مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام خدمت آقا فرشید و دیگر دوستان گل.

این سیستم یکی از دوستان منه :
cpu : i5 4690
gpu : gtx 970
ram : 16GB

چند روز پیش کارت گرافیکش به رحمت خدا رفت.در نظر داشتیم یه rx 6600 براش بگیریم ولی خوب همونجور که میدونین بین 25 تا 50 درصد باتل نک میشه.بودجه این دوستمون هم محدوده (11 تا 13 میلیون) و امکان تعویض بقیه قطعات وجود نداره.حالا موندیم چیکار کنیم.به نظر شما کار درستی هست که همین rx 6600 و یه i7 4790 بگیریم و با باتل نک شدنش کنار بیاییم یا راهکار بهتری هست؟

سپاس فراوان

راهکاری بهتر از موردی که در جمله آخر بهش اشاره کردید نیست و بهترین کار همیشه همینه که قویترین کارت گرافیک رو بدون توجه به میران گلوگاه شدن پردازنده فعلی خریداری کنید.
علت:
1-همیشه در تمام بازیها بر اساس رفتار موتور بازی و میزان اتکای اون به پردازنده گلوگاه شدن CPU میتونه کمتر باشه یا بیشتر یا نامحسوس
2- بعدا وقتی پردازنده، مادربرد و رم رو ارتقا دادید بتونید از حداکثر توان گرافیک در بازی بهره گیری کنید.

سلام آقا من 4070ti tuf oc با گارانتی حامی پیدا کردم 43500 (شایگان سیستم - مطمئنه؟)
ارزون تر هم میشه گیر اورد؟
گارانتی حامی خوب هست نسبت به بقیه یا نه؟
--------------------------------------------------------------
یه خمیر سیلیکون خوب میخوام برای cpu؟

اون مدل کارت الان با گارانتی متفرقه اون قیمت هست. با گارانتی یکپارچه ایسوز که حامی هم شاملش میشه بالای 45 تومن قیمت داره.
خمیر سیلیکون رو بر اساس توان حرارتی پردازنده انتخاب کنید. مدلهای خوب زیادی در بازار ما هستن، از خمیرهای Coolermaster تا Arctic MX تا Thermal Grizzly Kryonaut.

اون مدل کارت الان با گارانتی متفرقه اون قیمت هست. با گارانتی یکپارچه ایسوز که حامی هم شاملش میشه بالای 45 تومن قیمت داره.
خمیر سیلیکون رو بر اساس توان حرارتی پردازنده انتخاب کنید. مدلهای خوب زیادی در بازار ما هستن، از خمیرهای Coolermaster تا Arctic MX تا Thermal Grizzly Kryonaut.
ممنون از پاسخگویی
https://shaygansystem.com/product/ک...-geforce-rtx-4070-ti-12gb-gddr6x-oc-edition/#
ما پشتیبانش صحبت کردم گفت حامی
چون جای دیگه 4070 ti tuf معمولی رو 45 گفتند oc تا 47 هم بود
یعنی اعتباری بهش نیست ؟ حتی اگه خرید حضوری باشه؟
پردازنده هم 13600k هست (کلا چقدر سیلیکون میخواد؟)

آخرین ویرایش:
ممنون از پاسخگویی
https://shaygansystem.com/product/ک...-geforce-rtx-4070-ti-12gb-gddr6x-oc-edition/#
ما پشتیبانش صحبت کردم گفت حامی
چون جای دیگه 4070 ti tuf معمولی رو 45 گفتند oc تا 47 هم بود
یعنی اعتباری بهش نیست ؟ حتی اگه خرید حضوری باشه؟
پردازنده هم 13600k هست (کلا چقدر سیلیکون میخواد؟)

بحث اعتبار نیست، براساس تجربه بیشتر بحث اشتباه هست تا اعتبار. میگن گارانتی فلان شرکته، اما تا محصول از انبار بیرون نیومده باشه و خودتون هم گارانتی رو چک نکرده باشید نباید 100درصد بپذیرید. چون حاشیه سودی که شرکت نمایندگی برای فروشنده ها در نظر میگیره همین مقداری هست که داره به شما زیر قیمت اعلام میکنه. فروشنده ها هم همگی توجیه هستن که قیمت اعلامی نماینده رو اعلام کنن، نه بیشتر.

برای پردازندتون هم خمیرسیلیکون یک گرمی خریداری کنید، همون مقدار رو هم کامل استفاده کنید. بیشتر نیاز نیست.

• Like
Reactions: MO021
فرشید جان بهترین مانیتور 2k تو رنج قیمت 20 میلیون ترجیحا بالای 60 هرتز نهایت 120 تا 144 هرتز چیزی تو بازار ایران مد نظرت هست معرفی کنی؟
ممنون :*

توی این رده قیمتی فکر میکنم هنوز بهتر از Odyssey G7 27G75TQ سامسونگ مدل بهتری توی بازار نداریم.
مدل جایگزین هم میتونه TUF Gaming VG27AQ1A باشه، به شرط این که از سری بارهای آکبند گرید A و بدون مشکلی فنی باشه.

سلام. منم میخام مانیتور بگیرم. ولی خب 4K میخام با رفرش ریت بالای 120 HZ و اینکه حتما VRR را ساپورت کنه و 32 اینچ باشه.

خودم اینو پیدا کردم

مانیتور 32 اینچ گیمینگ سامسونگ مدل Samsung Odyssey G7 G70B

ولی به نظرتون گزینه جایگزین مناسب هست چیزی؟

برای شما هم بهترین گزینه مخصوصا برای کنسول همون G7 هست، حالا 27 یا 32 اینچش بسته به نظر خودتونه.
اگر مدلهای 4K جدیدتری 144 هرتز به بالا در بازار داخلی باشن من حضور ذهن ندارم.

فرشید جان بهترین مانیتور 2k تو رنج قیمت 20 میلیون ترجیحا بالای 60 هرتز نهایت 120 تا 144 هرتز چیزی تو بازار ایران مد نظرت هست معرفی کنی؟
ممنون :*
من مانیتورم LG 32GP850-B هست.۲ سال هست دارمش تقریبا فکر کنم قیمتش همین حدود ۲۰ تومن باشه خیلی راضی هستم، IPS هست پنلش، 2k هست ۱۶۵ هرتز که اورکلاکش ۱۸۵ هرتز هست. اون موقع که می‌خواستم بخرم خیلی تحقیق کردم اکثر جاها میگفتن این مانیتور بهترين مانیتور تو رنج قیمتی خودش هست.

دوستان لطفا برای سیستم جدیدی که میخوام ببندم در خصوص کیس، پاور و خنک کننده راهنمایی بدین.
من میخوام یه 14700KF و Asus Tuf Z790 Pro , گرافیک 4070 یا 4060TI ببندم.

روی این سه تا قطعه که گفتم گیر کردم.

کیس:
علاوه بر امکانات و تکنولوژی های جدید میخوام زیبا باشه حتما.از کیس های پهن یا دراز خوشم نمیاد. مثلا من کیس ایسوس hyperion یا کولر مستر C700 رو خیلی دوست دارم اما خیلی گرونه. می خوام نهایتا 7 تا 8 تومن بشه.
چند مدل MSI و کولر مستر دیدم اما هنوز تو برند هم موندم

پاور:
برای پاور هم یا 850 وات و یا 1000 تا 1050 مدنظرمه با احتساب آپگریدهای بعدی و اورکلاک گرافیک. اینم تو برندش گیر کردم. خودم 10 سال گرین 750 داشتم اما الان نمیدونم چی بگیرم که خوب باشه و خوش قیمت تا نهایتا همین 7 تا 8 تومن و گولد یا بالاتر باشه و 80 پلاس

خنک کننده:
در این مورد هم هیچ نظری ندارم کلا. فقط نهایتا 5 تا 6 تومن باشه.

دوستان لطفا برای سیستم جدیدی که میخوام ببندم در خصوص کیس، پاور و خنک کننده راهنمایی بدین.
من میخوام یه 14700KF و Asus Tuf Z790 Pro , گرافیک 4070 یا 4060TI ببندم.

روی این سه تا قطعه که گفتم گیر کردم.

کیس:
علاوه بر امکانات و تکنولوژی های جدید میخوام زیبا باشه حتما.از کیس های پهن یا دراز خوشم نمیاد. مثلا من کیس ایسوس hyperion یا کولر مستر C700 رو خیلی دوست دارم اما خیلی گرونه. می خوام نهایتا 7 تا 8 تومن بشه.
چند مدل MSI و کولر مستر دیدم اما هنوز تو برند هم موندم

پاور:
برای پاور هم یا 850 وات و یا 1000 تا 1050 مدنظرمه با احتساب آپگریدهای بعدی و اورکلاک گرافیک. اینم تو برندش گیر کردم. خودم 10 سال گرین 750 داشتم اما الان نمیدونم چی بگیرم که خوب باشه و خوش قیمت تا نهایتا همین 7 تا 8 تومن و گولد یا بالاتر باشه و 80 پلاس

خنک کننده:
در این مورد هم هیچ نظری ندارم کلا. فقط نهایتا 5 تا 6 تومن باشه.

کیس تا حدی سلیقه ای هست، اما با مدلهایی که نام بردید شاید بشه Coolermaster H500 یا H700 رو که جدیدتر هست در نظر گرفت. اگه اینجا موجود باشن. مدلهای Corsair هم با طراحی مشابه موجودن.
برای پاور میتونید 1050 گلد گرین سری OCDG بخرید یا Asus Thor plat II 1000
خنک کننده فقط باید واتر 360 از یک مدل قوی باشه. ارزون بخواید که Deepcool 720 و گرونتر هم Corsair یا ASUS ROG RYUO III 360.

• Like
Reactions: hosein me and VICE
سلام فرشید جان، وقتت بخیر

من یه مینی پی سی خریدم Asus PN64 i5 12500h.

اطلاعات پردازنده رو چک کردم مکس 100 درجه رو ساپورت میکنه و تو فروم اینتل هم میگفتن هر دمایی زیر اون طبیعیه. الآن سوالی که من دارم اینه که طبیعیه درحالتی که استفاده از cpu زیر 25 درصده دمای بعضی از هسته ها بالای 80 بره ؟
درسته که فرم فکتور مینی هستش و انتقال دما مثل سیستم دسکتاپ نیست ولی بالای 80 اخه؟ (فکر کنم هسته های P باشن چون فقط 4 هسته به همچین دمایی میرسن)

راهی نیست دما رو کاهش داد ؟ تو فروم اینتل میگفتن طبیعیه ولی کسی راه حلی برای کاهش دما نداشت.

دیشب برق خونه رفت موقع روش بودن سیستم.
امروز که سیستم رو روشن کردم اصلا SSD بالا نمیاد هر کاری میکنم نمی تونه بخوندش ؟؟ یعنی ممکنه سوخته باشه ؟

سلام فرشید جان، وقتت بخیر

من یه مینی پی سی خریدم Asus PN64 i5 12500h.

اطلاعات پردازنده رو چک کردم مکس 100 درجه رو ساپورت میکنه و تو فروم اینتل هم میگفتن هر دمایی زیر اون طبیعیه. الآن سوالی که من دارم اینه که طبیعیه درحالتی که استفاده از cpu زیر 25 درصده دمای بعضی از هسته ها بالای 80 بره ؟
درسته که فرم فکتور مینی هستش و انتقال دما مثل سیستم دسکتاپ نیست ولی بالای 80 اخه؟ (فکر کنم هسته های P باشن چون فقط 4 هسته به همچین دمایی میرسن)

راهی نیست دما رو کاهش داد ؟ تو فروم اینتل میگفتن طبیعیه ولی کسی راه حلی برای کاهش دما نداشت.

بله این سری پردازنده ها خودشون رو زیر 100 درجه نگه میدارن و سازنده با همین معیار توان مصرفی و فرکانسشون رو متغیر تنظیم کرده. این که 80 برسه هم بله طبیعیه، بر اساس دما فرکانسش روی توربو یا پایه قرار میگیره.
به نظرم نباید نگران دما باشید. اگر پردازنده دسکتاپ بود که فن قویتر براش میگرفتید، اما با پردازنده موبایلی فقط راهکارهای محدودی مثل افزایش دور فن خنک کننده از طریق بایوس یا کاهش فرکانس کاری یا ولتاژ باقی میمونه که ممکنه روی راندمان یا پایداری اون تاثیر منفی داشته باشه.

دیشب برق خونه رفت موقع روش بودن سیستم.
امروز که سیستم رو روشن کردم اصلا SSD بالا نمیاد هر کاری میکنم نمی تونه بخوندش ؟؟ یعنی ممکنه سوخته باشه ؟

بیشتر احتمال داره که دیتای بوت OS خراب شده باشه، مگر اینکه SSD از داخل بایوس مادربرد هم شناسایی نشه.

بیشتر احتمال داره که دیتای بوت OS خراب شده باشه، مگر اینکه SSD از داخل بایوس مادربرد هم شناسایی نشه.
شناسایی میشه اما اگر سیستم رو روشن کنم زمانی که SSD وصل هست به شدت کند میشه سیستم و ویندوز بعضا بالا نمیاد.
وقتی SSD رو در میارم و سیستم رو روشن میکنم کاملا عادی و سالم ویندوز بالا میاد ولی بلافاصله که وصل میکنم به سیستم کامل ویندوز کند میشه اصلا نشون نمیده حجم دیتای پارتیشن های SSD رو حتی کلیک هم میکنم روشون باز نمیکنه . نرم افزارهایی هم که روش نصب کرده بودم هم اجرا نمیشه.
در ضمن کابل رو هم چک کردم مشکل کابل نیست ضربه به خود SSD هم نخورده که بگم ورودیش مشکل داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or