برای رندرینگ استفاده کنه و با Premiere و After Effect کار میکنه. بودجه هم ۸۰ تومن هست. با این بودجه چی پیشنهاد میدید؟
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
بیست و چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | AMD Ryzen 9 7900X | CPU |
هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | COOLER MASTER MASTERLIQUID PL240 Flux | COOLING |
سیزده میلیون و ۳۲۰ هزار تومان | ASUS PRIME X670-P WI-FI AM5 | MotherBoard |
یازده میلیون و ۵۰ هزار تومان | Corsair VENGEANCE 2*32GB DDR5 5600MHz -64GB | RAM |
سیزده میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | ASUS DUAL GeForce GTX 1650 OC 4G | VGA |
شش میلیون و ۸۵۰ هزار تومان | SAMSUNG 980 PRO 1TB M.2 | SSD |
- | - | ODD |
سه میلیون و ۹۵۰ هزار تومان | GREEN GP700B-HP EVO GOLD | Power |
شش میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | GREEN GRIFFIN G7 | Case |
86970 | جمع کل (تومان) | — |
سلام. خنک کننده مناسب نیست. بهتر هست که lt۷۲۰ یا اساسین ۴ رو خریداری کنید. اولویت اول lt۷۲۰ باشه.سلام فرشید جان
میخواستم بدونم قطعات این سیستم مناسب انتخاب شده ؟ مورد استفاده هم گیم هستش
intel i5 13600k
MB Asus Prime Z790 D4
Cooler Deepcool LE720
SSD WD Sn570 1tb
Ram Corsair LPX 32G 3600 DDR4
VGA Asus Tuf 4070 ti
Power Green 800b HP Evo
Case Cooler Master TD500 Mesh
سلام فرشید جان
میخواستم بدونم قطعات این سیستم مناسب انتخاب شده ؟ مورد استفاده هم گیم هستش
intel i5 13600k
MB Asus Prime Z790 D4
Cooler Deepcool LE720
SSD WD Sn570 1tb
Ram Corsair LPX 32G 3600 DDR4
VGA Asus Tuf 4070 ti
Power Green 800b HP Evo
Case Cooler Master TD500 Mesh
ممنون فرشید جان بابت راهنماییبله مشکلی نیست و متناسب هستن.
فقط توصیه اینه که یه SSD مجزا ترجیحا SN850 یا SAMSUNG 990 رو هم اختصاصا برای سیستم عامل در نظر بگیرید بهتر هست.
فرشید جان یه انتقاد بکنم ازت البته میدونم تو این تاپیک زحمات زیادی میکشیدی از قدیمیهای فروم هستیبله مشکلی نیست و متناسب هستن.
فقط توصیه اینه که یه SSD مجزا ترجیحا SN850 یا SAMSUNG 990 رو هم اختصاصا برای سیستم عامل در نظر بگیرید بهتر هست.
کاملا کافیشه. من خودم 14600K دارم، با کولر AK620 استفاده میکنم. دما در بدترین حالت و بعد از 6 ساعت پشت سر هم Prime95، به 85 میرسه. توی بازیها با یه Fan Curveـه نه چندان اگرسیو، بالای 60 نمیرسه. البته باید توی بایوس یه مقدار تغییرات ایجاد کنید که برای کسی که میخواد PCـه High End ببنده، جز واجبات هست. 14600K هم عملاً همون 13600K هست و فقط یه مقدار کلاک بوستش بالاتره.سلام. خنک کننده مناسب نیست. بهتر هست که lt۷۲۰ یا اساسین ۴ رو خریداری کنید. اولویت اول lt۷۲۰ باشه.
بحث طول عمر و حفظ کیفیت در گذر زمان تو اس اس دی بسیار بسیار مهمه.فرشید جان یه انتقاد بکنم ازت البته میدونم تو این تاپیک زحمات زیادی میکشیدی از قدیمیهای فروم هستی
ولی در رابطه با ssd چرا سری های 3*4 رو توصیه نمیکنی والا من دو تا خریدم یکی msi m371 یکی هم kleev هر کدومشون یک ترابایت با پول این دو میتونستم یدونه 990 یک ترا بخرم الان باور کن سرعت ران ویندوزم 10 ثانیه هم نمیکشه و واقعا برام جوابگو هستش البته البته تو بازی هم خیلی خوب جواب میده