مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من میخوام رم بگیرم میخواستم ببینم 4 تا رم 8 بهتره یا 2 تا 16 گیگ ؟
تفاوتی رو راندمان ایجاد می کنن یا نه ؟

دوتا 16 گیگی بهتره چون پایداری بیشتری داره و تایمینگ بهتری میتونه کار کنه.

سلام ممنون داش فرشید و باقی دوستان ، کارت دیروز دستم رسید عالیه حتی به ۶۰ درجه هم نمیرسه تو کیفیت ۱۴۴۰ تو بازی اویل ۴ ریمیک ... راستی به چیز جالب با آهنربا نصب شد گرافیک .
مبارک باشه. سرانجام محصول مورد علاقتون هم رسید.

پردازنده Ryzen 7 7800X3D برای هر کارت گرافیکی در این نسل حتی RTX 4090 هم مناسبه.
مادربرد هر دو مدل خوبن و همرده هستن. تفاوتشون در امکانات جانبی هست و نه راندمان.
ممنونم
بین 13700 و ryzen 7 7800x3d کدوم پیشنهاد میدین ؟ من بیشتر واسه گیم میخوام و کمی ادیت ویدیو
چند جا خوندم که رایزن برای گیم بهتره ولی از اون طرف اینتل 16 هسته داره فکر کنم

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان زحمتکش. آقا فرشید جسارتا یه سیستم (فقط کیس) با قیمت ۳۵ الی ۴۰ میلیون میخواستم. برای کارهای دفتر فنی، فوتوشاپ و برنامه های دیگه. چه سیستم و قطعاتی پیشنهاد میکنی بزرگوار؟

سلام بر دوستان زحمتکش. آقا فرشید جسارتا یه سیستم (فقط کیس) با قیمت ۳۵ الی ۴۰ میلیون میخواستم. برای کارهای دفتر فنی، فوتوشاپ و برنامه های دیگه. چه سیستم و قطعاتی پیشنهاد میکنی بزرگوار؟

قیمتمدلنام قطعه
نه میلیون تومانIntel Core i5 13400FCPU
دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومانDeepCool AG500 ARGBCooler
هشت میلیون و ۵۰ هزار تومانASUS PRIME H770-Plus D4MotherBoard
چهار میلیون و ۳۵۰ هزار تومانGSkill Ripjaws V 2*16GB DDR4 3200MHz -32GBRAM
هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومانASUS Dual GeForce GTX 1650 4GBVGA
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومانSAMSUNG 980 1TBSSD
چهار میلیون و ۲۵۰ هزار تومانGREEN GP700B-HP EVOPower
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase

سلام
فرشید جان اگر وقت داری، یه سیستم میخوام فقط کیس بدون gpu (یک RX 6700 XT دارم) با بودجه 25 تومن. AMD ظاهرا توی گیم خیلی بهتر جواب میده ولی هرچی شما بگی که با بودجه من همخوانی داشته باشه.
سپاسگزارم

سلام
فرشید جان اگر وقت داری، یه سیستم میخوام فقط کیس بدون gpu (یک RX 6700 XT دارم) با بودجه 25 تومن. AMD ظاهرا توی گیم خیلی بهتر جواب میده ولی هرچی شما بگی که با بودجه من همخوانی داشته باشه.
سپاسگزارم

با بودجه ی بالاتر میشد از پلتفرم AMD نسل جدید هم توصیه داشت، اما با بودجه شما این توصیه میشه:

قیمتمدل
شش میلیون و ۱۵۰ هزار تومانIntel Core i5 12400F
یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومانDeepCool GAMMAXX 400 XT
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومانASUS PRIME B660M-K D4
دو میلیون و ۴۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MB
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومانWD Green SN570 500GB
سه میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGREEN GP700A-GED
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIO

سلام آقا فرشید لطفا میشه ی سیستم با بودجه ی 60 میلیون برای کار طراحی و برنامه هایی مثل 3Ds Max و blender معرفی کنید ؟
ترجیحا cpu اش 12700 و ddr 5 باشه ی دنیا ممنون از وقتی ک میزارید

سلام آقا فرشید اول از همه ممنون بابت زحمات شما
میخواستیم بپرسم در هنگام خرید کارت گرافیک دست دوم باید به چه نکاتی توجه کنم؟؟

یه 3090 میخوام بخرم فرق نو و دست دومش حدود 6 تومنه لطفا اگر جایی مطمئنی سراغ دارید که کارت گیمی غیر ماین میفروشن پ.خ بدید

سلام آقا فرشید اول از همه ممنون بابت زحمات شما
میخواستیم بپرسم در هنگام خرید کارت گرافیک دست دوم باید به چه نکاتی توجه کنم؟؟

یه 3090 میخوام بخرم فرق نو و دست دومش حدود 6 تومنه لطفا اگر جایی مطمئنی سراغ دارید که کارت گیمی غیر ماین میفروشن پ.خ بدید

بهترین کار اینه که از یه کارشناس مجرب یا مطمئن برای خرید کمک بگیرید. اما اگر خودتون قصد خرید دارید باید هم از نظر شکل ظاهری و هم دمای کارت، نویز فن و دما در حالت لود سنگین کامل بررسی کنید.
اما با وجود رعایت تمام موارد فوق باز هم نمیشه مطمئن بود که کارتی که میخرید ماین شده بوده یا نه. تا قبل از باز کردن خنک کننده و بررسی برد از نظر قطعات، لحیم و وجود تمیزکننده های روغنی روی سطحش و تست کامل نرم افزاری نمیشه مطمئن بود که کارت ماین شده بوده یا نه. مخصوصا برای کارتهایی مثل RTX 3090 که زیاد برای ماین استفاده میشدن.

بعد این که چطور فرق کارت نو و دست دوم فقط 6 تومنه؟ ضمن این که 3090 دیگه خیلی وقته توقف تولیده.

من توصیه میکنم کارت گرافیک ضعیفتر رو بخاطر پاور انتخاب نکنی. قرار شد بعدا پاور رو ارتقا بدید، نه این که گرافیک رو کندتر بردارید.
شدنیش که میشه، اما گرافیک اولویت هست و هر مدلی که قویتر باشه طول عمر عملیاتی بیشتری در آینده خواهد داشت.

فرشید جان تصمیم گرفتم به حرفت گوش بدم. این مشخصات پایینو نگاه کن:

POWER: green GP800A-UK
CASE: GREEN GRIFFIN G2
MOBO: TUF A520 PLUS
GPU: 6800XT OR 6900XT

همونطور که میدونی مادربرد دوتا PCIe x1 داره که من رو جفتش کارت توسعه گذاشتم. تنها راهی که میمونه اینه که کارت گرافیک رو عمودی با رایزر نصب کنم. امکانش هست ؟ (فاصله رایزر با اصلات های توسعه x1 چن سانته؟ 10 سانت میشه ؟)

برای کارت هم تصمیم گرفتم 6800xt یا 6900xt بگیرم. به نظرت کیس انتخاب خوبیه برای این کارت ها ؟ (من همیشه درب کناری کیس رو باز میذارم و فضای گردش هوای خوبی هم دارم)

سلام
@Farshidstar2012 فرق بین H770-PLUS D4 و PRIME B660M-A WIFI D4 چیه؟ اگر هم قیمت باشن کدوم رو برداریم؟
ممنون

خب H770 چیپ ست قویتریه و امکانات جانبی بیشتری برای مادربرد فرآهم میکنه.
اما علت گرونتر بودن مادربرد PRIME B660M-A WIFI D4 هم طبیعتا قابلیت Wi-Fi هست، نه برابر بودن قابلیت چیپ ست مادربرد.
این که کدوم رو بردارید بستگی به این داره که کدوم قابلیت رو ترجیح بدید.

فرشید جان تصمیم گرفتم به حرفت گوش بدم. این مشخصات پایینو نگاه کن:

POWER: green GP800A-UK
CASE: GREEN GRIFFIN G2
MOBO: TUF A520 PLUS
GPU: 6800XT OR 6900XT

همونطور که میدونی مادربرد دوتا PCIe x1 داره که من رو جفتش کارت توسعه گذاشتم. تنها راهی که میمونه اینه که کارت گرافیک رو عمودی با رایزر نصب کنم. امکانش هست ؟ (فاصله رایزر با اصلات های توسعه x1 چن سانته؟ 10 سانت میشه ؟)

برای کارت هم تصمیم گرفتم 6800xt یا 6900xt بگیرم. به نظرت کیس انتخاب خوبیه برای این کارت ها ؟ (من همیشه درب کناری کیس رو باز میذارم و فضای گردش هوای خوبی هم دارم)

مطمئن نیستم که روی اون مادربرد وقتی هر دو اسلات PCIe x1 استفاده شده باشن، سرعت اسلات اصلی گرافیک که X16 هست رو محدود نکنن.
در مورد رایزر هم مشکلی نیست. اگر رایزر خود گرین یا یه مدل با کیفیت و معتبر رو بگیرید میشه استفاده کرد، اما بستگی داره که کارت گرافیکتون چند اسلاته باشه و فاصلش با پنل کناری چقدر باشه.
در مورد بازگذاشتن پنل کناری هم قبلا گفتم که درست نیست و میتونه گردش هوای فنهای کیس رو تضعیف کنه. اگر هم هنگام بسته بودن دمای بیشتری داره که یعنی فنها گردش هوای مناسبی رو فرآهم نمیکنن یا توازن فشار هوا مناسب نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or