مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان سلام
لپتاپ گیمینگ با کارت 4090 چی صلاحه؟
Msi titan gt77
Asus rog strix scar 18
Lenovo legion 9i
Razer blade 18
اگر مونیتورش Mini LED باشه خیلی بهتره
ممنونم

البته حتما میدونید که 4090 لپتاپی همون 4080 دسکتاپی هست در بالاترین توانی که سازنده براش تنظیم میکنه و تازه در شاسی های مختلف و پروفایلهای حرارتی و توانی پایینتر باز هم ممکنه از راندمانش کاسته بشه.

اما مدل پیشنهادی این هست:
مدل دستگاهAsus ROG STRIX G834JY-XE 2023
پردازندهIntel Core i9 13980HX
ظرفیت حافظه اصلی (رم)32GB
ظرفیت ذخیره‌ساز (هارددیسک - SSD) 4TB SSD
مدل گرافیکNvidia GeForce RTX 4090
ظرفیت حافظه گرافیکی16GB
اندازه صفحه نمایش15.6inch
نوع و دقت صفحه نمایشWQXGA|1920×1200-165Hz IPS
وزن2.5Kg
باتری4Cell 90WHr
قیمتدویست و پانزده میلیون و ۹۷۰ هزار تومان

مدلی که پنل Mini LED براش تدارک دیده شده باشه بجز این رو دوستان اگر سراغ دارن معرفی کنن.

با سلام خدمت استادان گرامی
بنده سیستمی با این مشخصات دارم
Cpu: core i5 4460
Ram:8gb
Vga:hd 5450 1gb
بنده با بودجه محدود ۱ میلیون تومان قصد ارتقا کارت گرافیک خود را دارم ولی فکر نمی کنم بتوان با این بودجه کارت گرافیک خوبی برای گیم های نسل ۷ یا ۸ پیدا کردم اگر شما استادان گرامی به بنده کمک کنید ممنون میشوم
پ.ن ببخشید اگه جمله بندی داغون بود معمولا انقد رسمی تایپ نمیکنم.

بنده با بودجه محدود ۱ میلیون تومان قصد ارتقا کارت گرافیک خود را دارم ولی فکر نمی کنم بتوان با این بودجه کارت گرافیک خوبی برای گیم های نسل ۷ یا ۸ پیدا کردم اگر شما استادان گرامی به بنده کمک کنید ممنون میشوم

ارتقای کارت گرافیک به تنهایی برای این سیستم راهگشا نیست و کمکی نخواهد کرد. بقیه اجزای سیستم هم قدیمی و کم‌توان هستند.
هدف از ارتقا رو عنوان میکردید که بشه در مورد ارتقا نظری داد. در هر صورت با یک میلیون تومن نمیشه اقدامی کرد. اما با چند میلیون میشه کارت گرافیک دست دوم مناسب پیدا کرد.

سلام
یک تومن دیگه بزار روش ، دست دوم rx 580 هشت گیگ با مهلت تست یک هفته ای بگیر ، پر دیوار ریخته قیمت از ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰
حداقل بازی نسل ۸ رو میشه مدیوم بری، یا اگر کارت ماین شده نمیخری ، سری ۹۰۰ انویدیا تا حدود. ۳ تومن هم پیدا میشه بخر مثل ۹۷۰ یا سری ۱۰۰۰ مثل ۱۰۶۰ شش گیگ هم دور ور سه تومنه...من خودم تقریبا ۸ سال ۹۷۰ داشتم برای بازیهای ۲۰۱۶ به بعد زیاد خوب نیست ولی میلیارد ها برابر از کارت خودت بهتره

سلام
فرشید جان چنتا سوال داشتم.

من یه مینی پی سی جدید گرفتم. Asus PN64 i5 12500H اینو با 32 گیگ رم گرفتم. فروشنده میگفت با آپدیت بایوس تا 64 گیگ هم ساپورت میکنه. ولی تو سایت ایسوس زده 16 گیگ تو سایت اینتل هم زده پردازنده تا 128 گیگ رو ساپورت میکنه. یه مقدار گیج شدم به نظرت این مدل 32 گیگ رو استیبل ساپورت میکنه ؟ (فردا میرسه دستم)

یه سوال نوب هم دارم!
من قصد دارم SSD سیستم اصلیمو بذارم رو این مینی پی سی. اطلاعات سیستمی مهمی روش دارم. چند درصد امکان داره موقع اولین بوت ویندوز بپره!؟ (قبلا SSD با ویندوز نصب شده روش رو از یه کیس رو یه کیس دیگه گذاشتم بدون مشکل ویندوز بالا اومد منتها جفت سیستم ها AMD بودن. الآن سیستم خودم AMD ه این مینی پی سی Intel. فکر هم نمیکنم زیاد ربطی داشته باشه)

سلام
فرشید جان چنتا سوال داشتم.

من یه مینی پی سی جدید گرفتم. Asus PN64 i5 12500H اینو با 32 گیگ رم گرفتم. فروشنده میگفت با آپدیت بایوس تا 64 گیگ هم ساپورت میکنه. ولی تو سایت ایسوس زده 16 گیگ تو سایت اینتل هم زده پردازنده تا 128 گیگ رو ساپورت میکنه. یه مقدار گیج شدم به نظرت این مدل 32 گیگ رو استیبل ساپورت میکنه ؟ (فردا میرسه دستم)

یه سوال نوب هم دارم!
من قصد دارم SSD سیستم اصلیمو بذارم رو این مینی پی سی. اطلاعات سیستمی مهمی روش دارم. چند درصد امکان داره موقع اولین بوت ویندوز بپره!؟ (قبلا SSD با ویندوز نصب شده روش رو از یه کیس رو یه کیس دیگه گذاشتم بدون مشکل ویندوز بالا اومد منتها جفت سیستم ها AMD بودن. الآن سیستم خودم AMD ه این مینی پی سی Intel. فکر هم نمیکنم زیاد ربطی داشته باشه)

ظرفیت حافظه پشتیبانی شده به پردازنده وابسته هست و نه مادربرد، بنابراین با پردازنده نسل 12 موبایلی فقط تا 32 گیگ و با پردازنده نسل 13 اینتل تا 64 گیگ رم قابل نصب استفاده خواهد بود. اون 128 گیگ ساپورت هم با 4 اسلات هست، نه دو اسلات که مادربرد شما داره.
اطلاعات SSD هم قرار نیست موقع بوت پاک بشه، اگر ویندوز قدیمی شما اینتلی بود که بدون شک روی سیستم جدید هم راحت بوت میشد و درایورا رو نصب میکردید، اما چون AMD هست ممکنه نیاز بشه از Safe modeدرایورهای قدیمی رو با DDU پاک کنید و دوباره درایور پی سی جدید رو نصب کنید.

ظرفیت حافظه پشتیبانی شده به پردازنده وابسته هست و نه مادربرد، بنابراین با پردازنده نسل 12 موبایلی فقط تا 32 گیگ و با پردازنده نسل 13 اینتل تا 64 گیگ رم قابل نصب استفاده خواهد بود. اون 128 گیگ ساپورت هم با 4 اسلات هست، نه دو اسلات که مادربرد شما داره.
اطلاعات SSD هم قرار نیست موقع بوت پاک بشه، اگر ویندوز قدیمی شما اینتلی بود که بدون شک روی سیستم جدید هم راحت بوت میشد و درایورا رو نصب میکردید، اما چون AMD هست ممکنه نیاز بشه از Safe modeدرایورهای قدیمی رو با DDU پاک کنید و دوباره درایور پی سی جدید رو نصب کنید.

در مورد رم مشکل من توضیحات گمراه کننده سایت asus بود. اصلا مشخص نیست منظورش دوتا 32 ه یا دوتا 16 که با هم 32 بشه! (الآن توضیحات زیرشو دقت کردم برای نسل 13 زده هر اسلات 32)

Attachments

• pn64.JPG
    pn64.JPG
    60 KB · مشاهده: 23
سلام. من میخوام یک ssd 980 سامسونگ آنلاین بخرم اما من خودم یک هارد معمولی و یک ssd قدیمی دارم و میخوام این رو بهش اضافه کنم.

این عکس ها از مادربورد گرفتم میشه لطف کنید نگاه کنید ببینید 980 اضافه میشه یا نه؟

ممنون

Attachments

• 20231128_093756.jpg
    20231128_093756.jpg
    723 KB · مشاهده: 16
  • 20231128_093846.jpg
    20231128_093846.jpg
    511.1 KB · مشاهده: 24
  • 20231128_093918.jpg
    20231128_093918.jpg
    1.3 MB · مشاهده: 28
در مورد رم مشکل من توضیحات گمراه کننده سایت asus بود. اصلا مشخص نیست منظورش دوتا 32 ه یا دوتا 16 که با هم 32 بشه! (الآن توضیحات زیرشو دقت کردم برای نسل 13 زده هر اسلات 32)

منظوزش مشخص بود. همیشه در مورد رم ظرفیت رو بر اساس اسلات مینویسن. برای پردازنده نسل 12 دوتا 16 گیگی و برای نسل 13 دوتا 32 گیگی حداکثر ظرفیت هست.

سلام. من میخوام یک ssd 980 سامسونگ آنلاین بخرم اما من خودم یک هارد معمولی و یک ssd قدیمی دارم و میخوام این رو بهش اضافه کنم.

این عکس ها از مادربورد گرفتم میشه لطف کنید نگاه کنید ببینید 980 اضافه میشه یا نه؟

ممنون

نصب M.2 SSD روی مادربرد شما که اسلات M.2 داره مشکلی نخواهد داشت. اما بهتره ویندوز رو از اول و روی SSD جدید نصب کنید اگر قصد افزایش کارایی سیستم و بهره گیری از توان SSD رو دارید.

سلام وقتتون بخیر ،امکانش هست دو سیستم یکی برای اینتل 13700k یا 13600kf
و یکی برای Ryzen 7 7800x3d پیشنهاد بدین
گرافیک rtx 4070 ti
اگه تا اون موقع مدل سوپر کارت گرافیک اومده بود rtx 4070ti super
پاور هم دارم
MSI MAG A850GL PCIE5 Bloc d'alimentation, 850W 80 Plus Gold, Entièrement Modulaire, ATX 3.0

سلام وقتتون بخیر ،امکانش هست دو سیستم یکی برای اینتل 13700k یا 13600kf
و یکی برای Ryzen 7 7800x3d پیشنهاد بدین
گرافیک rtx 4070 ti
اگه تا اون موقع مدل سوپر کارت گرافیک اومده بود rtx 4070ti super
پاور هم دارم
MSI MAG A850GL PCIE5 Bloc d'alimentation, 850W 80 Plus Gold, Entièrement Modulaire, ATX 3.0

هر دوتا کانفیگ رو توی یه ترکیب قرار دادم:

قیمتمدلنام قطعه
بیست و سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(بیست و یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
Intel Core i7 14700K
(AMD Ryzen 7 7800X3D)
CPU
چهارده میلیون و ۹۰۰ هزار تومانCorsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX RGB 360COOLING
نه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
(سیزده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z790-P WIFI DDR4
(ASUS PRIME X670-P Wi-Fi AM5)
MotherBoard
نه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
(GSkill Trident Z 2*32GB DDR4 3600Mhz - 64GB)
Corsair VENGEANCE RGB 2*32GB DDR5 6000Mhz CL40 - 64GB
RAM
هشتاد و سه میلیون تومان
-
ASUS TUF RTX 4080 O16G GAMING 16GB GDDR6X
( ASUS TUF RX 7900 XTX 24GB GDDR6)
VGA
پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومانSAMSUNG 970 EVO PLUS 2TBSSD-2
چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 PRO 1TBSSD
--ODD
شانزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومانASUS ROG THOR 1000P2 GAMING PlatinumPower
پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERBOX 520 MeshCase
صد و هفتاد و سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

اساتید برای cpu 8600k رم 16 گیگ جوابگو هستش یا میتونم 32 هم بندازم؟

مادربردتون چی هست؟
پردازنده که 128 گیگ ساپورت داره، اما ساپورت مادربرد میتونه کمتر باشه.

هر دوتا کانفیگ رو توی یه ترکیب قرار دادم:

قیمتمدلنام قطعه
بیست و سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(بیست و یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
Intel Core i7 14700K
(AMD Ryzen 7 7800X3D)
CPU
چهارده میلیون و ۹۰۰ هزار تومانCorsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX RGB 360COOLING
نه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
(سیزده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z790-P WIFI DDR4
(ASUS PRIME X670-P Wi-Fi AM5)
MotherBoard
نه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
(GSkill Trident Z 2*32GB DDR4 3600Mhz - 64GB)
Corsair VENGEANCE RGB 2*32GB DDR5 6000Mhz CL40 - 64GB
RAM
هشتاد و سه میلیون تومان
-
ASUS TUF RTX 4080 O16G GAMING 16GB GDDR6X
( ASUS TUF RX 7900 XTX 24GB GDDR6)
VGA
پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومانSAMSUNG 970 EVO PLUS 2TBSSD-2
چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 PRO 1TBSSD
--ODD
شانزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومانASUS ROG THOR 1000P2 GAMING PlatinumPower
پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERBOX 520 MeshCase
صد و هفتاد و سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

مادربردتون چی هست؟
پردازنده که 128 گیگ ساپورت داره، اما ساپورت مادربرد میتونه کمتر باشه.
مادربوردم z370p prim هستش
میخاستم ببینم با نصب 16 گیگ اضافه تغییر محسوسی میتونم داشته باشم یا نه؟

مادربوردم z370p prim هستش
میخاستم ببینم با نصب 16 گیگ اضافه تغییر محسوسی میتونم داشته باشم یا نه؟

بله میتونید نصب کنید. اما اینکه رم جدید در راندمان بازی یا برنامه بخصوصی تاثیر داشته باشه دقیقا بستگی به میزان استفاده ی همون عنوان از حافظه ی اصلی PC داره. برنامه های تولید محتوا که عمدتا راندمان بیشتری با رم اضافه خواهند گرفت، اما بازیها هنوز اکثرا به سقف 16 گیگ رم هم نرسیدن.
ارتقای همزمان پردازنده و مادربرد شاید تاثیرش بیشتر از افزایش رم در راندمان بازیها یا برنامه ها باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or