مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

AMD Ryzen™ 5 7600X یا Core i5 13500 گلوگاه میشن واسه 3080 یا 6900XT? تا بودجه 10 تا 12 میلیون بهترین CPU که گلوگاه نشه واسه 6900XT و 3090 یا 3080 کدومه چون در اینده صد در صد یکی از این کارت ها رو میخرم.
بعد این رایزن های نسل 7000 AMD هسته کمتری نسبت به اینتل دارن مشکل نمیشن تو اینده؟! مثلا همین رایزن 6 هسته در مقابل 14 هسته اینتل

تو کل زندگیم هیچ وقت یک پردازنده قوی نخریدم همش یا i 3 خریدم یا i5 نسل قدیم :| تو کل زندگیم هم هیچ وقت پردازنده بیشتر از 4 هسته ای نداشتم الان احساس میکنم واقعا 4 هسته دیگه بازی های جدید رو نمیکشه.

پردازنده های AMD تو امازون حدقل 50$ بیشتر از اینتل OFF میخورن ولی اینجا همون پردازنده نسبت به رقیب اینتلش 3/4 تومن گرون تره

آخرین ویرایش:
AMD Ryzen™ 5 7600X یا Core i5 13500 گلوگاه میشن واسه 3080 یا 6900XT? تا بودجه 10 تا 12 میلیون بهترین CPU که گلوگاه نشه واسه 6900XT و 3090 یا 3080 کدومه چون در اینده صد در صد یکی از این کارت ها رو میخرم.
بعد این رایزن های نسل 7000 AMD هسته کمتری نسبت به اینتل دارن مشکل نمیشن تو اینده؟! مثلا همین رایزن 6 هسته در مقابل 14 هسته اینتل

تو کل زندگیم هیچ وقت یک پردازنده قوی نخریدم همش یا i 3 خریدم یا i5 نسل قدیم :| تو کل زندگیم هم هیچ وقت پردازنده بیشتر از 4 هسته ای نداشتم الان احساس میکنم واقعا 4 هسته دیگه بازی های جدید رو نمیکشه.

پردازنده های AMD تو امازون حدقل 50$ بیشتر از اینتل OFF میخورن ولی اینجا همون پردازنده نسبت به رقیب اینتلش 3/4 تومن گرون تره

برای کارتهای گرافیک رده بالا بهتره که پردازنده حداقل Core i5 13600K باشه یا بهتر از اون Core i713700K که کمترین گلوگاه رو هنگام اجرای بازیها داشته باشه. این که کلا پردازنده گلوگاه نباشه با پردازنده های رده حرففه ای هم گاهی اوقات مقدور نیست.
ملزومات بازیها هم عمدتا موادی بالاتر از تعداد هسته ها هست و در ضمن تعداد هسته ها رو نباید مستقیما با تعداد هسته های اینتل مقایسه کرد، چون معماری متفاوتی دارند. بهتره فقط به راندمان واقعی و بنچمارکها توجه کنید.
بازیهای مدرن و جدید اگر بهینه شده باشن بین 8 تا 16 هسته رو بصورت واقعی بکار میگیرند و فرکانس و راندمان تک هسته هم معمولا نقش موثری در افزایش راندمان بازیها داره.

سلام
اقا من خیلی اتفاقی AMD Ryzen™ 5 7600X گیر اوردم به 10 تومن!. بخرم نخرم؟ چرا این لعنتی داغه اینقدر؟ :D زیر 65 درجه نیست هیچ وقت (توی تست ها). بعد با 6700xt گلوگاه نمیشه؟ اقا فرشید یاری کن لطفا امشب تکلیف این قضیه رو روشن کنیم. بودجه رو بکنم 30 تومن با توجه به اینکه GPU هم دارم، سیستم AMD جمع میشه؟ هیچ تفاوت چشم گیر عجیب غریبی بین AMD Ryzen™ 5 7600X و i5 13400f نیست فقط داخل تستهای مربوط به درجه حرارت اون 65 هست و این 45.
وضعیت گلوگاه 13400
گلوگاه 7600
ظاهرا همه چیز برای AMD Radeon RX 6700 XT یه نمه Too Weak هست !!.
سپاسگزارم

آخرین ویرایش:
سلام
اقا من خیلی اتفاقی AMD Ryzen™ 5 7600X گیر اوردم به 10 تومن!. بخرم نخرم؟ چرا این لعنتی داغه اینقدر؟ :D زیر 65 درجه نیست هیچ وقت (توی تست ها). بعد با 6700xt گلوگاه نمیشه؟ اقا فرشید یاری کن لطفا امشب تکلیف این قضیه رو روشن کنیم. بودجه رو بکنم 30 تومن با توجه به اینکه GPU هم دارم، سیستم AMD جمع میشه؟ هیچ تفاوت چشم گیر عجیب غریبی بین AMD Ryzen™ 5 7600X و i5 13400f نیست فقط داخل تستهای مربوط به درجه حرارت اون 65 هست و این 45.
وضعیت گلوگاه 13400
گلوگاه 7600
سپاسگزارم
اگر هدف چک کردن گلوگاه برای بازی هست که تو این سایت بهتره Graphic Intense Task رو رفرنس قرار بدید که در این صورت هر دو CPU برای این گرافیک گلوگاه نیستن.
به نظرم بین دو گزینه پیش رو، خرید رایزن منطقی تر هست با توجه به اینکه 2-3 سال دیگه باز شما دستتون باز هست برای ارتقای CPU بدون تغییر مادربورد.

سلام
وضعیت گلوگاه 13400
گلوگاه 7600
سپاسگزارم

پردازنده 7600X برای گرافیکی مثل 6700XT مناسبه، این که داغ و غیر داغ هست رو متوجه نشدم ولی 45 یا 65 درجه هیچ کدوم داغ نیست، اگر 100 درجه بود داغ بود، ولی هیچ مشکلی نداره.
فقط این که داستان سیستم رو نصفه تعریف کردید و نمیدونم مادربرد سوکت AM5 دارید و اگر دارید الان پردازندتون چیه. بدون توضیح کامل تکلیفی نمیشه روشن کرد.

فقط این که داستان سیستم رو نصفه تعریف کردید
سلام. اگر بشه میخوام با بودجه 30 تومنی یه سیستم جدید تهیه کنم. از کل سیستم فقط یه 6700xt دارم. پردازنده رو اگر بشه میخوام AMD 5 7600x بردارم. البته اگر اختلاف قیمتش چشمگیر باشه با جمع یه سیستم با intel 13400f، اون رو برمیدارم. توی مقایسه های که دیدم یه مقدار اختلاف هست به نفع AMD. بنظر شما توی long term investment کدام پلتفروم (AM5 - lga 1700) بهتره با درنظر گرفتن محدودیت بودجه.

• Like
Reactions: ArefTheGreat
یه موس خفن اومده چند روزی توی ایران که خیلیا ازش بی خبرن

توی رقابت با G pro x superlight چیزی که کم نداره حتی اضافه هم داره
به نظرم بهترین موس گیمینگ حال حاضر به حساب میاد

انباکس و بررسیش رو گذاشتم نگاهی بهش بندازین:

• Angry
Reactions: misagh72
سلام،یه فن واسه

Intel Haswell Core i7-4790 CPU​

میخام نهایت یک تومن
فن خودش روش هست موقع بازی تا۷۶ درجه دما میره

دمای 76 درجه سلسیوس که زیاد نیست، اما اگر صدای کمتر یا دمای پایینتر مدنظر هست، مدلی مثل Deepcool AG500 هم برای این پردازنده‌ی کهن مناسبه.

سلام. اگر بشه میخوام با بودجه 30 تومنی یه سیستم جدید تهیه کنم. از کل سیستم فقط یه 6700xt دارم. پردازنده رو اگر بشه میخوام AMD 5 7600x بردارم. البته اگر اختلاف قیمتش چشمگیر باشه با جمع یه سیستم با intel 13400f، اون رو برمیدارم. توی مقایسه های که دیدم یه مقدار اختلاف هست به نفع AMD. بنظر شما توی long term investment کدام پلتفروم (AM5 - lga 1700) بهتره با درنظر گرفتن محدودیت بودجه.

میتونید 7600X و پلتفرم متناسبش رو هم بگیرید، اما این گزینه هم مناسبه و ارزونتر:
قیمتمدلنام قطعه
چهارده میلیون و ۹۵۰ هزار تومانIntel Core i5 13600KCPU
دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومانDeepCool AG500 ARGBCooler
هشت میلیون و ۵۰ هزار تومانASUS PRIME H770-Plus D4MotherBoard
چهار میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGSkill Ripjaws V 2*16GB DDR4 3200MHz -32GBRAM

سلام اقا فرشید

خنک کننده Deep Cool AG620 ARGB Whiteرو انتخاب کردم.

ASUS PRIME Z790-P WI-FI D4

Asus Prime Z790-P DDR5 LGA1700 13th Gen ATX

بین این ۲ مادربورد و۲ سی پی یو موندم
I5 13600k با رمddr5
I5 12600k. با رمddr4
تو چندین سایت نتیجه مقایسه این ۲ سی پی یو رو دیدم ولی موندم کدومو انتخاب کنم.

آخرین ویرایش:
سلام اقا فرشید

خنک کننده Deep Cool AG620 ARGB Whiteرو انتخاب کردم.

ASUS PRIME Z790-P WI-FI D4

Asus Prime Z790-P DDR5 LGA1700 13th Gen ATX

بین این ۲ مادربورد و۲ سی پی یو موندم
I5 13600k با رمddr5
I5 12600k. با رمddr4
تو چندین سایت نتیجه مقایسه این ۲ سی پی یو رو دیدم ولی موندم کدومو انتخاب کنم.

خنک کننده مناسبه
مادربردها هم هر دو مناسبن.
برای پردازنده هم مشخصا 13600 با DDR5
البته اگر 12600 هم با DDR5 انتخاب بشه باز برخی موارد راندمان بهتری نسبت به DDR4 داره اگر فرکانس و تایمینگ مناسب باشه.
بین دو مدل پردازنده تفاوت محسوس نیست، اما پهنای باند DDR5 نسبت به DDR4 باعث افزایش تفاوت راندمان خواهد شد.

سلام من میخواستم این هاردSSD SAMSUNG M.2 NVMe 980 PRO 1TB رو بخرم ولی مادربرد من pcie 4 ساپورت نمیکنه اگه بخرم تمام سرعتش رو به من میده؟ یا برم 970 pro بخرم

سلام من میخواستم این هاردSSD SAMSUNG M.2 NVMe 980 PRO 1TB رو بخرم ولی مادربرد من pcie 4 ساپورت نمیکنه اگه بخرم تمام سرعتش رو به من میده؟ یا برم 970 pro بخرم

در هر صورت حداکثر سرعتی رو که میشه با PCI3 3.0 گرفت رو از هر دو مدل میتونید بگیرید، بنابراین همون SAMSUNG M.2 NVMe 980 PRO 1TB رو بخرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or