amir hosein 14
کاربر سایت
سلام آقا فرشید می شه لطف کنید یه کیس برای گیم تو رنج قیمتی 30 تومن ( دیگه از 35 بیشتر نشه ) پیشنهاد بدید ؟
با تشکر
با تشکر
سلام فن زیر رو میخوام بفروشم دسته دوم هست
ولی کاملا نو و بدون عیب و صدا
چند قیمت بزارم؟
Thermaltake Frio Silent 14
سلام آقا فرشید می شه لطف کنید یه کیس برای گیم تو رنج قیمتی 30 تومن ( دیگه از 35 بیشتر نشه ) پیشنهاد بدید ؟
با تشکر
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
چهار میلیون و ۵۰ هزار تومان | Intel Core i3 12100F | CPU |
یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان | DeepCool GAMMAXX 400 XT | Cooler |
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME H610M-K D4 | MotherBoard |
دو میلیون و ۴۵۰ هزار تومان | GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz | RAM |
یازده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان (نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) | MSI GeForce RTX 3050 VENTUS 2X 8GB GDDR6 (ASUS DUAL Radeon RX 6500 XT OC 4GB GDDR6) | VGA |
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm | HDD |
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان | WD Green SN570 500GB | SSD |
دو میلیون و ۹۹۰ هزار تومان | GREEN GP600A-GED | Power |
سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | GREEN Z1 ARIO | Case |
سی و چهار میلیون و ۶۹۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
دوستان نظرتون در مورد این دو مانیتور ایسوس چی هست؟ مانیتور 23.8 اینچ مدل TUF GAMING VG246H1A و VA24EHF
تاف قیمت 8200 و دومی قیمت 7100 تنها تفاوت فنی شون طوری که من فهمیدم تو 0.5 میلی تاخیر و روشنایی 300 در برابر 250 هست. آیا تاف ارزش هزینه بیشترو داره؟
فک کنم باید از طریق کارگو (Cargo ) بیارش. باید با ایرلاینی که بلیط خریدن یا تو فرودگاه قسمت کارگو صحبت کنن. من دیدم نفر تی وی سونی بزرگ بود 55 شایدم بزرگتر حتی ، خریده بود اورده بود فرودگاه. چیزی که شنیدم میگفتن باید کارگو بشه.سوال نچندان مرتبط ! اگه قطعات بزرگی مانند کیس و مانیتور از طریق آشنایان خرید و به ایران حمل بشن آیا اجازه ورود بهشون داده میشه یا مشکل پیدا میکنن؟؟؟
سلام فرشید جان و دوستان عزیز خسته نباشید ، بی زحمت یه لپ تاپ برای وبگردی و کارای حسابداری تا ۲۰ میلیون میشه معرفی کنید ؟ خودم هرچی تحقیق کردم همش ضعیف بود بنظرم
مدل دستگاه | Asus VivoBook R1502Z |
---|---|
پردازنده | Intel Core i5 1235U |
ظرفیت حافظه اصلی (رم) | 16GB |
ظرفیت ذخیرهساز (هارددیسک - SSD) | 512GB SSD |
مدل گرافیک | Intel® Iris® Xe |
ظرفیت حافظه گرافیکی | 8GB Share |
اندازه صفحه نمایش | 15.6inch |
نوع و دقت صفحه نمایش | FULL HD|1920×1080 IPS-Level |
وزن | 1.7Kg |
باتری | 2Cell 37WHr |
قیمت | بیست و هفت میلیون و ۳۱۹ هزار تومان |
مدل دستگاه | Lenovo IdeaPad 3 - i5 |
---|---|
پردازنده | Intel Core i5 1135G7 |
ظرفیت حافظه اصلی (رم) | 8GB |
ظرفیت ذخیرهساز (هارددیسک - SSD) | 1TB HDD/256GB SSD |
مدل گرافیک | Nvidia MX 350 |
ظرفیت حافظه گرافیکی | 2GB |
اندازه صفحه نمایش | 15.6inch |
نوع و دقت صفحه نمایش | FULL HD|1920×1080 IPS |
وزن | 1.65Kg |
باتری | 2Cell 38WHr |
قیمت | بیست و پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومان |
به نظرتون بازه 42 تا 47 م بهترین 4070 ti کدومه
منظور از همه نظره مثلا اینکه فردا روزی کمتر افت کنه و راحت فروخته شه
یا نویز صدای کمتری داشته باشه
یه ssd nvme 1tb هم معرفی کنید که عمری باشه به جز سامسونگ که گرونه
و یه سوال دیگه اگه یه هارد وصل کنیم پایین کارت گرافیک برای کیسی که کلا مشه asus ap201 prime
احتمالش هست جلو جریان هوا رو بگیره به کارت ؟
درود بر اقا فرشید
بزرگوار 990pro به نسبت 980pro، ارزش اون 1 میلیون اضافه دادن رو داره؟ اخیرا تو بازی های روز مثل FC24 و AW2 استاتر دارم.
مدل لبتاپ هم asus ROG G731gv هست
ممنون از راهنمایی
در مورد سایتهای فروش داخلی نمیتونیم اظهار نظر بکنیم و خلاف مقررات هست.دوستان سایت atrinkala یا همون آترین کالا معتبر هست؟
یه کارت گرافیک میخواستم بخرم قیمتش خیلی خوبه
احتمال اینکه گمرک فرودگاه بهش گیر بده و ازتون بخواد که هزینه ی گمرکی رو پرداخت کنید هستسوال نچندان مرتبط ! اگه قطعات بزرگی مانند کیس و مانیتور از طریق آشنایان خرید و به ایران حمل بشن آیا اجازه ورود بهشون داده میشه یا مشکل پیدا میکنن؟؟؟
با این شرایط گمونم احتیاط این باشه که ترجیحا ازین شیوه استفاده نشه ... ممنوناحتمال اینکه گمرک فرودگاه بهش گیر بده و ازتون بخواد که هزینه ی گمرکی رو پرداخت کنید هست
مشکل دوم اینکه مانیتور آوردنش کمی ریسکی هست چون ممکنه در قسمت بار آسیب ببینه. همینطور کیس اگه قطعه شیشه ای داشته باشه
ولی در کل واسه اینکه گمرک کمتر بتونه گیر بده باید بتونید ثابت کنید که اون وسیله نو نیست و لوازم مصرفی و دست دوم خودتون هست که واسه استفاده ی شخصی دارید جابجاش میکنید. ولی خب بازم هیچی صد در صد نیست